Page 28 of 44 FirstFirst ... 1824252627282930313238 ... LastLast
Results 541 to 560 of 866

Thread: The PC vs. Console Debate

Default the PC VS Console debate

Με βάση την τιμολόγηση των next gen κονσολων και το γεγονός ότι η τεχνολογία κυριολεκτικά κάνει μεγάλα άλματα κάθε χρόνο στις φορητές είμαι σχεδόν σίγουρος ότι η διάρκεια ζωής στις next gen θα πέσει στην 5ετια. Είχε διατυπώσει παλαιότερα ο Λευτέρης μια ενδιαφέρουσα άποψη για το lifespan του One. Η Apple σε 2 χρόνια θα μπορεί να εξοπλίζει τους Mac με custom arm.... χωρίς να το παρακολουθώ στενά λογικά και οι snapdragon θα εξελίσσονται με γοργούς ρυθμούς. Δεν ξέρουμε τι θα δούμε σε 2 χρόνια που θα έχουν λύσει με την βοήθεια της μικρότερης αρχιτεκτονικής και άλλων τεχνικών την ενεργειακή απόδοση. Φοβάμαι ότι αν επιμείνουν πάλι στην 7ετια τεχνικά θα γίνουν irrelevant και είμαι περίεργος ποσά studio θα αντέξουν τα υπέρογκα κόστη εξέλιξης ενός tripleA τίτλου. Τεσπα εκεί που θέλω να καταλήξω είναι ότι με διάρκεια ζωής των κονσολων κοντά στην 5ετια το παρών τοπικ δεν έχει νόημα.

Sent from my iPad using Tapatalk

Moderator PDS's Avatar
    PSN ID
    PDS_13

5-6 χρονια παντως κρατανε παραδοσιακα οι κονσολες.Αλλο που τωρα ξεφυγαν.
    .

[QUOTE=BigBOSS;528454]αυτη η λιστα αποδεικνύει πως οι pc gamers ενδιαφέρονται μονο για τα γραφικά και οχι για το παιχνίδι
    Current Players Peak Today Game

609,918 766,672 Dota 2
    144,337 147,677 Counter-Strike: Global Offensive
    68,190 68,190 Team Fortress 2
    55,455 62,800 Football Manager 2014
    45,480 48,805 Sid Meier's Civilization V
    42,161 43,258 Garry's Mod
    31,640 32,005 The Elder Scrolls V: Skyrim
    30,807 30,957 Counter-Strike
    21,674 21,674 PAYDAY 2
    20,948 20,948 Counter-Strike: Source
    20,931 21,180 Arma 3
    19,527 19,527 DayZ
    15,881 16,879 Rust
    15,146 15,347 Warframe
    13,349 13,349 Terraria
    12,946 13,839 Total War: ROME II
    12,339 12,339 DARK SOULS™ II
    11,311 11,781 War Thunder
    11,186 11,330 Left 4 Dead 2
    9,695 10,419 Borderlands 2
    9,468 9,581 Europa Universalis IV
    9,423 9,542 Call of Duty: Black Ops II - Multiplayer

και μετά ξύπνησα, αλλο το να ξέρεις πως μια ανοιχτή πλατφορμα έχει απεριοριστες δυνατοτητες και αλλο το αλλο, αλλο η βουρτσα και αλλο η λούτσα.

φαντασου μυαλο που εχουν να πληρωσουν τοσα χρηματα για να φτιαξουν pc και να παιζουν αυτα τα παιχνιδια.εδω ομως λεμε για pc elitist οχι για εναν απλο pc user που παιζει με οτι εχει, βασικα η λιστα που ποσταρες θα επρεπε να ειναι δικο μου επιχειρημα οχι δικο σου, για ποιο λογο να εχω ενα μηχανημα με απεριοριστες δυνατοτητες απο τη στιγμη που τα δημοφιλεις παιχνιδια δεν τις εκμεταλευονται?μηπως για λεω οτι το χω?δικαιωμα σου βεβαια
    Last edited by spyros arianara; 20-06-2014 at 22:00.

