Quote Originally Posted by BigBOSS View Post

λολ ποιος σου ειπε πως ο pc gamer ειναι απαραιτητα και πλουσιος; δηλαδή ο console gamer που εχει δύο και τρεις κονσολες και τις τροφοδοτει με games που έχουνε τιμή 60 ευρώ, αυτος τι ειναι; καποιος που πηρε ξερω γω την GTX 780 μπορει να στερηθηκε κατι άλλο όπως ενα ps4 δεν ειναι απαραιτητα λεφτάς. Απλώς έθεσε μια προτεραιοτητα σχετικά με το τι θελει περισσοτερο.

Συμφωνω απολυτα, αν και δεν ημουν εγω που μιλησα για consol gamers που δεν εχουν λεφτα να αγορασουν ενα καλο pc... Αλλα μιας και το εφερε εδω η κουβεντα για πες μου εσυ που ξερεις, ποσα λεφτα θελω για να παιξω το νεο witcher σε ολη του τη δοξα? Ωστε να πω οτι αξιζει να παρω την pc εκδοση και οχι του ps4. Απο το μηδεν ετσι?

Τι σχέση εχει το WoW;
Eλα τωρα που δεν καταλαβαινεις... Ενα παιχνιδι που ειχε φτασει και τα 10εκ παικτες ενα φεγγαρι, που δεν ειναι free, γιατι η blizzrard μεσα στα εκατονταδες πατς και πολλες επεκτασεις δεν εχει κανει ενα σοβαρο update για να το κανει τουμπανο στα γραφικα, οσο καρτουνιστικο κι αν μοιζει για να σε προλαβω, αφου ειναι τοσοι πολλοι πια αυτοι που εχουν τουμπανο pc και το μονο που στεκεται εμποδιο ειναι οι κονσολες?

edit
Εχεις διαλεξει τις χειροτερες pic για το last , ειμαι σιγουρος οτι μπορεις και καλυτερα...