Page 21 of 51 FirstFirst ... 1117181920212223242531 ... LastLast
Results 401 to 420 of 1019

Thread: Project CARS

Stealth Moderator Valkyre's Avatar
    Name
    Δημήτρης

Το GT για εμενα εχει αναγκη να ξεφυγει αλλου, οχι στα γραφικα. Λιγο πλεον με προβληματιζει ο τεχνικος τομεας. Το ολο στησιμο του παιχνιδιου με προβληματιζει.

Quote Originally Posted by PDS View Post
    φαινεται οπτικα καλυτερο από το GT το θεμα είναι να εχει και καλο χειρισμο, είναι από την τελικη εκδοση το video;

Moderator odytsak's Avatar

Eίναι παραπλανητικός ο τίτλος.

Mέσα λέει πως είναι almost final build και πως έχει αρκετά θέματα ακόμη που θέλουν φτιάξιμο/βελτίωση
    όπως το frame rate και ειδικά στα replay και στα εργαλεία απεικόνισης.

Όταν πάρει το final build θα ξανανεβάσει βιντεάκι αλλά όπως έχει πει η Slightly Mad Studios στο twitter δουλεύουν ήδη πάνω στο day 1 patch
    οπότε και το final build δεν θα είναι αυτό που θα παίζουμε στην κονσόλα μας.

4. The Following User Says Thank You to odytsak For This Useful Post:

StarRider (24-04-2015)

Ακόμη δεν κυκλοφόρησε το πρώτο και έχουμε ήδη επιβεβαίωση για την συνέχεια.
    Αν μη τι άλλο δείχνει μια σιγουριά από μεριά τους ότι το παιχνίδι είναι εξαιρετικό κι ότι θα πάει πολύ καλά εμπορικά.

Project CARS 2 Confirmed!
    https://pretendracecars.wordpress.co...s-2-confirmed/

Elite polakis's Avatar
    PSN ID
    polbitz

Αντε γεια το παιχνιδακι! Αυτο και το witcher 3 και βγηκε η χρονια!!!

Στις 11 το πρωί λέει ώρα Αγγλίας άρα τώρα σε μισή ώρα στις 2 το μεσημέρι ώρα Ελλάδας.

PS4forums Fanatic Nerven's Avatar
    PSN ID
    Nerven86
    Name
    Ιωάννης

Quote Originally Posted by odytsak View Post
    Όταν ο μπροστινός πλακώνετε στα φρένα και έρχεσαι πίσω του κολλητά τα κόκκινα φώτα από τα φανάρια του φαίνονται μέσα στο cockpit σου WTF. Το ίδιο και η σκόνη/καπνός/βροχή διαπερνούν το αυτοκίνητο σαν να μην υπάρχει, στα replay φαίνεται ξεκάθαρα αυτό που λέω. Αλλά ναι ξέχασα δεν είναι final build χωρίς day1 patch...

Last edited by odytsak; 25-04-2015 at 23:04.

Νυχτερινός αγώνας στην Ιμολα,
    μια θρυλική πίστα που συνηθίζαμε να παίζουμε σε πολλά racing games αλλά δεν βρήκε ποτέ τον δρόμο της στο Gran Turismo.

12. The Following 5 Users Say Thank You to odytsak For This Useful Post:

AlexandrosQV (27-04-2015),Christos33 (26-04-2015),Kapa (26-04-2015),Peteoklis (26-04-2015),spyke333 (26-04-2015)

Forum GOD Christos33's Avatar
    PSN ID
    Christoforos7
    Name
    ΧΡΙΣΤΟΦΟΡΟΣ

Αντε να βγει εχω καυλ***** για racing 🏁.

Στάλθηκε από το D6503 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

xbox:Christoforo7s

Editor Kapa's Avatar
    PSN ID
    NMExK4PAS
    Name
    Γιωργος

Δειχνει πανεμορφο πραγματικα.

PS4forums Addict obione's Avatar
    PSN ID
    constantineobi

Δεν ειναι ασχημο ναι ! Και λογω οτι δεν υπαρχει καποιο αλλο σιμ εκει εξω το κανει μοναδικη επιλογη!
    Ομως ρε παιδια δεν βλεπω κατι νεο σε αυτην την προσπαθεια του Project cars!!
    Και οταν λεω νεο εννοω κατι .. Μια καινουρια προσθηκη ...που θα το κανει να διαφερει απο το GT!!

Advanced Member Peteoklis's Avatar
    PSN ID
    Peteoklis
    Name
    Παναγιώτης

Κατ΄ εμέ διαφέρει αρκετά έως υπερβολικά απο το GT.

