Page 17 of 24 FirstFirst ... 7131415161718192021 ... LastLast
Results 321 to 340 of 474

Thread: Resident Evil 7 [+VR]

PS4forums Fanatic spartan's Avatar
    PSN ID
    air23gr

Quote Originally Posted by Fulgore View Post
    Το περιμενα προσωπικα απο την στιγμη που εφυγε ο Mikami γιαυτο δεν μου πολυ εκανε εντυπωση.
    Ποσα χρονια μπροστα ηταν τοτε το remake ρε γαμωτο

Καπως ετσι σκεφτομαι οτι θα ειναι και το remake του 2(Προσωπικα για εμενα το καλυτερο παιχνιδι της σειρας)

Τελευταία φορά που το κοινό παγκοσμίως ήταν κατενθουσιασμένο όπως τώρα με το RE7 (παρ' όλο που μιλάμε για ένα εντελώς διαφορετικό universe και είδος παιχνιδιού), χωρίς ιδιαίτερα παράπονα για τίτλους της Capcom ήταν πίσω στο 2005 με τα RE4 και DMC3. Εκτότε πήρε την κάτω βόλτα σαν εταιρία αλλά με τέτοιες κυκλοφορίες δείχνει οτι μπορεί να καινοτομήσει ξανά όπως τις δεκαετίες '80-'90-'00 όπου ήταν μακράν ο Νο.1 ιαπωνικός dev και συνώνυμο της τεχνολογικής καινοτομίας και πρωτοτυπίας στα παιχνίδια της. Θα αγοραστεί σίγουρα κάποια στιγμή.

Quote Originally Posted by Tilemaxx View Post
    Τελευταία φορά που το κοινό παγκοσμίως ήταν κατενθουσιασμένο όπως τώρα με το RE7 (παρ' όλο που μιλάμε για ένα εντελώς διαφορετικό universe και είδος παιχνιδιού), χωρίς ιδιαίτερα παράπονα για τίτλους της Capcom ήταν πίσω στο 2005 με τα RE4 και DMC3. Εκτότε πήρε την κάτω βόλτα σαν εταιρία αλλά με τέτοιες κυκλοφορίες δείχνει οτι μπορεί να καινοτομήσει ξανά όπως τις δεκαετίες '80-'90-'00 όπου ήταν μακράν ο Νο.1 ιαπωνικός dev και συνώνυμο της τεχνολογικής καινοτομίας και πρωτοτυπίας στα παιχνίδια της. Θα αγοραστεί σίγουρα κάποια στιγμή.
    Εφυγε ο mikami γιαυτο. Τα ιδια και χειροτερα θα γινουν και απο μεριας Konami τωρα που εφυγε ο Kojima.

Οσο για το Resident evil 7,καλα το θυμομουν οτι καπου ειχα πετυχει για σχεση με την σειρα F.E.A.R
    https://gamerant.com/resident-evil-7-writer/

Advanced Member captainjacko's Avatar
    PSN ID
    captainjacko1234
    Name
    Steve

Το περιμενα προσωπικα απο την στιγμη που εφυγε ο Mikami γιαυτο δεν μου πολυ εκανε εντυπωση.
    Ποσα χρονια μπροστα ηταν τοτε το remake ρε γαμωτο

