-
Για το Skyforge mr alan sirer:
1. και γιατί δεν μας λες που είναι ο "κρυφός" αρχηγός μπας και τσιμπήσουμε και εμείς τίποτα ή είναι εντελώς random?
2. Στην πρώτη περιοχή - χάρτη τελείωσα όλα τα quests και βλέπω κάτω στο όριο 2 περιοχές όπου στην μία που έπαιξα είναι εντελώς ΜΜΟ με δεκάδες άλλους παίκτες. Αυτά είναι revisited και παραμένουν κόκκινα ή υπάρχει κάποιος τρόπος να τα αλλάξεις σε χρυσαφί (κατακτημένα) όπως οι υπόλοιπες περιοχές του χάρτη; Επίσης, πάνω από τα "κατακτημένα" τμήματα έχει ένα "λάβαρο" τριγωνικό αν θυμάμαι καλά. Γιατί δεν είναι σε όλα ίδια; Έχασα κάτι στην πρώτη (ή μήπως είναι η δεύτερη) αποστολή και θα πρέπει να επιστρέψω; Επίσης στο bastion έχω κάτι αποστολές που μου επιβάλουν να επιστρέψω σε αυτόν τον χάρτη (sartia?) για να ξεκλειδώσω κάτι; Αξιζει τον κόπο; Τα μέχρι 7 (μέσω ημερήσιας) quests? που μαζεύω και φαίνονται κάπου στο Inventory μου αν θυμάμαι καλά τι κάνουν και πως τα παίζω είναι αυτά που ανέφερα παραπάνω για το bastion?
---- Ξεμπέρδεψα με τον Paladin που μου φάνηκε συμπαθητικός, παίζω με τον cryomancer που μου μένει πολύ λίγο ο οποίος επίσης είναι αξιόλογος και μετά θα περιλάβω τον lightbinder που δεν τον έχω δει καθόλου. Έχω μπει στον δεύτερο χάρτη τώρα και έχω ξεπετάξει τις δυο πρώτες απόστολές. ----
3. Στο bag μου έχω ένα σωρό πράγματα που δεν χρησιμοποιώ (κάτι υπόθετα κλπ consumables) τα κρατάω ή να τα πουλήσω στο market?
4. Το companion μου υποτίθεται έχει 3 δυνατότητες, πως τις ξεκλειδώνω και επιλέγω (ενεργοποιώ) γιατί τώρα έχω μόνο την πρώτη και όταν επιλέγω μία και πατάω βγάζει "σφάλμα" (γκρι πλαίσιο κάποιου χάρτη χωρίς περιεχόμενο).
5. mount έχω ένα τσάμπα (δεν το χρησιμοποιώ ακόμη), που αγοράζω άλλα; Είδα στο market ένα δύο φορές το ένα με το όνομα gift μπροστά. Το δεύτερο είναι με διαμαντάκια, σύντομα θα έχω αρκετά λογικά... αξίζουν;
6. Ακόμη δεν ενεργοποίησα το 3ήμερο boost/premium το φυλάω για κάνα 3ήμερο (ΠΣΚ) καψίματος καλά κάνω ή κακώς; Υποθέτω ότι μπουστάρει στην αρχή αλλά δεν νιώθω την ανάγκη να το σπαταλήσω ακόμη.
7. Κάνω συνεχώς rituals για να μαζέψω πιστούς (με λεφτά) και ανεβάζω και την πρόοδο μου στο εργαστήρι (με enemy info πως το λένε). Να δω τι θα βγάλω από εκεί.
---- Η αλήθεια είναι ότι ψιλοβαριέμαι να ασχολούμαι πολύ μαζί του αν και είναι συμπαθητικό και κυρίως φταίει για αυτό το κόλλημα που έχω για το Warframe και δεν θέλω να αποκτήσω άλλο ένα (το οποίο έχει και νέο update τώρα και θέλει farming) αλλά και το πόσο ασχολήθηκα με το Neverwinter το οποίο στο τέλος βαρέθηκα και θεωρώ ότι αυτό εδώ θα ακολουθήσει το ίδιο αέναο μονοπάτι από ένα σημείο και μετά, κάνω λάθος; ----
8. Υ.Γ. κανένα Pantheon ή κάποιο Academy πως τα λένε υπάρχει να κάνω join? μου δείχνει λίγα (μέχρι χθες ήταν 4-5 σήμερα μόνο 2) και όπου και να πάω να κάνω join μου γράφει ότι δεν έχει ελεύθερα slots. Ένας από το warframe clan που είμαι έκανε δική του και του είπα να με καλέσει αλλά τελικά αποδείχτηκε ότι είναι σε US server και εγώ σε UK server οπότε δεν τον άφηνε να με κάνει invite. Έχεις κάνει δικό σου να κάνω join ή να συνεννοηθούμε να φτιάξουμε ένα νέο;