Beyond expectation pragmatika.Rixnei tin aksia ton allon paixnidion.
Beyond expectation pragmatika.Rixnei tin aksia ton allon paixnidion.
Uncharted 4 pushes PS4 tech to the next level
Launching ahead of the gorgeous Horizon Zero Dawn, in Spring 2016, it feels like the PS4 is about to step up a gear in technical accomplishment, and with Naughty Dog once again at the spearhead of the movement.
panos74gr (16-07-2015)
BillyFlo81 (01-09-2015),dimagic (31-08-2015),indikos001 (31-08-2015),mihalis13 (31-08-2015),Sparrow71993 (31-08-2015),spartan (01-09-2015),Stefanos (01-09-2015),teras1 (01-09-2015),tonybsg (31-08-2015),tsakali GR (03-09-2015),Viper (31-08-2015)
Collector's Edition
http://www.amazon.com/gp/product/B01...iglink20241-20
Special Edition
http://www.amazon.com/UNCHARTED-Thie...iglink20241-20
Έχει γίνει θέμα στο neogaf, οπότε ίσως να είναι περιορισμένα τα κομμάτια. Αλλά δεν είμαι σίγουρος γι' αυτό. Επίσης, υπάρχει και στο gamestop.
mihalis13 (01-09-2015)
Γνωρίζουμε πότε θα είναι διαθέσιμες στην Ελλάδα?
Για το θέμα με το τελωνείο κοίτα εδώ (Σουηδία). Θα ενημερώσω όταν μάθω ότι έρχεται και σε περισσότερα ευρωπαϊκά καταστήματα.
mihalis13 (01-09-2015)
Η collector's edition στη Μεγάλη Βρετανία θα είναι αποκλειστική στο GAME.
Πηγή
Μιχ γενικά αυτή η τιμή περιλαμβάνει και τον εκτελωνισμό, τον αναλαμβάνει το amazon όταν επιλέγεις AmazonGlobal Expedited ή Priority (στα video games είναι οι μόνες επιλογές έτσι κι αλλιώς), είναι τα import fees που σου βγάζει στο τέλος. Το έχω δοκιμάσει πολλές φορές (και μάλιστα κάποιες μου έχουν επιστρέψει κιόλας ένα μικρό ποσό μετά από λίγο καιρό).
Although Naughty Dog is saving specific details about it for later, the developer has now explained why it's making it in the first place. Speaking today at the GameStop Expo, Naughty Dog's Arne Meyer said the developer had a positive experience with The Last of Us' single-player story expansion, Left Behind, and wanted to try again.
"It worked really well for us for The Last of Us," Meyer explained. "We thought we could put together a really great piece of content as well [for Uncharted 4]." Meyer added that Naughty Dog has been thinking for a long time about making single-player DLC for Uncharted, but never quite found the right way to make it work for the action-adventure series. Until now.
"I think we rose to the challenge for The Last of Us, so we decided we're going to take another shot at it [for Uncharted 4]," he said.
Naughty Dog Hires The Order: 1886 Environment and Lighting Artists for Uncharted 4: A Thief’s End
http://www.dualshockers.com/2015/09/...-a-thiefs-end/
Δεν θα είχα πρόβλημα αν το δίνανε δωρεάν, αλλά πιστεύω ότι θα είναι επί πληρωμή. Πράγμα που το θεωρώ λάθος.
Από κάτι εικόνες που έχω δει το the order έχει ωραία περιβάλλοντα και νομίζω έχω ακούσει καλά λόγια για τον φωτισμό του. Πολύ καλά νέα λοιπόν.
Επίσης, η libertalia διαθέσιμη στο γερμανικό amazon. Πανάκριβη όμως.
Αν το κάνουν έτσι μετριάζεται το πράγμα, αλλά και πάλι, γιατί να πληρώνεις για έξτρα υλικό; Που δεν νομίζω να τους κοστίσει τόσο πολύ σε σχέση με το πόσα θα βγάλουν από το κυρίως παιχνίδι ώστε να πρέπει να το τιμολογήσουν. Γενικότερα πιστεύω ότι αν δεν μπαίνει μέσα το studio τότε πρέπει να δίνει δωρεάν το dlc. Αγοράζεις ένα παιχνίδι, δίνεις κάποια λεφτά, πρέπει να έχεις μια ολοκληρωμένη εμπειρία, όχι να πληρώνεις για έξτρα υλικό. Τώρα βέβαια μπορεί να πει κάποιος ότι και πάλι θα έχεις μια ολοκληρωμένη εμπειρία, και το dlc είναι κάτι έξτρα, αλλά γιατί να μην το προσθέσουν δωρεάν;
Απάντησες μόνος σου. Είναι σαν το Witcher. Θα υπάρξουν expansions τα οποία θα τα πληρώσεις extra αλλά κανείς δεν μπορεί να πει ότι το αρχικό παιχνίδι δεν είχε αρκετό υλικό ή δεν άξιζε τα λεφτά του. Το γιατί δεν το προσθέτουν δωρεάν πάει πακέτο με το ότι δεν φτιάχνεται δωρεάν.
Αν υποθέσουμε ότι το DLC θα είναι ~2 ώρες extra και το βασικό παιχνίδι είναι ~9-10 ώρες, σίγουρα υπάρχει ένα Α κόστος.
Και τώρα που το λέμε... season pass δεν βλέπω στις συλλεκτικές.. Λέτε να δώσουν τους όποιους χάρτες στο multi τσάμπα;Μακάρι.
Υποθέτω ότι το DLC θα είναι του τύπου left behind, που παίζεις με άλλο χαρακτήρα και λεει μια ιστορία που δεν ταιριάζει να είναι μεσα στο main game.
Στο uncharted 4 θα μπορούσε να ειναι κάτι στα ίδια πλαίσια, δηλαδή να λεει μια μικρή ιστορία ενός άλλου χαρακτήρα, η να ειναι κάποιο μικρό origin story του αδερφού του, η ο επίλογος της ιστορίας του sully, κάτι τέλος πάντων που θα ειναι αρκετά διαφορετικό και δεν θα ταιριάζει στο main game. Ή θα έχει νόημα μετά το τέλος του παιχνιδιού.
Τώρα το θέμα της τιμής ειναι μεγάλη ιστορία, αλλά μην ξεχνάμε ότι το AAA game development ειναι πολύ ακριβό σπορ στις μέρες μας και για εμάς και για τις εταιρίες που είτε θα πηγαίνουν με τη πεπατημένη και θα βγάζουν τα ίδια και τα ίδια ή θα ρισκάρουν όπως έκανε η naughty dog με το the last of us. Αλλά δεν ήταν σίγουροι από πριν ότι θα πετύχει, όπως και τώρα δεν ειναι σίγουροι αν θα πετύχει τα επόμενα παιχνίδια τους (λογικά the last of us 2 και κάποιο νέο IP), η ανάπτυξη των οποίων θα κρατήσει πολλά χρόνια και κάπως θα πρέπει να χρηματοδοτηθούν μέχρι τότε.
Bookmarks