BigBOSS.Δεν με ενδιαφερει ρε συ.Εχω την ηρεμια μου με την κονσολα.
Exclusives(στα 8 χρονια ζωης της, τα 4 ειχε GOTY exclusive) ,παιζω ολα τα παιχνιδια αξιοπρεπεστατα και εχω πολυ πανω απο 100 παιχνιδια(με πολλα ΑΑΑ μεσα) που σου βγαινουν τσαμπα(0,5-1.5 ευρω το ενα αν κανεις την διαιρεση και αναλογα με το αν κανεις share με αλλον)με το plus.
Εχω την ηρεμια οπως σου ειπα ,γιατι ξερω οτι για τα γουστα μου,τις απαιτησεις-προτιμησεις μου δεν υπαρχει κατι ανωτερο για μενα.Κατι που να με καλυπτει περισσσοτερο.
Για αυτο και δεν θα παω να γραφτω σε φορουμ για pc για να ποσταρω ποσο μοναδικα exclusives εχει το ps3 κτλ κτλ.Σεβομαι τις επιλογες τους, μπορει να μην της καταλαβαινω(επειδη βλεπω το gaming διαφορετικα), αλλα ειναι απολυτα σεβαστες.
ΥΓ.Ειχα gaming pc και ξερω ποιες ειναι οι διαφορες.Για μενα ειναι μικρες και εξηγησα παραπανω το γιατι και ποιες διαφορες βλεπω μεγαλες.
To uncharted 4 πχ vs οποιοδηποτε παιχνιδι του pc σου σημερα θα εχει πραγματικα μεγαλες διαφορες.Γιατι αυτο?Αφου ειναι μαπα το ps4hw και το εχεις ήδη ξεπερασει
Nαι εκει ειναι το point μου.Δεν με ενδιαφερει να ανακαλυψω ποιος λεει ψεμματα,γιατι τα λεει κτλ.
Bookmarks