Page 28 of 77 FirstFirst ... 1824252627282930313238 ... LastLast
Results 541 to 560 of 1531

Thread: LittleBigPlanet

PS3forums Fanatic klepidas's Avatar
    PSN ID
    klepidas7

Παιδιά έστειλα και έλαβα αμέσως κωδικόοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοο μπήκα στην betaaaaaaa είναι φοβερό αν και το creat mode είναι κουραστικό μέχρι να τελειώσεις όλα τα tutorial...άπαιχτο παιχνίδι έπαιξα και online και μάλιστα σε μια πίστα που λεγόταν "Wipeout LBP" απίστευτος αυτός που την έφτιαξε..άντε να μπουν και άλλοθ να το δοκιμάσουμε μαζί

Cool Member Stevepredator's Avatar
    PSN ID
    Stevepredator

Εμένα δε μου έστηλαν τίποτα ακόμα.Ήθελε να γράψουμε τίποτα άλλο εκτός από ένα επίπεδο που θα θέλαμε να φτιάξουμε?

και μενα το ιδιο...

Forum GOD muku's Avatar
    PSN ID
    muku0-400
    Name
    Vladimir

Έστειλα κι εγώ αλλά τίποτα ακόμα... Κοιτάχτε εδώ πίστα που έφτιαξε ένας τύπος. Αν είστε 360 fanboys μην παίξετε το video στο Link

http://www.1up.com/do/newsStory?cId=3170198

PS4forums Addict personGR's Avatar
    PSN ID
    personGR

Klepidas συγχαρητήρια που πήρες πρόσκληση τη στιγμή που το ign δεν έχει αρχίσει ακόμα να τις μοιράζει...

PS4forums Fanatic TopGunZ's Avatar
    PSN ID
    ModusAm

Τι σχέση έχει το ign με την πρόσκληση του κλεπίδα? Μετά το eurogamer και όλα τα υπόλοιπα site θα δώσει και το ign?

PS4forums Addict personGR's Avatar
    PSN ID
    personGR

Quote Originally Posted by TopGunZ View Post
    Τι σχέση έχει το ign με την πρόσκληση του κλεπίδα? Μετά το eurogamer και όλα τα υπόλοιπα site θα δώσει και το ign?
    http://uk.ps3.ign.com/articles/914/9...0&RSSid=914035

Τρέχτε όσο προλαβαίνετε.
    Και το ign και το 1up από Δευτέρα

PS4forums Fanatic TopGunZ's Avatar
    PSN ID
    ModusAm

Εμένα πάντως από το dpad magazine μου είπε ο κλεπ να προσπαθήσω. Ένα σωρό site δίνουν.

Δεν είναι ανάγκη να είμαστε συνεχώς με τη χολή έτοιμη ρε παιδιά.

Our Japanese Translator PS4forums Addict Avenger_Seraphim's Avatar
    PSN ID
    Jim_13
    Name
    Ted

Εγω παντως για καλο και για κακο εκανα ρετζιστερ στο 1up Ειναι κριμα να χασω παλι την ευκαιρια... Τ_Τ

Αssistant Member Forum GOD NonBorn's Avatar
    PSN ID
    nonborn
    Name
    Κωνσταντίνος

[ugt]271046[/ugt]
    Ñǿñßöŗň™ is back on business ...

Elite pvinis's Avatar
    PSN ID
    pvinis

καπου πετυχα και ενα level με ολοκληρο πιανο..

Forum GOD muku's Avatar
    PSN ID
    muku0-400
    Name
    Vladimir

Οι πίστες που έχουν φτιαχτεί από την beta δεν θα δουλεύουν στο κανονικό κατά πάσα πιθανότητα... Βλακεία.

http://www.littlebigmadness.com/news...ls-are-doomed/

Elite pvinis's Avatar
    PSN ID
    pvinis

ειπαν οτι τις καλυτερες θα τις αντιγραψουν... αλλα λιγες.

