Page 26 of 44 FirstFirst ... 1622232425262728293036 ... LastLast
Results 501 to 520 of 866

Thread: The PC vs. Console Debate

Stealth Moderator Valkyre's Avatar
    Name
    Δημήτρης

Quote Originally Posted by BigBOSS View Post
    αυτη η εικονα αδικεί την pc εκδοση γιατι και περα οτι ειναι jpg σε κινηση το παιχνιδι φαινεται τουλάχιστον δυο φορές καλύτερο οποτε για ακομα καλυτερη συγκριση βαλτε διπλα δίπλα τις δύο εκδοσεις μπας και δειτε την πραγματικη αλήθεια οτι δηλαδή οσο καλη και να ειναι η 360 εκδοση για τις δυνατοτητες της κονσολας σιγουρα δεν αγγιζει με τιποτα την pc έκδοση.
    Διοτι εσυ φυσικα, ο οποιος ξεκινησες την κουβεντα λεγοντας "δεν ξερω πως δειχνει το παιχνιδι στο 360", τα εβαλες διπλα διπλα σε κινηση και τα συγκρινες!!!

Εισαι παρανοικος εντελως ομως.

Στο ενα θρεντ καθεσαι και καυχιεσαι για γραφικα, οταν ομως βλεπεις ενα δηθεν CGI που τελικα ειναι In game trailer του Uncharted 4 καθεσαι και λες σχολια τυπου "ε ενταξει μωρε και τι να τα κανω τα καλα γραφικα ή το καλο animation αμα το παιχνιδι δεν ειναι καλο!!"

Μετα στο W3 που δειχνει να εχει animation εποχης 2005, καθεσαι και το δικαιολογεις μια χαρα, ξαφνικα τα γραφικα και παλι δεν παιζουν ιδιαιτερο ρολο, αφου το βασικο ειναι το παιχνιδι να ειναι διασκεδαστικο.

Δηλαδη ρε μαστορα μας εχεις μπερδεψει. Την μια μας παρουσιαζεσαι σαν υπερμαχος του gameplay οπου τα γραφικα δεν παιζουν ρολο, και την αλλη εμφανιζεσαι ως το απολυτο graphics whore PC elitist fanboy που του δειχνουν πατατα rendered σε PC και αποσβολωνεται αντικρυζοντας το χαος... Και ολως τυχαιως η περιπτωση του gameplay την θυμομαστε οταν βλεπουμε εξαιρετικα γραφικα σε κονσολες (ifnamous/uncharted) και το graphics whore οταν μιλαμε για προιον PC (watchdogs/witcher 3). Οπως αντιστοιχα και το pop in το θυμομαστε μονο στις κονσολες, στο PC περναει στο ντουκου...

Παρανοια..!
    Last edited by Valkyre; 20-06-2014 at 11:23.

Elite BigBOSS's Avatar
    PSN ID
    BigBOSS_Gr

Κατσε ρε συ εδώ πηρε ποσους μηνες αναβολή το παιχνίδι και δεν προλαβαν να κάνουνε αυτο που θέλανε; το προφανές ειναι αυτο που λενε ολοι ριξανε την pc έκδοση για να μην υπάρχει μεγάλη διαφορά. Και οπως ειπα δεν ειναι 3-4 εφέ παραπάνω αλλά πολύ περισσότερα. Μάλιστα η Ubisoft εσκεμμένα έκανε την pc έκδοση να εχει προβλήματα ακομη και με τα υποβαθμισμένα γραφικά, αυτο ειπε ο worse μετα απο ατελειωτες ώρες που έψαξε τα αρχεια του παιχνιδιού.

ubisoft
    “The PC version does indeed contain some old, unused render settings that were deactivated for a variety of reasons, including possible impacts on visual fidelity, stability, performance and overall gameplay quality.”

ενώ τρέχει καλυτερα και ειναι καλυτερο και το κατάφερε ένα ατομο σε λιγο χρονο και οχι η ubisoft (lol), ελα ubisoft ξέρουμε που θα υπήρχανε αυτά τα προβλήματα.

Φαινεται ποιος λεει ψέματα

Η Ubisoft απαντά στις κατηγορίες για το PC port του Watch Dogs

http://alt-tab.gr/h-ubisoft-apanta-stis-kathgories/
    Last edited by BigBOSS; 20-06-2014 at 12:13.

