-
Βγηκαν και τα πρωτα ελληνικα reviews , με παρομοιες βαθμολογιες. Δεν μπορω δυστηχως να πω εαν συμφωνω η οχι ακομα με τις βαθμολογιες, αυτο που μπορω να πω ομως ειναι οτι μεχρι στιγμης για εμενα το παιχνιδι ειναι κορυφαιο και θα του εβαζα 9 τουλαχιστον, αλλα επιφυλασομαι γιατι εχω πολυ δρομο ακομα. Τωρα που μπορω να μιλησω να πω και μερικα πραγματα ακομα,
εχω παιξει 4:40 και δεν εχω δει κανενα απο τα 3 μεγαλα demo που εχουν δειξει, το παιζω στο νορμαλ.
Οι θησαυροι ειναι πλεον δυσευρετοι, και ειναι μαλλον κυριως σε εξωτερικους χωρους, οι οποιοι ομως ειναι ΤΕΡΑΣΤΙΟΙ σε σχεση με το παρελθον, οποτε θα χρειαστει πολυ εξερευνηση για να τους βρει καποιος, εγω αυτη την στιγμη εχω 4-5 το πολυ.
Το scale δεν εχει καμια σχεση με το παρελθον, οι πιστες ειναι κατα πολυ μεγαλυτερες, επισης υπαρχει πλεον και μεγαλο verticality. Αυτο το στοιχειο εχει επισης κανει το παιχνιδι πολυ περισσοτερο platforming απότι στο παρελθον (και παλι προς το παρον, δεν ξερω αργοτερα εαν αλλαζει το balance)
Τα γραφικα οπως εδωσα hint στο προηγουμενο post, ειναι οτι καλυτερο εχουμε δει, και δεν εννοω μονο στο PS4. Τι να πρωτοσχολιασω? τον καλυτερο φωτισμο ever? την απιστευτη λεπτομερεια, οχι μονο σε textures αλλα κυριως σε αντικειμενα μεσα στον χωρο, τα φωτορεαλιστικα προσωπα? το αριστο animation?