Πραγματι... τετοια παιχνιδια χρειαζεται το βιτα κατα την γνωμη μου.
- - - Updated - - -
Cerny on stage PS4
Πραγματι... τετοια παιχνιδια χρειαζεται το βιτα κατα την γνωμη μου.
- - - Updated - - -
Cerny on stage PS4
Ο κουρεας του πρεπει να φαει ισοβια!!!!!
τσακα τσακα τα exclusives lolol troll.
λατρευω την indie σκηνη αλλα ελπιζω και σε ενα full fledged exclusive title...
Αν τελικως τα 7 νεα ip ειναι τα παιχνιδια που ανακοινωνει αυτην την στιγμη ο τυπας που ειναι ανεβασμενος πανω στην σκηνη!!ειναι αυτα που ενοουσανε!!θα φαμε μεγαλη ξενεραααααααααααα.
παιδια κανουν πολυ καλα που αφιερωνουν χρονο στην indie σκηνη....
- - - Updated - - -
με το που ακουγεται το Naughty Dog οι τυποι κατω χειροκροτανε χαχα
Αυτά που δείχνει τώρα είναι indie games;
Καποιος να ριξει αναισθητο τον σκηνοθετη και να παρει την θεση του....please!Βιντεο και παιχνιδι δεν θα μπορεσουμε να δουμε σωστα με τα χαζοπανοραμικα του....
Καλα κρασια!!ουτε ενα παιχνιδι ρε πουστη μου δεν εχουμε δει εως τωρα που να κανει καραμπαμ!!!!!Ενταξει ειδαμε τα ιντιε!!!αλλα αρχιζει και κατανταει βαρετο.
μου θυμισε ICO / SHadow of the Colossus
Ρε παιδιά είδατε κάτι στο Rapture που δεν είδα εγω και άξιζε τόσο χειροκρότημα? Το Rime μου θύμισε ico με χρωματική παλέτα wind waker... ωραίο φαίνεται.
Ok.... Βαριεμαι....
ηρεμησε ρε συ, πως κανεις ετσι δεν τελειωσε ακομα και οχι τα παιχνιδια αυτα ειναι αρκετα σημαντικα. Κι εγω θα ξενερωσω αν δεν δειξουν καποιο ΑΑΑ νεο ΙΡ, αλλα ελεος δεν θα ξενερωσω που εχουν δειξει μεχρι στιγμης 20 καινουργια παιχνιδια...
Απο την indie σκηνη βγαινει το μελλον... τι η Naughty Dog εγινε ξαφνικα ετσι γαματη? Απο εκει ξεκινησαν και αυτοι και η Σονυ τους στηριζει με βλεψεις για το μελλον...
New Shadow of the beast ? :O
Bookmarks