Page 7 of 11 FirstFirst ... 34567891011 LastLast
Results 121 to 140 of 210

Thread: Far Cry 4

Moderator hakoo's Avatar
    PSN ID
    hakoo_

Ετσι ειναι, ουτε review embargo ουτε πονηριες ουτε αλλα λογια να αγαπιομαστε, εχουν ενα καλο προιον στα χερια τους και δεν εχουν κανενα προβλημα να το δειξουν.

Quote Originally Posted by Viper View Post
    Ubisoft Montreal ειναι απο πισω ε? Φαινεται πως το προσεξαν περισσοτερο απο το AC: Unity.
    Ubisoft Montreal αλλα εντελως διαφορετικες ομαδες, βασικα ολη την διαφορα κανει ο dev cycle θεωρω, δεν ειναι ετησιο το προιον(ακομα) και φυσιολογικα ειναι ανωτερο αφου εχουν οι ανθρωποι τον φυσιολογικο χρονο παραπανω να το δουλεψουν.
    Δεν ειναι το δικο μου cup of tea (το προσπαθησα με το 3 αλλα δεν..) αλλα φαινεται solid και σε οσους αρεσουν τα open world παιχνιδια νομιζω ειναι μια πολυ καλη επιλογη.
    Last edited by hakoo; 25-11-2014 at 13:54.

2. The Following 3 Users Say Thank You to hakoo For This Useful Post:

Starlord (25-11-2014),Viper (25-11-2014)

60 ωρες ειναι παρα παρα πολλες.Ειμαι στις 33 ωρες με 81% progress στο hard και πιστευω στις 40 θα εχω 100% και platinum.Στο fc3 στις 25 ωρες πηγα 100% progress στο τριτο επιπεδο δυσκολιας.Εξαιρετικα παιχνιδια και τα 2.

Στάλθηκε από το SM-N9005 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

4. The Following User Says Thank You to king2009 For This Useful Post:

FotisGRC (25-11-2014)

Editor Viper's Avatar
    PSN ID
    kamenos13
    Name
    Κώστας

Υπαρχει (ή θα υπαρξει σχετικα συντομα, δεν εχω δει παντως καποιο update στο Companion app) και custom audio για το παιχνιδι, για τα Silver/Gold/Pulse headsets, μεσω του Headset Companion App.

I’m also thrilled to announce that a Far Cry 4 custom audio mode is on the way for the Silver headset, as well as the Gold and PULSE Elite Wireless headsets via the free Headset Companion App.

Stealth Moderator Valkyre's Avatar
    Name
    Δημήτρης

To παιχνιδι γι αυτο που ειναι, ειναι παρα πολυ καλο. Ισως το καλυτερο open world first person shooter που εχω παιξει.

Οι καλυτερες στιγμες του παιχνιδιου ειναι οσο περιπλανιεσαι στον κοσμο χωρις clear objective. Εχθες ειχα μια εκπληκτικη εμπειρια με το παιχνιδι που δεν μπορω να μην την μοιραστω. Ο κοσμος του παιχνιδιου ειναι για εμενα προσωπικα παντα, πανεμορφος... εχει απειρα collectibles και loot crates κλπ τα οποια ενω στα περισσοτερα παιχνιδια απεχθανομαι, στο FC4 μου αρεσουν. Και αυτο διοτι συνοδευονται και απο experience και απο loot και -το κυριοτερο- απο εξερευνηση.

