Originally Posted by
BigBOSS
καλά οκ ας μην το κουράσουμε, δεν θέλω να σου αλλαξω άποψη απλως λέω την δικιά μου. Τέλος ας σημειωσω κάποια πράματα
-η τεχνολογια για να έχουμε το Witcher 3 μπορει να υπάρχει εδώ και 10 χρονια το θέμα ειναι τι αριθμός ανθρώπων ειχε προσβαση σε αυτην την τεχνολογία, αν καταλαβαινεις τι θέλω να πω. Ναι σιγουρα το Witcher 3 μπορουσε να δημιουργηθεί και πριν 5 χρονια ομως για να το παιξεις θα ηθελες GTX 490 QUAD SLI και αν. Δηλαδή τι θες να έβγαζαν ένα game που δεν θα το έπαιζε κανεις γιατι δεν θα ειχε τα λεφτά; Αντιθέτως σημερα αντι για 3000 ευρώ σε κάρτες γραφικών παιρνοντας μια καρτα γραφικών των 300 ευρω μια χαρά θα το παιζεις σε 1080p με πολύ καλές ρυθμίσεις (δεν λεω με ολα τερμα ουτε εγώ έχω την απαιτηση να παιζω με τα πάντα τερμα, δεν με ενδιαφέρει).
-Για το AC3 σου απαντησα, αναπτυχθηκε με βαση το hardware των κονσολων αλλά και πάλι στο pc δειχνει καλυτερο, τρεχει ομαλοτερα,εχει tessalation κτλ. Ομως πέρα απο το AC3 βαλε διπλα διπλα Αrkham City (pc) vs Arkhma City(ps3), GTA IV (pc) vs GTA IV (ps3) Fallout 3 (pc) vs Fallout 3 (ps3) και τόσα αλλα. Τα games που αναπτυχθηκαν καθαρά με βάση το pc hardware καν δεν τα αναφέρω.
-Δεν υπογράφω κανενα petition για να κυκλοφορησει κατι στο pc. Σου ειπα ps4 θα παρω για τις αποκλειστικοτητες για το Phantom Pain κτλ. Δεν ειπα ποτε πως οι κονσολες δεν εχουνε λογο υπαρξης. Το RDR το εχω αγορασει στο ps3, δεν περιμενα να κυκλφοφορησει σε pc.
- Yπαρχουνε πολλοί developers που κυκλοφορούνε games μονο σε pc.
- Yπαρχουνε games που κυκλοφορουνε μονο σε pc, υπαρχουνε games που κυκλοφρουνε μονο σε κονσόλες, υπάρχουνε games που κυκλοφορούνε και στα δύο.
-Το ειπαμε τα Witcher ειναι καθαρά pc games και pc port για τις κονσόλες.
εδώ εισαι πολύ λάθος. Αν και δεν ανηκω σε αυτην ακραια κατηγορια με την έννοια οτι δεν θα παρω δύο Τitan (δεν μπορω αλλωστε να τις παρω) για να παιζω Witcher 3 με 100 fps 1440p 8xMSAA, καθένας εχει τα δικά του δεδομένα ποιοτητας και αυτο ειναι απολύτως σεβαστο. Οσοι ασχολουνται με το pc hardware, με overclocks κτλ το κάνουνε διοτι αγαπούνε την τεχνολογια και θέλουνε συνεχώς να ακολουθούνε τις εξελιξεις. Δεν ενοχλούνε κανεναν και δεν υπάρχει κατι μεμπτο σε αυτό. Το κάνουνε επειδή έτσι γουστάρουνε πολύ απλά. Και μαγκια τους που έχουνε pc με Τitan κτλ. Αυτο δεν σημαiνει όμως πως δεν λατρευουνε και τα games. Kαι σου ειπα στο pc υπαρχουνε χιλιάδες ατομα που παιζουνε απο τα πιο παλια games μεχρι τα πιο συγχρονα/απαιτητικά. και αυτά τα άτομα εχουνε pc με φοβερη δυναμη.
Bookmarks