Πολυ ωραιες αναμνησεις μου ερχονται βλεποντας αυτο το βιντεο ξανα ομως ειτε μας αρεσει ειτε οχι αυτες οι εποχες εχουν πλεον περασει ημαστε
    στο 2016 ο κοσμος εχει δει πολλα και δεν ειναι πλεον ευκολο να τρομαξεις ενα συγρονο gamer
    το ιδιο ακριβως συμβαινει και με τον κινηματογραφο βαλε καποιον σημερα να δει μια κλασσικη ταινια απο παλια οπως ηταν ο εξορκιστης και θα τον πιασουν τα γελια
    Εξελισονται τα πραγματα και πρεπει να εξελιχθει και το gaming
    Ο κοσμος ηταν ποιο αμαθος παλια και μπορουσες πολυ ποιο ευκολα να τον επηρεασεις σημερα χρειαζονται πολλα τρικ για να τρομαξεις ενα συγχρονο gamer
    Εχω πειστει πλεον οτι η καμερα πρωτου προσωπου ειναι το μελλον του συγχρονου gaming για τετοιου ειδους παιχνιδια και ειδικα με την ελευση του VR
    Βαλε με ακομα και σε VR με καμερα τριτου προσωπου δωσε μου και μια καραμπινα και δεν θα καταλαβω τιποτα γιατι πολυ απλα ελεγχω ολο τον
    περιγυρο μου και αυτο με κανει να νιωθω ασφαλεια αν ομως με βαλεις να βλεπω με τα ματια του πρωταγωνιστη και σε καμερα πρωτου προσωπου τοτε μου κοβεις
    τα ποδια η ασφαλεια που ενοιωθα πριν παει περιπατο γιατι πλεον δεν ξερω τι υπαρχει γυρω μου πρεπει να γυρισω το κεφαλι για να δω και αυτο
    ειναι που τρομαζει πολυ κοσμο και σου δημιουργει ενα κλιμα ανασφαλειας ασε που παντα εχεις την εντυπωση οτι κατι υπαρχει πισω σου αλλα δεν μπορεις να το δεις
    Δεν ειναι τυχαιο οτι ο Kojima διαλεξε την καμερα πρωτου προσωπου για το PT και το ιδιο τωρα κανει και η Capcom και το αποτελεσμα πλεον μιλαει απο μονο του PT και Resident evil τα ποιο τρομαχτικα παιχνιδια των τελευταιων ετων
    Για μενα στο συγχρονο gaming η καμερα τριτου προσωπου εξυπηρετει περισοτερο την τακτικη και σε ορισμενες περιπτωσεις το shooting αν ομως θες να δημιουργησεις κλιμα
    και να τρομαξεις καποιον για μενα ειναι μονοδρομος η καμερα πρωτου προσωπου
    Φανταστητε αυτο το Resident evil που παιζουμε τωρα και μας εχει κανει ολους πολλες φορες να πεταχτουμε απο τον καναπε να παιζαμε με καμερα τριτου
    προσωπου και με μια καραμπινα να γυρναμε απο δωματιο σε δωματιο και ειδικα οσοι παιζουν σε VR
    για εμενα τουλαχιστον προσωπικα ειναι απλα σα να συγκρινεις την ημερα με τη νυχτα

PSN ID
    captainjacko1234
    Name
    Steve

Spoiler!

Οτι προσπαθω να εξηγησω με λογια παραπανω, ο τυπος απλα το κανει πραξη με τον τροπο που παιζει και την ανασφαλεια που εχει
    Οσοι εχετε παιξει την πρωτη ωρα του παιχνιδιου παρακολουθηστε αφοβα και κατουρηθητε απο τα γελια
    οσοι δεν εχετε ξεκινησει ακομα μακριαααα lol

6. The Following User Says Thank You to captainjacko For This Useful Post:

teras1 (28-01-2017)

PS4forums Addict cocous's Avatar
    PSN ID
    Cocous-XL
    Name
    Κωνσταντίνος Βελεντζάς

Παιδιά μία ερώτηση σε αυτους που το παιζουν σε VR. Έχετε παρατηρήσει κάποιες φορές να ειναι ελάχιστα πιο θολή η εικόνα και μετα από λίγο να καθαρίζει? Σε εμένα το κανει και παιζω και σε Ps4 Pro αλλά το εχω παρατηρήσει σε πολύ ανοιχτούς χώρους οπως εξω απο την έπαυλη την νύχτα κτλ.
    Ας μας πει κάποιος αν μπορεί?
    Ευχαριστώ.