Ειχα δει λοιπον μια κορυφη η οποια στον χαρτη εδειχνε οτι εχει πολλα σημεια ανεξερευνητα. Και αποφασισα να παω και να τα βρω. Ο δρομος για να ανεβεις το βουνο ειναι οπως και στην πραγματικτοτητα. Πας με ατοκινητο μεχρι ενα σημειο και μετα ξεκινας την πορεια προς την κορυφη οπου αναγκαστικα θα χρειαστει αναρριχηση. Ο δρομος σε τετοιες περιοχες συνηθως αποτελειται απο ενα αντε 2 αναρριχητικα μονοπατια. Η ολη διαδικασια εινα τρομερη. Αρχισα να ανεβαινω το βουνο σταδιακα και να ανακαλυπτω σπηλιες, λιμνες, απομηναρια αλλων -οχι και τοσο τυχερων- ορειβατων, εγκαταλλελημενες σκηνες που προφανως ειχαν χρησιμοποιηθει απο αλλους ορειβατες, μαζι με σημειωματα για περιοχες που εκρυψαν loot ή γενικα την ιστορια τους.

Καθως ανεβαινεις φυσικα εισαι σε ολες τις φασεις που μπορεις να φανταστεις. Αλλωτε ανεβαινεις με τον αναρριχητικο εξοπλισμο καθετα καποια σημεια και σε αλλα αναγκαζεσαι ακομα και να αιωρηθεις απο εναν βραχο σε αλλον χρησιμοποιωντας το σκοινι σου. Platform elements στην ουσια, αλλα πραγματικα καλοφτιαγμενα και σου δινουν αισθηση του υψους αλλα και του κινδυνου εαν πεσεις απο λαθος να σκοτωθεις. Μεσα σε ολα αυτα παραμονευουν αρκουδες , λεοπαρδαλλεις και αλλα αγρια ζωα που σε βλεπουν σαν θηραμα. Ολες αυτες οι στιγμες ειναι unscripted εντελως. Σε καποια φαση κι ενω ανεβαινα το βουνο μπηκα σε μια σπηλια που ανακαλυψα με μπολικο loot. βεβαια μεσα στην σπηλια τελικα εμενε και μια αρκουδα... ετρεξα εξω και η αρκουδα με ακολουθησε και με το που πηγε να παιχτει ο καβγας πηδαει πανω στην αρκουδα μια Λεοπαρδαλη του Χιονιου! Με εντυπωσιασε πολυ αυτο ετσι οπως εγινε, δυσκολο να το περιγραψω. Το αποτελεσμα ηταν να πεθανει η Λεοπαρδαλη απο την αρκουδα και η πληγωμενη αρκουδα να γινει ευκολος στοχος για το τοξο μου.

Αφου ανεβηκα και ειδα πολλα πραγματα που δεν θα ειχα δει και που μου συνεβησαν και αλλα τετοια unscripted events, εφτασα στην κορυφη, οπου και μαλιστα μου εγραψε το παιχνιδι οτι ειμαι στο summit. κατα καποιο τροπο πηρα μεγαλη ευχαριστηση που βρεθηκα εκει στην κορυφη. Η ολη ιστορια κρατησε κανα μισαωρο. Αλλλα ηταν φοβερο μισαωρο... o ηχος επισης βοηθαει πολυ, νιωθεις μονο τον αερα σε καποια σημεια και το θροισμα της βλαστησης και φυσικα τους ηχους του ζωικου βασιλειου. Το παιχνιδι με κανει να θελω να ανοιξω καθε σεντουκι και να εξερευνησω καθε σπιθαμη του χαρτη του και ειναι εντυπωσιακο αυτο αν σκεφτεις οτι μιλαμε για τεραστιο open world χαρτη.

7. The Following 17 Users Say Thank You to Valkyre For This Useful Post:

BillyFlo81 (26-11-2014),Conjure7 (26-11-2014),Dragonpaul (30-12-2014),enstikto (26-11-2014),FotisGRC (26-11-2014),Godweeder (26-11-2014),hakoo (26-11-2014),jper75 (26-11-2014),Kapa (26-11-2014),modecris (27-11-2014),Nek_Food (26-11-2014),panos74gr (26-11-2014),PDS (26-11-2014),Slay (26-11-2014),teras1 (26-11-2014),tonybsg (26-11-2014),Viper (26-11-2014)

Cool Member Arikoc's Avatar
    PSN ID
    Arikos88
    Name
    Άρης

Το έχω στην άκρη μέχρι να έρθει το gold headset για να το χαρώ στο έπακρο! Όσο να'ναι με το headset σε απορροφάει περισσότερο ένα παιχνίδι με τέτοιο πανέμορφο, οπτικά και ακουστικά, κόσμο.

