Page 46 of 84 FirstFirst ... 3642434445464748495056 ... LastLast
Results 901 to 920 of 1678

Thread: Uncharted 4: A Thief's End

Quote Originally Posted by Giannis1979 View Post
    Τα γραφικα του μου φαίνονται στην καλυτερη περιπτωςη μέτρια.

Ειμαι καλα η να παω στο γιατρό;

Sent from my iPhone using Tapatalk
    Μια απ'τα ίδια...

Forum GOD Dragonpaul's Avatar
    PSN ID
    Dragonpaul
    Name
    Παύλος

Παιδιά, αυτα ειναι τα γραφικά του multi. Δε θα ειναι έτσι στο campaign του παιχνιδιού...

3. The Following 2 Users Say Thank You to Dragonpaul For This Useful Post:

djpar (06-03-2016),tonybsg (06-03-2016)

mihalis13's Avatar
    PSN ID
    mihalis_13
    Name
    Μιχάλης

Quote Originally Posted by Dragonpaul View Post
    Δε το σχολίασα καθόλου μεχρι τωρα, αλλα απορώ πως αρεσει το συγκεκριμένο multi. Παίζει να επαιξα μισή ωρα και απλα το έσβησα...
    Μια απο τα ιδια.
    Έπαιξα 2 ωρες εχθές αλλα δεν μου άρεσε κάτι σε αντίθεση με του TLOU που το είχα λατρέψει.
    Spoiler!

Homo Ludens Leon_DiZ's Avatar
    PSN ID
    Leon_DiZ
    Name
    Λεωνίδας

Σε αυτούς που δεν σας άρεσε πείτε μας αν παιζατε τα multi του 2+3.

Sent from my iPad using Tapatalk
    Spoiler (παιχνιδια/ταινιες/βιβλια) -δεν πα να χει βγει 100 χρονια η ταινια- = -rep

PSN ID
    Dragonpaul
    Name
    Παύλος

Ελαχιστως ειχα ασχοληθει με το multi του 3, αλλα κι αυτο πηγε μετα απο λιγο στα σκουπιδια. Μαλλον δε μου ταιριαζει εμενα....

Forum GOD Lefteris_X's Avatar
    PSN ID
    Lefteris_X

Είχα ασχοληθεί αρκετά με το multi του 2. Πολύ λιγότερο με του 3.

Και τα δύο είχαν frenetic ρυθμούς (συνέχεια όμως, δεν παίρνεις ανάσα), που είναι τελείως εκτός των αντοχών μου, με συνέπεια να κουραστώ στο U2 μετά από 3 μήνες περίπου (άθλος!), ενώ με το U3 ζήτημα να ασχολήθηκα 2 εβδομάδες.

Όσον αφορά το U4, μπορώ να πω ότι τα γραφικά (από τεχνικής άποψη, γιατί η αισθητική είναι υποκειμενική) είναι πλήρως λειτουργικά. Ωραίος σχεδιασμός πιστών (elevation, complexity), γρήγορο (ανταπόκριση) handling στον χαρακτήρα, γρήγορο matchmaking (πάντα για beta) και.......ΧΑΜΟΣ ΚΥΡΙΟΥ! Μπαμ μπουμ δεξιά αριστερά κλπκλπ.

Όποιοι πιστοί προσέλθετε!

Οι infidels, παρακαλούνται να μην ασχοληθούν καθόλου. (όπως εγώ ας πούμε!)

8. The Following 3 Users Say Thank You to Lefteris_X For This Useful Post:

mtifosi (06-03-2016),sndev (06-03-2016),teras1 (06-03-2016)

mihalis13's Avatar
    PSN ID
    mihalis_13
    Name
    Μιχάλης

Quote Originally Posted by Lnds500 View Post
    Σε αυτούς που δεν σας άρεσε πείτε μας αν παιζατε τα multi του 2+3.

Sent from my iPad using Tapatalk
    Είχα γράψει και εδω οτι είχα παίξει πολύ λίγο το multi του 3 το οποιο πάλι δεν μου άρεσε.
    Δεν περίμενα να μου αρέσει ούτε του 4 γιατι δεν ειναι του γούστου μου. Το multi πάντα γιατι το campaign ειναι απολαυστικό.
    Απο multi με το The Last Of Us είχα κολλήσει και έπαιζα μήνες.
    Spoiler!

Stealth Moderator Valkyre's Avatar
    Name
    Δημήτρης

Ακουω αυτα που λετε για τα γραφικα και προσωπικα εχω μεινει λιγο μλκς...

Μονο το animation, το collision detection, τα 60 fps, το νερο, το foliage να παρω αρκουν. Το να λεμε αυτα τα γραφικα επιεικως μετρια μου ακουγεται τουλαχιστον κατι τοις υπερβολικο! Αληθεια Giannis1979 μηπως απλα παρασυνηθισες σε κατι αλλο?

Νομιζω οτι τα γραφικα αυτα για multiplayer δεν εχουν αντιπαλο, μαζι με το Star Wars Battlefront. Ποια αλλα multi εχουν καλυτερα γραφικα?