Moderator PDS's Avatar
    PSN ID
    PDS_13

Πραγματικα για να παιξεις παιχνιδια οπως πρεπει στο pc που χρυσοπληρωσες(λεμε τωρα και παλι πιο κατω απο οτι πληρωσες θα παιξεις) , πρεπει να λυνεις σταυρολεξο για δυνατους λυτες.Να ασχολεισαι με το παρασκηνιο την υπολοιπη μερα αντι για να παιζεις και οταν πια παιξεις να εχεις νευρα για ολους και για ολα(αν δει λιγο κανεις τις αντιδρασεις των pc only gamers καταλαβαινει ''OMG καταραμενη ubi, καταραμενες κονσολες'').

ΜΑΚΡΙΑ!
    .

Moderator PDS's Avatar
    PSN ID
    PDS_13

Quote Originally Posted by nikoladim View Post
    Μονο εγώ πιστεύω πως είναι ενα απο τα χειρότερα thread του φόρουμ;

Sent from my Nexus 5
    Για μενα ειναι το χειροτερο thread που μπορει να υπαρξει σε forum γενικοτερα.
    Η συγκριση δεν εχει κανενα νοημα.
    Στα console forums ομως που υπαρχει τετοιο thread, υπαρχει γιατι μπαινουν pc gamers για να ενημερωσουν τους console gamers οτι την εχουν μεγαλυτερη την... αναλυση.Οποτε καταστρεφουν τα αλλα threads λογο των ανασφαλειων τους.
    Eπομενως λειτουργει περισσοτερο ως σκουπιδοντενεκες, παρα ως thread.
    .

Elite BigBOSS's Avatar
    PSN ID
    BigBOSS_Gr

Quote Originally Posted by PDS View Post
    Πραγματικα για να παιξεις παιχνιδια οπως πρεπει στο pc που χρυσοπληρωσες(λεμε τωρα και παλι πιο κατω απο οτι πληρωσες θα παιξεις) , πρεπει να λυνεις σταυρολεξο για δυνατους λυτες.Να ασχολεισαι με το παρασκηνιο την υπολοιπη μερα αντι για να παιζεις και οταν πια παιξεις να εχεις νευρα για ολους και για ολα(αν δει λιγο κανεις τις αντιδρασεις των pc only gamers καταλαβαινει ''OMG καταραμενη ubi, καταραμενες κονσολες'').

ΜΑΚΡΙΑ!
    τι χρυσοπληρώνω 4 χρονια την ιδια καρτα ( κυριως λογω Rome 2 και Witcher 3 αλλαξα) ειχα και 6 χρονια και ακομα εχω την ιδια cpu και τα περισσοτερα games τα αγοράζω το πολύ με 10 ευρώ.

υγ: πιστεύω θα γέλασες με το βιντεο του καραγκιοζη

Στα console forums ομως που υπαρχει τετοιο thread, υπαρχει γιατι μπαινουν pc gamers για να ενημερωσουν τους console gamers οτι την εχουν μεγαλυτερη την... αναλυση.
    αυτο ειναι το θεμα εσυ πιστεύεις πως μονη διαφορα ειναι η αναλυση ενώ ειναι πολλα περισσοτερα κατι σαν την διαφορά μεταξύ watch dogs 2012 build και τωρινου, και αυτο σε games σαν το Witcher 2.

ΜΑΚΡΙΑ!
    οταν ενα ατομο εκανε οτι δεν έκανε ολη η ubisoft αυτο λεει τα πάντα και ποιος λεει ψέματα.
    Last edited by BigBOSS; 20-06-2014 at 12:56.

Forum GOD djpar's Avatar
    PSN ID
    DJ-Paris7
    Name
    Πάρης

4 χρόνια την ίδια κάρτα,το pc μου του 1996 παίζει καλύτερα από το ps4...έλεος αυτό "το pc μου του (4 χρόνια πριν την σημερινή ημερομηνία ΠΑΝΤΑ) παίζει καλύτερα" το έχω βαρεθεί πραγματικά κ στην τελική ΕΔΩ ΕΙΝΑΙ PS4FORUM ΟΧΙ PC FORUM

Moderator PDS's Avatar
    PSN ID
    PDS_13

BigBOSS.Δεν με ενδιαφερει ρε συ.Εχω την ηρεμια μου με την κονσολα.
    Exclusives(στα 8 χρονια ζωης της, τα 4 ειχε GOTY exclusive) ,παιζω ολα τα παιχνιδια αξιοπρεπεστατα και εχω πολυ πανω απο 100 παιχνιδια(με πολλα ΑΑΑ μεσα) που σου βγαινουν τσαμπα(0,5-1.5 ευρω το ενα αν κανεις την διαιρεση και αναλογα με το αν κανεις share με αλλον)με το plus.

