Page 9 of 24 FirstFirst ... 567891011121319 ... LastLast
Results 161 to 180 of 474

Thread: Resident Evil 7 [+VR]

PS4forums Addict Error Flynn's Avatar
    PSN ID
    Error__Flynn
    Name
    Βασίλης

Quote Originally Posted by Dragonpaul View Post
    Παιδια, μπορει καποιος να μας εξηγησει τη διαφορα στις δυο καμερες;
    Ναι αυτό και γω αναρωτιόμουν Παύλο. Τι εννοείς φίλε cocous?

Αν ρωτάς αν έπαιξα με ελεύθερη κίνηση η κίνηση ανά 30 μοίρες, τότε το δευτερο.

PS4forums Addict cocous's Avatar
    PSN ID
    Cocous-XL
    Name
    Κωνσταντίνος Βελεντζάς

Quote Originally Posted by Dragonpaul View Post
    Παιδια, μπορει καποιος να μας εξηγησει τη διαφορα στις δυο καμερες;
    Η free camera γυρνάει αριστερά και δεξιά οπως ενα κανονικό FPS παιχνίδι και μπορεις εσυ με το κεφάλι να κοιτας προς ολες τις μεριές.
    Στην άλλη η διαφορα είναι οτι το αριστερά δεξιά δουλεύει ανάλογα πως θα το ρυθμίσεις κάνοντας κίνηση απο 30 εως και 90 μοιρες. Οπότε στρίβει διακεκομενα. Κάθε φορά που πατάς δεξιά ας πούμε κανει 30 μοίρες δεξιά και αν κάνεις παλι δεξιά κανει αλλες 30. Δεν ξέρω αν έγινα κατανοητός.
    Απλά ετσι δεν γυρίσει ομαλά, αλλά καρέ καρε οπότε δεν σε ζαλιζει. Το θέμα είναι αν αυτό και μιλαω γενικά μπορεί να το συνηθίσει κάποιος. Αρχίζει και με ανησυχεί διότι η καλύτερη εμπειρία ειναι να δουλεύει free mode η κάμερα. Αυτή την ναυτια όμως πώς θα την ξεπεράσουμε.?

Στάλθηκε από το SM-G928F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
    Last edited by cocous; 04-12-2016 at 18:38.

3. The Following 2 Users Say Thank You to cocous For This Useful Post:

chronohill (04-12-2016),Dragonpaul (04-12-2016)

PSN ID
    Cocous-XL
    Name
    Κωνσταντίνος Βελεντζάς

Quote Originally Posted by Error Flynn View Post
    Ναι αυτό και γω αναρωτιόμουν Παύλο. Τι εννοείς φίλε cocous?

Αν ρωτάς αν έπαιξα με ελεύθερη κίνηση η κίνηση ανά 30 μοίρες, τότε το δευτερο.
    Ναι αυτό εννοούσα φίλε μου.

Last edited by cocous; 04-12-2016 at 18:37.

Forum GOD Dragonpaul's Avatar
    PSN ID
    Dragonpaul
    Name
    Παύλος

Quote Originally Posted by cocous View Post
    Η free camera γυρνάει αριστερά και δεξιά οπως ενα κανονικό FPS παιχνίδι και μπορεις εσυ με το κεφάλι να κοιτας προς ολες τις μεριές.
    Στην άλλη η διαφορα είναι οτι το αριστερά δεξιά δουλεύει ανάλογα πως θα το ρυθμίσεις κάνοντας κίνηση απο 30 εως και 90 μοιρες. Οπότε στρίβει διακεκομενα. Κάθε φορά που πατάς δεξιά ας πούμε κανει 30 μοίρες δεξιά και αν κάνεις παλι δεξιά κανει αλλες 30. Δεν ξέρω αν έγινα κατανοητός.
    Απλά ετσι δεν γυρίσει ομαλά, αλλά καρέ καρε οπότε δεν σε ζαλιζει. Το θέμα είναι αν αυτό και μιλαω γενικά μπορεί να το συνηθίσει κάποιος. Αρχίζει και με ανησυχεί διότι η καλύτερη εμπειρία ειναι να δουλεύει free mode η κάμερα. Αυτή την ναυτια όμως πώς θα την ξεπεράσουμε.?

Απολυτα κατανοητο τωρα!
    Ευχαριστω!

