Page 11 of 18 FirstFirst ... 789101112131415 ... LastLast
Results 201 to 220 of 350

Thread: Middle-earth: Shadow Of Mordor

PS4forums Addict teras1's Avatar
    PSN ID
    Panos_GRE
    Name
    Πάνος

Πέρα από την ξενέρα της Ubisoft το βρίσκω δύσκολο να ξαναγυρίσω στο AC μετά από αυτό το παιχνίδι πάντως!

εμενα crashare το pc εχτες το βραδι οταν το παιζα και την αλλη μερα που το ανοιξα ειχε διαγραφει το save file...αποτι διαβασα στο ιντερνετ εχει συμβει σε πολυ κοσμο,και μολις ειχα παει στον δευτερο χαρτη,δυστυχως δε ψηνομαι να το ξαναρχισω απτην αρχη αμεσα,κριμα γιατι ηταν ωραιο παιχνιδι και εφαγα μεγαλη ξενερα

Παντως πρεπει οπωσδηποτε να φτιαξουν sequel και επισης το συγκεκριμενο game θα σηκωνει 1-2 σοβαρα DLC με αρκετο content

Stealth Moderator Valkyre's Avatar
    Name
    Δημήτρης

Κι εγω το τελειωσα το παιχνιδι μολις τωρα, απολαυστικοτατο και χορταστικο πραγματικα αλλα το τελος παιζει να ειναι απο τα χειροτερα τελη που εχω δει σε παιχνιδι λολ.

Το combat system του παιχνιδιου ειναι για σεμιναρια οσον αφορα στο ειδος του παντα!

PSN ID
    Panos_GRE
    Name
    Πάνος

Quote Originally Posted by Valkyre View Post
    Κι εγω το τελειωσα το παιχνιδι μολις τωρα, απολαυστικοτατο και χορταστικο πραγματικα αλλα το τελος παιζει να ειναι απο τα χειροτερα τελη που εχω δει σε παιχνιδι λολ.

Το combat system του παιχνιδιου ειναι για σεμιναρια οσον αφορα στο ειδος του παντα!
    Ώρα για pampers και Alien Isolation

PS4forums Fanatic tonybsg's Avatar
    PSN ID
    tonybsg

Μια εξήγηση/intepretation για την ιστορία του παιχνιδιού που χάζευα (spoilers προφανώς):

http://www.reddit.com/r/shadowofmord...ot_is_amazing/

Name
    Δημήτρης

Quote Originally Posted by tonybsg View Post
    Μια εξήγηση/intepretation για την ιστορία του παιχνιδιού που χάζευα (spoilers προφανώς):

http://www.reddit.com/r/shadowofmord...ot_is_amazing/
    Εγω λιγο πολυ αυτο καταλαβα να πω την αληθεια, οχι σε αυτο το βαθμο λεπτομερειας βεβαια. Αλλα και παλι δεν με ενθουσιασε.

Αυτο που με χαλαει περισσοτερο ειναι οτι οι δημιουργοι εχουν φτιαξει πλασματα και καταστασεις που ουδεμια σχεση εχουν με το LOTR Universe. Οκ παιχνιδι ειναι, αλλα οσο ναναι οταν βλεπω μια αγαπημενη μου μυθολογια να παραβιαζεται, νιωθω καπως. Kαποιες φορες δε, δεν υπαρχει και λογος να γινει παραβιαση της μυθολογιας, πραγμα το οποιο ειλικρινα δεν καταλαβαινω, οπως για πχ στην περιπτωση των Caragors... why the fuck do we need Caragors , when there are Wargs??!!? Kαι γιατι Graugs οταν εχουμε Trolls και τοσα αλλα?
    Last edited by Valkyre; 09-10-2014 at 14:20.

PSN ID
    Panos_GRE
    Name
    Πάνος

Εμένα μου τη σπάνε τα Ghouls.
    Τελείως άκυρος εχθρός και καθόλου διασκεδαστικός στη μάχη.

PSN ID
    tonybsg

Εγω λιγο πολυ αυτο καταλαβα να πω την αληθεια, οχι σε αυτο το βαθμο λεπτομερειας βεβαια. Αλλα και παλι δεν με ενθουσιασε.