Εχω την ηρεμια οπως σου ειπα ,γιατι ξερω οτι για τα γουστα μου,τις απαιτησεις-προτιμησεις μου δεν υπαρχει κατι ανωτερο για μενα.Κατι που να με καλυπτει περισσσοτερο.
    Για αυτο και δεν θα παω να γραφτω σε φορουμ για pc για να ποσταρω ποσο μοναδικα exclusives εχει το ps3 κτλ κτλ.Σεβομαι τις επιλογες τους, μπορει να μην της καταλαβαινω(επειδη βλεπω το gaming διαφορετικα), αλλα ειναι απολυτα σεβαστες.

ΥΓ.Ειχα gaming pc και ξερω ποιες ειναι οι διαφορες.Για μενα ειναι μικρες και εξηγησα παραπανω το γιατι και ποιες διαφορες βλεπω μεγαλες.
    To uncharted 4 πχ vs οποιοδηποτε παιχνιδι του pc σου σημερα θα εχει πραγματικα μεγαλες διαφορες.Γιατι αυτο?Αφου ειναι μαπα το ps4hw και το εχεις ήδη ξεπερασει

οταν ενα ατομο εκανε οτι δεν έκανε ολη η ubisoft αυτο λεει τα πάντα και ποιος λεει ψέματα.
    Nαι εκει ειναι το point μου.Δεν με ενδιαφερει να ανακαλυψω ποιος λεει ψεμματα,γιατι τα λεει κτλ.
    Last edited by PDS; 20-06-2014 at 13:00.
    .

Elite BigBOSS's Avatar
    PSN ID
    BigBOSS_Gr

Quote Originally Posted by djpar View Post
    4 χρόνια την ίδια κάρτα,το pc μου του 1996 παίζει καλύτερα από το ps4...έλεος αυτό "το pc μου του (4 χρόνια πριν την σημερινή ημερομηνία ΠΑΝΤΑ) παίζει καλύτερα" το έχω βαρεθεί πραγματικά κ στην τελική ΕΔΩ ΕΙΝΑΙ PS4FORUM ΟΧΙ PC FORUM
    δεν θα με πεις γιατι θα γράφω ακου εκει εδω ειναι ps4forum... λολ δηλαδή τοτε γιατι εχει γενική συζήτηση για vg PC και αλλες κονσολες;

και φυσικά επειδή ειναι ps4forum το κανει λιγο έως πολυ μεροληπτικο υπερ του playstation και αυτο φαινεται, φτασανε καποιοι να πουνε πως δεν βλέπουνε μεγάλες διαφορες μεταξυ της κανονικής pc έκδοσης και της εκδοσης για next gen lol ήμαρτον δηλαδή. Οταν η διαφορα ειναι υπερ του ps4 εναντι του One την βλέπουνε πεντακάθαρα ολοι "power of the cloud my ass, 720p μάπα το one, μαμει το ps4" οταν η διαφορά ειναι οφθαλμοφανής κατά του ps4 γινεται προσπάθεια να μαζευτει η κατάσταση απο συγκεκριμένα μελη, δεν λεω οτι ειναι οι παντες έτσι.

BigBOSS.Δεν με ενδιαφερει ρε συ.Εχω την ηρεμια μου με την κονσολα.
    Exclusives(στα 8 χρονια ζωης της, τα 4 ειχε GOTY exclusive) ,παιζω ολα τα παιχνιδια αξιοπρεπεστατα και εχω πολυ πανω απο 100 παιχνιδια(με πολλα ΑΑΑ μεσα) που σου βγαινουν τσαμπα(0,5-1.5 ευρω το ενα αν κανεις την διαιρεση και αναλογα με το αν κανεις share με αλλον)με το plus.

Εχω την ηρεμια οπως σου ειπα ,γιατι ξερω οτι για τα γουστα μου,τις απαιτησεις-προτιμησεις μου δεν υπαρχει κατι ανωτερο για μενα.Κατι που να με καλυπτει περισσσοτερο.
    Για αυτο και δεν θα παω να γραφτω σε φορουμ για pc για να ποσταρω ποσο μοναδικα exclusives εχει το ps3 κτλ κτλ.Σεβομαι τις επιλογες τους, μπορει να μην της καταλαβαινω(επειδη βλεπω το gaming διαφορετικα), αλλα ειναι απολυτα σεβαστες.

