Page 27 of 51 FirstFirst ... 1723242526272829303137 ... LastLast
Results 521 to 540 of 1019

Thread: Project CARS

Cool Member tzimis's Avatar
    PSN ID
    stikaros

Μεσα και γω για καναν online αγωνα το τσιμπησα σημερα απο τις πρωτες δοκιμες πιστευω να αξιζει το 50euro , οποιος το χει ασ κανει κανα add

Μολις σημερα πηρα το παιχνιδι σε limited edition και εχω πολλα προβληματα....κριμα τοσους μηνεεες αναμονη!!!
    Τα γραφικα απειρες φορες μου τα κανει διπλα2 το ιδιο και στο replay,στον ηχο οταν ανοιγει τ αμαξι κανει ενα φυσιτο σα να φυσας δυνατα σε μικροφωνο,απαισιο!
    Και τελευταιο προσπαθω να βαλω κωδικο για τα 5 αμαξια που εχει συν το limited edition και δεν τον δέχεται, εχω ξενερωσει.... το update το εκανα τι συμβαινει?

Εγώ έχω δεν έχω αντιμετωπίσει κανένα από τα προβλήματα αυτά και έπαιξα ένα τρίωρο γεμάτο σήμερα.

Καλή ιδέα αυτή με κάνα δικό μας lobby.

Να κάνουμε καμία λίστα να addαριστούμε;

Και στο ψηφιακο κοντερ δεξια οταν βάζω νεκρα ή οπισθεν αντι για N και R μου βγαζει παυλες.... Κανατε και εσεις το update?
    Τι συμβαινει?Να το παω πισω?

Οταν κουτουλας σε τοιχο μου φαινoνται απιστευτα κακα τα physics. Το αμαξι σαν να ειναι χλαπατσα κουνιεται και σε μισο κλασμα του δευτερολεπτου και ισιωνει περιεργα.

Δε μπορω να το περιγραψω αλλιως. Λες και εχει ενα μαγνητη και με το που συγκρουεσαι με τοιχο το αμαξι καθηλωνεται στο εδαφος

Παιδια εχει κανεις αυτα που περιγραφω?Να το παω πισω το παιχνιδι?
    Πειτε μου αν αντιμετωπιζεται κατι παρομοιο να ξερω τι να πω

Moderator odytsak's Avatar

O πρώτος αγώνας από χιλιάδες που θα ακολουθήσουν.

8. The Following 2 Users Say Thank You to odytsak For This Useful Post:

Christos33 (10-05-2015),teras1 (08-05-2015)

Cool Member chrisfox's Avatar
    PSN ID
    ChristosFoX

Quote Originally Posted by Geomb View Post
    Μολις σημερα πηρα το παιχνιδι σε limited edition και εχω πολλα προβληματα....κριμα τοσους μηνεεες αναμονη!!!
    Τα γραφικα απειρες φορες μου τα κανει διπλα2 το ιδιο και στο replay,στον ηχο οταν ανοιγει τ αμαξι κανει ενα φυσιτο σα να φυσας δυνατα σε μικροφωνο,απαισιο!
    Και τελευταιο προσπαθω να βαλω κωδικο για τα 5 αμαξια που εχει συν το limited edition και δεν τον δέχεται, εχω ξενερωσει.... το update το εκανα τι συμβαινει?
    Το μόνο από αυτά που παρατήρησα, είναι αυτό με το "εφέ" που τα κάνει διπλά όταν και καλά τρέχεις γρήγορα. Δεν ξέρω αν το έκαναν σκόπιμα, αλλά όπως και ναχει προσωπικά με ζαλίσει και με αποσυντονίζει...
    Spoiler!

mihalis13's Avatar
    PSN ID
    mihalis_13
    Name
    Μιχάλης

Έπαιξα και εγώ με ρυθμίσεις novice. Το παιχνίδι είναι sim οπότε τους λάτρεις του sim racing θα τους κερδίσει.
    Ξεκίνησα καριέρα και μου φάνηκε πως έχει πολύ βάθος και πράγματα να κάνεις.
    Αυτά που δεν μου άρεσαν ήταν:
    1)κάμερες. Πραγματικά δεν βρήκα μία που να μου αρέσει (αυτή του κράνους είναι ωραία αλλά όχι βολική σε όλα τα αμάξια). Η εξωτερική του είναι πολύ κακή και φαίνεται το αμάξι σα να κινείται απότομα. Ειδικά στα καρτ θες δραμαμίνη για να παίξεις
    2)Τα γραφικά στις πίστες. Είναι αρκετά μέτρια για παιχνίδι της τρέχουσας γενιάς.
    3)Επίσης και τα αμάξια τα περίμενα καλύτερα (από πλευράς γραφικών) αλλά σε αυτό "φταίει" το DriveClub που μας καλοέμαθε.
    4)Επίσης σε περιπτώσεις παρατήρησα pop-up αλλά και σε μία πίστα όταν είχα πάρει γρήγορο αμάξι (McLaren νομίζω) οταν έτρεχα στα ορια παρατήρησα framedrops.