Αυτο που με χαλαει περισσοτερο ειναι οτι οι δημιουργοι εχουν φτιαξει πλασματα και καταστασεις που ουδεμια σχεση εχουν με το LOTR Universe. Οκ παιχνιδι ειναι, αλλα οσο ναναι οταν βλεπω μια αγαπημενη μου μυθολογια να παραβιαζεται, νιωθω καπως. Kαποιες φορες δε, δεν υπαρχει και λογος να γινει παραβιαση της μυθολογιας, πραγμα το οποιο ειλικρινα δεν καταλαβαινω, οπως για πχ στην περιπτωση των Caragors... why the fuck do we need Caragors , when there are Wargs??!!? Kαι γιατι Graugs οταν εχουμε Trolls και τοσα αλλα?
    Καταλαβαίνω τι λες, αλλά αφού ήθελε να χτίσει την δική του μυθολογία μωρέ, γι' αυτό φαντάζομαι, μπας και κάνουν και κανά sequel βασιζόμενοι στο δικό τους υλικό. Άλλωστε και άλλα πρόσθεσαν, όχι μόνο αυτά. Για κάποιον λόγο, δεν ήθελαν και το promotion να βασιστεί στο LOTR saga (νομίζω είχε ποσταριστεί και βίντεο σχετικά, πέρα από το προφανές - τον τίτλο). Δεν με ενόχλησαν πάντως καθόλου, προσωπικά με έπεισαν για τον κόσμο που δημιούργησαν - σαν expanded universe ένα πράγμα.

Moderator litanies's Avatar
    PSN ID
    litany_13
    Name
    Αντώνης

ένα από τα καλύτερα steelbook έχει η special έκδοση του εν λόγω παιχνιδιού.
    το πήρα πριν λίγες ώρες...

Elite stavros88's Avatar
    PSN ID
    ocelot14gr

Το ξεκινησα σημερα,παιχνιδαρα φαινεται.Μου αρεσε παρα πολυ η αρχη.Επαιξα κανενα 3ωρο και δεν εκανα ουτε μια κυρια αποστολη.Απλα τριγυρνουσα και σκοτωνα Ουρουκ και μαζευα intel.Δεν ξερω αν αυτο εχει σαν αποτελεσμα να γινω overpowered αλλα ειναι ακρως εθιστικο το gameplay του...Σκοτωσα και 2 captains χωρις δυσκολια αλλα μαλλον σταθηκα τυχερος αφου ο 2ος για παραδειγμα ειχε αδυναμια το stealth kill και το καταλαβα αφου τον σκοτωσα!

Τα γραφικα του εξαιρετικα ενω εχει και πολυ καλο soundtrack.Με λιγα λογια παιξτε το αξιζει με τα χιλια!

Name
    Δημήτρης

Συμβουλη κανε τις βασικες αποστολες, ξεκλειδωνουν πολλα νεα ατοιχεια του gameplay. Μην τις αφησεις για πολυ μετα , γιατι τοτε θα αποκτησεις καποιες φοβερες δυναμεις και δεν θα εχεις να παιξεις αποστολες για να τις ευχαριστηθεις. Πιστεψε με ξεκλειδωσε το combat system ειναι απολαυστικα αυτα που θς κανεις.

12. The Following 2 Users Say Thank You to Valkyre For This Useful Post:

Nerven (12-10-2014),teras1 (11-10-2014)

Advanced Member easybizi's Avatar
    PSN ID
    easybizi81
    Name
    jordan

Πολύ καλό μέχρι στιγμής το παιχνίδι το καλύτερο που εχω παιξει στο ps4.τρομερό gameplay και καλά γραφικά στο 15% είμαι ακόμα οποτε έχω να δω πολλά ακόμα.Η δύναμεις που ξεκλειδώνονται είναι πολύ καλά δεμένες με το συστημα μάχης του παιχνιδιού.Το μονο που με χαλάει είναι οτι δεν έχει αποστολές μαζί με αλλους συντροφους ,αλλά παει συνέχεια μόνος του.Έχει πάρει τα καλά στοιχεία απο το AC & batman και έχουν φτιάξει ενα εθυστικο gameplay.Ο ανταγωνισμός ελπίζω να βοηθήσει να δουμε στο μέλλον μεγαλύτερη βελτίωση κ στο AC.

PS4forums Fanatic james9's Avatar
    PSN ID
    king_james9t
    Name
    Δημήτρης

Μετα την τελικη αποστολη συνεχιζεις? Μου εχουν μεινει 2 side missions τα οποια ειναι κλειδωμενα παρολο που ειμαι στο 96%. Απο main εχω αφησει μονο την τελευταια.

Spoiler!

