Παντος καλη φαση θα ηταν αν εχει και εμφανιση για τον OtaconΠιστευω να το βαλουν καποια στιγμη!
LG OLED 65C3 | Marantz SR5015 | PS5 Pro | Switch 2 | Klipsch R-620F , R-51M , R-34C - Sub SVS SB1000 Pro - Elipson IC6 [5.1.2] Dolby Atmos
Follow me!
https://www.instagram.com/tolislivemoments/
molis to pira....
na rotiso kai kati...mporoun oi pexts na alazoun stoles metaksitous...px exo ego tou mgs...kai o alos ta xristougeniatika paketa ....mporo na tou doso kai na mou dosi to xristougeniatika kai na tou doso ta mgs...?
δεν νομίζω....
offtopic: Στο ελληνικό έλεγε Χρόνια Πολλά ή κάτι τέτοια στα ελληνικά :O
"Some people believe football is a matter of life and death, I am very disappointed with that attitude. I can assure you it is much, much more important than that."
Bill Shankly
το παιχνιδι πραγματικα ειναι τελειο. κριμα να μην μπορω να παιξω online.
παντως κανει την διαφορα με οτι αλλο κυκλοφορει.
Suckboy Rules![]()
I'm not a hero...Never was...Never will be
Spoiler!
Eνταξει παιδια... επαιξα με τους φιλους μου ολο το DLC του Metal Gear... πραγματικα λες και παιζεις αλλο παιχνιδι ειναι!Ειμαι πολυ περιεργος να δω τι θα σκαρφιστουν τα μυαλα των users και τι levels θα φτιαξουν με τα νεα αυτα αντικειμενα!
Απιστευτο γελιο και πραγματικα αξιζει τα λεφτα του!
Η αληθεια ειναι οτι σε αυτο το παιχνιδι δεν εχουμε δει ακομα τιποτα.Αν δεν τους
αποθαρρυνουν οι χαμηλες πωλησεις που ειχαν τις πρωτες μερες εχουμε να δουμε πολλα![]()
Mηπως ξέρει κάποιος που έχει 100% στο 3ο level ''skate to victory'', που βρίσκει το sticker με το έμβλημα του λέοντα που πρέπει να βάλω επάνω στην ασπίδα εκεί που ανεβαίνεις με την μπότα;
Βλέπω στο youtube που το κολάνε αλλάεγώ δέν το έχω, παρόλλο που έχω τελιώσει 100% τα 2 πρώτα levels...
καλα Nonborn, πολύ φάση χθες στο co-op χααχαχαχαχα !
ειδικά στο "Boom town" που έβαζες τις νάρκες προσεχτικά και μετά πήγες και έσκασες πάνω τους χαχαχα !
Φάση έχει το online απλά σε μερικά σημεία υπάρχει ασυνενεοησία και χάνεις τσάμπα lifes. Κατά τα άλλα πολύ ωραίο![]()
"Some people believe football is a matter of life and death, I am very disappointed with that attitude. I can assure you it is much, much more important than that."
Bill Shankly
^^Χρονια πολλα! Θα το αγορασεις απο το αμερικανικο store για να ειναι συμβατο.![]()
Ρε παιδια , απο χθες αργα το βραδυ και μεχρι τωρα δεν μπορω να μπω σε καμμια community πιστα....καθεται και φορτωνει και φορτωνει και φορτωνει , αλλα δεν με βαζχει μεσα...Τι συμβαινει?Το κανει και σε εσας?Βλεπω κανονικα τις πιστες και μπορω να κανω search μια χαρα , αλλα οταν τις επιλεγω για να τις φορτωσει , ε απλα καθεται εκει και φορτωνει αιωνες χωρις να με βαζει μεσα ποτε...
και εγώ αυτό έπαθα...
λογικά το LBP φταίει...
Bill Shankly
Bookmarks