Page 21 of 31 FirstFirst ... 11171819202122232425 ... LastLast
Results 401 to 420 of 607

Thread: NBA 2K14 Νext-Gen

Αν δεν κάνω λάθος είναι κατά πόσο βοηθάει το cpu στην άμυνα.0% καθόλου και 100% παίρνει και μόνο του αποφάσεις όταν παίζεις άμυνα.Νομίζω 50 με 75% είναι το ιδανικό εκτός αν είσαι πολύ καλός αμυντικά.

Φίλε djpar αν παίζεις all star και πάνω θεωρώ δεδομένο οτι μοιράζεις πάσες με το R1 αν όχι νομίζω οτι δεν μπορείς να προχωρήσεις...θα σου σπάνε τα νεύρα.Εμένα σπάνια μου κλέβουν μπάλα εκτός αν μου έχει πάρει θέση ο αμυντικός η αν βιαστώ στην αντεπίθεση και δεν διαλέξω παίχτη.

Forum GOD djpar's Avatar
    PSN ID
    DJ-Paris7
    Name
    Πάρης

μα δεν κλεβουν μπαλα απλα γινεται λαθος πασα σε λαθος παιχτη ρε φιλε πατησα το share αλλα δεν βγηκε το βιντεο, ηθελα να δειξω τρελη πασα, πατα κατω αριστερα και δινει πισω δεξια πασα ελεος αυτα δεν τα εκανε τοσο πολυ στο ps3

PS4forums Fanatic three_brothers1's Avatar
    PSN ID
    three_brothers1

ε δεν γινεται να κλεβεις τοσο ευκολα την μπαλα απο τα χερια παιχτη..αυτο ουτε στα προηγουμενα 2k γινοταν.
    NBA 2K LIKE A BOSS!

PS4forums Addict teras1's Avatar
    PSN ID
    Panos_GRE
    Name
    Πάνος

Παιδιά ξέρετε πως γίνεται α)να ζητήσω alley oop πάσα και β)να κάνω follow κάρφωμα όταν παίζω mycareer και ελέγχω μόνο τον παίκτη μου; Στο PS4!

kchris298's Avatar
    PSN ID
    kchris298
    Name
    Χρηστος

Quote Originally Posted by djpar View Post
    ρε την ιδια tv εχω ακου ρυθμισεις 1ον πας στο input και μετα πατας το κοκκινο για να αλλαξεις ονομα στην εισοδο σου πχ hdmi1 και να το κανεις PC μετα πας στο picture wizard ή βαζεις φωτισμο 68, φωτεινοτητα 65, αντιθεση 83,χρωμα 60 και στης ρυθμισεις ειδικου βαζεις στο ισσοροπια λευκου μεσο και σημεια 20hre(ετσι νομιζω λεγεται) και στο ρυθμισεις εικονας στο επιπεδο μαυρου ή οπως αλλιως λεγεται το βαζεις υψηλο, μετα πας στο ps4 και αλλαζεις το full rgb σε full και οχι limited.
    Αν θελεις κανε με add στο ps4 και μπες αυριο 6-9 ή γενικα 6-9 που παιζω συνηθως να σου πω τι ρυθμισεις θα βαλεις.
    Εσυ απο οτι καταλαβα εχεις βαλει game mode και εχεις βαλει ζωντανα χρωματα στο υψηλο

ΠΡΟΣΟΧΗ, πρεπει να βαλεις αντι για game mode το input στο pc αλλιως αναγκαστηκα τρεχεις σε game mode αλλιως θα εχεις input lag
    Τελικα εκανα αυτο που μου ειπες στην τηλεοραση με τις ρυθμισεις και δουλεψε και το nba αλλα και τα αλλα παιχνιδια παιζουν μια χαρα

Forum GOD djpar's Avatar
    PSN ID
    DJ-Paris7
    Name
    Πάρης

ειχε κολλησει το εξοικονομηση ενεργειας?

kchris298's Avatar
    PSN ID
    kchris298
    Name
    Χρηστος

ειχε κολλησει το εξοικονομηση ενεργειας?
    Πολυ πιθανο παροτι εδειχνε οτι ηταν απενεργοποιημενη αυτη στην ουσια να ηταν ενεργοποιημενη.Τελος παντων ολα καλα.