ΥΓ.Ειχα gaming pc και ξερω ποιες ειναι οι διαφορες.Για μενα ειναι μικρες και εξηγησα παραπανω το γιατι και ποιες διαφορες βλεπω μεγαλες.
    To uncharted 4 πχ vs οποιοδηποτε παιχνιδι του pc σου σημερα θα εχει πραγματικα μεγαλες διαφορες.Γιατι αυτο?Αφου ειναι μαπα το ps4hw και το εχεις ήδη ξεπερασει

Nαι εκει ειναι το point μου.Δεν με ενδιαφερει να ανακαλυψω ποιος λεει ψεμματα,γιατι τα λεει κτλ.
    αναφέρεις τα ps exclusive λες και ΟΛΑ ειναι παιχνιδαρες που σκιζουνε τα ιματια τους οι παντες επεδη θελουνε να τα παιξουνε ενω συμβαινει το αντιθετο κανεις δεν καιγεται για τα ps exclusives αλλα για games σαν το metal gear solid ή τα dark souls που πλέον βγαινουνε και σε pc (τα souls). Aν εσυ θεωρεις παιχνιδαρα παιχνιδια σαν το Order που ειναι γεματα scripted σκηνικά που παιζει 10 λέπτά μετα cut scene και πάλι απο την αρχή σεβαστό αλλά μην νομιζεις πως κατι τετοιο ειναι ζηλευτο απο τους πάντες. Λιγα ειναι τα ps exclusives που ειναι πραγματικα καλά, ας πούμε καλο το Killzone αλλα στο sp τουλαχιστον καμια σχέση με Ηalo. To Halo collection θα ήθελαν στο pc και οχι games σαν το Killzone.
    Last edited by BigBOSS; 20-06-2014 at 13:18.

mihalis13's Avatar
    PSN ID
    mihalis_13
    Name
    Μιχάλης

Default the PC VS Console debate

Κούρασε αυτη η αντιπαράθεση...
    Καθε ενα εχει και τα καλα του..
    Εμενα ποτε δεν μου αρεσε το PC gaming,με κούραζε,ηταν ακριβό και συνέχεια ψαχνεσαι με ρυθμίσεις(ultra στο ενα,medium στο άλλο,high παραπέρα)
    Δεν μου αρέσουν και τα παιχνίδια που ειναι φτιαγμένα για PC gaming( mmo,strategy κλπ)
    Αλλα καταλαβαίνω οτι σε κάποιον αρέσουν ολα αυτα.
    Έτσι πρεπει και ο άλλος να καταλάβει οτι εγω προτιμω την κονσόλα μου, αλλα δυστυχως οι (περισσότεροι) PC gamers κράζουν όσους έχουν κονσολες και μετράνε πιξελ και frames και πιο την εχει πιο μεγάλη.
    Εσυ BB φάσκεις και αντιφάσκεις μια για τα γραφικά μια για το gameplay..αποφασίσε τι προτιμας και στήριξε το.
    Απο την αλλη λες οτι δεν δίνεις πολλα λεφτα.
    Σορυ αλλα μέχρι και εγω που δεν εχω gaming PC αναγκαστικά ανα 2-3 χρονια κανω μικροαναβαθμισεις.
    Και για καρτα γραφικών δεν δίνω πανω απο 40 ευρω(και αυτα πολλα ειναι)
    Το PC gaming για να το ευχαριστηθείς φουλ ειναι πιο ακριβό απο την κονσόλα.
    Απλά τα πραγματα.

Υγ το last of us δεν ειναι παιχνιδαρα ε;;δεν καίγεται κανεις να το παίξει..
    Το ίδιο και το uncharted..
    Επίσης το bloodborne φαίνεται χαλια..
    Τα little big planet ηταν κακά platform
    Το gran turismo δεν αρεσει σε κανενα..
    Έλεος...
    Last edited by mihalis13; 20-06-2014 at 13:24.
    Spoiler!

Moderator PDS's Avatar
    PSN ID
    PDS_13

αναφέρεις τα ps exclusive λες και ΟΛΑ ειναι παιχνιδαρες που σκιζουνε τα ιματια τους οι παντες επεδη θελουνε να τα παιξουνε ενω συμβαινει το αντιθετο κανεις δεν καιγεται για τα ps exclusives
    εγραψα πουθενα οτι ειναι ολα καλα?
    Σου ειπα.Στα 8 χρονια τα 4 εδωσαν goty.Σιγουρα τα πηγε καλυτερα απο το pc που ειχε 2-3 multiplatform σε αυτες τις λιστες,τα οποια δεν τα εχασα.Οποτε η λογικη λεει οτι θα υπαρχουν πολλοι που θα τα ζηλευουν.
    Πριν μαθεις για τα pixels και κολλησεις pcητιδα εσυ τα εβγαζες θεικα.Πολυ περισσοτερο απο εμενα.Ξεχνας μαλλον.

