Μια πρωτη αναλυση απο το GamingBolt.
Uncharted 4: A Thief’s End Graphics Analysis
Περιμενουμε και του Digital Foundry λογικα σημερα-αυριο.
Μια πρωτη αναλυση απο το GamingBolt.
Uncharted 4: A Thief’s End Graphics Analysis
Περιμενουμε και του Digital Foundry λογικα σημερα-αυριο.
odytsak (08-12-2014)
Eνταξει... εαν και αυτο δεν πειθει καποιους, ειλικρινα δεν υπαρχει γυρισμος. Καλυτερα να το γυρισουμε σε αναλυση γραφικων επιπεδου Mega Drive... Ειναι απιστευτη, εξωφρενικη η δουλεια που εχει γινει...για να ακους κατι εγκεφαλικα καμμενους τυπους να λενε οτι μοιαζει με PS3 game...
To gameplay encoded στα 60 καρε
BillyFlo81 (08-12-2014),litanies (08-12-2014),odytsak (08-12-2014),Viper (08-12-2014)
Επισης στο gaf λενε οτι η ND ανεφερε οτι ο Drake εχει 800 διαφορετικους συνδιασμους προσωπου στο Uncharted 4, ενω στο τριτο μερος της σειρας ειχε μολις 120..
http://www.neogaf.com/forum/showthread.php?t=947728Drake on PS4 has 800 facial combinations compared to PS3 Drake's 120.
Every single hair moves with wind and water. Hair has true physics, can get wet and move around as you run.
Same amount of detail put in supporting cast: http://i.imgur.com/SRjMZCO.jpg
Naughty Dog says even Nathan Drake's chest hair is affected by wind physics in Uncharted 4.
Και μερικες εικονες..
Spoiler!
Last edited by BillyFlo81; 08-12-2014 at 14:03.
Is Uncharted 4 the generational leap we were hoping for?
Digital Foundry presents its take on the 15-minute gameplay demo.
spartan (09-12-2014)
Δεν νομίζω ότι δεν είναι εντυπωσιακό ή next-gen, απλά είχαμε το reveal στην E3, είχαμε και τόσους μήνες tweets και hints ότι "δεν υπάρχει" και "νόμιζα ότι έβλεπα ταινία" κτλ... Ε, είναι λογικό να υπάρχει μια "απογοήτευση".
Σαφέστατα είναι πανέμορφο, εντυπωσιακό και φαίνεται βελτιωμένο σε όλους τους τομείς.
το πιο πολλα υποσχομενο παιχνιδι που εχω δει μεχρι τωρα στο ps4, αυτο και το metal gear ,αντε γιατι μας φλωμοσαν , αργει πολυ ομως
εχω δει το gameplay καμια 15αρια φορες, καθε φορα ενθουσιαζομαι
Last edited by spyros arianara; 08-12-2014 at 21:58.
Προφανως και δεν αξιζει να ασχοληθει κανεις με γραφικους που τα λενε αυτα. Απο κει και περα αυτο που ειπαν παρα πολλοι (συμπεριλαμβανομαι κι εγω σε αυτους) ειναι οτι το συγκεκριμενο demo δεν ειναι επουδενι τοσο εντυπωσιακο οσο το E3 teaser. Ειναι πολυ ομορφο με ορισμενες εκπληκτικες λεπτομερειες αλλα δεν ειναι στο επιπεδο του teaser, δεν γινεται ολος αυτο ο κοσμος να ειναι τρελος και να το βγαζει απο το στομαχι του.
Το ειδα σε low quality, το ειδα σε medium quality, το ειδα και στην ultra ποιοτητα με τα fixed blacks και η αποψη μου δεν αλλαζει.
Διαβαζοντας και την αναλυση του DF επιβεβαιωνεται οτι δεν ειναι στα ιδια επιπεδα οπως ηταν οφθαλμοφανες απο την πρωτη θεαση σε low quality
Το επιπεδο του teaser ηταν (για μενα πολυ, για αλλους λιγο) ανωτερο, και σε 60fps.However, it becomes immediately apparent that this isn't quite the same Drake we saw at E3 2014. While his facial structure appears comparable, the quality of his hair is reduced significantly while lighting and shading lack the sense of realism presented in the teaser, and the detail of his bandolier and shirt also seems pared back.
Naughty Dog may simply be keeping its powder dry for now, but the visuals seen in this gameplay segment aren't quite the jaw-dropping spectacle we had hoped for based on the immense promise of the E3 teaser.
Και ειναι φυσιολογικο οταν ο αλλος εχει τα στανταρ του τοσο ψηλα να μην μπορει να εντυπωσιαστει απο αυτο που εδειξαν τοσο πολυ και να φτασει σε OMG levels.