Ήχος αμαξιών καλός αλλά όχι στα επίπεδα του DriveClub.
    ΑΙ και γενικά συμπεριφορές αμαξιών δεν έχω ολοκληρωμένη άποψη μιας και μια ώρα πρόλαβα να παίξω.
    Γενικά το παιχνίδι έχει βάθος και ένας που του αρέσουν τα αμάξια θα περάσει πάρα πολύ καιρό μαζί του.
    Πάντως νομίζω οτι το παίχνίδι θα ανεβάσει τον πήχη για τα sim racings και αυτό είναι πολύ καλό γιατι με το GT παραμείναν πολύ στάσιμοι.
    Last edited by mihalis13; 08-05-2015 at 10:14.
    Spoiler!

11. The Following 3 Users Say Thank You to mihalis13 For This Useful Post:

Nerven (08-05-2015),Nikoladim (09-05-2015),teras1 (08-05-2015)

Επισης εχω το limited edition και ουτε τον κωδικο δεν περναει για να ξεκλειδώσει τα εξτρα 5 αυτοκινητα. Invalid code λεει....Τι να πω πολλα θεματα

Quote Originally Posted by Geomb View Post
    Επισης εχω το limited edition και ουτε τον κωδικο δεν περναει για να ξεκλειδώσει τα εξτρα 5 αυτοκινητα. Invalid code λεει....Τι να πω πολλα θεματα
    Ο κωδικός αυτός δε γίνεται redeem στο store. Πας πρώτα στο site που γράφει στο χαρτάκι, τον συμπληρώνεις εκεί και σου έρχεται mail με τον κωδικό που πρέπει να βάλεις στο store.

Quote Originally Posted by Citizen3rased View Post
    Ο κωδικός αυτός δε γίνεται redeem στο store. Πας πρώτα στο site που γράφει στο χαρτάκι, τον συμπληρώνεις εκεί και σου έρχεται mail με τον κωδικό που πρέπει να βάλεις στο store.
    Εκει το εκανα πρωτα 5 φορες και τιποτα

Forum GOD muku's Avatar
    PSN ID
    muku0-400
    Name
    Vladimir

Πότε δοκίμασες? Αν πήρες το παιχνίδι πριν την ημερομηνία κυκλοφορίας του και δοκίμασες τότε, ίσως να έφταιγε αυτό.

Moderator odytsak's Avatar

To χειρότερο trophy ever, να οδηγείς σ' ένα racing game επί μισή ώρα με ταχύτητα κάτω από 50 χιλιόμετρα, πραγματικά γελοίο.

Stealth Moderator Valkyre's Avatar
    Name
    Δημήτρης

Απο Neogaf.

Forza 5:

Project Cars:

Last edited by Valkyre; 08-05-2015 at 15:18.

PS4forums Addict teras1's Avatar
    PSN ID
    Panos_GRE
    Name
    Πάνος

Μην αμελήσετε να πάτε στα controls και με το R1 να δοκιμάσετε τα τρία διαφορετικά input presets για το DS4. Ο χειρισμός διαφοροποιείται πολύ ανάλογα με τις ρυθμίσεις. Με λίγο πείραγμα σε deadzones και sensitivity το φέρνεις ακριβώς εκεί που θέλεις.
    Πάντως μέχρι τώρα η αίσθηση του παιχνιδιού είναι πολύ καλή.

Πολύ κρίμα που δεν υπάρχει οικονομικά προσιτή τιμονιέρα πάντως, θα ήταν άλλο παιχνίδι..

Cool Member spyke333's Avatar
    PSN ID
    spyke33
    Name
    Christophe

Συμφωνώ απόλυτα. Με τιμονιερα θα ειναι πολυ καλό.
    Επι της ευκαιρίας, δοκιμασε κανεις logitech τιμονιερα με m4converter ή cronusmax ?

Στάλθηκε από το LG-D605 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

PS4forums Addict teras1's Avatar
    PSN ID
    Panos_GRE
    Name
    Πάνος

Ξεκίνησα πρωτάθλημα Formula Rookie.
    Το παιχνίδι είναι οργασμός. Η αίσθηση της ταχύτητας, ο ήχος της μηχανής και των αλλαγών ταχυτήτων, το feedback στο χειριστήριο και η εσωτερική κάμερα σε συνδιασμό με τα άψογα controls με φτιάχνουν απίστευτα.
    I'm in the Zone!

Quote Originally Posted by Citizen3rased View Post
    Πολύ κρίμα που δεν υπάρχει οικονομικά προσιτή τιμονιέρα πάντως, θα ήταν άλλο παιχνίδι..
    H T80 κανει 80 ευρω και αποδιδει μια χαρα. Την ειχα δει σε επεισοδιο του Next-Player με Driveclub. Αν κανεις browse στα eps μπορεις να το βρεις.

Bookmarks

Bookmarks