Page 29 of 84 FirstFirst ... 192526272829303132333979 ... LastLast
Results 561 to 580 of 1678

Thread: Uncharted 4: A Thief's End

Stealth Moderator Valkyre's Avatar
    Name
    Δημήτρης

Βρε παιδια απο ποτε το TLOU ειχε RPG στοιχεια και εγω δεν το ξερω?

Θεωρουμε τωρα τα upgrades στα οπλα και στο health ή τα μαχαιρια , Role Playing στοιχεια? It doesnt make sense.

Το παιχνιδι πρεπει να εξελιχθει. Λευτερη δεν μπορεις να περιμενεις απο την βιομηχανια να μεινει στασιμη. Δεν μπορεις να περιμενεις απο μια Naughty Dog να βγαλει ενα Uncharted 4 που να ειναι το ιδιο μοτιβο με τα αλλα 3. Εαν το κανουν αυτο, απο εμενα θα φανε χεσιμο... γιατι αν κανουν κατι τετοιο θα μιλαμε για το καρα milking του κερατα και οτι πιο φτηνο μπορει να γινει. Το παιχνιδι πρεπει να εξελιχθει σε ολους τους τομεις, στο shooting, το platforming, το level design, το puzzle solving, το hand to hand combat κλπ κλπ. Εαν οχι, ειναι σαν να ζηταμε να μας δινουν COD και PRO και τιποτα αλλο. Παιχνιδια που μοιαζουν με expansions παρα με αξιοτιμες προσπαθειες.

Δεν θα γινει το Uncharted rpg, δεν προκειται να καθεσαι και να σκεφτεσαι πιο skill tree να ακολουθησεις στον χαρακτηρα σου ή ποια abilities να διαλεξεις, ή στην τελικη να εχει πραγματικα RP σοτιχεια (γιατι οσα προανεφερα μονο role playing στοιχεια δεν ειναι) οπως να κανεις επιλογες, μακροσυρτες συζητησεις, να παιρνεις αποφασεις κλπ.

Θα ειναι ενα Uncharted στο στυλ των παλιων, με πιο ανοιχτα και ποικιλα περιβαλλοντα, δινοντας περισσοτερες και πιο πλουσιες gameplay επιλογες στον παιχτη, με ανανεωμενα climbing mechanics, puzzles, shooting, melee, περισσοτερα εργαλεια που εμπλουτιζουν το gameplay (οπως το piton και το σκοινι) και αντε να εχει μερικα Upgrades στα οπλα και σε μερικα βασικα στοιχεια του παικτη (οπως καλυτερο aiming για πχ) κλπ κλπ. Και φυσικα περισσοτερο interaction με τον κοσμο μεσω σημειωματων και notes που ειχε και το TLOU και εμπλουτιζουν την ιστορια). Οτι δηλαδη πρεπει να εχει ενα προιον το οποιο θελει να ξεχωρισει και οχι να θεωρηθει "ξαναμασημενη" τροφη στο στυλ του COD και πολλων αλλων.

Forum GOD Lefteris_X's Avatar
    PSN ID
    Lefteris_X

Στην τελευταία παράγραφο, σχεδόν με όλα συμφωνώ πλην των upgrade στα όπλα, καθώς δεν είναι του γούστου μου. Ε, αυτό έλεγα κι εγώ, απλά το είπες πιο αναλυτικά. Οπότε τι "στάσιμη" λες; Άμα αυτό εννοούσα, αυτό είπες (πιο αναλυτικά) και λοιπόν, συμφωνούμε, τότε πως θα είναι "στάσιμο" το U4; Μέσες άκρες συμφωνούμε πάντως.

Τέλος πάντων, μια και θα είναι το τελευταίο της σειράς, δεν θα πρέπει κατ' εμέ να είναι αρκετά διαφορετικό, αλλά ελαφρώς (όχι υπέρ του δέοντος δηλαδή) εξελιγμένο.
    Ας αφήσουν τις όποιες καινοτομίες - μεγάλες εξελίξεις για το επόμενο IP τους, που θα ταιριάζουν καλύτερα, αφής στιγμής θα είναι τίτλος που σχεδιάζεται εξ αρχής.
    Last edited by Lefteris_X; 27-02-2015 at 14:04.

