eho enan kodiko re mages
ton evala kai to epeksa to game
ama ton doso se allon bori na peksi kai allos me ton idio kodiko ?
Guys exw enan extra kwdiko gia tin beta! O prwtos pou tha mou steilei pm dikos tou! Apla na xerete oti xreiazete amerikaniko account!
EDIT: Sas prolave o TopGunz
Last edited by Stavtag; 04-10-2008 at 11:47.
Spoiler!
PU THA VRO ENAN XERETE
Γεια σε ολους .Ειμαι νεος στο forum.Έχω εναν κωδικό για το beta...Αν τον θελει καποιος απλά ας μου στείλει ένα pm.![]()
Σου έστειλα φίλε και μάλλον είμαι ο πρώτος![]()
Δοθηκε παιδια στον πρωτο που μου έστειλε...Ηταν ο nikon69.Αν βρω κατι άλλο θα ξαναστείλω
Μπήκα κι εγώ στην πολυπόθητη beta, αλλά δυστυχώς οι πρώτες μου εντυπώσεις είναι για ... 7/10, παρά τα δυο 10άρια που έχει μαζέψει ήδη το παιχνίδι.
Ακόμα δεν έχω ψάξει πολύ το level creation, και γι' αυτό το παιχνίδι ίσως έχει πιο πολύ βάθος για κάποιον που φτιάχνει levels, αλλά μέχρι στιγμής θα συμφωνήσω με τον DarkUSS ότι το παιχνίδι από πάνω μέχρι κάτω μυρίζει "purposeless". Το να τρέχω πέρα δώθε και να περνάω καλά με τους φίλους μου είναι κάτι που το κάνει το HOME. Και τα αυτοκολλητάκια χρησιμεύουν μόνο στο... να παίρνεις ακόμα περισσότερα αυτοκολλητάκια.
Για τον τεχνικό τομέα, ελπίζω μόνο το beta code να είναι ξεχασμένο από πέρυσι, γιατί αν τα μισά από τα προβλήματα που το ταλανίζουν υπάρχουν στην τελική έκδοση, το Assassin's Creed και το GTAIV δεν θα είναι τίποτα μπροστά του.
Εχοντας κι εγω την beta στα χερια μου απο χθες ας σας πω δυο λογακια..
Το παιχνιδι μαρεσει παρα πολυ εμενα. Ξεφευγει απο τα συνηθισμενα. Πολυ πρωτοτυπο και ευχαριστο. Οταν πρωτοδοκιμασαμε online με τον φιλο Stavtag, πεθαναμε στα γελια. Ειδικα με παρεα ειναι απιστευτο παιχνιδι. Οι πιστες που μπορεις να παιξεις ειναι "απειρες" διοτι καθε μερα πολλοι δοκιμαζουν την τυχη τους ως δημιουργοι και μπορω να πω πως μερικοι φτιαχνουν απιστευτα πραματα, ειτε ευκολα, ειτε αστεια, ειτε δημιουργηκα.
Οσον αφορα το create mode μπορεις να κανεις θαυματα. Ωστοσο, θελει αρκετο ψαξιμο διοτι ειναι πολλα αυτα που μπορεις να κανεις και τα εργαλεια για να χρησιμοποιησεις οποτε το κανει λιγο πολυπλοκο οχι τοσο στην κατανοηση, αλλα στην δημιουργια μιας πιστας λογω των πολλων επιλογων.
Εγω προσωπικα που το επαιξα εχω να πω πως ειναι ενα απιστευτο παιχνιδι, μοναδικο με αφθονο γελιο. Λιγο το lag που εχει στο online ειναι ενα θεματακι πραγμα που πιστευω σιγουρα θα εχει λυθει μιας και προκειται για beta.
Οσοι δεν εχετε beta key τρεχατε και βρειτε. Σε 11 μερες νομιζω ληγει.
Υ.Γ: Το πιο απο πανω μου, τον mister Desperate μην τον ακουτε ειναι πληρωμενος της M$:frog:
Bookmarks