Σιγουρα δεν ειναι ετοιμο ακομα ,αλλα και παλι ειναι εντυπωσιακο.
.
Eχει δει κανενας απο αυτους που δεν εντυπωσιαστηκαν το 1080ρ βιντεο του gamersyde?
Deathtrick (07-12-2014)
Αυτό που μου άρεσε πολύ (πέραν της προφανής βελτίωσης στα γραφικά και τον φωτισμό, μην ξεχνάμε οτι ειναι Pre-Alpha!!) ειναι τα ανοιχτά περιβάλλοντα και οι διαφορετικοί τρόποι να προσεγγίσεις και να εξουδετερώσεις τους αντιπάλους σου. Το ζητούσαν πολλά παιδιά (με μπροστάρη τον Valkyre) και φαινεται οτι η ND το πραγματοποίησε!
Δεν ξέρουμε αν θα ειναι ολα τα επίπεδα έτσι, αλλα θέλω να πιστεύω οτι μετά και την αποδοχή του The Last Of Us με τα ανοιχτά περιβάλλοντα η ND θα μας δώσει αρκετά πράγματα για εξερεύνηση και εκμετάλλευση ευκαιριών.
"You either hang onto your morals and die, or do everything you need to survive"
litanies (07-12-2014)
απλα οτι καλυτερο εχουμε δει.....ΔΕν ξερω απο που να αρχισω και τη να πω...Το καλυτερο uncharted ever by far...!! Ναι οκ ειναι 'Υπουλο' το trailer..σε καθε του σημειο ομως οι τις dog μας δειχνουν καινουριο animation.. αλληλεπιδραση με το περιβαλον ..fighting system πιο 'ωριμο' και ολα αυτα σε μια pre-alpha ζουγκλα πιο ζωντανη απο ποτε....!!!ολοι μας ξερουμε τι εχουν απλα να δουνε τα ματακια μας αργοτερα....it happens before...it will be again...wooo hoooo!!
Moλις το ειδα στην optimal ποιοτητα που υπαρχει διαθεσιμη και θα συμφωνησω με τον Nek_food, ειναι μεν εντυπωσιακο αλλα δεν ηταν περιπτωση Among thieves τηρουμενων των αναλογιων παντα, ισως ειχα εγω υπερβολικες προσδοκιες για κατι εντελως unreal.
Eχει καποιες εκπληκτικες λεπτομερειες αλλα προσωπικα δεν μου φαινεται το ιδιο εντυπωσιακο οπως το teaser της E3, το IQ δεν ειναι στο ιδιο επιπεδο (μπορει να φταιει το βιντεο) και φυσικα δεν ειναι 60 fps. Τελος, το animation ειναι πολυ καλο αλλα δεν βλεπω το επομενο βημα της ND για να πω την αληθεια, δεν μου φαινεται κανενα μεγαλο step up απο τα ps3 games στον συγκεκριμενο τομεα. Θα μου πειτε τα last gen ND games εχουν το καλυτερο animation που κυκλοφορει, sure, απλα απο την ND περιμενα ακομα μεγαλυτερη βελτιωση και σε αυτο.
H αληθεια ειναι οτι η προσδοκιες μου ηταν στο θεο για τον τεχνικο τομεα και ισως ειναι δικο μου θεμα, ισως ειχα παρανοικες απαιτησεις.
Απο κει και περα αναφορικα με τα mechanics, φαινεται οτι το υφος ειναι πιστο στη σειρα αλλα gameplay wise φαινεται αρκετα πιο φρεσκο με περισσοτερη ελευθερια και αρκετα πιο ανοιχτο απο τους προκατοχους του.
Last edited by hakoo; 07-12-2014 at 02:16.
Nαι υπηρχε αλλα ουδεμμια σχεση ειχε με αυτο που εχει εδω που αναλογα το σημειο που βρεχεται στο υφασμα, αναπαρισταται αναλογα. Στα αλλα παιχνιδια απλα εβλεπες ενα γυαλιστερο εφφε που μετα απο 5 δευτερολεπτα ειχε στεγνωσει. Εδω βρεχονται τα μαλλια του... μιλαμε για εντελως αλλη κατηγορια ποιοτητας του εφφε.
