Koίτα έχει μια ομάδα 200+ ατόμων και με ένα development κύκλο, 2 χρόνων πες με αυτό το πλήθος, μπορείς να φανταστείς σε τι επίπεδα κυμαίνεται το κόστος του. Δεν νομίζω ότι είναι παράλογο ούτε αυτά που ζητάει, ούτε ο χρόνος development. Ορισμένα βέβαια ποσά είναι εξωφρενικά για να είναι αληθινά, όπως το κόστος ενός σκάφους στις 150000£. Ίσως θα έπρεπε να ήταν πιο διαφανής και να σπάει τα πόσα που ζητάει πιο αναλυτικά. Είμαι σίγουρος πάντως ότι για να υλοποιηθούν όλα αυτά που κάνει θέλει μεγάλο budget. Aυτό με τον επενδυτή τραγικό fail, συμφωνώ! Από τεχνικής άποψης CryEngine 3 είναι πιστεύω θα φάει αρκετό optimization μέχρι να βγει. Μια γενιά μπροστά δεν νομίζω να είναι. Αλλά είμαι σίγουρος ότι το αποτέλεσμα θα είναι εντυπωσιακό.
Η σύγκριση με το No Man's sky, είναι δεδομένη αλλά τα παιχνίδια είναι τελείως διαφορετικά. Το No Man's Sky από όσο καταλαβαίνω θα έχει ένα πολύ μεγύτερο διάστημα από το Star Citizen αλλά οι ομοιότητες είναι μόνο στο ότι πετάς από πλανήτη σε πλανήτη. Το No Man's Sky είναι single player παιχνίδι εξερεύνησης, νομίζω έχει και dogfighting αλλά αν έχω καταλάβει καλά αυτό που κάνεις είναι να εξερευνείς πλανήτες. Το Star Citizen είναι mmo, έχει πραγματική οικονομία, αγοράζεις σκάφη, αναβαθμίσεις, hangars και δεν ξέρω κι εγώ τι άλλο και έχει πιο πολύπλοκο σύστημα μάχης αφού είναι από τα θεμελιώδη στοιχεία του gameplay του. Προσωπικά προτιμώ το No Man's Sky σαν παιχνίδι, πρώτον γιατί δεν έχω χρόνο για competitive multiplayer και δεύτερον επειδή γουστάρω την εξερεύνηση. Αλλά το Star Citizen, έχει περισσότερα στοιχεία στο gameplay του, πέρα από αυτά που έχει κάνει ήδη το No Man's Sky.
Bookmarks