Επισης τα εχεις μπερδεψει λιγο.Λες οτι ειναι μεροληπτικο υπερ του playstation το psforums
    Σωπα?
    Καποιος που προτιμαει το ps ή γουσταρει να εχει και ps που περιμενες να γραφτει?Σε pcforums?(αυτο που κανεις εσυ δλδ)
    Δηλαδη ερχεσαι ουσιαστικα να πεισεις καποιους που εχουν κανει ήδη την επιλογη τους, οτι κακως προτιμουν ps,κανουν λαθος που πιστευουν οτι πιστευουν και πρεπει να αλλαξουν.

Ο παραλογοι ποιοι ειναι?Ολοι οι αλλοι ή εσυ?
    Quote Originally Posted by BigBOSS
    ενω συμβαινει το αντιθετο κανεις δεν καιγεται για τα ps exclusives
    Τι κανεις εδω τοτε?
    Last edited by PDS; 20-06-2014 at 13:41.
    .

Elite BigBOSS's Avatar
    PSN ID
    BigBOSS_Gr

Quote Originally Posted by mihalis13 View Post
    (περισσότεροι) PC gamers κράζουν όσους έχουν κονσολες και μετράνε πιξελ και frames και πιο την εχει πιο μεγάλη.
    κατσε ρε φιλε εισαι σοβαρός;

εδώ κράζεται οταν το ps4 τρωει downgrade λογω parity ελέω one δεν θα κράξει ο pc gamer που πηρε ένα watch dogs στην κατάσταση που το πήρε και ευτυχως που βρέθηκε κάποιος τύπος και τα έβγαλε ολα στην φορά αποκαλύπτοντας οτι οχι μονο υπάρχει το e3 2012 build στα αρχεια της pc εκδοσης τα οποια επιμελλώς κρύφθηκαν αλλά και η ubisoft επιτηδες δημιουργησε προβληματα στην pc έκδοση ακομη και με τα downgrade γραφικά. Αλλά χάρη στον moder και στην ελευθερια που προσφέρει το pc ολα αυτα βγηκαν στην φορά και μιλάμε για κανονικο ξεβράκωμα. Αυτη η ελευθερια ειναι που γουστάρουνε οσοι εκτιμούνε το pc gaming πολυ περισσοτερο απο τα γραφικά και τα πιξελς οπως εσυ νομιζεις. Αλλα σε συγχωρώ γιατι δεν εισαι ο μοναδικος που δεν το κατάλαβε, οτι η ελευθερία, να φερεις κατι στα μέτρα σου, ειναι που κανει το pc gaming ξεχωριστό.

Forum GOD djpar's Avatar
    PSN ID
    DJ-Paris7
    Name
    Πάρης

Αβαβα όμως το pc 4 ετών κτλ, καλή συνέχεια φίλε με το pc που παίζει σούπερ 100k ανάλυση σε monitor 1080p κ αν δεις πότε γραφικά Killzone κ infamous ξαναμιλάμε

Επίσης ακόμα κ με mod η διαφορά wd με infamous είναι τεράστια

Elite BigBOSS's Avatar
    PSN ID
    BigBOSS_Gr

Quote Originally Posted by djpar View Post
    Επίσης ακόμα κ με mod η διαφορά wd με infamous είναι τεράστια
    αναμφιβολα ακομη και αν το infamous εχει 5-6 φορες μικροτερο χάρτη αυτο αλλωστε δεν παιζει κανενα ρολο, αλλα η διαφορα ειναι τεράστια οταν μιλάμε για ps4 για αλλες πλατφορμες ειναι 5%.

Moderator PDS's Avatar
    PSN ID
    PDS_13

κατσε ρε φιλε εισαι σοβαρός;

εδώ κράζεται οταν το ps4 τρωει downgrade λογω parity ελέω one δεν θα κράξει ο pc gamer που πηρε ένα watch dogs στην κατάσταση που το πήρε και ευτυχως που βρέθηκε κάποιος τύπος και τα έβγαλε ολα στην φορά αποκαλύπτοντας οτι οχι μονο υπάρχει το e3 2012 build στα αρχεια της pc εκδοσης τα οποια επιμελλώς κρύφθηκαν αλλά και η ubisoft επιτηδες δημιουργησε προβληματα στην pc έκδοση ακομη και με τα downgrade γραφικά. Αλλά χάρη στον moder και στην ελευθερια που προσφέρει το pc ολα αυτα βγηκαν στην φορά και μιλάμε για κανονικο ξεβράκωμα. Αυτη η ελευθερια ειναι που γουστάρουνε οσοι εκτιμούνε το pc gaming πολυ περισσοτερο απο τα γραφικά και τα πιξελς οπως εσυ νομιζεις. Αλλα σε συγχωρώ γιατι δεν εισαι ο μοναδικος που δεν το κατάλαβε, οτι η ελευθερία, να φερεις κατι στα μέτρα σου, ειναι που κανει το pc gaming ξεχωριστό.
    Συμφωνω.Εμεις γιατι πρεπει να το ακουμε που δεν εχουμε τετοια προβληματα.
    Αυτο λεει νομιζω ο μηχαλης.Οτι μπαινεις να τα πεις εδω που οπως γραφεις δεν σε ενδιαφερουν καν τα ps exclusives.
    Εμεις γιατι να ακουμε τα προβληματα σας.Για αυτο πηραμε κονσολα για να μην τα εχουμε.Δεν τα γλυτωνουμε(εφοσον τα ακουμε) με τπτ δλδ οπως και να χει?