PSN ID
    Error__Flynn
    Name
    Βασίλης

Εμένα δε με ενοχλεί καθόλου το γυρνάω ανά 30 μοίρες. Αν μιλούσα για ένα παιχνίδι όπου θα έπρεπε να γυρνάω γρήγορα εκεί θα ήταν πρόβλημα. Σε αυτό όμως που ο ρυθμός του είναι πολύ πιο αργός κλπ δε νοιωθω να μου αφαιρεί τίποτα από την εμπειρία. Και το Robinson με τον ίδιο τρόπο το έπαιξα. Πάντως, λίγο που έπαιξα με ¨ελευθερη¨ κάμερα στην οριζόντια κίνηση δε με ενοχλούσε ιδιαίτερα. Όμως, σαφέστατα και είναι πολύ πιο ξεκούραστο σχεδόν απροβλημάτιστο θα έλεγα με τη ¨σπαστή¨ κίνηση όποτε γι αυτό και το παίζω έτσι.

PSN ID
    Cocous-XL
    Name
    Κωνσταντίνος Βελεντζάς

Εμένα δε με ενοχλεί καθόλου το γυρνάω ανά 30 μοίρες. Αν μιλούσα για ένα παιχνίδι όπου θα έπρεπε να γυρνάω γρήγορα εκεί θα ήταν πρόβλημα. Σε αυτό όμως που ο ρυθμός του είναι πολύ πιο αργός κλπ δε νοιωθω να μου αφαιρεί τίποτα από την εμπειρία. Και το Robinson με τον ίδιο τρόπο το έπαιξα. Πάντως, λίγο που έπαιξα με ¨ελευθερη¨ κάμερα στην οριζόντια κίνηση δε με ενοχλούσε ιδιαίτερα. Όμως, σαφέστατα και είναι πολύ πιο ξεκούραστο σχεδόν απροβλημάτιστο θα έλεγα με τη ¨σπαστή¨ κίνηση όποτε γι αυτό και το παίζω έτσι.
    Εγω ρε συ με free camera ζαλιζομαι καποιες φορές και αυτό είναι που με ανησυχεί. Είμαι ο μόνος η ειναι γενικο? Και θα μπορέσω να το συνηθισω η οχι. Γιατί όπως και να έχει η free camera είναι πιο γρήγορη αν αρχίσουν να σε κυνηγάνε διάφορα εκεί μέσα. Και πραγματικά είσαι εκεί μέσα. Στο κόσμο του RE. Επιασα τον εαυτό μου να βγαζω το κεφάλι εξω απο την πόρτα σιγά σιγά μην μου πεταχτεί κάτι. Απίστευτο.

Last edited by cocous; 04-12-2016 at 19:16.

PS4forums Addict teras1's Avatar
    PSN ID
    Panos_GRE
    Name
    Πάνος

Εγω ρε συ με free camera ζαλιζομαι καποιες φορές και αυτό είναι που με ανησυχεί. Είμαι ο μόνος η ειναι γενικο? Και θα μπορέσω να το συνηθισω η οχι. Γιατί όπως και να έχει η free camera είναι πιο γρήγορη αν αρχίσουν να σε κυνηγάνε διάφορα εκεί μέσα. Και πραγματικά είσαι εκεί μέσα. Στο κόσμο του RE. Επιασα τον εαυτό μου να βγαζω το κεφάλι εξω απο την πόρτα σιγά σιγά μην μου πεταχτεί κάτι. Απίστευτο.

Θα μπορέσεις να το συνηθίσεις με την τριβή.
    Το κλειδί είναι να μην το πιέσεις. Όποτε νιώσεις "κάπως" σταματάς. Μην επιμείνεις μέχρι να νιώσεις άσχημα. Μετά από ώρες παίζεις ξανά και συνεχίζεις έτσι λίγο λίγο.
    Εγώ που στην πραγματικότητα δεν τα πάω καλά με την ναυτία γενικά, (παίζει να είμαι το μοναδικό άτομο στον κόσμο που πήγε Eurodisney και δεν μπήκε σε κανένα ride, και μια φορά που έκανα το λάθος να μπω κάπου στο Allou Fun Park αρρώστησα για το υπόλοιπο της μέρας) το συνήθισα και δεν έχω θέμα