Name
    Δημήτρης

oταν λεμε upgrades στα οπλα μην φανταζεσαι κατι πολυπλοκο που χρειαζεται σκεψη ή ενασχοληση μαζι του. Επιβραβευση για την προοδο του παιχτη στο παιχνιδι ειναι + οτι τα upgrades αν ειναι στο στυλ του Last of Us προσφερουν περισσοτερες δυνατοτητες στον παιχτη για να φερει εις περας την αποστολη του. Φαντασσου upgrades στυλ διοπτρας, μεγαλυτερο γεμηστηρα κλπ οχι τιποτα περιεργο. Αν και δεν ξερουμε καν εαν θα εχει κατι τετοιο γιατι για να εχει κατι τετοιο προυποθετει οτι ο παιχτης θα κραταει ολα τα οπλα που βρισκει μεχρι το τελος, κατι τελειως διαφορετικο με τα προηγουμενα της σειρας. (Κατι ομως που θα το προτιμουσα, διοτι αυτο το μαζευε τα οπλα των εχθρων δεν μου αρεσει, το βρισκω λιγο φτηνο, κυριως γιατι σου υποδεικνυει το παιχνιδι με ποια οπλα πρεπει να περασεις το level, αντι να με αφησει εμενα να επιλεξω πως θα το κανω.)

4. The Following User Says Thank You to Valkyre For This Useful Post:

Απαραδεκτος (27-02-2015)

PSN ID
    Lefteris_X

Αχά. Τότε ναι, μάλιστα, ενδιαφέρον μου φαίνεται, γιατί κι εμένα αυτό το να περνάς "πάνω" ή δίπλα από όποιον μαλάκα σκότωσες ώστε να μαζέψεις όπλα μου φαίνεται mechanic λες και παίζω το Commando στον Commodore 64.

Θα μου άρεσε πχ. να είχα μια διόπτρα ώστε να "καθαρίζω" από μακριά και stealth κάποιους εχθρός, ώστε να με βοηθά να σχεδιάσω μια εναλλακτική προσέγγιση στο path μου.

Αλλά skill tree, crafting κλπ, όχι πιστεύω ότι δεν ταιριάζουν στην arcade-action αίσθηση του Uncharted. Αντιθέτως, στο TLOU ταίριαζε γάντι, γιατί κατά κόρον είναι survival το theme. Ενώ στο U4 έχουμε να κάνουμε με Indiana Jones ala Naughty Dog.

Moderator enstikto's Avatar
    PSN ID
    enstikto
    Name
    Δημήτρης

Σιγά ρε παιδιά το skill tree που είχε το Tlou! Δεν ήταν και rocket science.
    Κατα τη γνώμη μου δεν θα έχανε το uncharted με κάτι τόσο απλό...
    Ναι αν ήταν τώρα κάτι πολύπλοκο με πολλά paths να διαλέξεις και abilities ναι θα έλεγα και εγώ too much for uncharted αλλά αν μιλάμε για τα skills που είχε το tlou μου φαίνετε αστείο το να λέμε οτι γίνετε rpg. ffs

PSN ID
    Lefteris_X

Κοίτα, για εμένα που δεν ακουμπώ καν τα RPG, το TLOU είχε RPG πινελιές, ικανές να με απωθήσουν από το να ασχοληθώ, συν το γεγονός ότι απεχθάνομαι τα survival (είναι ένα είδος "διασκέδασης" που δεν με ψυχαγωγεί).

Συνεπώς, θα προτιμούσα ένα uber-arcade Uncharted 4, με μπόλικο eye candy, τρομερή χολυγουντιανή ατμόσφαιρα + μουσική, με τα παζλ-άκια του (όχι σαν ένα καρα-παλούκι στο U3 που ΜΟΝΟ με Youtube guide το έβγαλα)...και κυρίως η σκέψη να επέρχεται λόγω των πολλαπλών path..........παρά να TLOU-φέρνει.

