ΚΖ και infamous νομιζω ανηκουν στο βαρυ πυροβολικο. τα υπολοιπα ισχυουν...
ΚΖ και infamous νομιζω ανηκουν στο βαρυ πυροβολικο. τα υπολοιπα ισχυουν...
Εγω θελω να το κυκλοφορήσουν 26 Δεκεμβρίου οπου θα υπαρχει μια tiny chance για day 1 purchase :-P
Sent from my MT27i using Tapatalk 4
Big Ben, London, UK
--------------------------------
Science fiction
Fight to live an other day or live to fight another day (messi10,Dragonborn)
Έχω ξενερώσει απίστευτα, λες και είναι δύσκολο να φέρουν 20.000 κονσόλες στην Ελλάδα στο launch...
Λέτε να ανοίξουμε petition;![]()
Από άποψη πωλήσεων/δημοτικότητας όμως δεν φτάνουν το Uncharted. No1 είναι το GT, Νο2 το Uncharted και όλα τα άλλα ακολουθούν...
http://www.vgchartz.com/gamedb/?name...=0&results=200
ε ναι δεν ειπα οτι ειναι τα τοπ 2, αλλα ειναι σιγουρα μεσα στα δυνατα οπλα. Uncharted φυσικα και δεν ειναι.
Απο ND τελικα δεν ειχαμε τιποτα??
"You either hang onto your morals and die, or do everything you need to survive"
oχι, νομιζω αφου ανακοινωσουν το DLC του Last of Us μετα απο αυτο θα εχουμε τις οποιες αποκαλυψεις. Οπως ειπε και ο psx3 το λογικο ειναι να γινει καποιο teaser reveal στα videogame awards.
Fuck!!
LG OLED 65C3 | Marantz SR5015 | PS5 Pro | Switch 2 | Klipsch R-620F , R-51M , R-34C - Sub SVS SB1000 Pro - Elipson IC6 [5.1.2] Dolby Atmos
Follow me!
https://www.instagram.com/tolislivemoments/
^^ Μακαρι να εισαι σωστος. Αν ειναι ετσι, σιγα την σκοτουρα για 10 μερες περιμενε... αλλα το βρισκω δυσκολο. Το μονο θετικο ειναι οτι στις 32 χωρες δεν ειναι και καμμια απο Μεση Ανατολη, οποτε ισως μπουμε σε αυτο το γκρουπακι.
Ωστόσο φάγαμε εμείς ξενέρα, θα ήθελα να ήξερα τί λενε εκεί κάτω στην Ιαπωνία. Εκτός και εάν εκκρεμεί και άλλη ημερομηνία για τις Ασιατικές αγορές...
καλα εκει θα εχουν παθει σοκ...
η αληθεια ειναι οτι το θεωρω πολυ χοντρο που δεν κυκλοφορει εκει η Σονυ...
οκ η Ελλαδα μπορω να αντιληφθω το γιαζτι, και μπορω να καταλαβω και την MS που στην ουσια εχει παρατησει εντελως την ιαπωνικη αγορα... αλλα ρε σεις... ειναι βαρυ η Σονυ να μην κυκλοφορει ιαπωνιοα κονσολα με το launch... Πως αλλαξαν οι καιροι... θυμαμαι πρωτα περιμεναμε ιαπωνια, μετα αμερικη και ξαφνικα εχουν ερθει ολοα τουμπα...
Δεν θα μου φανει περιεργο αν μεγαλη μεριδα της ιαπωνικης αγορας κανει ακομα και μπουκοταζ στο PS4 οταν κυκλοφορησει εκει...
Όχι, καλά έκαναν και δεν μίλησαν για Ιαπωνία, ένα ξεχωριστό event (το οποίο θα γίνει στις 9/9) θα λειτουργήσει πολύ, πολύ καλύτερα για τις ιδιοτροπίες τους. Δε νομίζω πάντως να αργήσει η κυκλοφορία της κονσόλας εκεί πέρα, μάλλον θα κάνουν ό,τι έκανε και η Nintendo με το WiiU, δηλαδή κυκλοφορία καμιά εβδομάδα μετά την Ευρώπη.
Shuhei Yoshida Apologizes for the “Atrocious Camera Work” During the PlayStation gamescom 2013 Press Conference
http://www.playstationlifestyle.net/...ss-conference/
AGREED
Και έλεγα μόνο σε εμένα έκανε εντύπωση?
Δεν μπορεί να είναι τόσο θεούλης.
![]()
Last edited by DJTaurus; 22-08-2013 at 20:47.
Leon_DiZ (22-08-2013),MajereMP44 (24-08-2013),modecris (24-08-2013),psx3 (22-08-2013),Valkyre (22-08-2013)
xaxaxa μλκ κατεβασε ρολα κανονικα ο τυπος!!! ΘΕΟΣ!!! Προς το τελος ανοιγει και το στοματακι!!! χαχαχα πρεπει να εσκασε και ενα μικρο ροχαλητο!! χαχαχαα κλαιω!!
Ο ανθρωπος ειναι αλλου χαχαχαχα κουναει και σε μια φαση το κεφαλακι του οτι και καλα ακουει ασουμε.τιποτα, μηδεν.LOL
Satan has left his killing floor
PS4
Ελα μωρε κακιες τωρα, κοιμοταν και και και τα ματια του ξεκουραζε ο ανθρωπος, τον φαγατε!![]()
" H ζωή είναι μικρή γι' αυτό γράφεται με τρία γράμματα "
(By Stefanos to Simple People)
Bookmarks