αναμφιβολα ακομη και αν το infamous εχει 5-6 φορες μικροτερο χάρτη αυτο αλλωστε δεν παιζει κανενα ρολο, αλλα η διαφορα ειναι τεράστια οταν μιλάμε για ps4 για αλλες πλατφορμες ειναι 5%.
    Προσωπικα βλεπω πολυ πιο μεγαλη την διαφορα στα 3 φορες περισσοτερα πολυγωνα του infamous απο το WD, απο τα 0 φορες περισσοτερα πολυγωνα(των multiplarform πχ ps3vspc).

Σιγα μην εχει και 15 φορες μικροτερo χαρτη(οσο δηλαδη εχουν το 99% των παιχνιδιων στο pc σου σε συγκριση με το infamous, που και παλι εχουν 3 φορες τουλαχιστον χειροτερo poly count στον βασικο χαρακτηρα)
    Last edited by PDS; 20-06-2014 at 13:57.
    .

Elite BigBOSS's Avatar
    PSN ID
    BigBOSS_Gr

Συμφωνω.Εμεις γιατι πρεπει να το ακουμε που δεν εχουμε τετοια προβληματα.
    ε κατι για mods εχεις ακουσει; για total overhaul mods που ουσιαστικά σου δινουνε νεο παιχνίδι ή βελτιώνουνε ηδη ενα καλο παιχνίδι; για προσθηκη multi σε παιχνιδια που δεν εχουνε; για games που ξεκινησαν ως mods;

καταλαβες αυτο που θες και οχι τα παραπάνω που έγραψα. Και μη μου πεις πως ολα τα games για κονσολα ειναι τελεια, τρεχουνε τέλεια κτλ, εκει εισαι στο έλεος του developer αν και εφοσον διορθώσει κατι. Στο pc οχι σε αναλογη περίπτωση και αυτο δεν ειναι απλά σημαντικο ειναι τα πάντα.

Μη παραθέσω λιστα με third party games που ειχανε προβληματα στο ps3.
    Last edited by BigBOSS; 20-06-2014 at 13:56.

mihalis13's Avatar
    PSN ID
    mihalis_13
    Name
    Μιχάλης

Μια χαρά σοβαρός είμαι..
    Δεν λεώ κράζετε αν ένα παιχνίδι δεν βγει καλο, αλλά οσους έχουν επιλέξει κονσόλα.
    Εσύ προτιμάς την ελευθερία που σου προσφέρει το pc εμείς προτιμούμε την ελευθερία της κονσόλας και να μην ειμαστε ως πρέπει να βαλω το ταδε dll για να τρέξει, α μην κατεβάσεις αυτό το patch α πρέπει να αγοράσω παραπανω ram για να τρέξει το παιχνίδι.
    Εγώ καταννοώ του λογους που επιλέγεις pc αλλά εσυ οχι αυτούς που επιλέγουμε κονσολα.
    Και απορώ για ποιο λόγο συνεχίζεις να γράφεις σε ενα forum που εχει αμέση σχέση με κονσολα, που οι πειρσότεροι ξέρουμε γιατι επιλέξαμε την κονσολά αντί να τα γράφεις σε ένα forum αφιερωμένο για pc gaming,.
    Spoiler!

17. The Following 2 Users Say Thank You to mihalis13 For This Useful Post:

Axilleas_GR (21-06-2014),PDS (20-06-2014)

Stealth Moderator Valkyre's Avatar
    Name
    Δημήτρης

ε κατι για mods εχεις ακουσει; για total overhaul mods που ουσιαστικά σου δινουνε νεο παιχνίδι ή βελτιώνουνε ηδη ενα καλο παιχνίδι; για προσθηκη multi σε παιχνιδια που δεν εχουνε; για games που ξεκινησαν ως mods;

καταλαβες αυτο που θες και οχι τα παραπάνω που έγραψα. Και μη μου πεις πως ολα τα games για κονσολα ειναι τελεια, τρεχουνε τέλεια κτλ, εκει εισαι στο έλεος του developer αν και εφοσον διορθώσει κατι. Στο pc οχι σε αναλογη περίπτωση και αυτο δεν ειναι απλά σημαντικο ειναι τα πάντα.

