1.το δωρακι ειναι εντελως random αλλα παντα οταν παω σε αυτη την πιστα ειναι σχετικα καλο,δεν ξαναπετυχα βεβαια legendary,λοιπον η πιστα ειναι η okki island,η 3η πιστα του παιχνιδιου,ο κρυφος αρχηγος ειναι αφου παιξεις τον 2ο μινι αρχηγο,σκοτωνεις μια μικρη ομαδα απο κατι ποντικια,αμεσως σου μετα σου εχει 3 ακομα λιγο πιο δυνατους,αφου τους φας δεν ακολουθεις το μονοπατι προς τα δεξια που σε στελνει στον τελικο αρχηγο της πιστας αλλα πας στα αριστερα οπου στο βαθος φαινεται η θαλασσα,εκει ειναι ο τυπακος (μια σαυρα),λιγο ζορικος αλλα αξιζει.

2.οι πιστες με τα λαβαρα οπως ειπες συναντας και αλλους παικτες μεσα,η μια απο τις δυο πιστες ειναι παντα τεραστια με δεκαδες αποστολες,πρεπει να τις τελειωσεις για να γινουν χρυσες,η μεγαλη πιστα τρωει πραγματικα πολυ χρονο,οι πιστες που εχουν το τριγωνακι απο πανω ειναι τα class temple.

το bastion σε βοηθαει για να ξεκλειδωνεις εξτρα δυναμεις και μπονους σε καποια στατιστικα σου,ειναι σημαντικο να τα παιζεις αυτα,να ξερεις καθε μερα σου δινει μια σειρα απο αποστολες και επισεις αν τελειωσεις μια ολοκληρη περιοχη π.χ. ολη την satria τοτε το bastion θα σου δωσει παλι να παιξεις για να κερδισεις ενα symbols,το οποια το ενεργοποιεις στο abilities του χαρακτηρα σου,ειναι 7χ4 οι κατηγοριες, 7 οριζοντια και 4 καθετα ,μπορεις να επιλεγεις μονο ενα απο καθε κατηγορια.

οι αλλες 7 αποστολες που λες αν τις τελειωσεις σου δινουν καθε φορα μεγαλο αριθμο απο credits,αφου κανεις τα 7 μετα θα σου δινει 1 την ημερα,εγω παντα τα κανω γιατι βγαζω ευκολα 100.000 το δωρο+οτι βγαλω απο τις πιστες κανα 30-50.000 μιας και εχω και premium μεχρι αυριο,μου εχει 2 φορες δωρο 3 μερες premium.

o paladin εμενα δεν μου αρεσε καθολου,ο cyromancer θεωρω οτι ειναι ο καλυτερος γενικα στο παιχνιδι και o lightbinder θα σε ενθουσιασει,ειναι ιδαιτερα δυνατος και δεν του φαινεται.

3. τα περισσοτερα τα πουλαω εγω απο την τσαντα,απλα κανε το εξης,οταν σου δινει ενα αντικειμενο ασχετα αν χειροτερο απο το αλλο,π.χ. δαχτυλι με 0.35 αν σου δινει εστω και λιγο παραπανω prestige απο δαχτυλι με 0.37 το αλλαζεις,γενικα εγω απντα κοιταω να μου δινει εξτρα prestige,ξερεις οι ποντοι που ειναι πανω δεξια με μια χρυση ασπιδα,αυτους πρεπει να τους ανεβαζεις συνεχως γιατι αυτο ειναι που θα σου δινει περισσοτερο might/power.

4. και εμενα μια ειναι δεν ξερω πως ανοιγουν τα αλλα.

5. mount μας δινει 1 αρχικα και μετα απο 4-5 μερες αν παιζεις το παιχνιδι σου δινει ενα ιπταμενο τρακτερ,προσεχε ομως τι γινεται εδω,αυτα ουσιαστικα δεν μας τα εχει για παντα αλλα ειναι με χρονο,το 1ο ειναι στις 3 ωρες και το τρακτερ 1 ωρα,λογικα μετα το περας θα τα χασουμε,στο στορ οπως ειπες εχει 2 φορες το ιδιο,μαλλον και εκει ισχυει το ιδιο,το πιο φθηνο θα ειναι παλι με χρονο,προσωπικα δεν τα χρησιμοποιω.

6. το premium αφου το ετυχες μιας και το αναφερα πιο πανω πριν δω οτι το εχεις γραψει,καλο να το βαλεις οταν ειναι να ασχοληθεις με το παιχνιδι παραπανω,

7.μεχρι level 10 παει και αυτο με τους πιστους και το αλλο το πυργακι που θελει τα κοκκινα credits,καπως αλλιως τα λενε αλλα δεν θυμαμαι τωρα,αν προσεξες για καθε πιστο,τους οποιους τους βρισκεις και μεσα στις αποστολες να τρεμουν σε καποια γωνια απο τον φοβο τους,σου δινουν +might,μολις φτασεις το μαξ στο λεβελ τοτε παλι μπορεις να αγοραζεις πιστους αλλα επισεις σου δινει και εξτρα δυναμεις οι οποιες ομως ειναι μονο για 1 μερα.

8. σε ακαδημια δεν καταφερα να μπω ουτε εγω,ολο φουλ λεει ενω υπαρχουν θεσεις δεν ξερω τι παιζει και δεν ασχοληθηκα αλλο,επισεις πανθεον δεν εχω και δεν εχω μπει σε κανενα,για να κανεις πανθεον θελει 50.000 credits αλλα το σημαντικοτερο ειναι οτι χρειαζονται το ελαχιστο 3 ατομα για ανοιξει και επισεις να πρεπει να ειναι ενεργα διοτι θα το σβησουν μετα απο λιγες μερες.

γενικα αυτα τα παιχνιδια θελουν φαρμαρισμα απο ενα σημειο και μετα στο neverwinter θεωρω οτι ειναι σε εμετικο βαθμο αυτα που ζηταει και εγω δεν ειχα κανενα σκοπο να το κανω,δεν μπορω να παιζω 100+ φορες μια πιστα και να παρακαλας να σου κατσει 10 φορες το σπανιο αντικειμενο διοτι στην αγορα εκανε κατι εκατομμυρια,στο skyforge το μονο φαρμαρισμα που θελει ειναι τα credits προς το παρων για να ξεκλειδωσεις αλλο παικτη,εγω μολις εχθες επιασα τα 3.000.000 σχετικα ευκολα κιολας και πηρα τον gunner ο οποιος δεν μπορω να πω οτι τρελαθηκα κιολας.

αν θελεις βοηθεια στο παιχνιδι μου το λες,θα σου στειλω invite στο psn