Elite NIKOS's Avatar
    PSN ID
    nick_firo

gt den exw katalavei akomh ti @#$$!@$ kaneis sauto to game?

Επίτιμο Μέλος Forum GOD WolfRathmA's Avatar
    PSN ID
    WolfRathmA_GR
    Name
    Αποστόλης

Quote Originally Posted by NIKOS View Post

Υπομονη. Και θα καταλαβεις Μπορει αργοτερα να βγαλουν κανενα demo..
    LG OLED 65C3 | Marantz SR5015 | PS5 Pro | Switch 2 | Klipsch R-620F , R-51M , R-34C - Sub SVS SB1000 Pro - Elipson IC6 [5.1.2] Dolby Atmos

Follow me!
    https://www.instagram.com/tolislivemoments/

Nintendo Switch Friend Code: 2914-8485-5789

PS3forums Fanatic DarkUSS's Avatar

Quote Originally Posted by NIKOS View Post
    Ούτε εγώ έχω πολυ καταλάβει και είμαι και στην Beta να φανταστείς.:hide:

Elite mootsChios's Avatar
    PSN ID
    mootsChios
    Name
    Αντώνης

Οσο ανυπομονω γι'αυτο το παιχνιδι, τοσο φοβαμαι μην ειναι ακαταλαβιστικο, με δυσκολα controls, ατελείωτα menus, 1002 μικροπραγματακια κτλ. Βεβαια θα του παρουμε τον αερα σε καποια φαση, αλλά καλο θα ηταν αυτη η φαση να ηταν στο πρωτο 2ωρο.

PS4forums Addict Zeichef's Avatar
    PSN ID
    zeichef
    Name
    Νίκος

Quote Originally Posted by DarkUSS View Post
    Lol!!!:rofl:
    :fryingpan:
    Welcome back, Zeichef, there have been 90,595 posts and 2,345 threads since your last visit at 16:40, 06-10-2010

Spoiler!

Αssistant Member Forum GOD NonBorn's Avatar
    PSN ID
    nonborn
    Name
    Κωνσταντίνος

Quote Originally Posted by DarkUSS View Post
    Eνώ το Wii Fit ή το Wii Music κάνει κάτι? Το παιχνίδι είναι το καλύτερο puzzle platform (lbp genre) παιχνίδι που απλά δε τερματίζεται ποτέ!! Τόσες πίστες μέσα σε λίγες μέρες μόνο από το beta. Προχτές έπαιζα με τον klepida και η μία πίστα καλύτερη από την άλλη, καμία ομοιότητα μεταξύ τους και γενικά πολύ παρείστικη φάση το παιχνίδι, ειδικά το online του!! (Μέχρι και τρέπεζα ληστέψαμε σε μία πίστα... :rofl::rofl::rofl

Είναι το παιχνίδι που το μόνο πράγμα που σε περιορίζει στο πως θα παίξεις και τι θα παίξεις είναι η ίδια σου η φαντασία...
    Ñǿñßöŗň™ is back on business ...

PS3forums Fanatic DarkUSS's Avatar

Quote Originally Posted by NonBorn View Post
    Eνώ το Wii Fit ή το Wii Music κάνει κάτι? Το παιχνίδι είναι το καλύτερο puzzle platform (lbp genre) παιχνίδι που απλά δε τερματίζεται ποτέ!! Τόσες πίστες μέσα σε λίγες μέρες μόνο από το beta. Προχτές έπαιζα με τον klepida και η μία πίστα καλύτερη από την άλλη, καμία ομοιότητα μεταξύ τους και γενικά πολύ παρείστικη φάση το παιχνίδι, ειδικά το online του!! (Μέχρι και τρέπεζα ληστέψαμε σε μία πίστα... :rofl::rofl::rofl

Είναι το παιχνίδι που το μόνο πράγμα που σε περιορίζει στο πως θα παίξεις και τι θα παίξεις είναι η ίδια σου η φαντασία...
    Μα εγώ δεν σύγκρινα το LBP με καμμία ανοησία του Wii (αυτό έλειπε!), το μόνο που είπα είναι ότι δεν πολύ καταλαβαίνω το "νόημα" του παιχνιδιού, δεν μπορώ να μπω στο "πνεύμα" του πως αλλιώς να το πω καλύτερα δεν ξέρω.