Forum GOD djpar's Avatar
    PSN ID
    DJ-Paris7
    Name
    Πάρης

κομπλε

Quote Originally Posted by teras1 View Post
    Παιδιά ξέρετε πως γίνεται α)να ζητήσω alley oop πάσα και β)να κάνω follow κάρφωμα όταν παίζω mycareer και ελέγχω μόνο τον παίκτη μου; Στο PS4!
    Alley oop αν δεν κανω λαθος ζητας με τον ιδιο τροπο που τη δινεις (L2 τετράγωνο). Το αν θα στην βγάλει και αν θα ναι καλεί ή όχι εξαρτάται όμως. Όπως και όταν ζητάς κανονική πάσα δεν στην δίνει πάντα. Επίσης εννοείται ότι θα πρέπει να έχεις τα απαραίτητα στατιστικα για να το κανεις. Follow καρφωμα νομιζω με το τετράγωνο κρατημενο. Μπορεί να κάνω λάθος.

Λοιπόοοον. Ώρα να πώ την αμαρτία μου με το Myteam. Εγώ myteam άρχισα πριν από 2 περίπου εβδομάδες. Κάτι λιγότερο. Όταν έπαιζα τα πρώτα παιχνίδια παρατηρούσα ότι πολύ συχνά πετύχαινα άτομα που απλά έκαναν pause κατευθείαν, περίμεναν 3 λεπτά και τους κίκαρα κ επαιρνα γύρω στους 5000 πόντους. Όταν κάποια στιγμή δε αυτό έγινε 3 συνεχόμενες φορές με 3 διαφορετικά άτομα αναρωτήθηκα γιατί το κάνουν. Οπότε το έκανα και παρατήρησα ότι παίρνεις 4500 πόντους για να κάνεις pause και να γίνεις kick, ενώ 5000 πόντους περίπου αν έπαιζες μισή ώρα και νίκαγες. Δεδομένων των:
    α) αισχρό match making (πρώτο μου ever ματς με φουλ χρυσό αντίπαλο)
    β) Κακού currency. Άτομα αγόραζαν τα VC για να πάρουν φακελάκια και να χουν υπερομάδες. Πράγμα που δεν πρόκειται να έκανα. Κ επειδή θέλουν να υπάρχουν άτομα που θ αγοράζουν, κατα τ άλλα το να πάρεις καλές ομάδες ηταν πολύ αργό.
    γ) Του οτι είχα αρχίσει διάβασμα για εξεταστική και δεν μπορούσα να παίζω πολύ

Αποφάσισα να φαρμάρω ενώ διαβάζω πατώντας 4 κουμπιά ανά 4 λεπτά και παίρνοντας έτσι περίπου 60000-70000 ποντους ανα ώρα που απλά διάβαζα.

Αποτέλεσμα: Σε μια βδομάδα όπου και το έκαναν φιξ και δεν παιρνεις πια ποντους με pause (δοξα το θεο) να έχω συμπληρώσει τους Bulls 90-91, Celtics 64-65, Lakers 64-65, Bucks δεν θυμάμαι χρονιά και σχεδόν full παλιούς Knicks ενώ είχα πάρει και Magic Johnson. Και αυτά χωρίς να έχω παίξει παιχνίδι με αυτούς τους παιχτες.

Συνέπεια; Κατέστρεψα το παιχνίδι μου και προσπαθώ να το συμμαζέψω.