Δεν ηξερα οτι η επιτομη του gaming ειναι να παιρνεις ενα παιχνιδι και να περιμενεις μετα κανα 6αμηνο για να στο κανει να τρεχει καλα ενας mod και μετα αλλο ενα 6αμηνο να διορθωσουν τις αηδιες των devs.

Οποτε ναι να με συγχωρεις επειδη ειμαι gamer και δεν θελω να ασχολουμαι με dll και mods και προτιμω αντι να ειμαι στο ελεος ενος mod, να ειμαι στο ελεος ενος dev που θα μου δωσει ενα ολοκληρωμενο παιχνιδι για το μηχανημα μου. Εσυ περιμενε να στο φτιαξει καποιος αλλος αφου σε εχουν γραμμενο εντελως. Gaming οχι αστεια. Δοκιμες, testing και μεχρι να βγουν τα mods εχεις παιξει το μισο παιχνιδι χαμενος μεσα σε ρυθμισεις, dll και φορουμ προσπαθωντας να βρεις καποιον να στο κανει να δουλεψει... ευγε! Φυσικα παραλληλα θα ξεκινησουμε τα fraps τα benchmarks στα αναλογα φορουμ για να ερευνησουμε τι πηγε στραβα που και γιατι... meanwhile ο console user εχει τελειωσει το παιχνιδι και ασχολειται με το επομενο.

Ακου εκει βγαλαμε και θετικο επιχειρημα οτι πηραμε ξερω γω το GTAIV περιμεναμε να περασουν 2-3 χρονια για να το παιξουμε σε uber 4k γραφικα τιγκα στα next gen mods...meanwhile o console user εχει τελειωσει το GTAV και περιμενει το GTAVI!!!

Αλλα ναι ξεχασα... τωρα εχεις παρει την μορφη του graphics whore elitst pc gamer οπου το GTAIV με uber mods γραφικα ειναι καλυτερο απο το GTAV.

Στο thread του Uncharted 4 θα εχεις παρει παλι την μορφη του gamer που το πρωτο και καλυτερο πραγμα ειναι το gameplay , τα γραφικα δεν παιζουν ρολο.

Οπως ειπα... ΠΑΡΑΝΟΙΑ φιλε... να το κοιταξεις... μιλαμε για next gen παρανοια...
    Last edited by Valkyre; 20-06-2014 at 14:05.

Moderator PDS's Avatar
    PSN ID
    PDS_13

Με την κονσολα ξερεις οτι θα παιξεις αξιοπρεπεστατα το 99% των παιχνιδιων.
    Τωρα στο ps4 θα παιξεις αξιοπρεπεστατα το 100%.Για λογους που δεν χρειαζεται να αναλυσουμε εδω.

Με αυτα τα δεδομενα και γνωριζοντας οτι παλι θα εχω κτα καλυτερα exclusives και αξιοπρεπεστατα multiplatforms προτιμω να εχω ps4.

Τωρα ο καθενας το βλεπει διαφορετικα.
    PC θα εφτιαχνα μονο για HL exclusive, που και παλι δεν θα αλλαζε την προτιμηση μου στην κονσολα.
    .

