Originally Posted by
BigBOSS
Το Crysis 3 έχει ξεπεράσει το πρώτο Crysis ποια assets κτλ μου λες. Το ανέπτυξαν στο pc και το μετέφεραν στις κονσολες με τεράστιο downgrade στα πάντα όλα. Το ps3 δεν μπορούσε να πιάσει ούτε τα low settings του pc λογω του απαρχαιωμένου του hardware και για κανενα αλλο λόγο, διαφορετικά έχεις αυταπάτες. Το Crysis 3 αποτελεί ένα απο τα παραδείγματα του τι τεράστια διαφορά μπορει να υπάρξει ως προς το τελικό αποτέλεσμα μεταξύ pc και κονσόλας όταν το game αναπτυχθεί με βάση το pc. To ίδιο γινεται τώρα και με την CDprojekt εναν pc developer. To παιχνίδι τους το αναπτυσουνε με οτι καλύτερο υπάρχει στο εξελισσόμενο pc hardware και όχι με βαση το ps4 ή xbox one τα οποία θα πάρουνε ένα downgrade pc port sub1080p σύμφωνα με την φήμη γιατί μάλλον μέχρι εκεί φθάνει το hardware που έχουνε για ένα pc game σαν το Witcher 3. Deal with it.
Δεν έχω τερματησει το ΤLOUS αλλά το έχω δει απο κοντά και σε videos. Δεν αμφισβητώ σε καμιά περιπτωση την αξία του, αλλοίμονο, αλλά οταν λες πως βάζει κατω πολλά pc games από άποψη γραφικών αυτό απλά ειναι ανάξιο σχολιασμού. Δεν αξίζει να πω κατι παράπάνω εδώ. Για το ΑC3 θα το ξαναπώ, βάλε διπλα δίπλα ενα pc με ένα ps3, όταν δεις πως στο pc έχει καλυτερα γραφικά ακόμη και σε medium, 60fps κτλ ενώ στο ps3 το frame rate θα πέφτει στα 18-20fps, θα υπάρχουνε jaggies, εντονο aliasing κτλ και όλα αυτά επειδή το game ειναι πάνω απο τις δυνατότητες της κονσόλας. Απλώς προτιμησαν να πεφτει το frame rate στα 20fps παρά να ριξουνε λιγο τα γραφικά για να τρέχει ομαλότερα. Κα τ αλλα πραματι ειναι console port που στο pc παιζει/δειχνει πολύ ανώτερο.
Bookmarks