Γενικα, προσωπικα παντα, απορρω με το πως μπορει καποιος να μην βλεπει την εξωπραγματικη διαφορα που υπαρχει με το παρελθον. Aν εσεις εχετε δει πουθενα τετοιο foliage με τετοια φυσικη παρουσιαση και κινηση και τετοιους καταρακτες και ροη νερου, πειτε μου τι παιχνιδια παιζετε γιατι τα εχω χασει...Mε τα 60 frames περιμενω να δω τι θα γινει. Προσωπικα οπως ελεγα και με το τρεηλερ της Ε3 μου φαινεται αδυνατον να τρεξει αυτο στα 60 frames per sec.
Λεπτομερειες που λιγοι παρατηρουν:
1) Οταν ο Drake πεταει καποιον απο τον γκρεμο πεφτει σε λασπες. Η λασπη οπως σερνεται ο εχθρος παραμορφωνεται αναλογα και ρεαλιστικα.
2) Τα ρουχα του drake λερωνονται ακριβως στα σημεια στα οποια εχει την επαφη.
3) Τα ρουχα του κουνιουνται αναλογα με τον ανεμο και δειχνουν να αντιδρουν κανονικα.
4) Τα μαλλια του βρεχονται επισης αναλογα.
5) Το collision detection με την βλαστηση ειναι απιστευτο. Σε καποια φαση ο χαρακτηρας ισα που ακουμπαει ενα κλαδι φοινικα και αυτο αντιδρα ρεαλιστικα.
6) Το ΑΑ ειναι στον θεο... με τοση βλαστηση δεν εβλεπες ιχνος απο σκαλοπατακια και επισης δεν εβλεπες ορατο ποπ ιν.
7) Το level design... OMG... αυτο θα επρεπε να συζητανε ολοι εδω περα και ανταυτου εχει παραμεληθει πληρως... Το level deisgn σε αυτο που εδειξαν ηταν απιστευτο... πολυεπιπεδο, ανοιχτο level με εχθρους και περασματα πανω κατω δεξια αριστερα... Επιπεδο που παντρευει platforming, stealth, shooting με μοναδικο τροπο...
Last edited by Valkyre; 07-12-2014 at 02:25.
Axilleas_GR (08-12-2014),BillyFlo81 (07-12-2014),Deathtrick (07-12-2014),dimagic (07-12-2014),Dragonpaul (07-12-2014),klark71 (07-12-2014),litanies (07-12-2014),obione (07-12-2014),panos74gr (07-12-2014),psx3 (07-12-2014),Slay (07-12-2014),spartan (07-12-2014),teras1 (07-12-2014),Viper (07-12-2014)
Αυτο ειναι οτι θελω νομιζω..
https://twitter.com/bruce_straley/st...85319224844289
Και ευχομαι αυτο το "imagine a WORLD" να υπονοει πραγματικα οτι θα εχουμε ενα semi open world game. (εμφαση στο semi)
1080p/30hz ηταν το παιχνιδι και μαλλον ετσι θα παραμεινει. Μη βαρατε, hz εγραψαν στο επισημο blog, hz γραφω και γω
http://blog.us.playstation.com/2014/...irst-gameplay/
Για δειτε και αυτο:
Okay, here is a much higher quality version of my fixed RGB levels video.
For those just joining us, several of us have noticed that both the official YouTube and Gamersyde videos have been rendered incorrectly, using limited RGB range, instead of full RGB range.Spoiler!
Axilleas_GR (08-12-2014),chronohill (07-12-2014),hakoo (07-12-2014),panos74gr (07-12-2014)
Ωραια ειναι τα γραφικα,οπως παντα στη σειρα!!Αν και δεν ειναι ακομη στο επιπεδο του πρωτου τρεηλερ, πιστευω θα γινουν αρκετα πιο προσεγγισιμα οταν κυκλοφορησει!
There is no knowledge that is not power...
Ειμαι αρκετα ικανοποιημενος απο αυτα που ειδα και που δειξανε τοσο νωρις 15 λεπτα gameplay.
