Δεν καταλαβαινω τπτ
Το vita tv?Εγω καταλαβα οτι ειναι psvita χωρις οθονη πρακτικα :Ρ. Την συνδεεις στην τηλεοραση και παιζεις psvita,psp,ps1 games κτλ. Αμα ειναι σε χαμηλη τιμη(αφου δεν θα εχουν κοστη για κατασκευη οθονων,μπαταριων κτλ) τοτε θα ειναι ενδιαφερουσα λυση για οσους δεν τους ενδιαφερει η φορητοτητα.
και αν καταλαβα καλα μπορει να κανει streaming το ps4 σε αλλη tv
edit με προλαβες
Aκριβως αυτο, ενα appletv ειναι.
Μην το κοροιδευετε... ειναι πολυ γαματο και συμπληρωνει το Σονυ οικοσυστημα με πολλες νεες δυνατοτητες. Το appletv πραγματικα μου εχει λυσει τα χερια και η ευκολια σε ενα σαλονι ειναι απιστευτη. Το ιδιο θα γινει τωρα και με το αντιστοιχο της Σονυ.
Ασε που κυριολεκτικα δολοφονησε το OUya...
Απο το GAF
From the SCEJA conference, a device that lets you play Vita games on TV
~$100 for the console
~$150 for the console + 8GB memory card and a white DS3
![]()
Leon_DiZ (09-09-2013)
Leon_DiZ (09-09-2013)
Αρα θα μπορω να παιξω οποιο παιχνιδι του Vita θελω χωρις να χρειαζεται να αγορασω Vita. Aυτο τωρα ειναι καλη κινηση για το κανονικο Vita?
psx3 (09-09-2013)
Αυτο που δεν καταλαβαινω ειναι γιατι βαλαν DS3 στην προσφορα των 150 αντι για DS4.Το DS4 φαινοταν λογικο για τα vita games που εχουν touch screen controls....το ds3 ομως?
psx3 (09-09-2013)
Moνο αν εχεις vita δεν ειναι χρησιμο?
.
Δεν ξερω τι λετε εσεις, αλλα αυτο το παιχνιδι ηταν το κερασακι στη τουρτα
Οχι, ουτε λογικη μου φαινεται. Απο την στιγμη που κανεις το Vita home console στην ουσια, γιατι να καθισει ο αλλος να σου φτιαξει παιχνιδια για το Vita? Μπορει να στα κανει στο PS3 το οποιο ειναι καλυτερο και κοστιζει λιγα χρηματα παραπανω ($50 η βασικη εκδοση).
Btw, το βλεπω να παει ανετα για PS3 Gaikai streaming to VitaTV
Πολύ ενδιαφέρον το vita tv μιας και εμένα δεν με ενδιαφέρει η φορητότητα.Επίσης αν κάνει streaming παιχνίδια σε PS4 και PS3 θα με βολέψει πολύ ειδικά για τις ώρες που κάνουν κατάληψη οι γονείς στο σαλόνι.Μάλλον πάει για αγορα και 100-150 ευρώ τα αξίζει.Ευκαιρία να δω και κανα παιχνιδάκι του vita απο Plus.
Από την μία όντως σαν vita killer ακούγεται αλλά από την άλλη έχει μικρότερα έξοδα παραγωγής(δεν υπάρχει,οθονη,μπαταρια,touch κλπ) οπότε λογικό να είναι φθηνότερο.
Οπως λεει και ο Μιχαλης κοστιζει πολυ λιγοτερο για να φτιαχτει. Μονο οι οθονη και το pad κανουν γυρω στα $50. Καμερα, μπαταρια, πλεον θα ειναι φτιαγμενο απο πλαστικο. Λογικη ειναι η τιμη.
PS Vita material costs ring up to an estimated $159
- Display and touchscreens: $50
- Battery: $3.60
- Cameras: $3.50
- Wi-Fi/BT/GPS: $3.50
- NAND: $6.00
- SDRAM: $9.25
- Processor: $16.00
- BB+XCR: $16.25
- Non-electronic: $11.00
- Other: $30.00
- Supporting materials: $10.00
Kαλα δεν εξεταζω τοσο το γιατι ειναι φθηνοτερο.Ειναι λογικο να ειναι.
Εξεταζω το γεγονος οτι εξακολουθει να μου κανει ''vita killer'' σε μια τετοια περιπτωση(να παιζει τα παιχνιδια του vita απευθειας).
Για αυτο εγραψα οτι ειναι κουλο να ειναι φθηνοτερο,οχι γιατι δεν μου εβγαινε στις προσθεσεις.
Θα δειξει.
.
psx3 (09-09-2013)
chronohill (09-09-2013),Leon_DiZ (09-09-2013),muku (09-09-2013),Nek_Food (09-09-2013)
Bookmarks