Moderator enstikto's Avatar
    PSN ID
    enstikto
    Name
    Δημήτρης

Quote Originally Posted by Valkyre View Post
    To παιχνιδι γι αυτο που ειναι, ειναι παρα πολυ καλο. Ισως το καλυτερο open world first person shooter που εχω παιξει.

Οι καλυτερες στιγμες του παιχνιδιου ειναι οσο περιπλανιεσαι στον κοσμο χωρις clear objective. Εχθες ειχα μια εκπληκτικη εμπειρια με το παιχνιδι που δεν μπορω να μην την μοιραστω. Ο κοσμος του παιχνιδιου ειναι για εμενα προσωπικα παντα, πανεμορφος... εχει απειρα collectibles και loot crates κλπ τα οποια ενω στα περισσοτερα παιχνιδια απεχθανομαι, στο FC4 μου αρεσουν. Και αυτο διοτι συνοδευονται και απο experience και απο loot και -το κυριοτερο- απο εξερευνηση.

Ειχα δει λοιπον μια κορυφη η οποια στον χαρτη εδειχνε οτι εχει πολλα σημεια ανεξερευνητα. Και αποφασισα να παω και να τα βρω. Ο δρομος για να ανεβεις το βουνο ειναι οπως και στην πραγματικτοτητα. Πας με ατοκινητο μεχρι ενα σημειο και μετα ξεκινας την πορεια προς την κορυφη οπου αναγκαστικα θα χρειαστει αναρριχηση. Ο δρομος σε τετοιες περιοχες συνηθως αποτελειται απο ενα αντε 2 αναρριχητικα μονοπατια. Η ολη διαδικασια εινα τρομερη. Αρχισα να ανεβαινω το βουνο σταδιακα και να ανακαλυπτω σπηλιες, λιμνες, απομηναρια αλλων -οχι και τοσο τυχερων- ορειβατων, εγκαταλλελημενες σκηνες που προφανως ειχαν χρησιμοποιηθει απο αλλους ορειβατες, μαζι με σημειωματα για περιοχες που εκρυψαν loot ή γενικα την ιστορια τους.

Καθως ανεβαινεις φυσικα εισαι σε ολες τις φασεις που μπορεις να φανταστεις. Αλλωτε ανεβαινεις με τον αναρριχητικο εξοπλισμο καθετα καποια σημεια και σε αλλα αναγκαζεσαι ακομα και να αιωρηθεις απο εναν βραχο σε αλλον χρησιμοποιωντας το σκοινι σου. Platform elements στην ουσια, αλλα πραγματικα καλοφτιαγμενα και σου δινουν αισθηση του υψους αλλα και του κινδυνου εαν πεσεις απο λαθος να σκοτωθεις. Μεσα σε ολα αυτα παραμονευουν αρκουδες , λεοπαρδαλλεις και αλλα αγρια ζωα που σε βλεπουν σαν θηραμα. Ολες αυτες οι στιγμες ειναι unscripted εντελως. Σε καποια φαση κι ενω ανεβαινα το βουνο μπηκα σε μια σπηλια που ανακαλυψα με μπολικο loot. βεβαια μεσα στην σπηλια τελικα εμενε και μια αρκουδα... ετρεξα εξω και η αρκουδα με ακολουθησε και με το που πηγε να παιχτει ο καβγας πηδαει πανω στην αρκουδα μια Λεοπαρδαλη του Χιονιου! Με εντυπωσιασε πολυ αυτο ετσι οπως εγινε, δυσκολο να το περιγραψω. Το αποτελεσμα ηταν να πεθανει η Λεοπαρδαλη απο την αρκουδα και η πληγωμενη αρκουδα να γινει ευκολος στοχος για το τοξο μου.

