Results 1 to 20 of 607

Thread: NBA 2K14 Νext-Gen

Hybrid View

Previous Post Previous Post   Next Post Next Post

κι εγώ έχω κολλήματα με τον ήχο είτε είμαι συνδεδεμένος με optical σε ηχοσύστημα είτε αφήσω τον ήχο από την τηλεόραση μέσω hdmi. Έχω την εντύπωση ότι όταν είμαι με optical είναι συχνότερα τα κολλήματα αλλά το πιο πιθανό είναι να κάνω λάθος και απλώς να τα παρατηρώ πιο συχνά επειδή είναι καλύτερης ποιότητας ο ήχος και σε δυνατότερη ένταση.

Και μιας και άρχισα να γράφω για 2k14 να τονίσω πόσο απαράδεκτο μου φαίνεται ότι πουλάνε ingame currency. Μου φαίνεται εμετικό (ειδικά το ότι δεν το αναφέρουν στο κουτί) και παρόλο του πόσο μ' αρέσει το παιχνίδι, δε νομίζω να ξαναγοράσω στο μέλλον αν δεν αλλάξει αυτό. Έχουν φτιάξει τα mode έτσι ώστε να σε οδηγούν σιωπηλά στο ή να υποφέρεις ή να πληρώσεις. Στο park μπαίνεις και είναι γεμάτο κάτι βλαμμένα που δεν φτάνει που έχουν σκάσει όσα έχουν σκάσει για να πάνε τον χαρακτήρα τους με φουλ στατιστικά χωρίς να έχουν παίξει mycareer μισό δευτερόλεπτο μετά το create του χαρακτήρα, σου την λένε και απο πάνω αν παίξεις μαζί τους συμπαίκτης χωρίς να έχεις rating 90+ (λες και δεν εβλεπαν με ποιον εμπαιναν να παιξουν). Όσο για το myteam αγοράζουν όλοι τα κέρατα τους από κάρτες, έχουν να φτιάξουν 5άδα με ΟΠΟΙΟΝ θέλουν κ' εσύ παίζεις με μια 5αδα που συγκριτικά με τους σουπερ σταρς είναι λες και βλέπεις replay και για να πάρεις ένα καλό παίκτη πρέπει να φτύσεις αίμα.
    Last edited by Allos; 18-12-2013 at 21:06.

Bookmarks

Bookmarks