DJTaurus (22-12-2015),Sparrow71993 (22-12-2015)
Θέλω να κάνω μια ερώτηση σε όσους δεν απέχουν από τα νέα βίντεο.
Από γραφικά το παιχνίδι πώς είναι; Πόσο έχει βελτιωθεί σε σχέση με το demo της τελευταίας E3; Το πρώτο πρώτο βίντεο με τον Nate που είχε βγει στην E3 του 2014, έχει ξεπεραστεί στα γραφικά;
Aπο το behind the scenes και καποιες πολυ γρηγορες σκηνες εντοπισαν καποιοι οτι μαλλον προκειται για new build και εβγαλαν και συγκριτικα.
Δεν βαζω spoiler tags μιας και προκειται για παλιο footage απο το psx demo που το εχουμε δει ολοι.
Μέχρι να δω τις φωτό με τις χρονιές καλά το πήγαινα, δηλαδή αυτή του 2015 είναι βελτιωμένη σε σχέση με αυτή του 2014;;;
Χακου , μηπως το 14 και το 15 ειναι αναποδα? γιατι ετσι φαινεται σαν downgrade.
Δεν ειναι αναποδα, ηδη καποιοι μιλανε για downgrade, προσωπικα δεν θεωρω οτι υπαρχει τετοιο θεμα, απλα εχουν κανει αλλαγες. Προτιμω το παλιο build με τα χιλια προσωπικα
Sent from my iPhone using Tapatalk
Στου 2014 μια χαρά λεπτομέρειες βλέπω στο πρόσωπο του σε σχέση με του 2015 που είναι λες και χτύπησε μποτοξάκια.
Μερικα πραγματα δειχνουν καλυτερα, οπως τα μαλια και το motion blur, απο την αλλη σε μερικες φενεται να λειπει λεπτομερεια, αλλα απ'οτι καταλαβα η συγκριση ειναι direct feed image Vs youtube, αρα οχι σωστη συγκριση. Περα απο αυτο υπαρχει μια ταση για higher contrast/vibrance στις νεες εικονες, εμενα προσωπικα μου αρεσει το στυλ αυτο.
H τελευταια συγκριση με τις ημερομηνιες ειναι youtube screengrab vs youtube screengrab. Tωρα θα μου πεις ειναι και αυτη συγκριση? Τεσπα.
Δεν θεωρω οτι εχει λιγοτερες λεπτομερειες, απλα εχουν γινει αλλαγες στον φωτισμο, εχουν αλλαξει τον αδελφο λιγο (φανερη προσπαθεια να φαινεται μικροτερος και με οχι τοσο σκληρα χαρακτηριστικα) και το δερμα φαινεται διαφορετικο.
Το παλιο build στα δικα μου ματια ειναι πολυ πιο ρεαλιστικο απο το καινουριο που μου φαινεται αρκετα πιο washed out.
Τα μαλλια ειναι καλυτερα και εχουν προσθεσει motion blur στο καινουριο, εγω βεβαια προτιμω το παλιο build.
Μικρή καθυστέρηση στο λανσάρισμα του uncharted 4 ανακοίνωσε η sony. Νέα ημερομηνία 27/4
Περισσότερα : http://blog.eu.playstation.com/2015/...th-april-2016/
Viper (23-12-2015)
Bookmarks