Αφου ανεβηκα και ειδα πολλα πραγματα που δεν θα ειχα δει και που μου συνεβησαν και αλλα τετοια unscripted events, εφτασα στην κορυφη, οπου και μαλιστα μου εγραψε το παιχνιδι οτι ειμαι στο summit. κατα καποιο τροπο πηρα μεγαλη ευχαριστηση που βρεθηκα εκει στην κορυφη. Η ολη ιστορια κρατησε κανα μισαωρο. Αλλλα ηταν φοβερο μισαωρο... o ηχος επισης βοηθαει πολυ, νιωθεις μονο τον αερα σε καποια σημεια και το θροισμα της βλαστησης και φυσικα τους ηχους του ζωικου βασιλειου. Το παιχνιδι με κανει να θελω να ανοιξω καθε σεντουκι και να εξερευνησω καθε σπιθαμη του χαρτη του και ειναι εντυπωσιακο αυτο αν σκεφτεις οτι μιλαμε για τεραστιο open world χαρτη.
    Ρε Μήτσο! Θα με πεθάνεις εσύ!!!! Έχω βάλει μπρος DA2 με σκοπό να παίξω μετά το Inquisition, έχω GTAV στη μέση και με το post σου τώρα με μπρίζωσες να παίξω και FC4 (και λόγο ocd πρέπει να παίξω το fc3 πρώτα). ΠΟΤΕ ΘΑ ΠΡΟΛΑΒΩ;;;;;;;

You suck!

10. The Following User Says Thank You to enstikto For This Useful Post:

Valkyre (26-11-2014)

Editor Kapa's Avatar
    PSN ID
    NMExK4PAS
    Name
    Γιωργος

Με οσα λεει ο Val, βλεπω το National Geographic να κανει αφιερωμα στο παιχνιδι...

Πραγματικα θελω καποια στιγμη να ασχοληθω κι εγω με το παιχνιδι αλλα το βλεπω για αργοτερα.

Member zodiac5120's Avatar
    PSN ID
    zodiac5120
    Name
    Διονύσης

σιγουρα μιλαμε για κατι που εγω προσωπικα δεν ειχα ξαναδει και ευτυχως που αγορασα το bundle με το FC4!πλεον δεν το μετανιωνω καθολου που μπηκα στην παρεα του ps4 με αυτο το παιχνιδι..ειναι απολυτα εθιστικο σε ολα του!ενα παραδειγμα για το ποσο καλο ειναι..κ αργοτερα θα ανεβασω κ καμια φωτο γιατι ακομα το ψαχνω το ps4!πετας molotov στην βλαστηση κ γινεται το απολυτα φυσιολογικο..καιγονται ολα κ η φωτια σβηνει αφου εχει καψει μεγαλο μερος της βλαστησης αρκετα παραπερα απο κει που πεταξες την molotov κ φυσικα μενει καμμενο τοπιο κ μαυρα χορτα κ δεντρα!ειναι πραγματικα εκπληκτικο κ οποιος θελει μπορει να ερθει να του δειξω το παιχνιδι μεσω του κωδικου που εδωσε η εταιρια..εχω ακομα περισσιους κ ειμαι ακομα στην αρχη οποτε δεν θα δει το παιχνιδι πολυ προχωρημενο!

Αυτό που περιγράφεις με τη φωτιά υπήρχε και στο 3 πάντως δεν είναι κάτι καινούριο.

14. The Following 3 Users Say Thank You to nikon For This Useful Post:

Conjure7 (26-11-2014),Kapa (26-11-2014)

PSN ID
    zodiac5120
    Name
    Διονύσης

αλλο να το βλεπεις αλλο να το γραφεις ομως..κ πραγματικα ειναι πολυ αληθινο!δεν ξερω πως φαινοταν στο ps3 το FC3 αλλα εδω σιγουρα ειναι πολυ καλο το αποτελεσμα!

