Εγώ περιμένω να το φτιάξουν εντωμεταξύ να σβήσεις ξεχωριστά το patch δεν μπορείς πλέον στο ps4
Ας μοστραρω την ομάδα μου στο myteam
NBA 2K LIKE A BOSS!
ρε φιλε εγω τα 2 πρωτα ματς εχω φαει τρελη ηττα...ισχυει,ετσι παει το παιχνιδι?
Καταρχήν ξεκίνησε να παίζεις domination και να βγάζεις τα ματς στα 3 αστεράκια για να σου δίνει παιχτες.. Κανόνισε να έχεις μόνο χαλκινους μέσα για να παίρνεις παραπάνω myteam points.. Μέχρι να κάνεις αξιόλογη ομάδα θα είσαι όλο στην φάπα..
Επίσης κάποιος με ματιαξε και τώρα δεν συνδέεται καθόλου με τους σερβερς
NBA 2K LIKE A BOSS!
Καλησπέρα και καλή χρονιά,μία ερώτηση που έχω κάνει ξανά αλλά δεν έχω λάβει ουσιαστική απάντηση οπότε αν γνωρίζει κάποιος κάτι με ενημερώνει.υπάρχει δυνατότητα στο mygm για να παίξουν ταυτόχρονα 2 παίχτες στην ίδια ομάδα και αν ναι τι πρέπει να κάνω?
ρε παιδια αυτο που δινει τεχνικη ποινη μονο του πως γινεται να αλλαξει??? Επαιζα τωρα και κερδιζα 1 ποντο 10 δευτερολεπτα πριν το τελος. ειχα την μπαλα και ξαφνικα χτυπαει το κινητο μου και παιρνω τεχνικη...τελικα εχασα το παιχνιδι...
Να μην βάζεις ακουστικά![]()
NBA 2K LIKE A BOSS!
Χαχαχα.. Αυτο με την τεχνική ποινή τι ειναι?? Αν φωνάξεις σου δίνει??
"You either hang onto your morals and die, or do everything you need to survive"
Γενικοτερα τα προβληματα εχουν να κανουν με τους servers της 2K sports, αλλα μερικες φορες παιζει και το PSN το ρολο του. Τις τελευταιες μερες παιζω χωρις κανενα προβλημα παντως, με ασυρματη συνδεση forthnet χωρις DMZ και στατικες.
Το προβλημα με την ηχο παντως σιγουρα υπαρχει. Ο ηχος διακοπτεται στιγμιαια κατα τη διαρκεια ενος αγωνα και το καταλαβαινεις περισσοτερο αν δινεις σημασια στους sportcasters και αυτα που λενε. Επισης ο ηχος απο το πληθος μπορει να κανει διακοπες ή περιεργες αυξομειωσεις. Για να το καταλαβεις καλυτερα δοκιμασε να βαλεις ακουστικα στο DS.
Επισης ειναι ιδεα μου ή οταν μπαινεις στο παιχνιδι απο τον παγκο στο myCareer μετα την πρωτη φαση καλειται παντα timeout;
Started from the bottom now I'm here. 3rd seed
NBA 2K LIKE A BOSS!
κατσε εχεις mj?!!!
Ότι βλέπεις στο ράφι
NBA 2K LIKE A BOSS!
μην ειναι αλλος jordan και spamαρεις γιαυτο ρωτησα
Bookmarks