Page 36 of 84 FirstFirst ... 2632333435363738394046 ... LastLast
Results 701 to 720 of 1678

Thread: Uncharted 4: A Thief's End

Beyond expectation pragmatika.Rixnei tin aksia ton allon paixnidion.

Editor Viper's Avatar
    PSN ID
    kamenos13
    Name
    Κώστας

Uncharted 4 pushes PS4 tech to the next level

Launching ahead of the gorgeous Horizon Zero Dawn, in Spring 2016, it feels like the PS4 is about to step up a gear in technical accomplishment, and with Naughty Dog once again at the spearhead of the movement.

3. The Following User Says Thank You to Viper For This Useful Post:

panos74gr (16-07-2015)

PS4forums Addict Error Flynn's Avatar
    PSN ID
    Error__Flynn
    Name
    Βασίλης

Έλα να τρελαινόμαστε σιγά σιγά...

Click image for larger version. 

Name:	20763066950_dce28616d8_b.jpg 
Views:	347 
Size:	336.0 KB 
ID:	7551

Name:	20941346872_be5d44fcbe_b.jpg 
Views:	346 
Size:	288.4 KB 
ID:	7552

5. The Following 11 Users Say Thank You to Error Flynn For This Useful Post:

BillyFlo81 (01-09-2015),dimagic (31-08-2015),indikos001 (31-08-2015),mihalis13 (31-08-2015),Sparrow71993 (31-08-2015),spartan (01-09-2015),Stefanos (01-09-2015),teras1 (01-09-2015),tonybsg (31-08-2015),tsakali GR (03-09-2015),Viper (31-08-2015)

mihalis13's Avatar
    PSN ID
    mihalis_13
    Name
    Μιχάλης

Την θελω τώρα!!!
    Περιμένω ήδη με αγωνία ποτε θα βγει σε preorder
    Spoiler!

Elite Stefanos's Avatar
    Name
    Στέφανος

Quote Originally Posted by Error Flynn View Post
    Έλα να τρελαινόμαστε σιγά σιγά...

Name:	20763066950_dce28616d8_b.jpg 
Views:	347 
Size:	336.0 KB 
ID:	7551

Name:	20941346872_be5d44fcbe_b.jpg 
Views:	346 
Size:	288.4 KB 
ID:	7552

" H ζωή είναι μικρή γι' αυτό γράφεται με τρία γράμματα "
    (By Stefanos to Simple People)

PS4forums Addict teras1's Avatar
    PSN ID
    Panos_GRE
    Name
    Πάνος

Η special edition είναι δική μου

PS4forums Fanatic Ezio's Avatar
    Name
    Γιάννης

Quote Originally Posted by mihalis13 View Post
    Την θελω τώρα!!!
    Περιμένω ήδη με αγωνία ποτε θα βγει σε preorder
    Collector's Edition
    http://www.amazon.com/gp/product/B01...iglink20241-20

Special Edition
    http://www.amazon.com/UNCHARTED-Thie...iglink20241-20
    Έχει γίνει θέμα στο neogaf, οπότε ίσως να είναι περιορισμένα τα κομμάτια. Αλλά δεν είμαι σίγουρος γι' αυτό. Επίσης, υπάρχει και στο gamestop.

10. The Following 2 Users Say Thank You to Ezio For This Useful Post:

mihalis13 (01-09-2015)

mihalis13's Avatar
    PSN ID
    mihalis_13
    Name
    Μιχάλης

Quote Originally Posted by Ezio View Post
    Collector's Edition
    http://www.amazon.com/gp/product/B01...iglink20241-20

Special Edition
    http://www.amazon.com/UNCHARTED-Thie...iglink20241-20
    Έχει γίνει θέμα στο neogaf, οπότε ίσως να είναι περιορισμένα τα κομμάτια. Αλλά δεν είμαι σίγουρος γι' αυτό. Επίσης, υπάρχει και στο gamestop.
    166 δολάρια έρχεται απο εκεί..(φοβάμαι μην υπάρχει και κανένα θέμα με τελωνείο) Θα περιμένω να τη δω σε κανένα ευρωπαικό κατάστημα. Ευχαριστώ πάντως..
    Spoiler!

Member Sparrow71993's Avatar
    PSN ID
    GhostFirefly_
    Name
    Δημήτρης

Γνωρίζουμε πότε θα είναι διαθέσιμες στην Ελλάδα?

Name
    Γιάννης

166 δολάρια έρχεται απο εκεί..(φοβάμαι μην υπάρχει και κανένα θέμα με τελωνείο) Θα περιμένω να τη δω σε κανένα ευρωπαικό κατάστημα. Ευχαριστώ πάντως..
    Για το θέμα με το τελωνείο κοίτα εδώ (Σουηδία). Θα ενημερώσω όταν μάθω ότι έρχεται και σε περισσότερα ευρωπαϊκά καταστήματα.

