Page 26 of 29 FirstFirst ... 162223242526272829 LastLast
Results 501 to 520 of 567

Thread: Tomb Raider Underworld

Cool Member razorblade's Avatar
    PSN ID
    MaNwLiOs

to paixnidi einai koryfaio,paei auto!
    egw antymetophsa 2 bugs,to prwto otan bgaineis ap thn thalassa kai anebainei sto skafos sto cut scene to xeri ths laras htan san spasmeno kai kremasmeno sthn antitheth pleura

to deutero sto mexico(? den thymamai) pou htan enas prasinos "krokodilos" ston toixo k ekane strofes giro ap ton eauto tou san mastourhs

kata ta alla to paixnidi einai apla apolaustiko
    Love is a razor and I walked the line On that silver blade . . .

Quote Originally Posted by WolfRathmA View Post
    Το παιχνιδι δεν εχει trophies ε παιδια;
    distixws oxi....an eixe tha itan komple

Καλησπερα εχω κολλησει σε ενα σημειο στο συγκεκκριμενο παιχνιδι

Εχω φθασει στο μεξικο οπου πρεπει να γυρισεις τους 2 τροχους το εκανα γυρισα και τους 2 επαιξε το βιντεακι που σηκωνονται τα αγαλματα με κατι φλογες αλλα δεν προλαβα να φθασω στην περιοχη που βρισκεται κατω απο τους τροχους με την μηχανη και ξανα εκλεισε η πυλη ( αν αργησεις λιγο κλεινει)το θεμα ειναι οτι μετα δεν μπορω να το ξαναπερασω γιατι δεν γινεται να κουνησω κανενα απο τους 2 τροχους

σε walkthrough που ειδα γραφει οτι πρεπει να ξαναγυρισω τον πρωτο τροχο
    μηπως εχει κανεις καμμια ιδεα τι συμβαινει?

( ενω στην βοηθεια του παιχνιδιου μου γραφει το ιδιο οτι πρεπει να κουνησω εναν απο τους 2 τροχους).

PS3forums Fanatic desperate_gamer's Avatar
    PSN ID
    Desperate_Gamer

Quote Originally Posted by fotalis View Post
    Καλησπερα εχω κολλησει σε ενα σημειο στο συγκεκκριμενο παιχνιδι

Εχω φθασει στο μεξικο οπου πρεπει να γυρισεις τους 2 τροχους το εκανα γυρισα και τους 2 επαιξε το βιντεακι που σηκωνονται τα αγαλματα με κατι φλογες αλλα δεν προλαβα να φθασω στην περιοχη που βρισκεται κατω απο τους τροχους με την μηχανη και ξανα εκλεισε η πυλη ( αν αργησεις λιγο κλεινει)το θεμα ειναι οτι μετα δεν μπορω να το ξαναπερασω γιατι δεν γινεται να κουνησω κανενα απο τους 2 τροχους

σε walkthrough που ειδα γραφει οτι πρεπει να ξαναγυρισω τον πρωτο τροχο
    μηπως εχει κανεις καμμια ιδεα τι συμβαινει?

( ενω στην βοηθεια του παιχνιδιου μου γραφει το ιδιο οτι πρεπει να κουνησω εναν απο τους 2 τροχους).
    Ναι κατάλαβα που είσαι. Άμα δεις ο κάθε τροχός αποτελείται από 3 δίσκους που πρέπει να ευθυγραμμιστούν. Όταν τελειώσει ο χρόνος σου, θα πας στον τροχό τον πρώτο (όχι εκείνον όταν πηγαίνεις ευθεία στο σταυροδρόμι, τον άλλον). Αυτουνού ο εξωτερικός δίσκος θα δεις ότι έχει φύγει από την θέση του κάτι που μπορείς να ρυθμίσεις από το πόντιουμ με τη νεκροκεφαλή του πιθηκάνθρωπου (όχι εκείνο με το snakehead και τον μοχλό). Μόλις το φέρεις στη θέση του, φεύγεις σφαίρα με τη μηχανή για τη Xibalba.

Ελπίζω να κατάλαβες τι θέλω να πω :giggle:

To ξερω οτι πρεπει να κανω αυτο.
    το θεμα ειναι οτι δεν κινειται ο μοχλος ουτε η νεκροκεφαλη εχω δει σε videaki στο you tube οτι πρεπει να κουνησω αυτο τον τροχο που η πορτα ειναι μισανοιχτη οπως μου (λες και εσυ) και οχι αυτον που για να μπεις ανοιγεις την πορτα με το βαρος σου.
    ο ενας ειναι οκ στην θεση του ο αλλος ειναι κουνημενος κατα ενα γραναζι και δεν κινειται ουτε απο τον μοχλο ουτε απο την νεκροκεφαλη ασε που ο εξωτερικος δακτυλιος ειναι οκ ο μικρος ειναι κουνημενος αλλα κατα ενα γραναζι.
    γενικος για να καταλαβεις και απο τους 2 τροχους δεν κινειται τιποτα και με τους 2 τροπους
    εχει παιξει το video που σηκωνονται τα αγαλματα αλλα δεν προλαβα να φθασω.

