Results 1 to 20 of 866

Thread: The PC vs. Console Debate

Hybrid View

Previous Post Previous Post   Next Post Next Post

Εσυ νομιζεις οτι η διαφωνια ειναι επιπεδου"Εμενα μαρεσει το πορτοκαλι,εσενα σαρεσει το μπλε" ενω στην ουσια η διαφωνια ειναι για να στο πω ακομψα"Εγω πρωτιμαω να τρωω σκατα,εσυ προτιμας να τρως φαγητο" χωρις φυσικα να υποννοω οτι οι κονσολες ειναι σκατα,απλα σου φερνω ενα ωμο παραδειγμα για να το καταλαβεις.

Απ'την αλλη αν δε μπορεις να καταλαβεις τη διαφορα των 2 παραδειγματων που προανεφερα,πιστεψε με δεν υπαρχει νοημα να συζηταμε,φιλικα παντα

Moderator PDS's Avatar
    PSN ID
    PDS_13

Quote Originally Posted by Alastor View Post
    Εσυ νομιζεις οτι η διαφωνια ειναι επιπεδου"Εμενα μαρεσει το πορτοκαλι,εσενα σαρεσει το μπλε" ενω στην ουσια η διαφωνια ειναι για να στο πω ακομψα"Εγω πρωτιμαω να τρωω σκατα,εσυ προτιμας να τρως φαγητο" χωρις φυσικα να υποννοω οτι οι κονσολες ειναι σκατα,απλα σου φερνω ενα ωμο παραδειγμα για να το καταλαβεις.

Απ'την αλλη αν δε μπορεις να καταλαβεις τη διαφορα των 2 παραδειγματων που προανεφερα,πιστεψε με δεν υπαρχει νοημα να συζηταμε,φιλικα παντα
    Μα εγω πιστευω οτι ''εσυ'' προτιμας σκατα (το παραδειγμα σου δανείζομαι, χωρις και εγω να εννοω οτι τα pcs ειναι ταδε)
    Εγω ειχα την δυνατοτητα να παιξω το 2013 τα 2 παιχνιδια με τα περισσοτερα βραβεια GOTY και ο pc only gamer επαιζε LOL(πιθανον να μην εισαι ενας απο αυτους,επειδη εχεις και κονσολα οπως λες).
    Οποτε εξαρταται απο το τι ακριβως θεωρει ο καθενας ''σκατα''.Τα τοπ games δεν ειναι κοπρανα για μενα.Για gaming δεν μιλαμε?

Δεν εχω προβλημα με τις προτιμησεις σου/του κτλ.Καθε αλλο.
    Εχω προβλημα οταν με λενε προβατο για την προτιμηση μου.Το προβατο με την εννοια που το χρησιμοποιουμε, δεν εχει την ικανοτητα να προτιμαει.Σωστα?Οποτε...
    Οπως και σενα δεν σε λεω προβατο γιατι εχεις τους λογους σου που προτιμας κατι αλλο και ειναι σεβαστοι.
    Last edited by PDS; 10-12-2014 at 22:30.
    .

3. The Following User Says Thank You to PDS For This Useful Post:

NoobShyBot (11-12-2014)

Bookmarks

Bookmarks