PS4forums Addict teras1's Avatar
    PSN ID
    Panos_GRE
    Name
    Πάνος

Quote Originally Posted by zodiac5120 View Post
    αλλο να το βλεπεις αλλο να το γραφεις ομως..κ πραγματικα ειναι πολυ αληθινο!δεν ξερω πως φαινοταν στο ps3 το FC3 αλλα εδω σιγουρα ειναι πολυ καλο το αποτελεσμα!
    Αν θέλεις δώσε μου ένα κωδικό μπας και ψήσω την κυρά να το πάρουμε νωρίτερα
    Και το FC3 ήταν πολύ καλό στο PS3.
    Last edited by teras1; 26-11-2014 at 18:08.

17. The Following User Says Thank You to teras1 For This Useful Post:

zodiac5120 (26-11-2014)

PSN ID
    zodiac5120
    Name
    Διονύσης

λοιπον..θα σε κανω φιλο στο psn κ κανονιζουμε να το παιξουμε μια ωρα που θα μπορουμε αυριο μαζι!εκτος κ αν δεν εχεις θεμα ωρας οποτε εγω κατα τις 12 το βραδυ θα παιξω κανα 2ωρο σιγουρα!

19. The Following User Says Thank You to zodiac5120 For This Useful Post:

teras1 (26-11-2014)

Editor Viper's Avatar
    PSN ID
    kamenos13
    Name
    Κώστας

Quote Originally Posted by teras1 View Post
    Αν θέλεις δώσε μου ένα κωδικό μπας και ψήσω την κυρά να το πάρουμε νωρίτερα
    Και το FC3 ήταν πολύ καλό στο PS3.
    Ωχ, παιζει παντοφλα?

21. The Following User Says Thank You to Viper For This Useful Post:

teras1 (26-11-2014)

PS4forums Addict teras1's Avatar
    PSN ID
    Panos_GRE
    Name
    Πάνος

Quote Originally Posted by Viper View Post
    Ωχ, παιζει παντοφλα?
    Χαχα! Τις προάλλες με έστειλε γιατί ενώ περίμενα να δείξει ενδιαφέρον για το Dragon Age, μου την είπε που δεν πήρα το Far Cry 4! Ούτε καν θυμόμουν ότι της άρεσε το FC3, σαν fps που είναι. Θέλει να το πάρω στις γιορτές για να μπορεί να το βλέπει ενώ παίζω lol!

23. The Following User Says Thank You to teras1 For This Useful Post:

Viper (26-11-2014)

Όχι ρε γαμωτο! Κατέβαζα τόση ώρα το demo, χωρίς να ξέρω τίποτα για keys. Τι παπατζα ειναι αυτή ? πακέτο..

Advanced Member easybizi's Avatar
    PSN ID
    easybizi81
    Name
    jordan

Παρατηρείστε πως το οστικό κύμα των εκρήξεων επηρεάζει την κίνηση των δέντρων,ειδικα στο 1ο video.

Και λίγο stealth.

Το παιχνίδι είναι εθιστικο,εμενα μαρεσει παρα πολυ το Gameplay του ,ειναι η πρώτη φορά που ασχολουμε με την σειρά,εχει καταπληκτικά γραφικα αμα πας κοντα στα ζωα βλεπεις ακομα και το τριχομα εχει γινει παρα πολυ καλη δουλειά και ακόμα ειμαι στο 1/4 του παιχνιδιου.

Member Ep71Power's Avatar
    PSN ID
    ep71power

Το ποσο ευκολο ειναι να κανεις το μιαμισαωρο που ελεγες να παιξεις, σε τριωρο, νομιζω δικαιολογει απολυτα τις καλες κριτικες που πηρε απο review sites κ gamers.

Περα απο το πανεμορφο οπτικο αποτελεσμα, σε βαζει σο τρυπακι να κανεις πειραματισμους και βλακειουλες τυπου" πως θα ηταν να πεσω απο γκρεμο με μια "γουρουνα", να βγω απο το οχημα κ να συνεχισω ν πεταω με wingsuit για να προσγειωθω στη πλατη ενος ελεφαντα και ν τον ιππευσω διαλυοντας ενα outpost.