Elite BigBOSS's Avatar
    PSN ID
    BigBOSS_Gr

Quote Originally Posted by mihalis13 View Post
    Μια χαρά σοβαρός είμαι..
    Δεν λεώ κράζετε αν ένα παιχνίδι δεν βγει καλο, αλλά οσους έχουν επιλέξει κονσόλα.
    Εσύ προτιμάς την ελευθερία που σου προσφέρει το pc εμείς προτιμούμε την ελευθερία της κονσόλας και να μην ειμαστε ως πρέπει να βαλω το ταδε dll για να τρέξει, α μην κατεβάσεις αυτό το patch α πρέπει να αγοράσω παραπανω ram για να τρέξει το παιχνίδι.
    Εγώ καταννοώ του λογους που επιλέγεις pc αλλά εσυ οχι αυτούς που επιλέγουμε κονσολα.
    Και απορώ για ποιο λόγο συνεχίζεις να γράφεις σε ενα forum που εχει αμέση σχέση με κονσολα, που οι πειρσότεροι ξέρουμε γιατι επιλέξαμε την κονσολά αντί να τα γράφεις σε ένα forum αφιερωμένο για pc gaming,.
    Ενα εχω να σου πω γιατι τα αλλα ειναι παραφιλολογια "κραζουνε οσους πηρανε κονσολες" αν κατάλαβες αυτο λυπάμαι, δεν ειναι τυχαιο που με καταλαβαινουνε πολυ καλυτερα οσοι παιζουνε και σε pc ή κυριως σε pc, καθόλου τυχαίο, και υπάρχουνε ακομη και εδώ αν και φανατικα console forum 2-3 τετοια ατομα ισως και περισσοτερα. Oι υπόλοιποι που παιζουνε μονο σε playstation ειναι αντιθετοι σε ΟΤΙ και να γραψω, διαολε ειπα πως υπάρχει μεγάλη διαφορα μεταξύ witcher 2 σε pc και 360 για ενα παιχνίδι που εγινε port στο 360 δεν μιλησα για ενα παιχνίδι που εγινε port στο pc. Aλλα ουτε αυτο αναγνωριζεται. Υπαρχει πολύ φανατισμος στο φορουμ. Καποιος που δοκιμασε το Watch Dogs με τις ξεκλειδωμενες ρυθμισεις μιλαει για πολύ μεγάλη διαφορα σε σχέση με τις κονσολες και μετα κάποιοι απαντούνε σιγα την διαφορα ενα dof ειναι ενω αν η εκδοση του ps4 ειχε τέτοια διαφορα απο την εκδοση του one καταλαβαινεις τι θα ελεγαν. Ειδικά ενας λεει στο valkyre πρεπει να διαφωνει απο συνηθεια και οχι για πραγματικο λογο ή κάτι τετοιο. Tετοιον αρνητισμο για το pc gaming δεν νομιζω να ειδα σε αλλη gaming ιστοσελιδα στην Ελλαδα
    Quote Originally Posted by dlevel View Post
    Valkyre έχω αρχίσει και πιστεύω οτι διαφωνείς απο hobby τεσπα απίστευτο αποτέλεσμα στις Photos των παραπάνω post για ενα patch που το κάνει μόνο ένα άτομο, άρα όντως είχαν τα textures μέσα και δε τα έβαζαν λόγω κάποιας συμφωνίας με MS-Sony ή δε ξέρω εγώ τι άλλο. Περιμένουμε να το δούμε και ολοκληρωμένο.
    the end
    Last edited by BigBOSS; 20-06-2014 at 14:22.

mihalis13's Avatar
    PSN ID
    mihalis_13
    Name
    Μιχάλης

Εχω πει και σε προηγούμενα ποστ μου πως είναι λογικο στο Pc τα παιχνίδια να δείχνουν καλύτερα.Το πόσο θα κοστίσει αυτό και σε τι ποσοστο των pc gamers είναι αλλη κουβεντα.
    Στις φωτο του watch dogs έχω πει οτι φαινεται διαφορα.
    Αυτό που είπα οτι κράζουν οσους εχουν κονσολες το έχω δει σε αρκετά forum και γενικά στη ζωή μου.
    ενας χρηστης κονσολας έχει Pc κατα 99% οποτε ξέρει κάποια πράγματα ενω υπαρχουν αρκετοι που δεν εχουν καν κονσολες και δεν λενε να καταλαβουνε για ποιο λογο επελεξε ο αλλος κονσολα.
    Φανατισμος απο κάποιους υπάρχει όπως και απο εσενα ρε φιλε που εδώ και καιρο συνέχεια αποθεωνεις το pc gaming και μειωνεις οτιδηποτε σε κονσολα(μικροτερος κοσμος,κατσε να δουμε το gameplay,τα καλα παιχνιδια που ενδιαφερουν κοσμο βγαινουν πλεον παντου) αναγνωρισε κάποια πραγματα και εσυ και μην απαιτεις μονο απο τους αλλους να συμφωνησουν μαζι σου.
    Κανεις δεν είπε οτι σε pc είναι χειρότερα τα γραφικά αντίθετα σου λεει πολυς κοσμος οτι οι dev δεν νοιαζονται τοσο για εσας μιας και ακομα στο pc κυριαρχει η πειρατεια.Οποτε θα παιξουν 100 ενα παιχνιδι αλλα ζητημα οι 10 να το εχουν πληρωσει.
    Εδώ μέσα στο φορουμ λεγανε πολλα παιχνιδια πως τρέχανε καλύτερα στο 360 απο οτι στο ps3 οποτε εγώ φανατισμο δεν είδα.Αναγνωρίζουμε πράγματα ξέρουμε τι επιλεξαμε και γιατι και αυτό είναι ολο.
    Spoiler!

Bookmarks

Bookmarks