@ Nonborn
+Rep
τουμπανο οι photo tyty![]()
@ Nonborn
+Rep
τουμπανο οι photo tyty![]()
http://www.n4g.com/events_tgs2008/News-212365.aspxSnake and Sephiroth to be 'sold for download'
![]()
The official SCEI report states that both the 'Old Snake' and 'Sephiroth' costumes will be sold for download on the Playstation Store worldwide.
:badpc::badpc:
Έχει να πάρει χρήμα η Sony..Το LBP είναι από τα παιχνίδια που θεωρητικά θα μπορούσες να χρεώσεις για άπειρα πράγματα! Σωστό χρυσορυχείο. Και μπορεί να φανεί κάπως αυτό που θα πω αλλά καλά θα κάνει η Sony να το εκμεταλλευτεί (με σωστό τρόπο βέβαια) και να πάψει να το παίζει κορόιδο.
Οι χρήστες ποτέ δεν έχουν πρόβλημα για επι πληρωμή νέο content αρκεί αυτό να είναι καλό. Βέβαια με κάτι πρακτικές του τύπου "χρεώνω για premium themes" που διέρευσαν δεν συμφωνώ γιατί έτσι ξεκινάει και μετά γίνεται για όλα τα themes. Το psn τουλάχιστον να παραμείνει free.
/οφφτοπικ ον
Έλα ρε μην αρχίζεις σαν τα καθυστερημένα τα Αμερικανάκια με τα θημς, διάβαζα το μπλογκ και έφριξα, ήταν λες και ανακοίνωσαν ότι καταργούνται τα δωρεάν και τα user created themes! Απλά θα βγάζουν και μερικά που θεωρούν πιο καλής ποιότητας με ένα μικρό αντίτιμο. Αν αυτό σημαίνει ότι με μερικά πράγματα με χρέωση συνεχίζει να μένει δωρεάν ο κορμός του PSN είναι καλοδεχούμενα!
/οφφτοπικ οφ
Παιχνίδια σαν αυτό, σαν το Μπαζ και σαν το Σινγκσταρ είναι για τρελά DLC!!! Περιμένω εναγωνίως το Disney Pack!!!
Εγώ είμαι ο τελευταίος που κάνω σαν "καθυστερημένο Αμερικανάκι" και μάλιστα είμαι τόσο σπάταλος που έχω δώσει χρήματα για πολλές βλακείες που θεωρούσα και φυσικό να χρεώνονται. Απλώς, όλα αλλιώς ξεκινάνε και τελικά αλλιώς καταλήγουν.
Το LBP πάντως όπως είπα είναι για να το φλομώσεις στο DLC. Θα γεμίσει το Store!
LittleBigPlanet beta levels in retail game
Link: http://www.computerandvideogames.com....php?id=199089
Καλό αυτό γιατί μερικά είναι φοβερά!
Μιας και ήδη αναζητούνται προγραμματιστές με πείρα στο PSPΤην πεποίθηση του πως το LittleBigPlanet θα μπορέσει κάποια στιγμή να μεταπηδήσει και στο PSP εξέφρασε ο Mark Healy, υπεύθυνος σχεδιασμού του τίτλου. Ο λόγος είναι φυσικά η ίδια η κονσόλα που παρέχει αρκετές δυνατότητες, με σημαντικότερη το γεγονός πως οι παίκτες μπορούν να την έχουν συνεχώς μαζί τους. Ο Healy δεν παρέλειψε να πει πως ήδη γίνεται κουβέντα επί του θέματος, τώρα που πλέον η έκδοση για το PlayStation 3 έχει μπει στην τελική της ευθεία πριν την κυκλοφορία. Πάντως, το όλο θέμα φαίνεται πως έχει δραστηριοποιήσει γενικότερα την ομάδα προγραμματισμού, μιας και ήδη υπάρχει η ανάλογη αγγελία που ζητά προγραμματιστές με πείρα στο PSP και που έχουν όρεξη να δουλέψουν σε πρωτοποριακά projects στο ύφος του LittleBigPlanet.http://psp.gameover.gr/news/%CE%A0%C...-PSP.6062.html
LittleBigPlanet Gets DualShock 3 Bundles Too
Και μια ερωτηση ρε παιδια. Αν δε κανω λαθος το παιχνιδι ειχαν πει οτι θα εχει global servers ετσι;
Last edited by WolfRathmA; 10-10-2008 at 04:16.
LG OLED 65C3 | Marantz SR5015 | PS5 Pro | Switch 2 | Klipsch R-620F , R-51M , R-34C - Sub SVS SB1000 Pro - Elipson IC6 [5.1.2] Dolby Atmos
Follow me!
https://www.instagram.com/tolislivemoments/
Παιδιά πραγματικά όποιος γνωρίζει το αν θα έχει global servers ας πει κάτι, προσωπικά είχα διαβάσει μια ανακοίνωση που έλεγε ότι ΔΕΝ θα έχει - μετά βγήκε ένας εκπρόσωπος της Media Molecule και είπε ότι θα ΕΧΕΙ...
εχμ, αυτό το μπρος-πίσω με έχει μπερδέψει...και με τίποτα δεν θα ήθελα να το πάρω αμερικάνικο και να φάω πακέτο με τους σέρβερς...απο την άλλη αν το αγοράσω απο το videogamesplusonline.ca έρχεται τελική τιμή + μεταφορικά 42 ευρώ ενώ απο το play.com 56 ευρώ, διαφορά 14 ευρώ.