λες να ειναι κανενα bug?
    εν το μεταξυ δεν εχω κανει και save κοντα για να το ξανακανω.

PSN ID
    Desperate_Gamer

Το πόντιουμ με τη νεκροκεφαλή το πιάνει από πίσω (έχει μια μπάρα). Αυτό κουνάει το εξωτερικό δακτύλιο ενώ ρυθμίζει το ύψος του κεντρικού δακτυλίου. Όταν το φτάσεις στη μία άκρη θα κουνηθεί μόνο ο κεντρικός δακτύλιος από τον μοχλό, ενώ όταν είναι κανονικά αφημένο στο κέντρο, ο μοχλός θα κουνάει τόσο τον κεντρικό, όσο και τον ενδιάμεσο δακτύλιο.

Για να μπόρεσες να το ανοίξεις μια φορά, σίγουρα ξέρει πώς να το κάνεις. Εφόσον είναι ευθυγραμμισμένοι και οι τρεις δακτύλιοι και από τις δυο μεριές, αποκλείεται να μην παίξει το βίντεο. Εφόσον από τη μια μεριά είναι πάντα ευθυγραμμισμένοι ό,τι και να γίνει, μένει μόνο να παίξεις με την άλλη. Κάνε κάποια πειράματα, θα στο βγάλει στο τέλος.

Εκτός κι αν τα έχεις ευθυγραμμίσει εσύ και τα τρία κι απ' τις δυο μεριές και δεν παίζει ξανά το βίντεο που ανοίγει την πόρτα της Xibalba. Τότε ίσως να παίζει και το bug...

την λυση την ειδα και σε walkthrough και στο you tube αλλα δεν κουνιεται κανενας μοχλος και απο τους 2 τροχους και με τους 2 τροπους υπενθιμιζω οτι εχω τους εχω ευθυγραμισει μια φορα απλα δεν προλαβα να φθασω στην αρενα .

το θεμα ειναι πως πληρωσα για ενα παιχνιδι και δεν μπορω να το περασω.

PS4forums Fanatic msnes7's Avatar
    PSN ID
    msnes7 (us) menios1976 (gr)

Πας από την άλλη μεριά,όταν σταματήσουν οι φλόγες και όλα μπουν στη θέση τους στη μια πλευρά με τους τροχούς(όπως κοιτάς το άγαλμα στη μέση του γηπέδου που είχε ανοίξει η πύλη-στα δεξιά σου είναι αυτό που λέω) έχουν ξανακουνηθεί με αποτέλεσμα να πρέπει να πας εκεί ξανά και να τα ευθυγραμμίσεις.Προσοχή όμως γιατί με το που θα τα φτιάξεις πάλι έχεις περιορισμένο χρόνο γύρω στα 45 δεύτερα να τρέξει με την μοτό για να μπεις στην πύλη.Αν δεν προλάβεις ξανά πάλι στα δεξιά-αν και εγώ από την βιασύνη κουτούλησα κανά 2 φορές με την μηχανή αλλά και πάλι πρόλαβα-η μηχανή χρειάζεται και μετά,να το ξέρεις)
    Δεν υπάρχει bug
    Last edited by msnes7; 15-12-2008 at 11:41.

Member amwnra's Avatar
    PSN ID
    amwnas usa/amwn_ra greece

Να ρωτησω κατι στο ιδιο σημειο που λετε εγω εριξα τη μηχανη στο λακκο και οταν ξαναεκανε laod μηχανη δεν μου εβγαλε πηγα πισω στην αρχη της πιστας αλλα τιποτα και χωρις μηχανη δεν πασ πουθενα..
    ξερει κανεις πως να την ξαναεμφανισω?
    Spoiler!

PSN ID
    Desperate_Gamer

Quote Originally Posted by amwnra View Post
    Να ρωτησω κατι στο ιδιο σημειο που λετε εγω εριξα τη μηχανη στο λακκο και οταν ξαναεκανε laod μηχανη δεν μου εβγαλε πηγα πισω στην αρχη της πιστας αλλα τιποτα και χωρις μηχανη δεν πασ πουθενα..
    ξερει κανεις πως να την ξαναεμφανισω?
    Αυτό δεν μου ακούγεται καλό κι επειδή έχω διαβάσει κάτι γι' αυτό στο TombRaiderForums.com εγώ θα ανησυχούσα. (hint: ελπίζω να έχεις κρατήσει save από πιο παλιά πίστα, αλλιώς...)

