Page 8 of 31 FirstFirst ... 45678910111218 ... LastLast
Results 141 to 160 of 607

Thread: NBA 2K14 Νext-Gen

mihalis13's Avatar
    PSN ID
    mihalis_13
    Name
    Μιχάλης

Default NBA 2K14 Νext-Gen

Εμενα απο εκει που μου το έβγαζε 41+ γίγα βγηκε πολυ μικρό ενα αρχείο 2 και άλλο ενα 2,5 τωρα μπορω να παίξω μόνο quick match και κανει install και το δειχνει μόνιμα στο 11%
    Όσοι το κάνατε cross buy απο ps3 όπως εγω πόσα γίγα ήταν το install σας;;

Edit: άκυρο ειδα οτι συνεχίζει και κατεβάζει.Απλα δεν ήταν στα downloads
    Last edited by mihalis13; 13-12-2013 at 22:22.
    Spoiler!

Μιχάλη που το βλέπεις οτι κατεβάζει;

mihalis13's Avatar
    PSN ID
    mihalis_13
    Name
    Μιχάλης

Quote Originally Posted by Michkal91 View Post
    Μιχάλη που το βλέπεις οτι κατεβάζει;
    Στο κεντρικό μενού πατάς πανω στο παιχνίδι το options απο το χειριστήριο και επιλέγεις information

Spoiler!

Χαχαχα έχει κατεβάσει ήδη 12 gb... Και εβριζα τη φορθνετ οτι κατεβαζα αργά, αλλα πέρα απο τα 2 αρχεία αυτό κατεβάζει και άλλο...

σε ευχαριστώ

PS4forums Addict Snk's Avatar
    PSN ID
    Snk013
    Name
    Μιχάλης

Our commitment to NBA 2K14 Next Gen is ongoing, as we have just submitted our 3rd patch. This patch will be a mixture of gameplay improvements and fixes for technical issues, including various MyPLAYER cases. We appreciate your patience and support as we venture into this next-generation of gaming. Furthermore, the team continues to stay focused on making NBA 2K14 the best possible experience for all of our users out there. We will be monitoring all your feedback after the patch hits to look for any further issues.

Άντε μπας και καταφέρω να παίξω κι εγώ. Από την στιγμή που έγινε install το 1.2 patch, όταν ξεκινάει τρώω μια black screen και δεν αρχίζει καν το παιχνίδι

PS4forums Addict criter's Avatar
    PSN ID
    criter

^^Θα πρεπει να περιμενεις λιγο στην αρχη που εχει το black screen και θα ξεκινησει, υπομονη.

Παρα πολυ καλο το παιχνιδι στο PS4, κρυσταλο, πολυ καλυτερα γραφικα. Αν και μονο quick game μπορω να παιξω μεχρι στιγμης, εχει κατεβασει 35%.

Forum GOD djpar's Avatar
    PSN ID
    DJ-Paris7
    Name
    Πάρης

εχετε και εσεις σπασιματα στους ηχους?

PS4forums Addict tsakali GR's Avatar
    PSN ID
    tsakali_gr
    Name
    Γιώργος

^^ναι, εμένα τουλάχιστον μου συμβαίνει.

Petros Balogiannis's Avatar
    Name
    Πετρος

Ναι ρε και εγω απο χθες παρατηρησα οτι κολαει ο ηχος ειδικα οταν κατεβαζω την μπαλα απο το ενα γηπεδο στο αλλο... Παλι καλα που υπαρχουν και αλλοι με το ιδιο θεμα γιατι νομιζα οτι ειμαι ο μονος..

Advanced Member De-lee_GR's Avatar
    PSN ID
    De-Lee_GR

Default NBA 2K14 Νext-Gen

Παιδιά γυριστε τον ήχο απο την οπτική στο hdmi και δεν υπάρχει πρόβλημα , έτσι το έλυσα εγω τουλάχιστον ... Λογικά με κάποιο update θα το διορθώσει η 2κ το θέμα με την έξοδο ήχου απο την οπτική