Το να έχεις τέτοιου είδους "υπερομαδα" δεν μ αρεσει καθολου. Το γεγονος ότι ξαφνικά βρέθηκα να παίζω με τέτοια υπερομαδα χωρις σιγα σιγα να εχω παρει εναν εναν τους παιχτες και να τους εχω μαθει και χαρει καλα προσπαθωντας να τους ενταξω στην ομάδα μου μόνο καλό δεν ηταν. Βέβαια η εναλλακτική είναι too slow με το τρόπο που έχουν τα currency (Υπόψην για να πάρω Τζόρνταν άνοιξα γυρω στα 30 φακελάκια Bulls - ημουν ατυχος γιατι άλλοι τα παίρνουν με 3-10 φακελάκια, αλλα σκέψου πόσο αργό θα ταν normally) Αλλά αυτό που έκανα ήταν επισης μεγάλη αηδία.

Γνώμη μου ότι στο myteam θα έπρεπε να υπάρχει cap στην ομάδα και να μην υπάρχουν ομάδες με full διαμάντια. Καταστρέφει το παιχνίδι και το όλο concept του ΝΒΑ να έχεις σε μια ομάδα τους πάντες και να παίζεις με μια άλλη ομαδα που είτε έχει τους παντες είτε όχι.

Εγώ πλέον διασκεδάζω πολύ περισσότερο το domination που αναγκάζομαι να χρησιμοποιήσω το μυαλό μου με full bronze team είτε μπαίνω για κανά online αλλα φτιάχνω μια ισορροπημένη ομάδα με 1-3 χρυσούς, 1-2 ασημένιους και υπολοιπους χαλκινους προκειμενου να το ευχαριστηθώ καλύτερα.

Παίζοντας online με υπερομαδα υπαρχουν τα εξής ενδεχόμενα:
    1) Τυχαίνεις εξίσου καλή ομάδα και κερδίζεις. Feeling: Ειμαι καλύτερος
    2) Τυχαίνεις εξίσου καλή ομάδα και χάνεις. Feeling: Ειμαι χειροτερος
    3) Τυχαίνεις χειρότερη (ή και πολύ χειρότερη) ομάδα και κερδίζεις. Feeling: Ε, τι να κάνει ο κακομοιρης, εχω τοσο καλυτερη ομαδα..
    4) Τυχαίνεις χειρότερη (ή και πολύ χειρότερη) ομάδα και χάνεις. Feeling: Πόσο χάλιας μπορεί να είμαι;

Με λίγα λόγια: Στην καλύτερη νίωθεις καλύτερος από κάποιον με ισάξια ομάδα. Λίγο καλύτερος συνήθως. Ίσως και απλά πιο τυχερός μερικές φορες. Βλακείες έκανααααα....

1000 φορές να παίξω με full bronze και 1-2 καλούς και όταν νικήσω κάποιες (λίγες φορές) αυτον με την full γαμάτη ομάδα να χαρώ πολύ περισσότερο...
    Last edited by Allos; 23-01-2014 at 14:28.

11. The Following User Says Thank You to Allos For This Useful Post:

teras1 (23-01-2014)

mihalis13's Avatar
    PSN ID
    mihalis_13
    Name
    Μιχάλης

Εγώ για αυτό προτιμώ το Mygm δεν μπορείς να φτιάξεις υπερομαδα γιατι περιορίζεσαι απο το μπατζετ όσο καλος και να είσαι.
    Spoiler!

PSN ID
    three_brothers1

Τότε να είμαι περήφανος που ανέβηκα 1st seed με την αξία μου και χωρίς μπινιες με το pause που εξακολουθεί και γίνεται ακόμα. Δεν φτάνει μόνο η υπερομαδα για να κερδίσεις. Εγώ με 3 ασημενιους βασικούς και αλλους 3 στον πάγκο ανέβηκα πρώτο. Θέλει να εφαρμόσεις σωστά τις ανάγκες σου και να τους χρησιμοποιείς όπου πρέπει. Για μένα η μαγεία του παιχνιδιού χάνετε όταν αρχίζουν οι πουστιες με τα glitch για τζάμπα πόντους.
    NBA 2K LIKE A BOSS!

