Την επομενη φορα ψαξε ακομα καλυτερα μπορεις να βρεις ακομα πιο αθλιες εικονες και captures για το Last of Us... ελεος δηλαδη...
Meanwhile τα μισα απο τα παιχνιδια που λες δεν βλεπω να εχουν τραγικη διαφορα στο PS3. Σιγα την εξωφρενικη διαφορα που εχει αυτο εδω το screenshot του Mass Effect 3
απο αυτο εδω (φυσικα δεν μπορεσα να βρω την ιδια εικονα και δεν εκατσα να ψαξω πολυ):
Σε λιγο θα μας πεις οτι δεν αναγνωριζεις ποιο παιχνιδι ειναι η δευτερη εικονα με το "χασμα" που υπαρχει. Η υπερβολη σε ολο της το μεγαλειο.
Ή το bioshock για ΠΧ
PS3:
Δεν λεω οτι δεν ειναι καλυτερες οι PC εκδοσεις, ειναι και μαλιστα αρκετα, αλλα η υπερβολη στο χασμα ειναι απιστευτη... απλα. Σιγα το next gen shit...
Χασμα μπορω να δεχθω οτι υπαρχει μοναχα στις περιπτωσεις Witcher 2 και Crysis 3. Αλλα και παλι το παιχνιδι ειναι το ιδιο.
Το περιεργο ξερεις πιο ειναι ομως?
Οτι μου βαζεις φωτογραφιες απο Bishock και Mass Effect (σιγα τα benchmarks...) και μου τις παρουσιαζεις σαν ενδεικτικες του χασματος μεταξυ των PC και των κονσολων, αλλα οταν αναφερομαστε σε PS4 και Infamous, Killzone ε τα γραφικα ειναι .... "μετρια" στην καλυτερη των περιπτωσεων και παλι ετσι δεν ειναι? Δεν μπορω δηλαδη να δικαιολογησω αλλιως τον θαυμασμο σας σε εικονες οπως αυτες:
Spoiler!
και ταυτοχρονα την απαξιωση σου/σας ως PC gamers, ως προς τις εικονες αυτες (ολες απο το thread του Neogaf using το screen capture του PS4 κατευθειαν απο το μηχανημα ):
Spoiler!
Δηλαδη, δεν ξερω... τοσο χαλια φαινονται ολα αυτα? Toσο "ρουτινα" για εσας? Το ΜΕ3 σας αποσβολωνει, αλλα το Infamous/Killzone "meh"?
Ποσο double standards?
Προσωπικα οι φωτο που εβαλες πιο πανω, σορρυ κιολας αλλα φαινονται κατα πολυ χειροτερες απο αυτα που βλεπω λιγο πιο πανω. Nα ειμαι ειλικρινεις το χασμα μεταξυ των φωτο σου και των δικων μου ειναι τεραστιο. Αυτο ειναι true next gen χασμα οχι να παιζεις Assassins creed 3 με καλυτερο ΑΑ και αναλυση... Με εξαιρεση το Crysis που και αυτο το θεωρω πιο κατω απο αυτα που εβαλα. Ειδικα απο το infamous το οποιο ειναι open world ενω το αλλο ειναι ενα mostly linear shooter. Πραγματικα πιστευω οτι αν ελεγαν σε εναν PC gamer οτι οι παραπανω φωτο ειναι απο παιχνιδι PC θα εγραφε σχολια τυπου "ουαο απιστευτο" και αν ελεγες στον ιδιο οτι ειναι απο PS4 θα σου ελεγε "LOL console gfx are so 2007".
Disgusting απλα. Δεν ξερω ισως εχουν συνηθισει να κολανε την μουρη τους στο μονιτορ και να ψαχνουν να δουν αν φαινεται ενα jaggie στα γραφικα...τρελαινονται στην ιδεα. Gamers σου λενε μετα.

Reply With Quote
Bookmarks