Έφτιαξα επιτέλους κι εγώ μια πιστούλα, λέγεται "Ice skate gone wrong", σίγουρα θέλει πολύ γυάλισμα, αλλά όσοι θέλετε ρίξτε κι ένα heart...
Να σας πω την αλήθεια, ο editor έχει αρκετά σπαστικά, κυρίως σε σχέση με την κάμερα πρώτον και δεύτερον με το ότι δεν μπορείς να επιλέξεις εύκολα που θα κολλήσεις κάτι με την "κόλλα": θέλεις να ενώσεις δυο κομάτια στο ίδιο επίπεδο και μπορεί να κολήσει το ένα στο πίσω επίπεδο. Κατά τα άλλα έχει πολύ ψωμί η δουλειά!
Little Big Planet 25 Λίρες τελική τιμή στο Blahdvd :bgrin2:
Spoiler!
τοσο πολυ σε παιχνιδι πρωτη φορα ξεκαρδιστηκα στα γελια....επαιζα με greekteo,stavtag,redismagik(με μια θεικη στολη σουπερμαν) και σε μια φαση ειχαμε πλακωθει στα μπουνιδια....επαθα πλακα μ τν πιστα τ τεο....πολυ δουλεμενη.....μπραβο...!
NBA 2K LIKE A BOSS!
XAXAXA! Ελπίζω να βρείτε και σήμερα χρόνο παίδες γιατί με τρώει το χέρι μου για ξύλο...
Θέλω να δείτε και την καινούρια πίστα μου..."Journey to the Earth's mantle". Έχει time trial και θα έχει φάση!!!
Spoiler!
egw 8a bw aurio sigoura
NBA 2K LIKE A BOSS!
Μακάρι να προσθέσουν και το create κομάτι μέσο online..
επιτελους...καταφερα να τερματισω την πιο δυσκολη πιστα π επαιξα μεχρι στιγμης...ninja test λεγεται και ειναι τ modusam......μαματη
NBA 2K LIKE A BOSS!
Το πήρα σήμερα και εχω μείνει άφωνος, Τ Ε Λ Ε Ι Ο.... (σημ. ακόμη χάνομαι με το μενού).
Το διπλό είναι όλα τα λεφτά.
sto single player apla kathe pista einai kaliteri apo tin proigoumeni...
aytro to game tha exei tin tihi toy uncharted,pernonta oi meres oloi tha katalavoun ti diamanti einai...oste na fanei kai stis poliseis tou,ohi pos gia platform game exei paei ashima...
pisteyo mesa stin alli evdomada tha ftasei to 1 ekatomirio poliseis...
Αποχαιρετα την Αλεξανδρεια,σαν ετοιμος απο καιρο...
Λοιπον, αν και δεν προλαβαινω να παιζω πολυ, πραγματικα το παιχνιδι ειναι πολυ καλο (το εχω λιγες μερες μονο). Και, προς το παρον, δεν εχω ιδεα απο on-line και δεν εχω, καν, ασχοληθει με δημιουργια δικων μου πιστων. Πραγματικα πολυ εξυπνο. Και να φανταστειτε τελειωνω την καθε πιστα με 60%, πανω κατω. Αυτο μου αρεσει γιατι σημαινει οτι θα πρεπει να ξαναψαξω. Το μονο στοιχειο που δε με τρελαινει -αλλα ειμαι στην αρχη ακομα και μπορει να αλλαξει αυτο- ειναι οτι πρεπει να κολλησω κατι stickers για να περασω πιστα. Κατα τ' αλλα....
WELL DONE!
Pos mporo na vro mia pista pou exei dimiourgisei kapoios allos kai ksero mono to psn ID tou? Prepei na ton kano friend h ginetai kai alios?
^^
Κανε search το psn ID στα cool levels και ετσι βρισκεις τις πιστες που εχει διμιουργησει καποιος αλλος.
Bookmarks