Πραγματικά μιλάμε για αρρώστια όπως λέει και ο Val.
Δεν έχω κάτι με τους Pc Gamers εκεί τους βολεύει να παίζουν και να ευχαριστιούνται τα games τους και έτσι πρέπει. Ο καθένας όπου και όπως γουστάρει.
Εμένα για παράδειγμα ποτέ δεν με βόλεψε το pc gaming (πέραν του FM ) ούτε τα strategy μου άρεσαν ποτέ, ούτε καν το Diablo(που ναι αυτό το ζήλευαν αρκετοί console games και τελικά ήρθε και στις κονσόλες) οπότε ποτέ δεν έσκασα λεφτά για gaming pc. Πάντα το είχα εργαλείο δουλειάς και ότι κάνω με τη μουσική. Και τώρα που με έψησε ένας κολλητός μου για το DayZ (οκ ταλαιπωρήθηκα απο settings και κρασαρισματα, αλλά μιλάμε για παιχνίδι σε ALpha έκδοση) δεν άντεξα να παίζω άλλο.. 10 ώρες και το έσβησα από το σκληρό.. Ο κολλητός μου έχει κλείσει ήδη 200.. Εγώ δεν είμαι φαν τέτοιων παιχνιδιών, θέλω το story μου..(δεν λέω οτι δεν έχει το pc τέτοια παιχνίδιια προς θεου)

Το ιδανικό θα ήταν να είχα στο σαλόνι μου ενα ps4,xboxone,wiiu και ένα τούμπανο pc (με αυτή τη σειρά θα τα έπαιρνα αν είχα τη δυνατότητα μόνο για ένα) και να παίζω ότι γουστάρω με το χειριστήριο μου.
Δεν είπαμε ποτέ ότι ένα PC δεν τρέχει καλύτερα ένα παιχνίδι από μια κονσόλα, αλλά όχι και να λέμε δεν ζηλεύουμε τα Uncharted (όσα δεν φτάνει η αλεπού....)