Κατ αρχάς δεν έχει διπλώματα.
    Δεν έχει αυτοκίνητα παραγωγής (πέραν κάποιων εξαιρέσεων supercars και hypercars τα οποία είναι πραγματικά πολύ λίγα).
    Δεν έχει επιλογές για "φτιάξιμο" δηλαδή να βάλεις κάποιο εξάρτημα κλπ. αλλά έχει πολλές μα πολλές επιλογές ρυθμίσεων βλ. αναρτήσεις κλπ.
    Δεν ανεβαίνεις levels όπως πχ. Gt5 ή ξεκλειδώνεις το επόμενο όπως Gt6. Αλλά έχει ανοιχτό story mode (3 εκδοχές)
    Είναι προσανατολισμένο στην προσομοίωση της καριέρας του αθλητή μηχανοκίνητου αθλητισμού με επακόλουθο να έχει πέσει το βάρος στα αγωνιστικά αυτοκίνητα με συγκεκριμένες προδιαγραφές.
    Το Gt δεν είχε ποτέ τέτοιου είδους προδιαγραφές εκτός από συγκεκριμένα πρωταθλήματα όπως το formula, gt500, gt300 και καρτ ... που και πάλι μπορούσες να βάλεις το χέρι σου !!!

Γενικά έχει πολύ διαφορετικό προσανατολισμό ... δεν λέω καλύτερο ή χειρότερο ... απλά λέω διαφορετικό και προσωπικά μου αρέσουν και οι δύο οπτικές.

ΥΓ: Νομίζω πως δεν υπάρχει κανένας λόγος να αναφέρεται πουθενά στο συγκεκριμένο thread το (κατ εμέ κακό) driveclub αλλά ούτε και να μπαίνει σε σύγκριση με κάποιον τίτλο από τους δυο που αναφέρουμε παραπάνω..
    Last edited by Peteoklis; 27-04-2015 at 15:32.

Forum GOD muku's Avatar
    PSN ID
    muku0-400
    Name
    Vladimir

Quote Originally Posted by Peteoklis View Post
    Κατ΄ εμέ διαφέρει αρκετά έως υπερβολικά απο το GT.

Κατ αρχάς δεν έχει διπλώματα.
    Δεν έχει αυτοκίνητα παραγωγής (πέραν κάποιων εξαιρέσεων supercars και hypercars τα οποία είναι πραγματικά πολύ λίγα).
    Δεν έχει επιλογές για "φτιάξιμο" δηλαδή να βάλεις κάποιο εξάρτημα κλπ. αλλά έχει πολλές μα πολλές επιλογές ρυθμίσεων βλ. αναρτήσεις κλπ.
    Δεν ανεβαίνεις levels όπως πχ. Gt5 ή ξεκλειδώνεις το επόμενο όπως Gt6. Αλλά έχει ανοιχτό story mode (3 εκδοχές)
    Είναι προσανατολισμένο στην προσομοίωση της καριέρας του αθλητή μηχανοκίνητου αθλητισμού με επακόλουθο να έχει πέσει το βάρος στα αγωνιστικά αυτοκίνητα με συγκεκριμένες προδιαγραφές.
    Το Gt δεν είχε ποτέ τέτοιου είδους προδιαγραφές εκτός από συγκεκριμένα πρωταθλήματα όπως το formula, gt500, gt300 και καρτ ... που και πάλι μπορούσες να βάλεις το χέρι σου !!!

Γενικά έχει πολύ διαφορετικό προσανατολισμό ... δεν λέω καλύτερο ή χειρότερο ... απλά λέω διαφορετικό και προσωπικά μου αρέσουν και οι δύο οπτικές.

ΥΓ: Νομίζω πως δεν υπάρχει κανένας λόγος να αναφέρεται πουθενά στο συγκεκριμένο thread το (κατ εμέ κακό) driveclub αλλά ούτε και να μπαίνει σε σύγκριση με κάποιον τίτλο από τους δυο που αναφέρουμε παραπάνω..
    Όπως αναφέρεις διαφέρει χαοτικά από το GT. Ενας από τους λόγους που παίζω gran turismo είναι γιατί μου αρέσει να παίρνω και να δοκιμάζω άπειρα αυτοκίνητα, να τα βελτιώνω και να τα τρέχω με δυνατότερους αντίπαλους. Φυσικά κάτι τέτοιο δεν μπορεί να μου το προσφέρει το Project Cars, αφού έχει περιορισμένα αυτοκίνητα και επίσης δεν μπορείς να τα βελτιώνεις. Παρεπιπτόντως έχει Megane RS και Clio RS από εργοστασιακά μη supercars. Η όποια σύγκριση θα γίνει με το GT, θα είναι στην οδήγηση και ποιο από τα 2 συμπεριφέρεται πιο ρεαλιστικά.