Ναι είναι χαριτωμένο, πρωτότυπο, όμορφο και σίγουρα την πρώτη φορά που το παίζεις γελάς πολύ αλλά μετά τι? Η απουσία κάποιας σοβαρής πρόκλησης για τον gamer είναι φανερή από την πρώτη κιόλας στιγμή (τουλάχιστον έτσι φάνηκε σε μένα από την beta για να μην παρεξηγούμε) ενώ από όσα user-created levels δοκίμασα, μετρημένα στα δάκτυλα ήταν αυτά που έχουν κάποια προοπτική. Τα περισσότερα είναι απλά για να γελάς (όπως αυτό με τα RRODs του 360) και είναι σχεδόν αδύνατον να τα δεις στα σοβαρά ως πίστες παιχνιδιού. Για να μην αναφέρω κάποια εκνευριστικά μικρό-προβληματάκια που έχουν να κάνουν με τo άλμα, κάποια physics που ιδιαίτερα στο online λόγω lag εκνευρίζουν και το γεγονός ότι επειδή οι πίστες είναι 2.5D δεν είναι πάντα εύκολο να καταλάβεις αν το sackboy θα περάσει μπροστά ή πίσω από ένα αντικείμενο (όσοι το έχουν παίξει θα καταλάβουν τι εννοώ).

Για να το πω πιο απλά για μένα λείπει η "ουσία" από αυτό το παιχνίδι, λείπει αυτό που θα με κάνει να ξανα γυρίσω να παίξω. Ωραίο το "περιτύλιγμα" αλλά τι να το κάνω εγώ σκέτο. Τι να πω ίσως να φταίω εγώ που δεν το βρίσκω τόσο καλό όσο περίμενα ότι θα είναι.

Επί τη ευκαιρία, να αναφέρω και κάτι που δεν έχω διαβάσει σε κανένα forum που επισκέπτομαι αλλά εμένα μου έχει κάνει εντύπωση. Το LBP μας το δείχνουν εδώ και πόσο καιρό τώρα... πάνω από έναν χρόνο σίγουρα, σωστά? Εε λοιπόν εγώ παίζοντας την beta και βλέποντας μετά ξανά το πρώτο πρώτο trailer που είχαν δείξει το 2007 δεν είδα καμμιά απολύτως διαφορά! Δεν ξέρω πόσο παλιό είναι το build της beta αλλά σίγουρα του 2007 δεν θα είναι με τίποτα. Και ρωτώ λοιπόν, για ποιό λόγο ακριβώς καθυστερούν το παιχνίδι έναν ολόκληρο χρόνο? Ξέρει κανείς να μου πει κι εμένα?:confused:

Anyway, εννοείται ότι όσα είπα είναι προφανώς προσωπικές μου απόψεις που σχημάτισα από την beta κι ελπίζω να μην πέσουν μερικοί να με φάνε.:giggle:Mπορεί απλά να φταίει ότι πλέον κοιτάω οτιδήποτε μας προσφέρει η Sony με ιδιαίτερη επιφιλακτικότητα, ιδιαίτερα όταν αυτό το οτιδήποτε έχει το hype του LBP. Αλλά επειδή την έχουμε πάθει στο παρελθόν αρκετές φορές και επειδή φέτος δόξα το θεό υπάρχουν δεκάδες παιχνίδια, θέλω να είμαι περισσότερο αυστηρός στις επιλογές που θα κάνω.
    Last edited by DarkUSS; 30-09-2008 at 01:23.

Bookmarks

Bookmarks