Περα απο αυτα, εμενα δεν με ενδιαφερει το μουλτι, και το κατεβασα κυριως για να δω χειρισμο, και μπορω να πω οτι ποτε και κανενα Uncharted δεν επαιζε τοσο καλα οσο αυτο. Ο χειρισμος του Drake ειναι υπεροχος, το animation εχει τελειοποιηθει σε τρομερο βαθμο, το shooting ειναι και αυτο το καλυτερο που ηταν ποτε, γενικα δειχνει ποιοτητα gameplay τυπου MGSV (οσον αφορα 3rd person shooters και ποσο refined ειναι ο χειρισμος).

Εγω ειχα παραπονα απο τον χειρισμο του drake σε προηγουμενα Uncharted και απο το παλιο ντεμο που ειχα δει πιστευα οτι το ιδιο θα ισχυε και εδω, ομως βλεπω οτι εχει δουλευτει απιστευτα ο χειρισμος και το animation. Σχεδον ξεχναμε εντελως τις παλιες εποχες που ο Drake εκανε moonwalking καθε φορα που περπαταγε ή αλλαζε ρυθμο κινησης.

Solid work in my book.

11. The Following 7 Users Say Thank You to Valkyre For This Useful Post:

BillyFlo81 (07-03-2016),hakoo (07-03-2016),isildur83 (08-03-2016),nikon (08-03-2016),panos74gr (07-03-2016),PDS (07-03-2016),spartan (07-03-2016)

Default Uncharted 4: A Thief's End

Το πρώτο πράγμα που σου κανει εντύπωση ειναι το ποσο smooth κινούνται οι χαρακτήρες, το collision d. που αναφέρει ο val και η γενικότερη απόκριση χειρισμού. Ειδικά στο θέμα της ομαλότητας δεν έχω ξαναδεί κάτι τέτοιο σε multi. Το shooting ειναι εμφανώς βελτιωμένο (όπως και το aim) και απέκτησε το βάρος που του έλειπε χωρίς να γίνεται "hardcore". Rockstar και ND ειναι ξεκάθαρα τα τοπ studio σε θέματα polishing.
    Last edited by DJTaurus; 07-03-2016 at 13:12.

13. The Following 2 Users Say Thank You to DJTaurus For This Useful Post:

panos74gr (07-03-2016),toninio (09-03-2016)

PSN ID
    Dragonpaul
    Name
    Παύλος

Quote Originally Posted by Valkyre View Post

Νομιζω οτι τα γραφικα αυτα για multiplayer δεν εχουν αντιπαλο, μαζι με το Star Wars Battlefront. Ποια αλλα multi εχουν καλυτερα γραφικα?.
    Ελπίζω να εννοείς οτι αυτα τα δυο παιχνίδια αυτή τη στιγμή έχουν τα καλύτερα γραφικά σε multi και όχι να συγκρίνεις τα δυο τους, διότι ανάμεσα τους δεν υφίσταται, απλα, σύγκριση. Battlefront>>>>>>>>>>>>U4.
    Στα αλλα, αν και δεν πολυασχοληθηκα, δε θα διαφωνήσω.

Name
    Δημήτρης

Τοσα πολλα; Δωδεκα ολοκληρα > παραπανω;

Και στο battlefront beta εχω παιξει μονο οποτε δεν εχω δει το τελικο release αλλα δεν ξερω εαν εχει τοσο τραγικη διαφορα με το Uncharted 4.

PSN ID
    Dragonpaul
    Name
    Παύλος

Κι ακόμα παραπάνω....
    Δημητρη, πίστεψε με, εαν δεις και τους άλλους πλανήτες, είτε απο ξηρά είτε απο αέρα (χερσαίες και εναέριες μάχες) θα πάθεις πλάκα. Το game σα gameplay μπορει να μην ειναι του γούτσου σου, αλλα τα γραφικά ειναι απο το υπερπέραν!!!! Και αν θυμάσαι, κάποτε μου είχες κανει μια ερώτηση σχετικά με το τι γραφικά περίμενα απο το PS4, οταν είχα πει πως δεν ημουν και τόσο ενθουσιασμένος με τα -μεχρι τοτε- παιχνιδια. Ε, τέτοια γραφικά περίμενα!!!!!! Trust me, δεν υφίσταται σύγκριση ανάμεσα στα δυο. Θεωρώ οτι το U4 εχει λειτουργικά γραφικά με τις οποιες βελτιώσεις σιγουρα υπαρχουν. Το BF σε βάζει στον κοσμο του SW κανονικα!!!!!

Mια χαρά είναι το multi του U4 και μπορεί να μην έχει τα γραφικά του SW αλλά έχει τα αμέσως επόμενα, το μόνο που θα μπορούσαν να προσθέσουν σαν επιλογή επειδή μας καλόμαθε το SW είναι το FPS mode.

PSN ID
    Dragonpaul
    Name
    Παύλος

Αυτο δε θα ηταν καθόλου άσχημο, αν και τελευταία στο SW παίζω σε third person, καθώς θεωρώ οτι το οπτικό πεδίο ειναι ευρύτερο.