Το Σαββατοκύριακο, δοκίμασα από το θείο ένα αρχαίο build για PC, από τον Αύγουστο του 2014. Γενικά πρέπει να λείπουν αρκετά πράγματα οπότε δεν είναι αντιπροσωπευτικές οι όποιες εντυπώσεις σχετικά με τα γραφικά κλπ. Αυτό που όμως μου έκανε εντύπωση και θέλω επιτέλους να το δω στα επόμενα Gran Turismo είναι ότι το παιχνίδι δεν συγχωρεί. Έχει 3 επιλογές όταν ξεκινάς που σου βάζουν κάποιες default τιμές στο πλήθος των ρυθμίσεων του παιχνιδιού. Έπελεξα το πιο experienced setting και μου έβγαλε μέχρι και το ABS όπως παρατήρησα αργότερα. Έ, αν πλακωνόμουν στα φρένα χωρίς ABS σκοτωνόμουν σε κάθε στροφή. Επίσης έχει mechanical damage, το οποίο ίσως είναι παραπάνω ευαίσθητο από όσο πρέπει αφού η ρόδα φεύγει για πλάκα όταν στουκάρεις. Γενικά το αμάξι σε κάθε γερή επαφή, αλλάζει συμπεριφορά και στο τέλος φυσικά δεν οδηγείται. Κάτι που το Gran Turismo θα έπρεπε να είχε κάνει εδώ και μια δεκαετία. Γενικά ο χειρισμός φαίνεται πολύ ρεαλιστικός. Πισωκίνητο αμάξι δεν κατάφερα να το ισιώσω ποτέ. Θέλει σίγουρα συνήθεια γιατί διαφέρει αρκετά από GT. Σαν συμπεριφορά φαίνεται αρκετά ρεαλιστικό αλλά σίγουρα θέλει ενασχόληση μέχρι να συνηθίσεις το χειρισμό, να σετάρεις το sensitivity εκεί που σε βολεύει κλπ για να βγάλεις συμπεράσματα ακριβώς για το πόσο ρεαλιστικό μοντέλο οδήγησης έχουν πετύχει. Επειδή παίζω και με DS3 δεν ξέρω αν ο driver για το PC πιάνει την πίεση που ασκείς στα κουμπιά οπότε μου ήταν αρκετά δύσκολο να φρενάρω πιο μαλακά ή να κρατήσω σταθερό γκάζι εκεί που ήθελα. Γενικά πάντως μου φαίνεται αρκετά καλό παιχνίδι για να ασχοληθεί κάποιος μέχρι την έλευση του επόμενου GT.

19. The Following 2 Users Say Thank You to muku For This Useful Post:

Nerven (29-04-2015),spyke333 (27-04-2015)

Advanced Member Peteoklis's Avatar
    PSN ID
    Peteoklis
    Name
    Παναγιώτης

Συμφωνώ σε αρκετά σημεία με τον Βλαδίμηρο από πάνω και διαπιστώνω ότι επαληθευονται οι φοβίες μου.
    Το παιχνίδι θα απαιτεί την χρήση καλής τιμονιερας με αναδραση προκειμένου να αποκτήσει την αξία που έχει.

Κρίμα για τις logitech αλλά και για εμάς που πλέον δεν μπορούμε να πάρουμε κάτι αξιοπρεπές. Η μεταχειρισμενο παπί η t300 rs με προσθήκη πεταλιων και έξτρα επιλογέα.... Κρίμα....

Πάντως κι εγώ πιστεύω θα αξίζει τα λευτα του με το παραπάνω αν αληθεύουν τα όσα λέγονται.

Κυριακή κοντή γιορτή.

Και η Donnington ειναι πολυ καλη πιστα, γνωριμη απο τα παλια χρονια στο TOCA στο PS1.

Last edited by odytsak; 27-04-2015 at 20:28.

22. The Following User Says Thank You to odytsak For This Useful Post:

teras1 (29-04-2015)

PS4forums Fanatic Nerven's Avatar
    PSN ID
    Nerven86
    Name
    Ιωάννης

Τελικά δεν κρατήθηκα και το προ παράγγειλα, αν και δεν μου αρέσει το progression system που έχει προτιμώ αυτό του GT. Αλήτες με hyparατε πάει το 50ρι!

Bookmarks

Bookmarks