PS4forums Addict Zeichef's Avatar
    PSN ID
    zeichef
    Name
    Νίκος

με τα παζλ-άκια του (όχι σαν ένα καρα-παλούκι στο U3 που ΜΟΝΟ με Youtube guide το έβγαλα)
    Περί ποιου γρίφου ομιλείς? Δεν είμαι κανένα ξεφτερι αλλά δεν μου έρχεται στο μυαλό κάποιος γρίφος του U3 που χρειάστηκε να κάτσω να την φιλοσοφησω τη δουλεία... πάντα η λύση είναι μπροστά στα μάτια του παίκτη. Η λέξη γρίφος είναι overstatement. Εκτός αν το λες ειρωνικά και θα ήθελες λίγο πιο δύσκολα προβλήματα.

Sent from my Moto G using Tapatalk
    Welcome back, Zeichef, there have been 90,595 posts and 2,345 threads since your last visit at 16:40, 06-10-2010

Spoiler!

9. The Following User Says Thank You to Zeichef For This Useful Post:

Sparrow71993 (28-02-2015)

PSN ID
    Lefteris_X

Αν θυμάμαι καλά, πρέπει να ήταν ένα παζλ με κάτι σαν πιόνια από σκάκι που έπρεπε να περιστρέψεις / τοποθετήσεις συγκεκριμένα βάσει των σημειώσεων στο journal (δεν θυμάμαι επακριβώς). Μου είχε βγάλει το λάδι, καθότι παν-άσχετος από παζλ! Το πάλεψα, λίγο βέβαια γιατί ξενέρωνα που μου χάλαγε τη ροή, οπότε είδα πως να το βγάλω μέσω YouTube. Και ένας άλλος φίλος (φανατικός των uncharted) ο PS4/OST9, το είχε επίσης κράξει για την δυσκολία του.

Τι ειρωνικά;

Αν ήταν ακόμα πιο δύσκολο, ακόμα εκεί θα ήμουν

Member Sparrow71993's Avatar
    PSN ID
    GhostFirefly_
    Name
    Δημήτρης

Quote Originally Posted by Lefteris_X View Post
    Αν θυμάμαι καλά, πρέπει να ήταν ένα παζλ με κάτι σαν πιόνια από σκάκι που έπρεπε να περιστρέψεις / τοποθετήσεις συγκεκριμένα βάσει των σημειώσεων στο journal (δεν θυμάμαι επακριβώς). Μου είχε βγάλει το λάδι, καθότι παν-άσχετος από παζλ! Το πάλεψα, λίγο βέβαια γιατί ξενέρωνα που μου χάλαγε τη ροή, οπότε είδα πως να το βγάλω μέσω YouTube. Και ένας άλλος φίλος (φανατικός των uncharted) ο PS4/OST9, το είχε επίσης κράξει για την δυσκολία του.

Τι ειρωνικά;

Αν ήταν ακόμα πιο δύσκολο, ακόμα εκεί θα ήμουν
    Όχι ρε φίλε αυτό πολύ εύκολο ήταν :-P Γενικά είχαν εύκολα και τα 3 τα Uncharted.

PSN ID
    Lefteris_X

Μην το λέω συνέχεια! Δηλώνω παν-άσχετος από παζλ, χώρια ότι δεν έχω καθόλου υπομονή να ασχοληθώ κιόλας.

Moderator Nek_Food's Avatar
    PSN ID
    Nek_Food

Τα puzzles του GoW ήταν πιο σύσκολα, τα Uncharted πάντα είχαν εύκολα puzzles και το γενικό αίτημα του κόσμου ήταν να έχουν λίγο μεγαλύτερη πρόκληση. Βέβαια αν φτάσουν στο άλλο άκρο, θα χαλούσαν και την συνέχεια στην δράση ειδικά αν κάποιος κολλούσε και δεν μπορούσε να λύσει κάποιο από συτά. Ίσως ο αριθμός τους να αυξανόταν θα ήταν καλύτερα γιατί χώρια το εύκολα, προσωπικά θεωρώ ότι ήταν και λίγα.

PSN ID
    Lefteris_X

Στο GoW ascension, εκεί που κάνεις εναλλαγή με τον "άλλο κόσμο" τα βρήκα σκούρα λίγο, όμως σε γενικές γραμμές δεν μου είχαν φανεί δύσκολα τα παζλ σε κανένα της σειράς.
    Ούτε της σειράς Uncharted μου είχαν φανεί δύσκολα, με εξαίρεση αυτό που ανάφερα, το οποίο ξεχώριζε με διαφορά σε σχέση με όλα τα υπόλοιπα.

