Powerbuy update
Guys, listen to me for a sec.
Μόλις πήγα και ρώτησα σχετικά με το θέμα μας. Η αντίδραση ήταν και παλι πολυ θετική (μέχρι και συγκρατημένα ενθουσιώδης θα έλεγα), χωρίς, ομως, να γίνει κάποια επίσημη επικοινωνία και, ως εκ τούτου, να έχουμε κι εμείς επίσημη απάντηση. Τι μου είπαν...
Μου είπαν ότι θα γίνει σχεδόν σίγουρα κάτι καλύτερο. Με ρώτησαν για τον αριθμό τον ατόμων και τους απάντησα ότι δε μπορω να δώσω τελική απάντηση γι'αυτο, αλλα πως μέχρι τωρα είμαστε κάπου στα 11-12 άτομα. Ακόμα και αυτο το νούμερο το καλοειδαν και συγκεκριμένα ο υπεύθυνος του ορόφου. Τους είπα πως, λογικα, θα προστεθούν κι άλλοι, χωρίς να δεσμευθω για κάτι τέτοιο. Επίσης τους είπα πως θα εξαρτηθεί και από τη δική τους προσφορά το πόσοι άλλοι θα εκδηλώσουν ενδιαφέρον.
Μου είπε ότι αύριο θα πάρει τηλεφωνο, αλλα δύσκολο να βρει κάποιον που να μπορει να μας πει, αλλα αν δε γίνει αύριο, θα γίνει οπωσδήποτε τη Δευτέρα. Τότε θα ξέρουμε. Θα με πάρει τηλεφωνο και θα μου πει.
Λογικα, είμαστε σε καλό δρόμο.
The small details
Με ενημέρωσε πως δεν εχει σημασία που μένει κάποιος και πως μπορει να ενσωματωθεί κανονικά στην αγορά. Βεβαίως, σε περιοχές που δεν υπάρχει κατάστημα, τότε ο αγοραστής επιβαρύνεται με τα έξοδα αποστολής. Εαν υπάρχει καταστημα, όπως, πχ, στην Πάτρα, κανένα πρόβλημα. Αποστέλλεται εκει και όλα καλα.
Κάτι άλλο... Ετοιμάζουν, απ' ο,τι κατάλαβα, κάποιο μικρό happening για το PS4. Ενδεχομένως να το έχουν σε hands-on display πριν την επίσημη ημερομηνία κυκλοφοριας.

Reply With Quote

Bookmarks