Στάλθηκε από το SM-G928F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Επίτιμο Μέλος Forum GOD WolfRathmA's Avatar
    PSN ID
    WolfRathmA_GR
    Name
    Αποστόλης

Quote Originally Posted by cocous View Post
    Παιδιά μία ερώτηση σε αυτους που το παιζουν σε VR. Έχετε παρατηρήσει κάποιες φορές να ειναι ελάχιστα πιο θολή η εικόνα και μετα από λίγο να καθαρίζει? Σε εμένα το κανει και παιζω και σε Ps4 Pro αλλά το εχω παρατηρήσει σε πολύ ανοιχτούς χώρους οπως εξω απο την έπαυλη την νύχτα κτλ.
    Ευχαριστώ.

Ναι. Το έκανε και σε εμένα. Πιθανόν ίσως κάνει κάποιο rendering εκείνη την στιγμή. Το κάνει σπάνια.

Μόλις το τελείωσα. Με VR. Παιδιά μιλάμε ότι τα σπάει το παιχνίδι. Δεν υπάρχει...
    LG OLED 65C3 | Marantz SR5015 | PS5 Pro | Switch 2 | Klipsch R-620F , R-51M , R-34C - Sub SVS SB1000 Pro - Elipson IC6 [5.1.2] Dolby Atmos

Follow me!
    https://www.instagram.com/tolislivemoments/

Nintendo Switch Friend Code: 2914-8485-5789

9. The Following User Says Thank You to WolfRathmA For This Useful Post:

cocous (27-01-2017)

PSN ID
    Cocous-XL
    Name
    Κωνσταντίνος Βελεντζάς

Quote Originally Posted by WolfRathmA View Post
    Ναι. Το έκανε και σε εμένα. Πιθανόν ίσως κάνει κάποιο rendering εκείνη την στιγμή. Το κάνει σπάνια.

Μόλις το τελείωσα. Με VR. Παιδιά μιλάμε ότι τα σπάει το παιχνίδι. Δεν υπάρχει...
    Βασικά εγω το εχω παρατήρησει αρκετές φορές αλλα σε συγκεκριμένα σημεία. Δεν νομίζω όμως να είναι κάποιο πρόβλημα.
    Το παιχνίδι όντως σε τρελαίνει. Έχω κλασει μεντες πολλές φορές και ειλικρινά δεν το περίμενα με τον εαυτό μου διότι αντέχω σε αυτά. Αλλά ρε παιδάκι μου αυτή η μουσική αυτο το στρες αυτά τα ξεπεταγματα και τα ξαφνικά που έχει? Απλά κορυφαίο. Απαγορεύεται αυστηρώς για καρδιακους.

Elite gonzalez's Avatar
    Name
    Κώστας

Ευχαριστώ.

Και μένα πάντως το κάνει συχνά πυκνά, κι εγώ σε προ...

12. The Following User Says Thank You to gonzalez For This Useful Post:

cocous (27-01-2017)

PS4forums Addict Error Flynn's Avatar
    PSN ID
    Error__Flynn
    Name
    Βασίλης

Βασικά εγω το εχω παρατήρησει αρκετές φορές αλλα σε συγκεκριμένα σημεία. Δεν νομίζω όμως να είναι κάποιο πρόβλημα.
    Το παιχνίδι όντως σε τρελαίνει. Έχω κλασει μεντες πολλές φορές και ειλικρινά δεν το περίμενα με τον εαυτό μου διότι αντέχω σε αυτά. Αλλά ρε παιδάκι μου αυτή η μουσική αυτο το στρες αυτά τα ξεπεταγματα και τα ξαφνικά που έχει? Απλά κορυφαίο. Απαγορεύεται αυστηρώς για καρδιακους.

Δεν είναι ¨πρόβλημα¨. Απλά φορτώνει τα textures μερικές φορές...