Βασικα οι παικτες δεν ειναι ουτε το 20%. Ένας καλός (για ειδικές δουλειές) χάλκινος μπορεί να παιχτεί εξίσου καλά μ' έναν χρυσό. Απλά έχεις λιγότερες επιλογές πραγμάτων που μπορείς να κάνεις, αλλά αυτά που μπορείς να κάνεις τα κάνεις εξίσου καλά με τους άλλους. Το μεγαλύτερο πρόβλημα είναι στην άμυνα. κι εγώ αν παιξω αλλο road to playoffs οπως είπα θα παιζω με mixed ομάδα. Αλλά προς το παρον απλά παω για domination γιατί το διασκεδάζω πολύ περισσότερο. Και φυσικά είναι και ο παράγοντας τύχη. Μπορεί με ίδια σουτ και ίδια release να τύχει να χεις 65% στα τρίποντα με χαλκινη ομάδα κι ο αλλος να χει 25%. Ποιος τα μαμεί τα χρώματα τότε;

ΥΓ: Αυτό με το pause το χανε φτιαξει. Αν ξαναεγινε πάσο, αλλά δε νομίζω.

PSN ID
    three_brothers1

Μου το έκαναν σήμερα.. Γι αυτό στο λέω
    NBA 2K LIKE A BOSS!

PSN ID
    three_brothers1

Πες και κανένα psn να παίξουμε κατά φιλικό αν είναι

NBA 2K LIKE A BOSS!

oAllos ειναι το PSN μου. Απλα εχω εξεταστικη τωρα και απλα μπαίνω στα κλεφτα για κανα παιχνιδι σε κανα διαλειμμα

PSN ID
    three_brothers1

Ένα μικρό update.
    Έχω παίξει με όλες τις ομάδες στο domination και μου ξεκλειδωσε τις All star. Κέρδισα και πήρα 3 αστεράκια στην ομάδα της δύσης και μου έδωσε Duncan. Με την ανατολή δεν κατάφερα 3 αστεράκια. Αλλά μου ξεκλειδωσε την τελευταία που είναι μίξη από όλους τους αστέρες και από εκεί κέρδισα τον Howard. Click image for larger version. 

Name:	uploadfromtaptalk1390516666505.jpg 
Views:	39 
Size:	94.5 KB 
ID:	3999
    NBA 2K LIKE A BOSS!

Forum GOD djpar's Avatar
    PSN ID
    DJ-Paris7
    Name
    Πάρης

https://blog.2k.com/index.php/S=c7af...n-patch4-notes

θα βγαλουν patch χωρις να διορθωσουν τον ηχο που κοβετε,αν το κανουν αυτο ΤΕΛΟΣ δεν ξαναπαιρνω 2k

PSN ID
    three_brothers1

https://blog.2k.com/index.php/S=c7af...n-patch4-notes

θα βγαλουν patch χωρις να διορθωσουν τον ηχο που κοβετε,αν το κανουν αυτο ΤΕΛΟΣ δεν ξαναπαιρνω 2k
    Αυτό ίσως είναι πρόβλημα του ps4 και εκει χρειάζεται το update. Γιατί κάποιοι λένε πως αν το συνδέσεις με optical φτιάχνει
    NBA 2K LIKE A BOSS!

Forum GOD djpar's Avatar
    PSN ID
    DJ-Paris7
    Name
    Πάρης

δεν ισχυει...τσεκαρισμενο

νομιζω και στο xbox το ιδιο προβλημα υπαρχει αλλα δεν ειμαι 100% σιγουρος, οπως κ να εχει η 2k ειναι φιλοms απο παλια θυμαμαι τα σηματα στο κεντρο του γηπεδου ηταν pixeλιασμενα ενω στο xbox ηταν κομπλε και αλλα τετοια γαματα πραγματακια και φετος βλεπω οτι τα patch πρωτα βγαινουν σε x1 και μετα σε ps4

Bookmarks

Bookmarks