PS4forums Addict Axilleas_GR's Avatar
    PSN ID
    Axilleas_GR
    Name
    Χάρης

Με κούρασε το thread παααρα πολύ. Να πω και εγώ τη γγνώμη μου πάνω σε όσα έχουν ήδη γραφτεί. Το resume της όλης αντιπαράθεσης είναι ότι δεν έχει νόημα καθόλου. Ποτέ κανένας που έχει απλή λογική δεν πρόκειται να ισχυριστεί ότι μια κονσόλα μπορεί να αποδίδει καλύτερα γραφικά από ένα high end gaming pc. Κάποια exclusives ίσως ναι αλλά και μόνο επειδή είναι exclusives είναι αδύνατον να υπάρξει συγκριση απευθείας. Όσοι επιλέγουν κονσόλες το κάνουν κυρίως για λόγους ευκολίας, κόστους ακόμη και φορητοτητας. Φαντάζομαι φίλε ΒΒ πως θα συμφωνείς και εσύ ότι είναι ευκολότερο να πάρεις την οποιαδήποτε κονσόλα στο σπίτι του κολλητού σου ή στο εξοχικό από το να μεταφέρεις ολόκληρο pc. Όλα αυτά βέβαια με ένα μικρό κόστος σε επιδόσεις (στην ανούσια σύγκριση με ένα gaming pc ) το οποίο είμαι και ειμαστε πρόθυμοι να το αποδεχτούμε αφού δεν μειώνει καθόλου τη συνολική εμπειρία που απολαμβάνουμε μέσω του gaming.
    Έχετε επιδοθεί εδώ και πολλές σελίδες σε μια αντιπαράθεση που δεν έχει κανένα νόημα αφού οι προτιμήσεις του καθενός είναι κάτι τελείως υποκειμενικό. Εσένα μπορεί να σου αρέσει να παίζεις παιχνίδια που να αγγίζουν τη τελειότητα σε όλους τους τομείς χρησιμοποιώντας το hardware- software του pc σου εμένα παλι όχι. Δεν καταλαβαίνω γιατί ο ένας πρέπει να είναι υποδεέστερος του άλλου. Είναι θέμα προσωπικής επιλογής. Έχω pc στο σπίτι μου και δεν το έχω φτιάξει ποτέ ώστε να παίζει παιχνίδια. Να φανταστείς ότι δεν μπορεί μα τρέξει ούτε καν το COD 2. (Ναι είναι παλιό αλλά τη δουλειά του την κάνει μια χαρά)

5. The Following 3 Users Say Thank You to Axilleas_GR For This Useful Post:

mihalis13 (21-06-2014),PDS (21-06-2014),spyros arianara (21-06-2014)

Moderator PDS's Avatar
    PSN ID
    PDS_13

Quote Originally Posted by spyros arianara View Post
    φαντασου μυαλο που εχουν να πληρωσουν τοσα χρηματα για να φτιαξουν pc και να παιζουν αυτα τα παιχνιδια.
    Υπαρχουν αρκετα καλα παιχνιδια στην λιστα.
    .

PS4forums Addict dlevel's Avatar
    PSN ID
    dlevel

να ξαναπώ βέβαια ότι παρότι είναι ακριβότερο να στισεις ενα καλό PC, έχεις φτηνότερα παιχνίδια ( 50%+ ) με το steam κλπ.

και με το plus εχεις τζαμπα, τεσπα νομιζω η συζητηση δεν παει πουθενα

Elite BigBOSS's Avatar
    PSN ID
    BigBOSS_Gr

Quote Originally Posted by spyros arianara View Post
    φαντασου μυαλο που εχουν να πληρωσουν τοσα χρηματα για να φτιαξουν pc και να παιζουν αυτα τα παιχνιδια.εδω ομως λεμε για pc elitist οχι για εναν απλο pc user που παιζει με οτι εχει, βασικα η λιστα που ποσταρες θα επρεπε να ειναι δικο μου επιχειρημα οχι δικο σου, για ποιο λογο να εχω ενα μηχανημα με απεριοριστες δυνατοτητες απο τη στιγμη που τα δημοφιλεις παιχνιδια δεν τις εκμεταλευονται?μηπως για λεω οτι το χω?δικαιωμα σου βεβαια
    αυτο που λες ηδη απαντήθηκε