So many things,so little time! Kyrat σου ρχομαι!!Παλι!
    There is no knowledge that is not power...

27. The Following User Says Thank You to Ep71Power For This Useful Post:

teras1 (27-11-2014)

΀ο παιχνιδι τΡρματιστηκΡ παιδια.ΕξαιρΡτικο απο ΞΊΞ±ΞΈΞ΅ Ξ±Ο€ΞΏΟˆΞ·.΀ο τΡλΡυταιο fortress του pagan min στο hard πηρα το ΡξαιρΡτικο AMR(το καλυτΡρο sniper) ΞΊΞ±ΞΉ τους ριμαξα ΞΊΞ±Ξ½ΞΏΞ½ΞΉΞΊΞ±.ΕξαιρΡτικο gameplay οπως ΞΊΞ±ΞΉ Ξ· ιστορια ΞΊΞ±ΞΉ τα side missions.ΜΡ ΡμΡιναν 2 trophy Ξ³ΞΉΞ± platinum που θΡλΡι co-op αλλα δΡν πΡιρα΢Ρι.

Ξ*αιξτΡ το ολοι ΞΊΞ±ΞΉ οχι απλα τις αποστολΡς.ΧτυπηστΡ 100% στο hard.40 ωρΡς gameplay που Ξ±ΞΎΞΉΞΆΞΏΟ…Ξ½ τρΡλα.

ΣτάλθηκΡ Ξ±Ο€ΟŒ το SM-N9005 ΞΌΞΏΟ… Ο‡ΟΞ·ΟƒΞΉΞΌΞΏΟ€ΞΏΞΉΟŽΞ½Ο„Ξ±Ο‚ Tapatalk

29. The Following 2 Users Say Thank You to king2009 For This Useful Post:

spyros arianara (27-11-2014),Zeichef (27-11-2014)

Quote Originally Posted by king2009 View Post
    Ξžβ‚¬ΞžΞ Ο€ΞžΒ±ΞžΞ‰ΞŸ‡ΞžΒ½ΞžΞ‰ΞžΞ„ΞžΞ‰ Ο„ΞžΞ…ΞŸΞžΞŒΞžΒ±ΞŸ„ΞžΞ‰ΞŸƒΞŸ„ΞžΒ·ΞžΞŠΞžΞ… Ο€ΞžΒ±ΞžΞ‰ΞžΞ„ΞžΞ‰ΞžΒ±.Ξ•ΞžΞŽΞžΒ±ΞžΞ‰ΞŸΞžΞ…ΞŸ„Ξ žΞ‰ΞžΞŠΞžΞ απΞΏ ΞžΞŠΞžΒ±ΞžΞˆΞžΞ… απΞΏΟˆΞžΒ·.Ξžβ‚¬ΞžΞ Ο„ΞžΞ…ΞžΒ»ΞžΞ…ΞŸ…Ο„ΞžΒ±ΞžΞ‰ΞžΞ fortress του pagan min στο hard πηρΞ± το ΞžΞ…ΞžΞŽΞžΒ±ΞžΞ‰ΞŸΞžΞ…ΞŸ„ΞžΞ‰ΞžΞŠΞžΞ AMR(το ΞΊΞ±Ξ»Ο…Ο„ΞžΞ…ΞŸΞžΞ sniper) ΞžΞŠΞžΒ±ΞžΞ‰ τους ΟΞžΞ‰ΞžΞŒΞžΒ±ΞžΞŽΞžΒ± ΞžΞŠΞžΒ±ΞžΒ½ΞžΞΞžΒ½ΞžΞ‰ΞžΞŠΞžΒ±.Ξ•ΞžΞŽΞžΒ±ΞžΞ‰ΞŸ ΞžΞ…ΞŸ„ΞžΞ‰ΞžΞŠΞžΞ gameplay οπωΟ‚ ΞžΞŠΞžΒ±ΞžΞ‰ Ξ· ΞžΞ‰ΞŸƒΞŸ„ΞΏΟΞžΞ‰ΞžΒ± ΞžΞŠΞžΒ±ΞžΞ‰ τα side missions.ΞœΞžΞ… ΞžΞ…ΞžΞŒΞžΞ…ΞžΞ‰ΞžΒ½ΞžΒ±ΞžΒ½ 2 trophy ΞžΒ³ΞžΞ‰ΞžΒ± platinum πΞΏΟ… ΞžΞˆΞžΞ…ΞžΒ»ΞžΞ…ΞžΞ‰ co-op αλλα ΞžΞ„ΞžΞ…ΞžΒ½ Ο€ΞžΞ…ΞžΞ‰ΞŸΞžΒ±ΞžΞ†ΞžΞ…ΞžΞ‰.