14. The Following User Says Thank You to Error Flynn For This Useful Post:

cocous (27-01-2017)

PSN ID
    Cocous-XL
    Name
    Κωνσταντίνος Βελεντζάς

Quote Originally Posted by gonzalez View Post
    Και μένα πάντως το κάνει συχνά πυκνά, κι εγώ σε προ...
    Είναι μάλλον το refresh στην εικόνα οπως λέει και ο φίλος πιο πάνω. Δεν ενοχλεί διοτι χάνεσαι στο παιχνίδι. Αλλά αν φας κολλημα τοτε θα το παρατηρήσεις. Επαναλαμβάνω οτι αυτο γίνεται σε πολύ ανοιχτούς χώρους που δείχνει πολλά γραφικά και λεπτομέρειες και οχι σε διαδρομους κτλ. Όμως σε γενικές γραμμές το παιχνίδι εχει πολύ καθαρά γραφικά για το vr. Οτι καλύτερο με τεράστια διαφορά απο οτιδήποτε αλλο και πολύ καθαρά τουλάχιστον σε pro διότι στο απλο ps4 δεν το έχω δει. Τρομερή δουλειά. Οπως και στην τηλεόραση ειναι φοβερό. Εντωμεταξυ διάβασα ενα άρθρο που λέει ότι την πρώτη μέρα κιόλας πούλησε πάνω από 2.5 εκατομμύρια τεμάχια και αυτο δείχνει την καλή δουλειά στην οποία ανταμείβεται η Capcom.

Last edited by cocous; 27-01-2017 at 23:40.

16. The Following User Says Thank You to cocous For This Useful Post:

spartan (28-01-2017)

PSN ID
    captainjacko1234
    Name
    Steve

Ευχαριστώ.

Οταν εισαι σε ανοιχτους χωρους η αναλυση πεφτει αισθητα και υπαρχει αρκετη θολουρα ειναι ομως φυσιολογικο δεν ειναι καποιο προβλημα
    μεσα στο σπιτι ειναι πεντακαθαρο ακομα και σε ps4 απλο η αναλυση ειναι ελαφρως καλυτερη και απο το τελευταιο
    demo που ειχαν κυκλοφορησει
    Επισης οταν κουνας γρηγορα το κεφαλι σου η αναλυση πεφτει αισθητα ενω οταν εστιασεις καπου επανερχεται

18. The Following User Says Thank You to captainjacko For This Useful Post:

cocous (28-01-2017)

PS4forums Addict Error Flynn's Avatar
    PSN ID
    Error__Flynn
    Name
    Βασίλης

Μόλις τελείωσε το παιχνίδι και από μένα εξ ολοκλήρου στο VR.
    Χρόνος λίγο παραπάνω από 13 ώρες. Από την αρχή μέχρι το τέλος
    είναι ένα roller coaster φρίκης και νοσηρότητας. Όλα αυτά τα λέω για καλό
    βέβαια... Μπράβο στη CAPCOM που παρέδωσε ένα παιχνίδι αυτής της ποιότητας.

20. The Following 5 Users Say Thank You to Error Flynn For This Useful Post:

captainjacko (29-01-2017),chronohill (28-01-2017),PDS (28-01-2017),spartan (29-01-2017),teras1 (28-01-2017)

Forum GOD Dragonpaul's Avatar
    PSN ID
    Dragonpaul
    Name
    Παύλος

Ας ελπίσουμε τωρα να συνεχίσει ετσι!!!! Η Capcom...

PSN ID
    captainjacko1234
    Name
    Steve

Click image for larger version. 

