Αρχιζει και πεφτει οταν περνας τη γραμμη τερματισμου.
H limited edition τι παραπάνω εχει ?
Για πιο ... fun και arcade αισθηση αυτο η το driveclub?
Υποστηρίζει καποιο split screen ?
Εκτος του steelbook νομίζω έχει και 5 αμάξια παραπάνω. Που αν θες βέβαια τα αγοράζεις από το store.
Καμία σχέση με arcade, το παιχνίδι είναι καθαρά sim. Αν γενικά θες arcade racing game πας με κλειστά τα μάτια για το Driveclub. Για μένα είναι ότι καλύτερο έχω παίξει και με συνεχή υποστήριξη.
Split screen όχι, γενικά έχει κοπεί χρόνια από αρκετά racing games (νομίζω μόνο το Gt έχει ακόμα split screen)
Ελπίζω να σε κάλυψα
Σας ευχαριστώ.Με βλέπω να αγοράζω 2ο χειριστήριο για το forza 6 ...
Αγάπη τρελή τα Pagani και αυτό ρε Βασίλη τι το έβαλες 2+μυρια και 20 κομμάτια θα βγάλει και είναι είδη πουλημένα.Πάντως όλοι θέλουν να πάρουν το παιχνίδι ας περιμένουν την GOTY που θα έχει όλα τα αμάξια και τις πίστες μέσα.
Στις ρυθμίσεις, έχει 2 συστήματα, metric και κάτι άλλο...
Τελικά αποφάσισα να το πάρω κι εγώ. Όπως και άλλοι υποθέτω, είχα ξενερώσει λόγω μη συμβατότητας g27(όχι οτι φταίει το παιχνίδι, άλλα όπως και να χει). Λοιπόν, αν και το παιχνίδι προφανώς δεν είναι να παίζεται με χειριστήριο, με εξέπληξε γενικότερα. Θεωρώ οτι έχει τον καλύτερο ήχο από όλα τα racing games που υπάρχουν. Χωρίς να το υπεραναλύσω, έπαθα πλάκα για παράδειγμα, από το πόσο σωστά ακούγονται τα σκασίματα σε πολλά από τα αυτοκίνητα, και ειδικά τα turbo. Το gameplay του τείνει να είναι "δύσκολο", χωρίς τιμόνι βέβαια δεν μπορώ να κρίνω πόσο σχετικά ρεαλιστικό είναι.
Τρομερό το γεγονός οτι μπορείς να ρυθμίζεις ώρα, συνθήκες κτλ, χωρίς να εξαρτάται από την πίστα. Γραφικά όμορφα γενικότερα. Η κάμερα από το κράνος είναι καλή, πιστεύω οτι με τιμόνι ίσως γίνεται καλύτερη.
Αυτό που θέλω να ρωτήσω λοιπόν, είναι έχει δοκιμάσει κάποιος κάποιον από τους αντάπτορες που κυκλοφορούν για να δουλέψουν g25/g27 κτλ?
Είναι πολύ κρίμα πραγματικά να μν μπορείς να χαρείς το παιχνίδι και φυσικά δεν υπάρχει καμιά περίπτωση να ξαναδώσω λεφτά για τιμόνι, πόσο μάλλον όταν τίθεται και λόγος για πιθανή νέα κονσόλα.
Αυτό με το remote play μετά την αναβάθμιση, μπορείς να παίζεις από το PC; Αν ναι, μήπως υπάρχει άκρη και με τα τιμόνια;
Επίσης, δες και αυτό
http://www.ps4forums.gr/vb/showthrea...F%83%CE%B5-PS4
Last edited by klark71; 10-04-2016 at 22:34.
gonzalez (21-04-2016)
Διάβασα πολλά posts και ειλικρινά δεν ξέρω τι να κάνω. Αξίζει στα 20-25 που το βρίσκω μεταχειρισμένο να ασχοληθώ παιδιά? Είμαι fan του είδους, απλά διάβασα για τα πολλά bugs και απογοητεύτηκα λίγο, συν ότι πια δεν υπάρχει και πολύς χρόνος, όσον αφορά την εξοικείωση με το χειρισμό (χωρίς τιμόνι), δεν θέλω να φάω 20 ώρες εξοικείωσης και μετά να το ευχαριστηθώ. Συν ότι μέχρι τότε θα έχει πέσει παντόφλα!![]()
Και εγω μόλις έβγαλα την πλατίνα τέλος το παιχνίδι σε αντίθεση με το driveclub που παίζω ακόμα.Πάντως όποιος σκέφτεται την αγορά ας περιμένει την GOTY που θα έχει όλες τις πίστες και βασικά όλα τα αμάξια που βγήκαν σε dlcs.
Papanick (13-05-2016)
Papanick (13-05-2016)
Ευχαριστώ πολύ παιδιά για τις απαντήσεις! Για το Assetto Corsa έχω ήδη ψηθεί εννοείται, και μου έκανε και εντύπωση η τόσο χαμηλή τιμή για preorder για νέο παιχνίδι..
Ευχαριστώ και πάλι.
Bookmarks