Page 15 of 31 FirstFirst ... 511121314151617181925 ... LastLast
Results 281 to 300 of 607

Thread: NBA 2K14 Νext-Gen

Quote Originally Posted by MarVell View Post
    Αυτά είναι τα αποτελέσματα του μονοπωλίου ουσιαστικά της 2Κ στα παιχνίδια του NBA τα ταλευταία χρόνια. Παλιά υπήρχε ανταγωνισμός μεταξύ 3-4 NBA παιχνιδιών το χρόνο (το αγαπημένο μου στο PS3 ήταν το NBA 08 της Σόνυ), υπήρχαν και τα arcade / street-ball παιχνίδια, τώρα η 2Κ παίζει μόνη της.
    Μην λέμε ότι θέλουμε.. Η 2Κ παίζει μόνη της απο το 2010.. Ουτε το 2K11,ούτε το 12, ούτε το 13, ούτε το 14 στο PS3 είχε θέματα στο ήχο, στο Log in και αυτά που βλέπουμε στο PS4..

Απλα είναι ένα παιχνίδι σε μια ολοκαινουρια κονσόλα και λογικό είναι να έχει 2-3 θεματάκια.. Φυσικά δεν την δικαιολογώ, αλλα τα NBA της 2Κ εδω και πολλά χρονια θέτουν πολύ ψηλα τον πήχη σε όλους τους τομείς..

Tεχνικό τομέα,απιστευτα animations, ήχο και καινούριες προσθήκες κάθε χρόνο.
    "You either hang onto your morals and die, or do everything you need to survive"

Forum GOD djpar's Avatar
    PSN ID
    DJ-Paris7
    Name
    Πάρης

κανεις λαθος, παντα το 2k ειχε θεματα καθε χρονια και κατι καινουργιο, πριν 2 χρονια (αν δεν κανω λαθος) εμεναν οι προβολεις ανοιχτει εν ωρα gameplay και κολλαγε φουλ, περσι αν δεν κανω λαθος ειχε κολλημα και ο διαιτητης δεν εδινε την μπαλα και αναγκαζοσουν να πατησεις timeout, πριν 3 χρονια κολλαγε στις βολες και δεν ξεκολλουσε με τιποτα.

Γενικα το 2k ειχε θεματα αλλα φετος ειδικα στην νεα εκδοση βλεπω αρκετα θεματα και στο gameplay, βασικα πλεον λογο 60fps λογικα βλεπω να πηγαινει η μπαλα καποιες φορες με τηλεμεταφορα απο τον εναν παιχτη στον αλλον.

Το θεμα ειναι οτι το nba live ειναι αθλιο και αναγκαζομαστε να τρωμε στην μαπα το 2κ. Μακαρι το nba live να ξαναγυρισει στην παλια κατασταση του

Τι να σου πω Πάρη.. Εγώ απο το 2κ11 το παίρνω και λιώνω με τα φιλαράκια μου αμέτρητες ώρες.. Δεν έχω δει ΤΙΠΟΤΑ απο αυτά που μου λες..

Αν είχα δει οτιδήποτε πρώτος εγώ θα το έκραζα.. Η δικια μου εμπειρια απο το 2κ είναι εδω και 3 χρόνια αψεγάδιαστη, και κάθε χρόνο καλύτερη.
    "You either hang onto your morals and die, or do everything you need to survive"

Forum GOD djpar's Avatar
    PSN ID
    DJ-Paris7
    Name
    Πάρης

εγω παιζω απο το nba 2k7 νομιζω στο ps2 απο τοτε γουσταρα το 2k αλλα καθε φορα βλεπω τα προβληματα και θελει τουλαχιστον 2-3 patch για να φτιαξουν, ρωτα και τον 3bro. Να κανουμε ενα partychat την επομενη φορα που θα σε δω στο ps4 να σου πω οτι εχω δει μεχρι τωρα να παθεις πλακα.

PS4forums Fanatic three_brothers1's Avatar
    PSN ID
    three_brothers1

Εντάξει επειδή παίζω και εγώ πολλά χρόνια 2κ είμαι συνηθισμένος σε αυτά... Θυμάμαι στο 9 νομίζω δεν μπορούσες καν να παίξεις online γιατί φριζαρε... Ελπίζω να φτιάξει.. Σήμερα αρκετά με ξενέρωσε..
    NBA 2K LIKE A BOSS!

Forum GOD djpar's Avatar
    PSN ID
    DJ-Paris7
    Name
    Πάρης

πες τα ρε bro, καθε φορα το 2κ εχει θεματα και θελει 2-3 patch να φτιαξει, αυτο με τον ηχο ομως φοβαμαι οτι δεν θα ληθει και ανησυχω

PSN ID
    three_brothers1

Αυτό με τον σχολιασμό ούτε και εγώ το νομίζω.. Επίσης όταν πάει να πει την διαφορά αντί να πει πχ leading with 5 λέει....... With five και το leading το καταπίνει
    NBA 2K LIKE A BOSS!

Forum GOD djpar's Avatar
    PSN ID
    DJ-Paris7
    Name
    Πάρης

χαχα, πολλα λαθοι λεμε και ξερεις τι φοβαμαι, οτι αν δεν κανω λαθος ειμαστε στην εκδοση 1.03 και το nba 2k παντα μεχρι 1.03 patch εβγαζε μετα το παρατουσε για το καινουργιο...

PSN ID
    three_brothers1

Μην με λες τέτοια και με κάνεις Τούρκο...αυτήν την στιγμή ξέρουμε αν δουλεύουν οι σερβερς;
    NBA 2K LIKE A BOSS!

