Το θέμα ειναι να ξερω αυτήν την πληροφορία πριν το παίξω εγώ.![]()
Dragonpaul (17-01-2014)
Παιδια ερωτηση.
Ποια ομαδα απο τις εξης θα παιρνατε στο my gm???
Warriors-Spurs-Rockets-Knicks-Clippers
Μια απο αυτες ετσι ωστε να κανετε μια αξιοπρεπεις πορεια στα playoffs?
Dragonpaul (17-01-2014)
φιλε μου θα σου προτεινα pacers...2η χρονια εφτασα τελικο με thunder οπου και εχασα 4-2 αλλα οικονομικα ειμαι στο +1μυριο που ειναι καλα αν σκεφτεις οτι ξεκινησα με -7 μυρια και -17 την δευτερη χρονια.
όσο για το παιχνίδι οπτικά ειναι τρομερό όπως και το gameplay του συγκριτικά με παλιότερης γενιάς,έχει λίγα μικροκολλήματα που δεν τα θεωρώ σημαντικά.το μεγαλύτερο foul του παιχνιδιού θεωρώ είναι ότι έβγαλαν το multiplayer στο Mygm και γενικότερα στα modes αλλά αν δεν σε ενδιαφέρει αυτό φίλε dragonball μην σκεφτείς την αγορά...
Dragonpaul (18-01-2014)
το gameplay ειναι χειροτερο απο το ps3, γενικα το 2k εχει σοβαρα θεματα οχι μικροθεματακια, ΝΑΙ ειναι πολυ καλυτερο απο nba live αλλα δεν εχεις ελευθερια κινησεων οπως σε αλλα παιχνιδια.
ρε 3bro, οταν εμφανιζεται το κυκλακι πανω στο παρκε εκτος απο το να πας πανω του πρεπει να πατησεις και κατι για να εκτελεσεις το συστημα?
Όταν λες είναι χειρότερο τι εννοείς; σε ποιους τομείς; Συνήθως περιμένεις. Αλλά αν η αμυνα του αντιπάλου σου κλείνει τους παίχτες δεν μπορεί να ενεργοποιηθει.
NBA 2K LIKE A BOSS!
βασικα ο αδελφος εχει λιωσει στο ps3 και οταν παιξαμε στο ps4 μου λεει ειναι χειροτερο, τωρα μου ειπε καποια πραγματα και συμφωνησα αλλα δεν θυμαμαι.
Στο κλεψιμο πχ ενω παταω μια φορα το τετραφωνο δινει intentional, οι πασες ενω διαλεγω που να πανε τελικα πανε σε αλλο παιχτη εκτος αν πατησω L1 και πατησω μετα τον συγκεκριμενο παιχτη που θελω και γενικα κατι τετοια περιεργα.
Το αλλο που αν κανουν φαουλ και εισαι στο layup 100% το καλαθι δεν θα μπει εκτος αν καρφωσει ο παιχτης που εκει μερικες φορες καρφωνει τελικα και δεν το χανει
ρε φιλε εγω ομως παταω L2 για αμυνα και ενα τετραγωνο και ξαφνικα τσουπ intentional ελεος βαλε το intentional στο touchpad αν θελεις να το κανεις εσυ μονος σου απλα δεν το σκεφτηκαν ή ηθελαν να κανουν ακριβως port στο xbox1 και ετσι τρωμε την ηττα οτι 2 φορες το τετραγωνο ειναι intentional. Παραυτα σου λεω εγω μια φορα το παταω και το κανει καποιες φορες. Γενικα το παιχνιδι παιζει οπως να ναι, μπουλουκια πολλα χωρις λογο, αμυνες ανοιχτες και στο τελος χανεις με 20 ποντους και παιζουν τρελες αμυνες κτλ, δηλαδη σαν αθλητικο παιχνιδι ειναι ΚΑΚΟ για μενα
Αν προσέχεις στην άμυνα και ξέρεις πότε να την κλέψεις δεν δίνει φάουλ, αν απλά πατάς το τετραγωνο με την ελπίδα πως θα κλέψεις ναι τότε κάνει φάουλ.Προσωπικά επειδή έχω λιώσει και τις 2 εκδόσεις(για Online δεν ξέρω μιας και δεν ασχολούμαι) είναι σε όλα καλύτερο από την ps3 έκδοση.
Πλεον με αυτή την έκδοση έχω μεγάλες προσδοκίες και για τα επόμενα 2Κ οπου εκει θα φανούν πραγματικά τα δόντια του παιχνιδιού.
Εφόσον δεν ασχολείσαι ενεργά με το παιχνίδι δεν μπορείς να έχεις παράπονα επειδή δεν μπορείς να παίξεις η να κλέψεις. Αν δεν δώσεις χρόνο στο παιχνίδι δεν θα το μάθεις.
NBA 2K LIKE A BOSS!
το παιχνιδι εχει ενα σκασμο κολληματα, ναι δεν εχω παιξει τοσο πολυ αλλα καταλαβαινεις ενα πληρες παιχνιδι (φιφα 14) με μια beta
Νομίζω ότι είμαστε λίγο αυστηροί με το παιχνίδι,θεωρώ ότι είναι καλύτερο σε γραφικά σε σύγκριση με το nba live kai to fifa και έχει πολύ καλό gameplay...ίσως το καλύτερο,το πρόβλημα στον ήχο είναι λεπτομέρεια.Τα σημαντικά προβλήματα είναι to multiplayer και η έλλειψη κάποιων modes άλλα για όσους δεν το ξέρουν ανακοινώθηκε 4ο patch το οποίο θα είναι έτοιμο τέλη Ιανουαρίου(πρώτα στο xbox) και θα διορθώσει φαντάζομαι πολλά.Τέλος θα συμφωνήσω απόλυτα με τον three brothers ότι το παιχνίδι θέλει χρόνο.Στο mygm οι pacers έχουν 70 συστήματα εκ των οποίων έχω μάθει τα δέκα για να ξέρω τις κινήσεις των παιχτών ώστε να μην γίνεται το μπουλούκι που αναφέρετε.
Tote to paixnidi den eine user friendly
Παιδιά έχω μια LG 32 ίντσες και ενώ ξεκινάει το παιχνίδι με τα χρώματα ζωντανά μετά πέφτει μια μουντάδα.Να φταίει η τηλεόραση γιατί δεν πιστεύω να είναι το ps4.
Bookmarks