PSN ID
    Cocous-XL
    Name
    Κωνσταντίνος Βελεντζάς

Quote Originally Posted by teras1 View Post
    Θα μπορέσεις να το συνηθίσεις με την τριβή.
    Το κλειδί είναι να μην το πιέσεις. Όποτε νιώσεις "κάπως" σταματάς. Μην επιμείνεις μέχρι να νιώσεις άσχημα. Μετά από ώρες παίζεις ξανά και συνεχίζεις έτσι λίγο λίγο.
    Εγώ που στην πραγματικότητα δεν τα πάω καλά με την ναυτία γενικά, (παίζει να είμαι το μοναδικό άτομο στον κόσμο που πήγε Eurodisney και δεν μπήκε σε κανένα ride, και μια φορά που έκανα το λάθος να μπω κάπου στο Allou Fun Park αρρώστησα για το υπόλοιπο της μέρας) το συνήθισα και δεν έχω θέμα
    Μακάρι γιατί αξίζει. Η εμπειρία είναι ανεπανάληπτη.

Moderator PDS's Avatar
    PSN ID
    PDS_13

Το θέμα είναι θα το συνηθισουμε η ετσι θα είναι πάντα?
    Εγω βλεπω βελτιωση σε μενα στα ιδια παιχνιδια. Αλλα και στο εξωτερικο φαινεται οτι καποιοι το εχουν ξεπερασει ή το εχουν μειωσει στο ελαχιστο.
    Στο Resident evil προτιμω την σπαστη καμερα αλλα παντα δοκιμαζω λιγο και την ελευθερη για να την συνηθιζω σιγα σιγα
    .

11. The Following User Says Thank You to PDS For This Useful Post:

cocous (04-12-2016)

PSN ID
    Cocous-XL
    Name
    Κωνσταντίνος Βελεντζάς

Quote Originally Posted by PDS View Post
    Εγω βλεπω βελτιωση σε μενα στα ιδια παιχνιδια. Αλλα και στο εξωτερικο φαινεται οτι καποιοι το εχουν ξεπερασει ή το εχουν μειωσει στο ελαχιστο.
    Στο Resident evil προτιμω την σπαστη καμερα αλλα παντα δοκιμαζω λιγο και την ελευθερη για να την συνηθιζω σιγα σιγα
    Οποτε θελει εξάσκηση. Είναι όμως το ατιμο φοβερό ετσι? Φαντάζομαι τι πρόκειται να δούμε στο full game.

13. The Following User Says Thank You to cocous For This Useful Post:

PDS (04-12-2016)

Moderator PDS's Avatar
    PSN ID
    PDS_13

Είναι όμως το ατιμο φοβερό ετσι?
    Oντως.
    Και με την καλη και με την κακη εννοια.
    .

15. The Following 2 Users Say Thank You to PDS For This Useful Post:

captainjacko (05-12-2016),cocous (04-12-2016)

Advanced Member captainjacko's Avatar
    PSN ID
    captainjacko1234
    Name
    Steve

Μέχρι τώρα το έχω τελειώσει με Bad Ending και Infected Ending. Κανείς άλλος που να τα έχει καταφέρει διαφορετικά;
    Μετα απο πολυ ψαξιμο βρηκα και τριτο Ending λεγεται ''True Ending" δε λεω τιποτα αλλο ψαξτε να το βρητε

PSN ID
    Cocous-XL
    Name
    Κωνσταντίνος Βελεντζάς

Παιδιά μία ερώτηση. Κάποιες φορές όταν παιζω με VR το συγκεκριμένο παιχνίδι εχω παρατηρήσει οτι στιγμιαία μαυριζει κάποιες φορές η εικόνα και ανοίγει πάλι. Γίνεται ομως στιγμιαία. Γιατί όμως. Κανει refresh? φορτώνει? Σε εσάς το κάνει?

PSN ID
    Error__Flynn
    Name
    Βασίλης

Παιδιά μία ερώτηση. Κάποιες φορές όταν παιζω με VR το συγκεκριμένο παιχνίδι εχω παρατηρήσει οτι στιγμιαία μαυριζει κάποιες φορές η εικόνα και ανοίγει πάλι. Γίνεται ομως στιγμιαία. Γιατί όμως. Κανει refresh? φορτώνει? Σε εσάς το κάνει?

Σε μένα δεν έχω παρατηρήσει κάτι τέτοιο...