Ξ*ΞžΒ±ΞžΞ‰ΞžΞŽΞŸ„ΞžΞ… το ΞžΞΞžΒ»ΞžΞΞžΞ‰ ΞžΞŠΞžΒ±ΞžΞ‰ ΞΏΟ‡ΞžΞ‰ απλα Ο„ΞžΞ‰ΞŸ‚ αποσΟ„ΞžΞΞžΒ»ΞžΞ…ΞŸ‚.ΧτυπΞ· σΟ„ΞžΞ… 100% στο hard.40 ωΟΞžΞ…ΞŸ‚ gameplay πΞΏΟ… ΞžΒ±ΞžΞŽΞžΞ‰ΞžΞ†ΞžΞΞŸ…Ξ½ Ο„ΟΞžΞ…ΞžΒ»ΞžΒ±.

Ξ£Ο„ΞžΒ¬ΞžΒ»ΞžΞˆΞžΒ·ΞžΞŠΞžΞ… απΟŒ το SM-N9005 ΞΌΞΏΟ… χρΞ·ΟƒΞžΞ‰ΞžΞŒΞžΞΞŸ€ΞžΞΞžΞ‰ΞŸŽΞžΒ½ΞŸ„Ξ± Ο‚ Tapatalk
    ΀α ΡβγαλΡ κινΡ΢ικα δΡν ξΡρω γιατι

31. The Following User Says Thank You to king2009 For This Useful Post:

Zeichef (27-11-2014)

Forum GOD ilias78's Avatar
    PSN ID
    ilias_78
    Name
    Ηλίας

΀ο παιχνιδι τΡρματιστηκΡ παιδια.ΕξαιρΡτικο απο ΞΊΞ±ΞΈΞ΅ Ξ±Ο€ΞΏΟˆΞ·.΀ο τΡλΡυταιο fortress του pagan min στο hard πηρα το ΡξαιρΡτικο AMR(το καλυτΡρο sniper) ΞΊΞ±ΞΉ τους ριμαξα ΞΊΞ±Ξ½ΞΏΞ½ΞΉΞΊΞ±.ΕξαιρΡτικο gameplay οπως ΞΊΞ±ΞΉ Ξ· ιστορια ΞΊΞ±ΞΉ τα side missions.ΜΡ ΡμΡιναν 2 trophy Ξ³ΞΉΞ± platinum που θΡλΡι co-op αλλα δΡν πΡιρα΢Ρι.

Ξ*αιξτΡ το ολοι ΞΊΞ±ΞΉ οχι απλα τις αποστολΡς.ΧτυπηστΡ 100% στο hard.40 ωρΡς gameplay που Ξ±ΞΎΞΉΞΆΞΏΟ…Ξ½ τρΡλα.

΀α ΡβγαλΡ κινΡ΢ικα δΡν ξΡρω γιατι

καλα, σοβαρα μιλας??? δεν παιζει, πλακα κανεις τωρα!!!!!

Spoiler!

Page 7 of 11 FirstFirst ... 34567891011 LastLast

Bookmarks

Bookmarks