Θεουλης
Θεουλης
NBA 2K LIKE A BOSS!
Ναι, με ακουστικά συνδεδεμένα στο χειριστήριο.
Αν αλλάξουμε την ρύθμιση αλλά δεν βάλουμε ακουστικά πάνω δεν πιάνει;
NBA 2K LIKE A BOSS!
Αφου η ρύθμιση ειναι για τα ακουστικά μονο. Και ναι... Το ηξερα αυτο, αλλα δε θελω να παίζω μονο με ακουστικά.
Έλα ντε και εγώ πάω να αποφύγω
NBA 2K LIKE A BOSS!
Ναι, ειμαστε απαιτητικοί, τι να κάνουμε....
Τραγικο παντως με τον ηχο. Απαραδεκτοι που δεν το διορθωνουν...
Καλά ο ήχος. Εμένα δεν με ενοχλεί τόσο γιατί έχω μάθει ολές τις ατάκες των αχολιαστών απ'έξω.
Αλλά το ότι τα options γυρνάνε στο default κάθε φορά που φορτώνει το save μου από τα μπρίκια που έχουν για servers πως να το δικαιολογήσω;
Ας δοκιμάσει κάποιος την ώρα που παίζει ένα match να πάει στα options και να αλλάξει κάτι. Εγώ βάζω τα replays και τα camera cuts στο often και τον ήχο του σχολιασμού τέρμα. Θα τελειώσω το match, θα κάνω exit και θα κλείσω το παιχνίδι. Την επόμενη φορά που θα το ξανατρέξω και θα συνεχίσω στο επόμενο game τα options είναι στα default.
Χώρια που δεν μπορείς να σώσεις τα updated rosters και φυσικά το γεγονός ότι δεν αναβαθμίζουν τις ομάδες Euroleague.
Εγώ τελείωσα με το NBA2K! Επόμενο δεν έχει. Μακάρι να κάνει η μισητή EA κανένα θαύμα με το επόμενο NBA Live!
Ρε παιδιά εγω ειμαι στην οθόνη του quick game και μου λέει installing game και ειναι στο 36% εδώ και τρεις ώρες!ξερει κανεις τι παιζει;;
Sent from my iPhone using Tapatalk
στο φιφα εβγαζε error οταν πρωτοβγηκε και ολα τα site (τα ελληνικα κυριως) το ειχανε κανει τρελο θεμα, η ΕΑ το σουλουπωσε το ολο θεμα μεσα σε 1-2 βδομαδες.
Η 2κ εχει ΣΟΒΑΡΑ θεματα με τον ηχο, με τους servers που δεν κατεβαζουν τα nba today ματς, με το βιντεο του nba που ειναι αρκετες φορες καμιας βδομαδας παλιο, με τα save που οταν παιζεις myplayer(η οπως λεγεται γιατι δεν θυμαμαι) μετα οταν πας στο φιλικο αναγκαστηκα ελεγχεις μονο εναν παιχτη (την θεση του myplayer) κ με εχουν παρει 2-3 ατομα τηλεφωνο να με ρωτησουν τι φταιει και ευτυχως που το ειχα παθει και εγω και τους εξηγησα πως να το φτιαξουν. Να μην αναφερω αυτο που ελεγα πριν λιγο καιρο και κανεις δεν το παραδεχοταν οτι το παιχνιδι ειναι scripted μεχρι αηδιας. Να μην πω οτι οι "καινουργιες" εμφανισεις που στο ps3 μπηκαν στα καπακια και εμας αργησαν κανα μηνα δεν εμφανιζονται παρα μονο μετα απο κανα λεπτο.
Μπορω να γραφω συνεχεια για τα προβληματα του 2k αλλα δεν βλεπω καποιον απο την εταιρια να ασχολειται ξερετε γιατι, γιατι ΗΔΗ εχουν αρχισει να φτιαχνουν το nba 2k15 που θα εχει λυσει ολα τα προβληματα ΑΛΛΑ σαφως θα πρεπει να το παρουμε απο 45-70 ευρω(αναλογα τον τροπο/τοπο αγορας). Λοιπον οπως εφυγα απο το pro ετσι μαλλον θα φυγω και απο το 2κ. Το μονο καλο ειναι οτι πληρωσα μολις 15 ευρω, του χρονου ομως που αναγκαστηκα θα θελησουν περισσοτερα λεφτα εγω ΔΕΝ θα το παρω, εκτος αν δω οτι τα πραγματα εχουν χαοτικες διαφορες.
ΥΓ. Ελεγα οτι "κλαιω" τα 10 που εδωσα για το BF4...μαλλον δεν ειχα υπολογισει τα 15 του 2k
Μιχάλη, το MyCareer φταίει. Κάνει την αλλαγή σε αυτό το setting μόνο του χωρίς να το πειράξεις εσύ.
Δοκιμασε να βάλεις φιλικό όπου τους ελέγχεις όλους τους παίκτες της ομάδας σου, μετά φόρτωσε MyCareer και μετά βγες να παίξεις πάλι φιλικό.
σχετίζεται με αυτό που γράφω παραπάνω. Όποτε φορτώνεις το save σου στο MyCareer, γίνονται αλλαγές στα options.
Υποθέτω ότι έχει να κάνει με το online saving σύστημά τους. Απλά απαράδεκτο.
Κατά τα άλλα NEXT GEN κύριοι! Να την χαιρόμαστε!
Εμένα το μόνο που δεν μου αποθηκεύει είναι εκείνη η μπάρα που έχει στα options μέσα στο παιχνίδι για cpu assist στην άμυνα
NBA 2K LIKE A BOSS!
Bookmarks