Ειναι πασηφανες οτι σε αυτο το gameplay video η Naughty Dog ηθελε απλα να μας δειξει το παντρεμα του Uncharted με το Last Of Us. Τα wow momments θα ερθουν αργοτερα, σε καποιο gameplay trailer τους ενος λεπτου με την ημερομηνια κυκλοφοριας.
Και οπως σωστα ανεφερε ο Val..
Όσο αφορα τα γραφικα, απλα δειτε το βιντεο ξανα σε 1080p..
Uncharted 4: A Thief’s End Didn’t Look Like the PlayStation Experience Demo Just Three Weeks Ago
http://www.dualshockers.com/2014/12/...ree-weeks-ago/Rhode mentioned that he’s been following the development internally for a long time, and that just two or three weeks ago the game didn’t look like it did in the demo showcased at PlayStation experience.Additionally, we also get a couple glimpses of Nathan Drake’s model from the character design panel at PlayStation Experience, courtesy of level designer Emilia Schatz and No Man’s Sky Art Director Grant Duncan.
"It has to be Uncharted 4. I know that’s kind of the boring answer, but seeing that in development all along, I mean, even seeing it frankly two or three weeks ago, didn’t look like that two or three weeks ago. Those guys are amazing. They pulled it off."
![]()
Emilia Schatz @thegreatbluebit
Follow
Panel with our amazing character artists. Next gen Drake blows me away.
![]()
Grant Duncan @GrantDuncan
Follow
We all went to see the naughtydog character art talk at psx today, those guys are frickin ninjas!
Δεν ξερω πως εμοιαζε πριν 2-3 εβδομαδες. Αυτο που ξερω ειναι οτι το παιχνιδι θελει ακομα 10-11 μηνες για κυκλοφορια. Και ειδαμε πως βελτιωθηκε το Driveclub στον οπτικο τομεα σε 1 χρονο. Και εδω δεν μιλαμε για την Evolution αλλα για την ND.
Καποιοι το συγκρινουν με το The Order 1886 (που βγαινει σε 2 μηνες). Ξεχναν βεβαια οτι αυτο που εχουμε δει μεχρι στιγμης ειναι στενα σοκακια και κουζινες. Καμια σχεση με την ανοιχτη ζουγκλα που ειδαμε στο UN4, με τα πολλαπλα επιπεδα, με χιλια δυο animation, με φωτισμους, με νερα και αλλα διαφορα.
Αλλοι το συγκρινουν με το Uncharted 3 και το TLOU, που ηρθαν μετα απο 5-6 χρονια ζωης του PS3 και που η ND εχει ξεζουμισει το hardware και αναφερονται στο Uncharted 4 σαν PS3 remastered. LOL και ξανα LOL.
edit:Δεξι κλικ και ανοιγμα σε νεα καρτελα για full sizeSpoiler!
edit2:NaughtyDog said that "a considerable time" has passed between UC3 and 4.
"Every single hair moves with wind and water. Hair has true physics, can get wet, move around the head as you run..."
Drake on PS4 has 800 facial combinations. Drake on PS3 had only 120
Είδα και εγώ το βίντεο μόλις τώρα μιας και εχθές είχα γυρίσει απο 3ημερο στη Θεσσαλονίκη και ήθελα πως και πως να κοιμηθώ.
Εγώ εντυπωσιάστηκα κυρίως από το περιβάλλον. Ολη η βλάστηση είχε αλληλεπίδραση όταν ο drake πέρναγε δίπλα τους. Μου άρεσε επίσης ο τρόπος που μπορείς να προσεγγίσεις τον εχθρό.
Οταν γυρίσω από τη δουλειά θα το ξαναδώ πιο προσεχτικά για να προσέξω περισσότερες λεπτομέρειες.
Λογικά μετά από αυτό θα προσπαθήσω να μην δω οτι καινουριο βίντεο βγει και να αρχίσω να κάνω οικονομίες μπας και βγει και καμιά καλή συλλεκτική έκδοση του χρόνου.
Bookmarks