Name:	Image 2.jpg 
Views:	94 
Size:	335.8 KB 
ID:	9641

Μόλις τελείωσα και εγώ 15 ώρες και κάτι σε VR με παρα πολύ ψάξιμο όποτε εικάζω ότι είναι γύρω στις 13 ώρες νορμαλ
    το πρώτο play through σε VR , η διάρκεια αυτή με αφήνει απόλυτα ικανοποιημένο για ένα παιχνίδι τέτοιας ποιοτητας και ειδικά σε Vr όπου η διάρκεια ανάλογων παιχνιδιών ειναι μόλις 2 με τρεις ώρες
    Αυτό που μου μένει ποιο πολύ από την συνολική εμπειρία μου είναι ότι έχει γίνει ένα τεράστιο άλμα τεχνολογίας στο
    Gaming , το συγκεκριμένο παιχνίδι σε VR είναι δέκα χρόνια μπροστά από οτιδήποτε άλλο έχει κυκλοφορήσει μέχρι σήμερα
    Επίσης να προσθέσω ότι από την αρχή μέχρι το τέλος δεν βρήκα ποτέ ένα ίδιο μέρος η έστω ένα μικρό αντικείμενο
    που να μοιάζει με κάτι που είχα ξαναδεί πριν , ο δε φωτισμός είναι για σεμινάρια και αυτό δείχνει για ακόμα μια φορά την ποιότητα του συγκεκριμένου τίτλου και ποσό πολύ έχουν δουλέψει για να έχουμε αυτό το αποτέλεσμα
    Η Capccom έδειξε το δρόμο ... έδειξε τη δύναμη του VR και τι σημαίνει πραγματικά εικονική πραγματικότητα
    βαζοντας τα γυαλιά σε όλους αυτούς τους τεμπέληδες developers που κυκλοφορούν παιχνίδια "εκτρώματα' στην ίδια
    τιμη τα περισσότερα από τα οποία είναι απλά walking simulators και teaser με διάρκεια λιγότερη
    ακομα και από το demo που έδωσε η Capcom δωρεάν πριν λίγο καιρό στο store
    Είναι στα χέρια των developers και της SONY πλέον πως θα χειριστούν το VR αν αποτύχουν η ευθύνη είναι δικιά τους
    100% και πλέον υπάρχει και απόδειξη γι αυτό και είναι το Resident Evil 7 well done Capcom!!
    Last edited by captainjacko; 29-01-2017 at 09:03.

23. The Following 6 Users Say Thank You to captainjacko For This Useful Post:

cocous (29-01-2017),DJTaurus (29-01-2017),Fulgore (29-01-2017),isildur83 (29-01-2017),PDS (29-01-2017),teras1 (29-01-2017)

Μεταφερω γνωμη ατομου απο αλλο γειτονικο forum οσον αφορα το παιχνιδι(για να ακουγεται και η αλλη αποψη και οχι μονο τα 9/10 παντου )

'''''Το τελειωσα καπου στις 11 ωρες με αρκετο ψαξιμο και afk, κανονικα γυρω στις 8-9 πρεπει ειναι ο MO νομιζω. Δεν με τρελανε το παιχνιδι θεωρω οτι η fps camera δεν λειτουργει καθολου καλα αν δεν παιζεις σε VR και χανεις πολυ απο την εμπειρια, οκ ημουν με mouse/kb και εριχνα headshots στα 3/4 του game, αυτο ειναι κλασσικο RE back to the roots?? Το RE θελει 3rd person camera, scarce ammo, γριφους, exploration, καλο lore(το οποιο ηταν ελαχιστο μονο προς το τελος ειχε) αυτο δεν ειχε τιποτα απο ολα αυτα θα το ελεγα και εντελως γραμμικο και "ουδετερο" πως να το πω..

Παιζοντας ημουν συνεχεια σε στυλ "πως θα ηταν αυτο το corridon σε VR" τωρα απλα εκανα ενα fast check στο angle και εριχνα το headshot αν υπηρχε τιποτα και προχωρουσα παρακατω, κυριολεκτικα απο τη στιγμη που πηρα οπλο δεν φοβηθηκα σε κανενα σημειο, ειμαι σιγουρος οτι σε VR με τα αναλογα controls θα ειχα κανει πολλα miss τωρα παιζει να επαιξα με 99% accuracy.
    Θεωρω οτι ειναι ενα glorified VR game για το PSVR, οσοι το παιζουν εκει κατα πασα πιθανοτητα θα το γουσταρουν πολυ περισσότερο, οσοι παιζουν pc με standard controls πρεπει να χανουν αρκετα απο την εμπειρία.