PSN ID
    three_brothers1

Πρωί και ακόμα υπάρχει το πρόβλημα. Ο Ronnie 2k στο τουιτερ του είπε πως δουλεύουν οι devs πάνω στο πρόβλημα... Τόσες ώρες που υπάρχει το πρόβλημα θα είχαμε κάνει ανακαίνιση ένα ολόκληρο διαμερισμα.. Φαντάσου πόσα issues έχει και δεν ξέρουν τι να πρώτο φτιαξουν...
    NBA 2K LIKE A BOSS!

11. The Following User Says Thank You to three_brothers1 For This Useful Post:

Marios Rp (29-12-2013)

Forum GOD djpar's Avatar
    PSN ID
    DJ-Paris7
    Name
    Πάρης

σσσσσσσσ το nba 2k δεν εχει προβληματα ρε το psn φταιει...

οταν τα λεω εγω

13. The Following User Says Thank You to djpar For This Useful Post:

three_brothers1 (29-12-2013)

PSN ID
    three_brothers1

παντως το NBA today εχει προχωρησει μια μερα και λεει 27/12 τωρα και παιζει και το βιντεο στην μεση..χθες δεν επαιζε καν.myteam εξακολουθει να μην δεν μπαινει παντως (ειναι το βασικο mode που παιζω αυτον τον καιρο) αλλα online ranked (που δοκιμασα πριν λιγο) δουλευει μια χαρα.
    NBA 2K LIKE A BOSS!

χθες έπαιξα κανονικά, σήμερα δεν παίζει το πλειερ, ψαχνει λέει για συνδεση ιντερνετ η οποία φυσικά υπάρχει...

PSN ID
    three_brothers1

εχει βουιξει το φορουμ της 2k..οι τουλαχιστον οι 2 πρωτες σελιδες των τοπικς αναφερονται στο προβλημα..
    NBA 2K LIKE A BOSS!

17. The Following User Says Thank You to three_brothers1 For This Useful Post:

jkarakasinio (29-12-2013)

PSN ID
    three_brothers1

Χαμός στο Facebook του Ronnie 2k που ποσταρε για την εξέλιξη του προβληματος και στα σχόλια δεκάδες σαν και εμας κράζουν αβέρτα
    NBA 2K LIKE A BOSS!

PS4forums Addict teras1's Avatar
    PSN ID
    Panos_GRE
    Name
    Πάνος

Παρτε λιγα VC για τον πονο σας (μας)

http://nba2k4life.com/2013/12/28/nba...0-ps3-and-ps4/

PSN ID
    three_brothers1

Αυτό που έχουμε πάθει δεν ξεπλενετε με 5000..απο 20000 και πάνω
    NBA 2K LIKE A BOSS!

PS4forums Addict teras1's Avatar
    PSN ID
    Panos_GRE
    Name
    Πάνος

Ειναι το πρωτο 2K που αγορασα (ευτυχως με εκπτωση) και το τελευταιο. Ειχα τα 2K9, 2K11, 2K12 και 13 (ολα μεταχειρισμενα τα ειχα παρει εκτος απο το 13 που μου το χαρισε η Sony σε εκεινο το μπερδεμα). Σιχαθηκα πια το rubber banding της AI που ειναι το ιδιο παντα και φτανει σε βαθμο "scripting". Καθε φορα τα ιδια. Κανεις το παιχνιδι σου, εισαι μπροστα στο σκορ και ξαφνικα η μεχρι τοτε ανικανη AI αρχιζει το τελειο παιχνιδι. Καθε τριποντο μεσα. Οι διαγωνιες πασες σου κοβονται απο τα πιρανχας. Χανεις το ενα αμυντικο ριμπαουντ πισω απο το αλλο και δινεις δευτερες και τριτες επιθεσεις μεχρι να βαλουν το καλαθι. Σου φευγει ο κ#λ#ς να παιξεις καλη αμυνα, σκας και δυο ταπες στην ιδια φαση αλλα ως δια μαγειας η μπαλα καταληγει παλι σε αυτους και στο καλαθι σου.
    Ενταξει ρε μαγκες, αυτο ειναι το μπασκετ και ειναι συναρπαστικο αλλα αν ειναι να μας σπανε τα νευρα καλυτερα να μας το πουν να παρακολουθουμε τα ματς της CPU αντι να παιζουμε και να ζουμε καθε δυο παιχνιδια το ιδιο εργο.

Δε λεω ωραιο παιχνιδι αλλα πραγματικη AI δεν εχει. Αντιδραση στο player input εχει μονο. Θα γινει ποτε πραγματικα next gen;

22. The Following User Says Thank You to teras1 For This Useful Post:

djpar (30-12-2013)

Forum GOD djpar's Avatar
    PSN ID
    DJ-Paris7
    Name
    Πάρης

το παιχνιδι εχει εντονο το catch up bug κανονικα, ποσα παιχνιδια παιζω με τον φιλο μου και νικαω 20 ποντους και ξαφνικα βαζει ΤΑ ΠΑΝΤΑ και οταν αρχιζει αυτο του λεω κοιτα να δεις θα νικησεις...και ετσι γινεται εκτος αν σκιστω και παμε παραταση!

PSN ID
    three_brothers1

Μόλις ξεκινάει αυτό τότε πρέπει να διαχειριστείς καλά το παιχνίδι. Πάρε time out. Προσπάθησε να σταματήσεις τον ρυθμό του. Το έχω πάθει και εγώ και μόνο έτσι σταματάει
    NBA 2K LIKE A BOSS!

Bookmarks

Bookmarks