Quote Originally Posted by BigBOSS View Post
    Ο απολυτος pc elitist που λες με την Τitan (για να πω την ακραια περιπτωση δηλαδη το 1-2%) μπορει σε αυτο το pc να παιζει απο Rome Τοtal War μεχρι Rome 2 και απο GTA San Andreas μέχρι το GTAV οταν κυκλοφορησει,θελω να πω πως ναι μεν γουστάρει τεχνολογια αλλά θα παιξει και παλια games με τα οποια στις κονσολες κανεις δεν ασχολειται πλέον. Αυτο το συναντάς μονο στο pc, δηλαδή την δυνατοτητα στο ιδιο μηχανημα να τρεχεις απο Tomb Raider μεχρι το μοντερνο Tomb Raider με το εξελιγμένο hardware και λογισμικο των ημερών μας.
    αντιθετα για να τρέξεις το metal gear solid 3 στο ps3 πρεπει να το αγοράσεις δεύτερη φορά. Αντιθετα στο pc με hardware και λογισμικο του 2014 μπορω να τρέξω και το Rome Total War του 2004 και το Rome 2 του 2013. Αυτό ειναι μεγάλη υπόθεση.

επισης εννοειται πως απο την παραπάνω λιστα πρεπει να εχεις καλό pc αν θες να τα παιξεις πολύ καλύτερα απαιτητικά games σαν το Arma III, DayZ ή Rome II.

Χαχαχαχαχα.... άμα υπάρχει και εσωτερικός ανταγωνισμός το σετάρισμα ενός παιχνιδιού θα απαιτεί Ph.D απλώς για να τρέξει αποδεκτά σε πρώτη φάση.... ρε σεις ακόμα τους τα σκάτε (?).... τρέχω να πάρω ένα bargain turbo-x stin(k)!!!

Easily the most exciting part of the discussion is the fact that Huddy doubles down on AMD’s assertion that Nvidia Gameworks presents a threat to PC gamers, most notably by adding lines of code to games that would hinder performance on AMD graphics cards (It’s some pretty damning assertions)
    http://www.maximumpc.com/no_bs_podca..._richard_huddy
    Last edited by DJTaurus; 22-06-2014 at 21:08.

11. The Following User Says Thank You to DJTaurus For This Useful Post:

Valkyre (23-06-2014)

Stealth Moderator Valkyre's Avatar
    Name
    Δημήτρης

Eπαιζα εχθες διαφορα παιχνιδια του PS4 με σκοπο να βγαλω φωτο για το θρεντ που εχουμε με τις φωτογραφιες μας, και οπως επαιζα watchdogs ετυχε απο κωλοφαρδια να βρεθω στο ιδιο σχεδον σημειο που ειχα δει την παρακατω φωτογραφια και με τις ιδιες συνθηκες περιπου:

Η παραπανω φωτο ειναι απο PC φαινομενικα με ultra settings και running το τελευταιο mod με τα εφφε του Ε3 2012.

Ετυχε λοιπον και οπως ειπα βρεθηκα με σχεδον ιδιες συνθηκες (υπαρχει διαφορα στην ωρα και τον καιρο εστω μικρες, αρα και στους φωτισμους) στο PS4 και ειπα να ποσταρω την παρακατω φωτογραφια για να γινουν πιο αμεσες και αντιληπτες οι διαφορες. Keep in mind οτι η φωτο του PS4 ειναι με τον πολυ μετριο capture που εχει το μηχανημα και σαφως χανει σε ευκρινεια σε σχεση με την πραγματικοτητα. Capture card δεν εχω δυστυχως για το ιδανικο αποτελεσμα.

Click image for larger version. 

Name:	WATCH_DOGS?_20140623014758.jpg 
Views:	189 
Size:	404.6 KB 
ID:	4990

PSN ID
    dlevel

καλύτερα μαύρα βλέπω στο original source του PC, αλλα μια χαρά και στο PS4

Moderator PDS's Avatar
    PSN ID
    PDS_13

Eγω βλεπω οτι ειναι unplayable η ps4 εκδοση.
    Xαρας το κουραγιο σας οι ps4 users.
    .

15. The Following 2 Users Say Thank You to PDS For This Useful Post:

DJTaurus (23-06-2014),FotisGRC (23-06-2014)

Name
    Δημήτρης

Quote Originally Posted by dlevel View Post
    καλύτερα μαύρα βλέπω στο original source του PC, αλλα μια χαρά και στο PS4
    Ξαναλεω υπαρχει διαφορα και στον καιρο και στην ωρα της ημερας στις 2 φωτο και φυσικα παιζει τον ρολο του και το capture του PS4. Στην TV μου τα πραγματα φαινονται αρκετα καλυτερα. Μακαρι να μπορουσα να παρω screen capture απευθειας απο την TV... αλλα δυστυχως δεν...

