Μαχαιρι στη καρδια! LOL!
Μαχαιρι στη καρδια! LOL!
LG OLED 65C3 | Marantz SR5015 | PS5 Pro | Switch 2 | Klipsch R-620F , R-51M , R-34C - Sub SVS SB1000 Pro - Elipson IC6 [5.1.2] Dolby Atmos
Follow me!
https://www.instagram.com/tolislivemoments/
Δεν θελει να το γρουσουζεψει μαλλον και φαει κι αυτο κανα delay (δεν θα το αντεξουμε και αυτο το χτυπημα).
enstikto (11-03-2015)
Eλα να ευθυμησουμε λιγο
Χαχα
Για μένα καλυτερα είχαν μαζευτεί πολλα παιχνίδια ήδη απο το 2014 !!!
Sent from my iPhone using Tapatalk
Δεν πρεπει να σταξει λιγο χρημα η Sony για ενα 3rd Party Exclusive? Με το No Man's Sky θα πουλησει κονσολες? Μου φαινεται λιγο δυσκολο, ιδιως απο τη στιγμη που ο απεναντι θα διατυμπανιζει Tomb Raider, Halo 5 και Crackdown διθυραμβους
Γενικότερα το library εχει θεματάκια , αλλα για να δούμε .
Με λιγα λογια εκανε χωρο στο tomb raider η σονυ?η τελικως την θεση του uncharted 4 θα την παρει το ratchet and clank?Μακαρι να υπαρχει καπιο κρυφο και μεγαλο αποκλειστικο για την περιοδο των γιορτων.Δεν πιστευω οτι θα την βγαλουμε μονο με εναν τιτλο παλι.
Καλά η πλάκα είναι οτι το έχω προπαραγγήλει απο το Δεκ. του 2014 και θα το πάρω την άνοιξη (βλ. Μάρτιο) και άν του 2016 !!! χαχαχα
Το 2ο ποιο ειναι ;
Nikoladim (12-03-2015)
Η γενιά των καθυστερήσεων που ξεκίνησε με σχόλια και διαφήμιση ότι είναι μηχανήματα με εύκολο προγραμματισμό, με πιο μικρούς κύκλους ανάπτυξης των τίτλων και λοιπές αρλούμπες. Ειδικά όταν μιλάμε για την περίοδο polishing των τίτλων προ της κυκλοφορίας τους. Δεν με πειράζει να πω την αλήθεια... ας καθυστερήσει φτάνει να βγει ό,τι καλύτερο μπορεί από όλον αυτό τον χρόνο ανάπτυξης του τίτλου αυτού και των υπολοίπων, από το να βγαίνει την "υποχρεωτική" ημερομηνία κυκλοφορίας και να έχουμε στα χέρια μας, μισοτελειωμένα και κακοφτιαγμένα παιχνίδια (παραδείγματα πολλά).
Εμ γι αυτό φώναζα για ένα νέο, πολύ πιο δυνατό CELL + ένα δυνατό τσιπ γραφικών και μπόλικη RAM, ώστε να κατέχουν ήδη το "άθλημα" οι dev, από την προηγούμενη γενιά.
Τώρα, με την άθλια cpu αναγκάζονται να καλύψουν το "κενό", με καθυστερήσεις για να μπορέσουν να χτυπάνε μέταλλο στην gpu (General Purpose GPU - GPGPU), κάτι που όμως δεν είχαν κληθεί να κάνει ποτέ μέχρι σήμερα.
Ποσα studio ειχανε μαθει τον CELL σε επιπεδο naughty dog? Μαλλον ποσα απο τα δικα της studio?
Μηπως ετσι παλι την αρπαζε σε θεμα mutiplatform?
Για μενα οι ανακοινωσεις delay δεν ειναι τπτ αλλο εκτος απο μια σταδιακη ενημερωση στο κοσμο για το ποτε ηταν τελικα να κυκλοφορησει το παιχνιδι πραγματικα.
Κατι που εξ'αρχης το γνωριζανε οι ιδιοι.
Στο Uncharted σιγουρα επηρεαστηκε το production απο αυτα που εγιναν με τις παραιτησεις, τις αλλαγες κλπ. Σχεδον ολοκληρο το lead team αλλαξε... Ειδικα αν οι φημες αληθευουν, το στησιμο του παιχνιδιου απο οτι φαινεται αλλαξε σε μεγαλο βαθμο απο το original plan.
Last edited by Valkyre; 13-03-2015 at 13:28.
Τα στούντιο που έβγαλαν άριστους multiplatfrom τίτλους στο τέλος της ζωής του PS3, μια χαρά μπορούσαν να αποδόσουν άψογα αποτελέσματα στο νέο CELL του PS4. Άποψη / εκτίμησή μου βέβαια.
H αλλαγη εγινε για να μην την πατησει η Sony ξανα με τα multiplatform (που ειναι το 90% της αγορας) οπως την πατησε με το ps3 που ηταν φτωχος συγγενης για 3 χρονια. Σωστο το σκεπτικο, θα μπορουσαν να ειχαν επιλεξει μια πιο γρηγορη cpu βεβαια.
Εγω απορω γιατι δεν πηγανε σε κατι πιο γρηγορο γενικα... σιγα ποσο μεγαλυτερο κοστος θα ειχανε.
Το εχω ξαναπει αυτο. Γιατι τα μηχανηματα ειναι τοσο κοντα. Συνεννοημενοι ειναι στη μαμακια?
Δεν νομιζω να ειναι τοσο απλο, βαλε κατι πιο γρηγορο και ετοιμο. Θα πρεπει να σκεφτουν και την ψυξη οπως και την καταναλωση. Επισης, αυτο ειχε η AMD ετοιμο, αυτο πηραν και οι 2 (Sony+MS) με καποιες δικες τους παρεμβασεις κυριως στην GPU. Να εφτιαχνε αλλη APU η AMD κατα παραγγελια, θα πηγαινε το κοστος κανα 600αρι παλι.
Bookmarks