14. The Following User Says Thank You to Ezio For This Useful Post:

mihalis13 (01-09-2015)

Name
    Γιάννης

Η collector's edition στη Μεγάλη Βρετανία θα είναι αποκλειστική στο GAME.
    Πηγή

PS4forums Fanatic tonybsg's Avatar
    PSN ID
    tonybsg

Μιχ γενικά αυτή η τιμή περιλαμβάνει και τον εκτελωνισμό, τον αναλαμβάνει το amazon όταν επιλέγεις AmazonGlobal Expedited ή Priority (στα video games είναι οι μόνες επιλογές έτσι κι αλλιώς), είναι τα import fees που σου βγάζει στο τέλος. Το έχω δοκιμάσει πολλές φορές (και μάλιστα κάποιες μου έχουν επιστρέψει κιόλας ένα μικρό ποσό μετά από λίγο καιρό).

17. The Following 2 Users Say Thank You to tonybsg For This Useful Post:

mihalis13 (02-09-2015),teras1 (02-09-2015)

mihalis13's Avatar
    PSN ID
    mihalis_13
    Name
    Μιχάλης

Quote Originally Posted by tonybsg View Post
    Μιχ γενικά αυτή η τιμή περιλαμβάνει και τον εκτελωνισμό, τον αναλαμβάνει το amazon όταν επιλέγεις AmazonGlobal Expedited ή Priority (στα video games είναι οι μόνες επιλογές έτσι κι αλλιώς), είναι τα import fees που σου βγάζει στο τέλος. Το έχω δοκιμάσει πολλές φορές (και μάλιστα κάποιες μου έχουν επιστρέψει κιόλας ένα μικρό ποσό μετά από λίγο καιρό).
    Καλώς τότε, θα το κάνω preorder τουλάχιστον να το σιγουρέψω. Μέχρι να βρεθεί κάτι από εδώ σε πιο καλή τιμή.
    Spoiler!

Homo Ludens Leon_DiZ's Avatar
    PSN ID
    Leon_DiZ
    Name
    Λεωνίδας

Although Naughty Dog is saving specific details about it for later, the developer has now explained why it's making it in the first place. Speaking today at the GameStop Expo, Naughty Dog's Arne Meyer said the developer had a positive experience with The Last of Us' single-player story expansion, Left Behind, and wanted to try again.

"It worked really well for us for The Last of Us," Meyer explained. "We thought we could put together a really great piece of content as well [for Uncharted 4]." Meyer added that Naughty Dog has been thinking for a long time about making single-player DLC for Uncharted, but never quite found the right way to make it work for the action-adventure series. Until now.

"I think we rose to the challenge for The Last of Us, so we decided we're going to take another shot at it [for Uncharted 4]," he said.
    Spoiler (παιχνιδια/ταινιες/βιβλια) -δεν πα να χει βγει 100 χρονια η ταινια- = -rep

Moderator BillyFlo81's Avatar
    PSN ID
    BillyFlo81
    Name
    Βασίλης

Naughty Dog Hires The Order: 1886 Environment and Lighting Artists for Uncharted 4: A Thief’s End

http://www.dualshockers.com/2015/09/...-a-thiefs-end/

Name
    Γιάννης

Δεν θα είχα πρόβλημα αν το δίνανε δωρεάν, αλλά πιστεύω ότι θα είναι επί πληρωμή. Πράγμα που το θεωρώ λάθος.

Quote Originally Posted by BFmarvog View Post
    Naughty Dog Hires The Order: 1886 Environment and Lighting Artists for Uncharted 4: A Thief’s End

http://www.dualshockers.com/2015/09/...-a-thiefs-end/
    Από κάτι εικόνες που έχω δει το the order έχει ωραία περιβάλλοντα και νομίζω έχω ακούσει καλά λόγια για τον φωτισμό του. Πολύ καλά νέα λοιπόν.

Επίσης, η libertalia διαθέσιμη στο γερμανικό amazon. Πανάκριβη όμως.

PSN ID
    Leon_DiZ
    Name
    Λεωνίδας

Δεν θα είχα πρόβλημα αν το δίνανε δωρεάν, αλλά πιστεύω ότι θα είναι επί πληρωμή. Πράγμα που το θεωρώ λάθος.
    Δεν θα έχω κανένα πρόβλημα αν είναι σαν το Left Behind το οποίο, αν και δεν το έχω παίξει, ξέρω ότι δεν είναι κάτι που απλά έκοψαν από το παιχνίδι και το έκαναν DLC.
    Spoiler (παιχνιδια/ταινιες/βιβλια) -δεν πα να χει βγει 100 χρονια η ταινια- = -rep

23. The Following 2 Users Say Thank You to Leon_DiZ For This Useful Post:

panos74gr (06-09-2015),Starlord (06-09-2015)