Ενα 6.5/10 ειναι για εμενα το πολυ χωρις να κρινω καθολου αν "ειναι RE η οχι" το βλεπω σαν αυτόνομο παιχνίδι, δεν ειναι κακο μου αρεσε οσο το επαιζα αλλα και τιποτα το εξαιρετικό.'''''

Πιστευω οτι ειναι το παιχνιδι που επρεπε να μπαινανε ξεχωριστες βαθμολογιες,μια σε VR και μια χωρις.Μεγα λαθος να βλεπω κατι 9ρια και παει λεγοντας(οταν κυκλοφορησε το παιχνιδι γιατι τωρα περασε ο καιρος)κυριως λογω του VR ,παρολο που οι περισσοτεροι δεν εχουν PSVR γιατι οντως ειναι η μερα με την νυχτα.
    Επισης η ιστορια δεν εχει σχεδον καμια σχεση με τα προηγουμενα παιχνιδια αλλο ενα πολυ σημαντικο αρνητικο του παιχνιδιου.

Γενικα για τα περι PSVR που γραφτηκαν και θα γραφτουν συμφωνω απολυτα,καθως ειναι μια απο τις αγορες που δικαιολογουν/αξιοποιουν το πανακριβο αυτο αξεσουαρ στο μεγιστο.

Last edited by Fulgore; 29-01-2017 at 09:31.

Quote Originally Posted by Dragonpaul View Post
    Ας ελπίσουμε τωρα να συνεχίσει ετσι!!!! Η Capcom...
    Υποτιθεται οτι το επομενο Resident evil θα ειναι το Resident Evil 2 remake,αν τελικα κυκλοφορησει.

Επισης για το αν θα συνεχισει ή οχι η capcom ετσι θα κριθει φυσικα απο τις πωλησεις και την υποδοχη του(το δευτερο παντως ειναι πολυ θετικο ως τωρα).

PS4forums Fanatic spartan's Avatar
    PSN ID
    air23gr

Υποτιθεται οτι το επομενο Resident evil θα ειναι το Resident Evil 2 remake,αν τελικα κυκλοφορησει.

Επισης για το αν θα συνεχισει ή οχι η capcom ετσι θα κριθει φυσικα απο τις πωλησεις και την υποδοχη του(το δευτερο παντως ειναι πολυ θετικο ως τωρα).
    Τι αν τελικα κυκλοφορησει?το παιχνιδι εχει ανακοινωθει επισημος απο την ιδια την capcom οτι δουλευουν στο remake του 2

PS4forums Addict teras1's Avatar
    PSN ID
    Panos_GRE
    Name
    Πάνος

Είμαι ακόμα στις 4 ώρες παιχνιδιού (TV gameplay) και αν και έχω τα θεματάκια μου με το παιχνίδι, το μόνο σίγουρο είναι πως πρόκειται για 100% γνήσιο, παρθένο Resident Evil.
    Όποιος το σκέφτεται, φοβούμενος ότι το παιχνίδι είναι κάτι σαν το Outlast και δεν έχει σχέση με τα RE 1,2,3 μπορεί να προχωρήσει άμεσα στην αγορά του, VR or not.

Είναι κυριολεκτικά το REmake σε πρώτο πρόσωπο.

28. The Following User Says Thank You to teras1 For This Useful Post:

captainjacko (30-01-2017)

τελος κ απο 'μενα.σε 12 ωρες περιπου. τρομακτικο φουλ το παιχνιδι. παιξτε το με χαμηλο φωτισμο κ με ηχεια καλα η ακουστικα.δυνατη εμπειρια απο την αρχη μεχρι το τελος.
    θα το πουλαγα αλλα εχει ακομα υλικο να προσφερει,κατι dlc επι πληρωμης βεβαια κ αλλο ενα δωρεαν τον μαιο αν δεν κανω λαθος.

Bookmarks

Bookmarks