Δεν ειπε κανεις (που δεν ειναι troll) τι ειναι ασχημο ξερω γω η οτι ειναι ps3 game, απλα οταν δινεις ενα τετοιο δειγμα στην E3, λες οτι στοχευεις στα 60 fps και σε ακομα καλυτερα γραφικα απο αυτα του teaser (η ND τα ειπε δεν τα εβγαλαν οι τρελοι gamers απο το κεφαλι τους) και ακουμε τοσους μηνες τις υπερβολες επι υπερβολων απο insiders και τα παρανοικα tweets, ειναι κατ εμε λογικοτατο καποιος να μην εντυπωσιαστει τοσο πολυ απο τα γραφικα αυτα. Θα μου πεις αν περιμενες τετοια γραφικα εισαι deluded, οκ δεν το αρνουμαι, αλλα παιζει ρολο και η ND σε αυτο που εκανε ολα τα παραπανω που ειπα και αφησε αυτο το παρανοικο hype να γιγαντωθει. Οι ιδιοι δημιουργησαν αυτες τις προσδοκιες.
Και τονιζω τα γραφικα γιατι προσωπικα οτι δεν μου εδωσαν τα γραφικα του demo, μου το εδωσαν ολα τα υπολοιπα, απο το απιστευτο level design μεχρι το εκπληκτικο ανοιχτο περιβαλλον αλλα και τα απειρως βελτιωμενα mechanics.
Παρολα αυτα συχεχιζω να εχω απειρη εμπιστοσυνη στην καλυτερη ομαδα της βιομηχανιας οτι θα βελτιωσει κι αλλο το προιον στον 1 χρονο που εχει διαθεσιμο.
Last edited by hakoo; 09-12-2014 at 05:26.
Νομιζω πρεπει να αναφερουμε λιγακι το θεμα των 60 καρε και το τι παιζει.
Απο τον τροπο που τοποθετηθηκε η ND, για εμενα ειναι εμφανες (και κυριως ΛΟΓΙΚΟ) οτι σε pre alpha stage που βρισκεται τωρα το παιχνιδι, σαφως, δεν μπορουν να χτυπησουν ακατεβατα 60 καρε...
Δεν νομιζω οτι ξεγραψανε την υποσχεση τους οτι στοχευουν στα 60 καρε. Και για να ειμαι ειλικρινεις η παρουσιαση που εκαναν, με γεμιζει αισιοδοξια οτι θα δουμε τελικα το παιχνιδι στα 60 καρε. Γιατι ειμαι πολυ αισιοδοξος?
Μα γιατι στην παρουσα PRE ALPHA κατασταση το παιχνιδι τρεχει ακατεβατα στα 30 καρε χωρις ιχνος προβληματος. Αυτο, για pre alpha δεδομενα ειναι απο μονο του κατορθωμα συμφωνα με αυτα που ξερουμε και διαβασα. Μου δινει λοιπον την εντυπωση οτι το παιχνιδι αυτην την στιγμη , χωρις λοκαρισμενο το framerate στα 30 καρε, πρεπει να βρισκεται καπου στο 40-45 ξερω-γω average. Προφανως ομως για λογους παρουσιασης το λοκαρανε στα 30 καρε , διοτι αν το αφηναν unlocked ο κοσμος θα παρατηρουσε ενα καρο framedrops , juddering και φυσικα μετα ολοι θα εγραφαν το ποσο ασταθης ειναι η αποδοση του παιχνιδιου...
ε δεν θες κατι τετοιο την πρωτη φορα που παρουσιαζεις την δουλεια σου. Προφανως και θα το κλεισεις στα 30 να ειναι απροβληματιστο.
Αυτη ειναι η δικη μου εντυπωση.
Last edited by Valkyre; 09-12-2014 at 10:50.
σε ενα shooter ομως αυτη η αυξομειωση ισως να γινετε ενοχλητικη, οποτε καλυτερα κλειδωμενα ,στανταρ πραγματα
Στην Ε3 ειπαν οτι τα 60 ειναι το target τους. Δεν το επιβεβαιωσαν 100% ποτε.
Για εμενα η παρουσιαση ηταν ενθαρρυντικη για τους λογους που ειπα. ΜΙλαμε για pre alpha build Που τρεχει καλυτερα και πιο σταθερα απο οτι παιχνιδια που κυκλοφορουν υποτιθεται ετοιμα. (Γεια σας με λενε ass creed parity).
Ειναι αυτονοητο οτι το παιχνιδι τρεχει with room to spare προς το παρον. Τωρα μενει να δουν εαν μπορουν να προσφερουν το ιδιο σταθερη αποδοση στα 60.
Προσωπικα πιστευω οτι θα κυκλοφορησει στα 60, αλλα οπως το Last of Us Remastered. Δηλαδη 90% την ωρα θα τρεχει στα 60 smooth και σε συγκεκριμενες περιπτωσεις θα πεφτει στα 55-50 στην χειροτερη.
teras1 (09-12-2014)
Εχει και το gamersyde ενα βιντεο με fixed black levels.
hakoo (09-12-2014)
Bookmarks