Quote Originally Posted by djpar View Post
οχι φιλε μου user friendly θα γινει ΑΝ τα συστηματα δουλευουν στο αυτοματο οπως τα βαλεις προς το παρον για μενα δεν δουλευουν αλλιως δεν θα ειχαμε το τουρλουμπουκι.

Αυτο που βλεπω παντος στο nba 2k δεν το βλεπω στο κανονικο nba ενω στο φιφα/προ νομιζεις οτι βλεπεις πραγματικη μπαλα και στο ποδοαφαιρο εχει συστηματα ιστοριες το ενα το αλλο ΑΛΛΑ η ομαδα by default παιζει μονη της τα συστηματα δεν περιμενει να μαθεις τις οδηγιες απο τον προπονητη που λες εσυ στο μπασκετ
δεν ξερω τι εννοεις αν παιζουν στο αυτοματο..εμενα μια χαρα παιζουν στο αυτοματο.λογικο ειναι να μην πεφτουν συχνα στις παγιδες του συστηματος..προσωπικα τα πιο πολλα plays τα βγαζω με cpu αφου παει και πεφτει πανω στα screen σαν βοδι...τωρα αν με αλλον user online δεν σου βγαινουν λογικο αφου οι περισσοτεροι παιζουν off ball def και παιρνουν συνηθως pf η c και παιζουν play tight πανω στο αντιστοιχο και ετσι χανει ο παιχτης που θα πρεπει να βγει για το σκριν την δυνατοτητα να βγει να το κανει και ετσι ακυρωνεται το play..σε μια καλη αμυνα δεν θα σου βγει ουτε ενα play.

επισης αν ο αλλος σου παιζει creat chaos και σου εχει καμια ζωνη οχι play δεν βγαζεις..αλλα δεν μπορεις να κρατησεις και μπαλα πανω απο 5".

αν εχω αδικο σε αυτα που λεω ας με διορθωσει καποιος...ασχολουμαι παρα πολυ με το παιχνιδι..εχω φτασει 1st seed στο myteam ξεκινωντας με ολους χαλκινους και τωρα εχω φτασει να εχω ομαδαρα.το παιχνιδι θελει υπομονη και χρονο...οποιος θελει user friendly ας παρει το live με γραφικα ισαξια του 2κ12..