Κοίτα στο tps όπως λες βλέπεις περισσότερα αλλά στο fps στοχεύεις καλύτερα, ανάλογα τι σε βολεύει βάζεις αν έχεις την δυνατότητα επιλογής.

20. The Following User Says Thank You to nikon For This Useful Post:

Dragonpaul (09-03-2016)

Name
    Δημήτρης

Quote Originally Posted by Dragonpaul View Post
    Κι ακόμα παραπάνω....
    Δημητρη, πίστεψε με, εαν δεις και τους άλλους πλανήτες, είτε απο ξηρά είτε απο αέρα (χερσαίες και εναέριες μάχες) θα πάθεις πλάκα. Το game σα gameplay μπορει να μην ειναι του γούτσου σου, αλλα τα γραφικά ειναι απο το υπερπέραν!!!! Και αν θυμάσαι, κάποτε μου είχες κανει μια ερώτηση σχετικά με το τι γραφικά περίμενα απο το PS4, οταν είχα πει πως δεν ημουν και τόσο ενθουσιασμένος με τα -μεχρι τοτε- παιχνιδια. Ε, τέτοια γραφικά περίμενα!!!!!! Trust me, δεν υφίσταται σύγκριση ανάμεσα στα δυο. Θεωρώ οτι το U4 εχει λειτουργικά γραφικά με τις οποιες βελτιώσεις σιγουρα υπαρχουν. Το BF σε βάζει στον κοσμο του SW κανονικα!!!!!
    Σαφως εχεις πιο ολοκληρωμενη αποψη απο εμενα αρα κατανοητο οτι εχει μεγαλη διαφορα. Ομως το animation του Uncharted 4 πρεπει να ειναι εξισου ανωτερο απο αυτο του Star Wars.

Οπως ειπε και ο Νικος ομως, δεν ειναι οτι τα γραφικα αυτα ξαφνικα γινονται μετρια επειδη ενα μονο παιχνιδι στην αγορα εχει μεγαλη διαφορα απο το Uncharted 4 στον οπτικο τομεα. Αν βαζαμε την ταμπελα του μετριου στο Νο2 στην αγορα αυτη τη στιγμη, λιγο ακομα και θα τα βγαλουμε ασχημα γραφικα.

Εγω μη εχοντας παιξει SW τελικη εκδοση, τα βρηκα πολυ ομορφα τα γραφικα του και λειαν εντυπωσιακα. Με ενδιαφερον περιμενω να δω το single player αποτελεσμα.

22. The Following User Says Thank You to Valkyre For This Useful Post:

Dragonpaul (09-03-2016)

Τα γραφικά του SW και νομίζω το έχω ξαναπεί μπορεί να είναι super αλλά από την άλλη δεν έχουν το φοβερά πολύπλοκο περιβάλλον που πρέπει να αποτυπωθεί με ακρίβεια και λεπτομέρεια αντίθετα για βράχια, άμμο και χιόνια μιλάμε οπότε καλό είναι να λαμβάνουμε και αυτό υπόψη.

Moderator BillyFlo81's Avatar
    PSN ID
    BillyFlo81
    Name
    Βασίλης

25. The Following User Says Thank You to BillyFlo81 For This Useful Post:

mtifosi (09-03-2016)

Quote Originally Posted by Valkyre View Post
    Σαφως εχεις πιο ολοκληρωμενη αποψη απο εμενα αρα κατανοητο οτι εχει μεγαλη διαφορα. Ομως το animation του Uncharted 4 πρεπει να ειναι εξισου ανωτερο απο αυτο του Star Wars.

Οπως ειπε και ο Νικος ομως, δεν ειναι οτι τα γραφικα αυτα ξαφνικα γινονται μετρια επειδη ενα μονο παιχνιδι στην αγορα εχει μεγαλη διαφορα απο το Uncharted 4 στον οπτικο τομεα. Αν βαζαμε την ταμπελα του μετριου στο Νο2 στην αγορα αυτη τη στιγμη, λιγο ακομα και θα τα βγαλουμε ασχημα γραφικα.

Εγω μη εχοντας παιξει SW τελικη εκδοση, τα βρηκα πολυ ομορφα τα γραφικα του και λειαν εντυπωσιακα. Με ενδιαφερον περιμενω να δω το single player αποτελεσμα.
    Κατ αρχήν συγκρίνουμε ενα multi plat παιχνιδι με ενα exclusive και μαλιςτα στην πιο δυνατή κονσολα της αγοράς.

Εγω ειμαι απολυτα σιγουρος οτι μας τρολλαρει η NG ωςτε να τρίβουμε τα ματια μας με το τελικό προϊόν.

Αδυνατώ να πιστεψω κατι διαφορετικο.

Δεν υπαρχει Νουμερο 2 οταν εισαι NG και δουλευεις το παιχνιδι σου αποκλειστικά στο ps4.

Sent from my iPhone using Tapatalk

PS4forums Fanatic spartan's Avatar
    PSN ID
    air23gr

28. The Following 5 Users Say Thank You to spartan For This Useful Post:

chronohill (10-03-2016),jper75 (19-03-2016),PDS (10-03-2016),teras1 (10-03-2016),Viper (10-03-2016)

Bookmarks

Bookmarks