δεν ξέρω για εσάς αλλά δεν μ' αρέσει να χαρίζω ούτε μισό cent (εβραίος; :frog.
Αλλά δεν θέλω να διακινδυνεύσω τους σέρβερς....έτσι έγινε και με το WipEout HD...νόμιζα ότι ΔΕΝ έχει global (που τελικά ΕΧΕΙ) και τσάμπα το αγόρασα απο το ελληνικό Store και χρεώθηκα την διαφορά τιμολόγησης US - Greek Store :banghead: . Σκατά.
Οπότε: γνωρίζει κανείς τι παίζει;
Λευτέρης
Ώπα...τώρα είδα πως φάνηκε αυτό...σόρρυ δεν εννοούσα κάτι για σένα, απλά μόλις είχα διαβάσει το μπλογκ και είχα φρικάρει. Βλακεία μου! Απλά επειδή έχουμε μια οικειότητα στο φόρουμ δε σκέφτηκα στην αρχή ότι θα μπορούσε να παρεξηγηθεί αυτό που έγραψα.
Αλλά επιμένω, αν κρατάνε το βασικό χαρακτήρα του PSN δωρεάν και απλώς βγάζουν και καμιά χαζομαρίτσα για να το διατηρήσουν είμαι 100% μαζί τους.
Και πάλι ειλικρινά συγνώμη αν σε προσέβαλα!
Λευτέρη στο thread του wipeout είχαμε αναφέρει πολλές φορές ότι το παιχνίδι έχει global server. Ίσως να ανοίξει ένα ξεχωριστό τόπικ για αυτόν ακριβώς το λόγο. Για παράδειγμα σήμερα κυκλοφόρησαν στο αμερικάνικο store τα:
# Puzzle Quest: Challenge of the Warlords ($14.99)
# Supersonic Acrobatic Rocket Powered Battlecars ($14.99)
# Super Stardust HD "Complete" pack ($14.99)
Έχουν global server; Παιζουν κανονικά σε ευρωπαικό account;
Παιχνίδια: 1. Motorstorm 2.Uncharted 3.Resistance:FoM 4.Oblivion 5.Assasin's Creed 6.Burnout Paradise 7.GTAIV 8.Bioshock
PSN:1.Wipeout HD 2.High Velocity Bowling 3.Age of Booty 4.Pixeljunk Monsters 5.Super Street Fighter II Turbo HD Remix
Καλά μην ανησυχείς δεν το πείρα και τόσο βαριά! Apology accepted!![]()
Απλώς θεωρώ ότι παρόλο που ποτέ δεν γιγαντώνω τέτοιου είδους θέματα, στην περίπτωση των premium themes (τα οποία ήδη εμφανίστηκαν στον US Store) τα πράγματα υπάρχει κίνδυνος να ξεφύγουν! Μάλιστα, είπα ότι δεν θα είχα πρόβλημα ορισμένα DLC του LBP να χρεώνονται παρόλο που είναι τακτική DLC μεγάλων exclusive παιχνιδιών να είναι δωρεάν!
Υ.Γ. Γιατί να μην έχουμε και εμείς διάφορα χρώματα στα PS3? Να είχαμε και επιλογές χρωμάτων στα dualshock! Και γιατί να μην ειχαμε πακετάκι LBP+Dualshock 80$? Σε εμάς τόσο κάνει το dualshock (και ούτε).
Εγώ αυτό που έχω διαβάσει για το παιχνίδι είναι ότι οι servers θα είναι global και το user created content region locked. Τι νόημα έχει αυτό δεν ξέρω. Οπότε αν ισχύει αυτό, όσοι πάρετε από αμερική θα μπορείτε να παίζετε με όσους πάρουν από ευρώπη online αλλά δεν θα μπορείτε να έχετε πρόσβαση στις πίστες που θα φτιάχνουν οι ευρωπέη, εεεεμ, ευρωπαίοι. Αυτά![]()
Έτσι όπως το λες σημαίνει ότι μόνο τις πίστες του story mode θα μπορούν να τις παίζουν όλοι.
Εγώ μέχρι τώρα, γιατί έχουμε αναφερθεί στο θέμα χιλιάδες φορές, έχω καταλάβει ότι τα πάντα θα είναι global απλώς όπως είχαν τονίσει οι developers κάθε region θα έχει τους δικούς της servers οι οποίοι όμως θα συνεργάζονται μεταξύ τους (όπως κάνει και το PSN).
Δηλαδή το αποτέλεσμα θα είναι το ίδιο. Global τα πάντα!
Αυτο για τις πιστες δεν ισχύει. Ναι μεν το ειχανε πει αλλα μετα παραδέχτηκαν οτι ειπαν λαλακια
Παντος και εγω πιστευω οτι θα εχει global servers...
LG OLED 65C3 | Marantz SR5015 | PS5 Pro | Switch 2 | Klipsch R-620F , R-51M , R-34C - Sub SVS SB1000 Pro - Elipson IC6 [5.1.2] Dolby Atmos
Follow me!
https://www.instagram.com/tolislivemoments/
+rep σ'αυτόν που έφτιαξε την πίστα ps3 vs 360.........ή πας από το μονοπάτι που είναι όλο 360 με RROD που σκάνε ή από το μονοπάτι του ps3 που έχει του κόσμου τις μπάλες με πόντους.:giggle:
Bookmarks