Member michel@ngelo's Avatar
    PSN ID
    michelangeloV

exei kanenas ta save apo tis pistes na ta anevasei?

Cool Member edafermosjunior's Avatar
    PSN ID
    BagelisDafermos

Tomb Raider - The Complete Series - Walkthrough and Game Guides
    πιστευω να βοηθησω....εχει ολα τα tomb raider απο το πρωτο εως το τελευταιο...ta save games και τα walkthrough....
    ελπιζω να βοηθησα

EDIT:Να προσθεσω οτι αυτα ειναι για PC
    Last edited by edafermosjunior; 18-12-2008 at 17:17.

PSN ID
    michelangeloV

okie thn vrhka thn akrh.to epaiksa palu apo thn arxh.m peire 1.5 wra na to ksanaftasw ekei pou eimoun.tespa gia allh mia fora 5xrona programmathsan to game kata t'alla einai wraio

ps gia ps3 ithela saves
    thnx gia ton kopo s pantos

Member amwnra's Avatar
    PSN ID
    amwnas usa/amwn_ra greece

Quote Originally Posted by desperate_gamer View Post
    Αυτό δεν μου ακούγεται καλό κι επειδή έχω διαβάσει κάτι γι' αυτό στο TombRaiderForums.com εγώ θα ανησυχούσα. (hint: ελπίζω να έχεις κρατήσει save από πιο παλιά πίστα, αλλιώς...)

δεν εχω κρατησει δυστηχως...
    save θα βρουμε?

Spoiler!

PSN ID
    michelangeloV

opoios thelei save gia ps3 exw merika

Advanced Member euromaster's Avatar
    PSN ID
    gasmas78

μπορεις καπου να τα postareis?

PSN ID
    michelangeloV

http://rapidshare.com/files/174685101/PS3.rar
    auto einai apo mexico.to exw gt to eixa steilei se ena allo paidi eimai ektos k den exw to play edw

PS4forums Fanatic Chill's Avatar
    Name
    PanoulisGOSU

Έχω πάθει πλάκα με το παιχνιδάκι!!!!! Ένα από τα κορυφαία της σειράς το δίχως άλλο (ahem μην λαμβάνεται το comment σοβαρά υπ όψιν τα ίδια έγραφα και για το angel of darkness που το έκραξαν όλοι, μιας και ανήκω στην κατηγορία "δώστε Lara στον λαό" )

Είναι το πρώτο TR που παίζω με μοχλό (360 contoler for win) και το απολαμβάνω όσο δεν φαντάζεστε. BB keyboard+mouse.

Μοναδικό κακό του παιχνιδιού είναι ότι η Lara είναι προκλητικότατη.

Όχι σοβαρά τώρα πείτε μου πως να συγκεντρωθείτε με τέτοιες εικόνες ingame?

Ελπίζω να μην είμαι ο μόνος που σκέφτεται......."βρώμικα" πράγματα βλέποντας την Lara έτσι χαχα.

Ε κρατήθηκα μια, κρατήθηκα δυο δεν άντεξα πηδάω όπου βρω και τις περισσότερες φορές τσακίζομαι. Το παιχνίδι δεν είναι δύσκολο αλλά αν τα μάτια σου είναι καρφωμένα στην Lara προκοπή δεν βγάζεις.........

Μήπως ξέρουμε πόσες πίστες έχει το game? Μόλις έφτασα στην Croft Manor, πείτε μου σας παρακαλώ ότι έχω ψωμί ακόμα, δεν θέλω να τελειώσει .
    Last edited by Chill; 03-01-2009 at 18:01.
    To ps3 είναι ερωμένη μα το PC επίσημη αγαπημένη!

PSN ID
    Desperate_Gamer

Ψωμί γενικά δεν έχει, αλλά είναι νωρίς ακόμα και τα επίπεδα έχουν δυσκολούτσικα puzzle, άρα κανα 10ωράκι ακόμα θαυμάζοντας τον εσωτερικό κόσμο της Lara θα το περάσεις...

Advanced Member LeoTheAkuma's Avatar
    PSN ID
    LeoTheAkuma
    Name
    Λεωνίδας

To εχω στο PC,παιζω Tomb Raider απο το 1,ειμαι fan της σειρας αλλα δεν εχω ασχοληθει πολυ. Χανω τιποτα?
    http://img370.imageshack.us/my.php?image=56gh500100sc2.jpg

Bookmarks

Bookmarks