Results 1 to 20 of 866

Thread: The PC vs. Console Debate

Threaded View

Previous Post Previous Post   Next Post Next Post
    Elite GRZEUS's Avatar
    PSN ID
    NecegoR
    Name
    chris black

Ας πω την άποψη μου και εγώ........και ίσως θα είμαι λίγο κακός γιατί με τα PC τα έχω πάρει άγρια εδω και χρονια.....καταρχάς καποιος είπε οτι δεν έχουν ολοι λεφτά να πάρουν καλο pc, και πάνε σε κονσόλες. Εγω θα έλεγα κανεις λογικός πλεον δεν θα δωσει λεφτά για PC. Και εγώ ήμουν απο τους πολύ χαζους που έδινα 600€ κάθε χρόνο μονο για αναβάθμιση..... Για να παίζω τι?????? Cod??????? Counter strike?????? Κάπου εκεί ξυπνησα σε εποχές ps2 που έπαιζα games τα οποία απλα με ταξίδευαν αλλου....παιχνίδια που δεν τα εβρισκες σε PC...... Απο κει κ πέρα για εμένα το pc είναι μονο για δουλεια..... Εχω ακριβό pc μονο γιατί ασχολούμαι μ μουσική και γραφιστική και 3d. Τίποτα άλλο......... Και σε αυτό ακόμα καλυτερα να εχεις Mac.......

Οσον αφορα τώρα για το αν η κονσόλες κρατανε πίσω τα PC, θα πω οτι τα PC τα κρατάνε πισω οι ίδιοι που τα γουσταρουν..οι ίδιοι PC gamers κατεστρεψαν τον χώρο τους και ακόμα δεν το κατάλαβαν..... Που απο το 95 μέχρι και κάπου 2008 που η πειρατεία ηταν στα φουλ...... Οποιον ήξερα κανεις δεν έπαιρνε γνήσια..... Και για να μπορέσουν οι εταιρείες να τα βγάλουν περα έστησαν το marketing με το hardware....... Και να το fear με αυτή κάρτα και τον επεξεργαστή...... Και να το crysis να το ενα να το άλλο....... Έκαναν τον κόσμου να σκάει λεφτα για καρτες και επεξεργαστές, όταν πριν δεν εσκαγε για games..... Ευτυχώς τοτε κατάλαβα που παει το πράγμα και σταμάτησα να ασχολούμαι........ Μου θύμιζε φαση να δες τι εξάτμιση εχω στο γκάζι μου και δες τι έχω εγώ....... Και πάμε μια κόντρα..... Και απο ουσία games??? ΤΙΠΟΤΑ

Πες τε μου και τώρα πιο PC εποχής 2007 μπορεί να βγάλει γραφικα tlous ?????

Bookmarks

Bookmarks