Moderator BillyFlo81's Avatar
    PSN ID
    BillyFlo81
    Name
    Βασίλης

Uncharted 4 could be at 1080p/30fps; partner AI will be smarter

Naughty Dog has not yet decided whether or not to go for "1080p/60FPS or 1080p/30FPS" for their upcoming PlayStation 4 exclusive, Uncharted 4: A Thief's End. Our friend at Play UK Magazine recently played a demo build of Uncharted 4: A Thief's End, and in their preview (appeared in Issue 254) the publication stated that final retail build of Uncharted 4: A Thief's End will run at 1080p/30FPS.

In addition to this, Play UK Magazine stated that, unlike previous instalment in the series, this time the partner AI will be smarter and won't give a feeling on being with an "IDOIT".

http://www.gamepur.com/news/18208-un...i-wont-be.html
    Last edited by BillyFlo81; 06-03-2015 at 13:56.

16. The Following 3 Users Say Thank You to BillyFlo81 For This Useful Post:

Leon_DiZ (06-03-2015),Sparrow71993 (11-03-2015),Viper (06-03-2015)

Moderator odytsak's Avatar

Uncharted 4: A Thief’s End coming Spring 2016
    http://blog.eu.playstation.com/2015/...spring-2016-2/

18. The Following 8 Users Say Thank You to odytsak For This Useful Post:

AriStos13 (11-03-2015),Nikoladim (11-03-2015),panos74gr (11-03-2015),PDS (11-03-2015),Sparrow71993 (11-03-2015),spyke333 (11-03-2015),Viper (11-03-2015)

Moderator BillyFlo81's Avatar
    PSN ID
    BillyFlo81
    Name
    Βασίλης

Δε γλυτωσε ουτε και αυτο το delay τελικα...

Moderator odytsak's Avatar

Eχει να πέσει πολύ γκρίνια...
    https://twitter.com/PlayStationEU/st...566528/photo/1

Editor Viper's Avatar
    PSN ID
    kamenos13
    Name
    Κώστας

Πεφτω απο τα συννεφα...

Name
    Δημήτρης

Το ιδιο εκαναν και με το Last of Us. Δεν με πειραζει απο την αποψη οτι το θελω οσο καλυτερο γινεται, αλλα απο την αλλη το lineup του PS4 δειχνει πολυ φτωχο για το 2016.

Bloodborne και No Man's Sky αποτελουν πλεον, ακρως σημαντικες κυκλοφοριες για εμας.

23. The Following User Says Thank You to Valkyre For This Useful Post:

panos74gr (11-03-2015)

Moderator hakoo's Avatar
    PSN ID
    hakoo_

Η γενια των remasters και των delays
    Πιο πολυ για την Sony ειναι ζημια που δεν θα εχει killer app την περιοδο των γιορτων παρα για τους παικτες νομιζω, υπαρχουν πολλα παιχνιδια φετος, προσωπικα αδυνατω καταλαβω ποτε θα προλαβω να ασχοληθω με Bloodborne, Witcher 3, Batman, MGSV, No Man's Sky φετος.
    Δεν με χαλαει, ας παρουν τον χρονο τους, φετος υπαρχει ποσοτητα και ποιοτητα (κυριως multiplatforms βεβαια).
    Ολοι θελουμε την καλυτερη δυνατη εμπειρια και εχουμε τεραστιες απαιτησεις απο την ND, ας τους δωθει ο χρονος.

25. The Following 2 Users Say Thank You to hakoo For This Useful Post:

Nerven (12-03-2015),panos74gr (11-03-2015)

Moderator enstikto's Avatar
    PSN ID
    enstikto
    Name
    Δημήτρης

Quote Originally Posted by Valkyre View Post
    Το ιδιο εκαναν και με το Last of Us. Δεν με πειραζει απο την αποψη οτι το θελω οσο καλυτερο γινεται, αλλα απο την αλλη το lineup του PS4 δειχνει πολυ φτωχο για το 2016.

Bloodborne και No Man's Sky αποτελουν πλεον, ακρως σημαντικες κυκλοφοριες για εμας.
    Συνέχεια ξεχνάς το Until Dawn! Δεν μπορώ να καταλάβω γιατί....

Bookmarks

Bookmarks