Name
    Γιάννης

Quote Originally Posted by Lnds500 View Post
    Δεν θα έχω κανένα πρόβλημα αν είναι σαν το Left Behind το οποίο, αν και δεν το έχω παίξει, ξέρω ότι δεν είναι κάτι που απλά έκοψαν από το παιχνίδι και το έκαναν DLC.
    Αν το κάνουν έτσι μετριάζεται το πράγμα, αλλά και πάλι, γιατί να πληρώνεις για έξτρα υλικό; Που δεν νομίζω να τους κοστίσει τόσο πολύ σε σχέση με το πόσα θα βγάλουν από το κυρίως παιχνίδι ώστε να πρέπει να το τιμολογήσουν. Γενικότερα πιστεύω ότι αν δεν μπαίνει μέσα το studio τότε πρέπει να δίνει δωρεάν το dlc. Αγοράζεις ένα παιχνίδι, δίνεις κάποια λεφτά, πρέπει να έχεις μια ολοκληρωμένη εμπειρία, όχι να πληρώνεις για έξτρα υλικό. Τώρα βέβαια μπορεί να πει κάποιος ότι και πάλι θα έχεις μια ολοκληρωμένη εμπειρία, και το dlc είναι κάτι έξτρα, αλλά γιατί να μην το προσθέσουν δωρεάν;

PSN ID
    Leon_DiZ
    Name
    Λεωνίδας

Αν το κάνουν έτσι μετριάζεται το πράγμα, αλλά και πάλι, γιατί να πληρώνεις για έξτρα υλικό; Που δεν νομίζω να τους κοστίσει τόσο πολύ σε σχέση με το πόσα θα βγάλουν από το κυρίως παιχνίδι ώστε να πρέπει να το τιμολογήσουν. Γενικότερα πιστεύω ότι αν δεν μπαίνει μέσα το studio τότε πρέπει να δίνει δωρεάν το dlc. Αγοράζεις ένα παιχνίδι, δίνεις κάποια λεφτά, πρέπει να έχεις μια ολοκληρωμένη εμπειρία, όχι να πληρώνεις για έξτρα υλικό. Τώρα βέβαια μπορεί να πει κάποιος ότι και πάλι θα έχεις μια ολοκληρωμένη εμπειρία, και το dlc είναι κάτι έξτρα, αλλά γιατί να μην το προσθέσουν δωρεάν;

Απάντησες μόνος σου. Είναι σαν το Witcher. Θα υπάρξουν expansions τα οποία θα τα πληρώσεις extra αλλά κανείς δεν μπορεί να πει ότι το αρχικό παιχνίδι δεν είχε αρκετό υλικό ή δεν άξιζε τα λεφτά του. Το γιατί δεν το προσθέτουν δωρεάν πάει πακέτο με το ότι δεν φτιάχνεται δωρεάν.

Αν υποθέσουμε ότι το DLC θα είναι ~2 ώρες extra και το βασικό παιχνίδι είναι ~9-10 ώρες, σίγουρα υπάρχει ένα Α κόστος.

Και τώρα που το λέμε... season pass δεν βλέπω στις συλλεκτικές.. Λέτε να δώσουν τους όποιους χάρτες στο multi τσάμπα; Μακάρι.

PS4forums Addict panos74gr's Avatar
    PSN ID
    panos74gr
    Name
    Πάνος

Default Uncharted 4: A Thief's End

Υποθέτω ότι το DLC θα είναι του τύπου left behind, που παίζεις με άλλο χαρακτήρα και λεει μια ιστορία που δεν ταιριάζει να είναι μεσα στο main game.

Στο uncharted 4 θα μπορούσε να ειναι κάτι στα ίδια πλαίσια, δηλαδή να λεει μια μικρή ιστορία ενός άλλου χαρακτήρα, η να ειναι κάποιο μικρό origin story του αδερφού του, η ο επίλογος της ιστορίας του sully, κάτι τέλος πάντων που θα ειναι αρκετά διαφορετικό και δεν θα ταιριάζει στο main game. Ή θα έχει νόημα μετά το τέλος του παιχνιδιού.

Τώρα το θέμα της τιμής ειναι μεγάλη ιστορία, αλλά μην ξεχνάμε ότι το AAA game development ειναι πολύ ακριβό σπορ στις μέρες μας και για εμάς και για τις εταιρίες που είτε θα πηγαίνουν με τη πεπατημένη και θα βγάζουν τα ίδια και τα ίδια ή θα ρισκάρουν όπως έκανε η naughty dog με το the last of us. Αλλά δεν ήταν σίγουροι από πριν ότι θα πετύχει, όπως και τώρα δεν ειναι σίγουροι αν θα πετύχει τα επόμενα παιχνίδια τους (λογικά the last of us 2 και κάποιο νέο IP), η ανάπτυξη των οποίων θα κρατήσει πολλά χρόνια και κάπως θα πρέπει να χρηματοδοτηθούν μέχρι τότε.

Bookmarks

Bookmarks