PSN ID
    Cocous-XL
    Name
    Κωνσταντίνος Βελεντζάς

Σε μένα δεν έχω παρατηρήσει κάτι τέτοιο...
    Γίνεται τόσο γρήγορα σαν να ανοιγοκλεινεις τα ματια

Moderator BillyFlo81's Avatar
    PSN ID
    BillyFlo81
    Name
    Βασίλης

^^
    Το ιδιο ειχα παθει κ γω οταν επαιζα Batman Arkham. Διορθωθηκε οταν εκλεισα την κονσολα, στη συνεχεια αποσυνδεσα τα καλωδια του PSVR στην μοναδα επεξεργαστη κ τα συνδεσα ξανα. Εχει περασει καιρος απο τοτε και δεν μου το εχει ξανακανει..

21. The Following User Says Thank You to BillyFlo81 For This Useful Post:

cocous (06-12-2016)

PSN ID
    Cocous-XL
    Name
    Κωνσταντίνος Βελεντζάς

Quote Originally Posted by BFmarvog View Post
    ^^
    Το ιδιο ειχα παθει κ γω οταν επαιζα Batman Arkham. Διορθωθηκε οταν εκλεισα την κονσολα, στη συνεχεια αποσυνδεσα τα καλωδια του PSVR στην μοναδα επεξεργαστη κ τα συνδεσα ξανα. Εχει περασει καιρος απο τοτε και δεν μου το εχει ξανακανει..
    Μάλλον φταίει που εχω συνδεσει δύο hdmi με ανταπτορα ωστε αν θελω να παιξω στην μεγάλη tv βγαζω τον ανταπτορα και το κουμπωνω κατευθείαν στην τηλεόραση. Αλιως το κουμπωνω στον ανταπτορα που είναι συνδεμενο σε hdmi που παει σε αλλη οθονη. Κατευθείαν στην Tv δεν το πρόσεξα να το κάνει. Μάλλον αυτό θα φταίει.

Moderator PDS's Avatar
    PSN ID
    PDS_13

Εχω την εντυπωση πως εχω διαβασει καπου οτι συμβαινει κατι αναλογο σε Pro κονσολες.
    .

24. The Following User Says Thank You to PDS For This Useful Post:

cocous (06-12-2016)

PSN ID
    Cocous-XL
    Name
    Κωνσταντίνος Βελεντζάς

Εχω την εντυπωση πως εχω διαβασει καπου οτι συμβαινει κατι αναλογο σε Pro κονσολες.
    Αν το συνδεσω κατευθείαν στην τηλεόραση οπως πρέπει δεν ειδα να το κανει
    Απλά το περίεργο είναι ότι το παρατήρησα μόνο στο resident evil. Θα δοκιμάσω να αλλαξω το καλώδιο της άλλης τηλεόρασης με ενα καλύτερο διότι αυτό που εχω ειναι απο τα πρώτα hdmi. Ουτε καν 3D δεν υποστηρίζει. Οπότε συνδεω απο το mini processor το καλώδιο που δίνει σε συνδετηρα με απλό hdmi. Αν εκεί βάλω πιο γρήγορο hdmi ίσως να μην μου το κάνει. Αλλά πώς μπορεί να επηρεάζει αυτό αφού υποτίθεται οτι αν θέλεις έχεις κλειστη την τηλεόραση.

Last edited by cocous; 06-12-2016 at 22:08.

Moderator BillyFlo81's Avatar
    PSN ID
    BillyFlo81
    Name
    Βασίλης

Μάλλον φταίει που εχω συνδεσει δύο hdmi με ανταπτορα ωστε αν θελω να παιξω στην μεγάλη tv βγαζω τον ανταπτορα και το κουμπωνω κατευθείαν στην τηλεόραση. Αλιως το κουμπωνω στον ανταπτορα που είναι συνδεμενο σε hdmi που παει σε αλλη οθονη. Κατευθείαν στην Tv δεν το πρόσεξα να το κάνει. Μάλλον αυτό θα φταίει.

Εγω εχω συνδεσει ολα τα καλωδια στο ps vr. Οταν αντιμετωπισα το ιδιο περιστατικο απλα αποσυνδεσα τα hdmi out και το auxiliary απο την κεντρικη μοναδα του επεξεργαστη.

Βαγγελη, το χε παρουσιασει κ σε μενα που δεν εχω το Pro. Ισως να ναι θεμα του καλωδιου hdmi.

Επισης καλο θα ηταν να συνεχισουμε την συζητηση (αν χρειαστει) σε topic του ps vr.

27. The Following 2 Users Say Thank You to BillyFlo81 For This Useful Post:

cocous (06-12-2016),PDS (06-12-2016)

Page 9 of 24 FirstFirst ... 567891011121319 ... LastLast

Bookmarks

Bookmarks