17. The Following User Says Thank You to Valkyre For This Useful Post:

DJTaurus (23-06-2014)

PSN ID
    dlevel

Quote Originally Posted by Valkyre View Post
    Ξαναλεω υπαρχει διαφορα και στον καιρο και στην ωρα της ημερας στις 2 φωτο και φυσικα παιζει τον ρολο του και το capture του PS4. Στην TV μου τα πραγματα φαινονται αρκετα καλυτερα. Μακαρι να μπορουσα να παρω screen capture απευθειας απο την TV... αλλα δυστυχως δεν...
    καλα ναι, άσε που παίζουν ρόλο και τα settings που βάζεις στη tv, μετά απο ένα χρόνο έκατσα και έκανα calibration ( ξεχωριστό για gaming hdmi και άλλο για τα movie ) στην 55ES8000 και αναρωτιόμουν ΤΙ έβλεπα τόσο καιρό. ιδικά στο gaming άλλο πράμα, οπότε τα μαύρα της πρώτης σίγουρα τα πιάνεις

Name
    Δημήτρης

Quote Originally Posted by dlevel View Post
    καλα ναι, άσε που παίζουν ρόλο και τα settings που βάζεις στη tv, μετά απο ένα χρόνο έκατσα και έκανα calibration ( ξεχωριστό για gaming hdmi και άλλο για τα movie ) στην 55ES8000 και αναρωτιόμουν ΤΙ έβλεπα τόσο καιρό. ιδικά στο gaming άλλο πράμα, οπότε τα μαύρα της πρώτης σίγουρα τα πιάνεις
    Ετσι ακριβως. Μια calibrated οθονη εχει πολυ μεγαλη διαφορα απο μια χωρις σωστες ρυθμισεις. Τα ιδια ειχα παθει κι εγω. Ασε που πηρα πλασμα ειδικα για τα μαυρα, γι αυτο και σου ειπα οτι δεν εχει θεμα με τα μαυρα η εικονα του Watchdogs

20. The Following User Says Thank You to Valkyre For This Useful Post:

dlevel (23-06-2014)

Moderator PDS's Avatar
    PSN ID
    PDS_13

Quote Originally Posted by Valkyre View Post
    PC ultra + mods
    Spoiler!

PS4
    Spoiler!
    meanwhile στα PCεργαστηρια...εεε.. φορουμς μολις ειδαν την ps4 εκδοση στο ποστ του Val.:
    http://www.grapheine.com/bombaytv/de...4c5396b8a.html

πλακιτσα για να χαλαρωσουμε(μην παρεξηθει ο BB,απλα ταιριαζε καλυτερα με ενα ονομα ).
    Last edited by PDS; 23-06-2014 at 13:57.
    .

22. The Following 3 Users Say Thank You to PDS For This Useful Post:

Axilleas_GR (24-06-2014),DJTaurus (23-06-2014),FotisGRC (23-06-2014)

PS4forums Fanatic spartan's Avatar
    PSN ID
    air23gr

Επειδη εχω και εγω πισι!!εβαλα εχθες το βραδυ το μοντ.Διαφορες υπαρχουν κυριως στα τεξτουρ και στους φωτισμους(+και το εφφε θολωματος που εχουν προθεσει για τις μακρινες αποστασεις)Σιγουρα το παιχνιδι φαινεται πιο ομορφο!!αλλα οπιος περιμενει να δει τα γραφικα του τεκ ντεμο του 2012 στο συγκεκριμενο μοντ!!δυστυχως θα απογοητευτει.

Οποιος θέλει διαβάζει τα comments.
    http://www.dsogaming.com/news/middle...e-6gb-of-vram/

Senior Member efthimisv's Avatar
    PSN ID
    efthimisv
    Name
    Ευθύμης

Να έχεις και τα 2 είναι το καλύτερο. PS4 για τις αποκλειστικότητες και τα λοιπά στο Pc.

Bookmarks

Bookmarks