Forum GOD djpar's Avatar
    PSN ID
    DJ-Paris7
    Name
    Πάρης

σε hdmi το εχω

Fanis13's Avatar
    PSN ID
    faniscorpions13

Οποιος εχει παιξει My Gm ας μας πει καποιες εντυπωσεις απο το mode

Moderator hakoo's Avatar
    PSN ID
    hakoo_

To παιχνιδι εχει ΑΠΙΣΤΕΥΤΑ γραφικα στο ps4.
    Πραγματικα αν βελτιωσουν καποια πραγματα τα επομενα χρονια (καποια animations που δεν ειναι φυσικα η ειναι επαναλαμβανομενα, το κοινο που και παλι ειναι low res) θα μιλαμε για τον απολυτο φωτορεαλισμο.
    Επαιζα το παιχνιδι (rental απο το video club) και μετα εβαλα το demo του FIFA και πηγα να βαλω τα γελια, πραγματικα καμια επαφη.
    ΚΡΙΜΑ που δεν δινει τη δυνατοτητα να παιξεις με ομαδα της Euroleague τουρνουα η να κανεις edιt τελος παντων τη λιγκα (εστω μια custom μουφα λιγκα με τις λιγοτερες δυνατες επιλογες, ποσο δυσκολο ειναι???) και να βαλεις ομαδες της Ευρωπης. Για τα rosters που δεν ειναι ανανεομενα οκ, μπορω να το καταλαβω αλλα αυτο που εκαναν ειναι μεγαλη μαλακια (τους) μιας και θα μπορουσαν να κερδισουν πολυ περισσοτερες πωλησεις απο την Ευρωπη. Αν ειχε επιλογη να παιξεις tournament η league με ομαδες της Euloleague προσωπικα θα το επαιρνα χωρις δευτερη σκεψη, τοσο με εντυπωσιασε. Shame, ελπιζω σε καποιο update κι αν αυτο ειναι πολυ αισιοδοξο ελπιζω τουλαχιστον του χρονου να μην κανουν μιση δουλεια.
    Last edited by hakoo; 15-12-2013 at 02:08.

Cool Member stormare's Avatar
    PSN ID
    undergroundgr

το προβλημα με τον ηχο ειναι γενικο και περιμενουμε πατσαρισμα.ο μονος τροπος για να γλητωσεις τα κοψιματα ειναι να το γυρισεις σε pcm stereo αλλα μετα εχει σπασιματα στον ηχο.

Παιδιά επειδή χθες είχα ένα θεματάκι και το κουτι του cd βραχηκε (ευτυxως το cd ηταν στο ps4) Υπάρχει μήπως πουθενα το εξώφυλλο του παιχνιδιού για να το εκτυπώσω? ή κάπως να φτιαξω εγω κάτι?

παιδιά απλά και εγώ να επιβεβαιώσω ότι μετά το patch έχω παγώματα στο loading στην αρχική οθόνη και στο αρχικό μενού (αν περιμένεις λίγο ξεκολλάει) καθώς και σπασίματα στον ήχο. ας ελπίσουμε ότι το νέο patch θα φτιάξει αυτά τα θέματα. κατά τα άλλα το παιχνίδι είναι φοβερό.

Advanced Member Noobios's Avatar

Ναι και γω εχω τα σπασιματα στον ηχο τα οποια ειναι πολυ σπαστικα. Επισης, χθες δεν μου διαβαζε το δισκακι για καποιο λογο. Δυο φορες εκανε κατι ηχους περιεργους και μου εβγαζε unknown disk. Την ιδια στιγμη εβαλα δισκακια μεσα CoD και Lego και τα διαβασε ολα. Το καθαρισα λιγο και μετα το διαβασε. Δεν ειχε τιποτα πανω βεβαια το δισκακι για να καθαρισω. Απλα το αναφερω αν και θα μπορουσε να φταιει το drive.

εμένα αυτό που με εκνευρίζει περισσότερο από όλα είναι τα παγώματα όταν φορτώνει το παιχνίδι.

19. The Following User Says Thank You to redant_83 For This Useful Post:

jkarakasinio (19-12-2013)

Forum GOD djpar's Avatar
    PSN ID
    DJ-Paris7
    Name
    Πάρης

1) μαυριζει ο οθονη για αρκετη ωρα μεχρι να μπει στο μενου
    2)συνεχεια κολλαει ο ηχος
    3)ΤΙ ΓΡΑΦΙΚΑ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΑ ΡΕ ΠΑΙΔΕΣ ΟΜΩΣ...πωωωωωωωωωωωωωωωω

21. The Following User Says Thank You to djpar For This Useful Post:

jkarakasinio (19-12-2013)

Senior Member MPEKAS's Avatar
    PSN ID
    zimpilias74

telika an katalaba kala meta to update exi problima to pexnidi ? sas rotao giati thelo na to agoraso

Page 8 of 31 FirstFirst ... 45678910111218 ... LastLast

Bookmarks

Bookmarks