Name
    Δημήτρης

Συνεχιζεις κανονικα. Dont worry

16. The Following User Says Thank You to Valkyre For This Useful Post:

james9 (14-10-2014)

PSN ID
    tonybsg

Quote Originally Posted by james9 View Post
    Μετα την τελικη αποστολη συνεχιζεις? Μου εχουν μεινει 2 side missions τα οποια ειναι κλειδωμενα παρολο που ειμαι στο 96%. Απο main εχω αφησει μονο την τελευταια.
    james είναι κλειδωμένες γιατί προϋποθέτουν να έχεις ξεκλειδώσει συγκεκριμένα abilities στο tree. Δες τι χρειάζεται (αν έχεις points) και ξεκλείδωσε τες (είτε τώρα, είτε μετά βέβαια, δεν έχει σημασία).

18. The Following User Says Thank You to tonybsg For This Useful Post:

james9 (14-10-2014)

PSN ID
    king_james9t
    Name
    Δημήτρης

Ευχαριστω παιδια μολις το καταλαβα τι παιζει. Θα το τελειωσω να παρω Points και μετα θα τα βγαλω και αυτα που μου εμειναν . Δυσκολευομαι με ενα hunting mission βεβαια το 8 αν θυμαστε. Δε μου βγαινει πουθενα το ghul ρε γαμωτο.

Spoiler!

PSN ID
    tonybsg

Χμμμ, εμένα μου βγήκε νομίζω στην τύχη τελικά, αλλά δεν θυμάμαι που ακριβώς ρε γμτ. Αν και θα τα ξέρεις αυτά, τα Ghuls βγαίνουν βράδυ, και τα Ghul Matrons βγαίνουν αν σκοτώσεις κάμποσα Ghuls πρώτα. Αν καταλάθως βρεις καμιά περιοχή με Ghuls μείνε εκεί και καθάριζέ τα (κάνουν respawn αν απομακρυνθείς λίγο).

Name
    Δημήτρης

@james9

Βγαινουν μονο το βραδυ. Πηγαινε σε ενα σημειο που βγαινουν και απλα κατσε εκει και σκοτωνε τα, μονο αφησε 1-2 τα οποια θα εμφανισουν το συμβολο οτι πανε να καλεσουν βοηθεια να ζησουν και εσυ κατσε εκει χωρις να φυγεις. Θα ξαναβγουν ενισχυσεις, επανελαβε το ιδιο, ασε 1-2 με το συμβολο παλι να ζησουν και απλα περιμενε. Λογικα την 3η φορα θα βγουν 1-2 μεγαλα ghouls και καθαρισες

PSN ID
    king_james9t
    Name
    Δημήτρης

@james9

Βγαινουν μονο το βραδυ. Πηγαινε σε ενα σημειο που βγαινουν και απλα κατσε εκει και σκοτωνε τα, μονο αφησε 1-2 τα οποια θα εμφανισουν το συμβολο οτι πανε να καλεσουν βοηθεια να ζησουν και εσυ κατσε εκει χωρις να φυγεις. Θα ξαναβγουν ενισχυσεις, επανελαβε το ιδιο, ασε 1-2 με το συμβολο παλι να ζησουν και απλα περιμενε. Λογικα την 3η φορα θα βγουν 1-2 μεγαλα ghouls και καθαρισες
    Ναι ρε ξερω πως βγαινουν αλλα οπου εχω παει (ειδικα σε σπηλιες) δεν βγαινουν παρα μονο 4-5. Θα δοκιμασω βραδυ σε ανοιχτο χωρο μηπως ειμαι πιο τυχερος.

Spoiler!

Elite stavros88's Avatar
    PSN ID
    ocelot14gr

james χθες εκει που επαιζα βλεπω μια αποστολη που λεει "Revenge king_james9t for his death" ή κατι τετοιο απο τον τρομερο Muzuk!wtf λεω τα παραταω ολα και πηγα τον σκοτωσα χωρις δισταγμο.Oλο εκπληξεις αυτο το παιχνιδι δεν βαριεσαι ουτε λεπτο.

- - - Updated - - -

Συμβουλη κανε τις βασικες αποστολες, ξεκλειδωνουν πολλα νεα ατοιχεια του gameplay. Μην τις αφησεις για πολυ μετα , γιατι τοτε θα αποκτησεις καποιες φοβερες δυναμεις και δεν θα εχεις να παιξεις αποστολες για να τις ευχαριστηθεις. Πιστεψε με ξεκλειδωσε το combat system ειναι απολαυστικα αυτα που θς κανεις.
    Τελικα αυτο εκανα και επειξα τις βασικες αποστολες.Μολις πηγα και στην 2η περιοχη.Πολυ πιο ομορφη απο την πρωτη,δεν θυμαμαι να την ειχα δει σε καποιο βιντεο.

Page 11 of 18 FirstFirst ... 789101112131415 ... LastLast

Bookmarks

Bookmarks