Παιδιά, μη μπλέκετε άλλες προσφορές με το συγκεκριμένο thread.
Παιδιά, μη μπλέκετε άλλες προσφορές με το συγκεκριμένο thread.
€344 τελική τιμή με ΦΠΑ; Ε ρε τι έχασα...
Παίζει να το σφυρίξει κανείς στο κοκκινομάγαζο, μπας και κάνουν κάτι αντίστοιχο;
Υπολογίστε και μένα. Θα το πάρω που θα το πάρω, οτι και αν γλιτωσουμε καλό θα είναι.
Spoiler!
Καιρός να επανέλθει το νήμα από την λήθη του... θα γίνει καμιά ομαδική κίνηση τελικά;
Δεν εχει αλλάξει κάτι. Μαζευόμαστε, ρωτάμε και βλέπουμε.
Αύριο το πρωί θα ρωτήσω και πάλι, αφου έχουμε επίσημη ημερομηνία. Θα σας ενημερώσω.
Και εγώ είμαι μέσα, αν κάποιος δεν βαριέται ας μαζέψει όλα τα ονόματα για να έχουμε μια σαφή εικόνα.
_____________________________________________
Οι άνθρωποι δεν σταματούν να παίζουνε επειδή γερνάνε.
Γερνάνε επειδή σταματούν να παίζουνε.
__________________________________________________
Εγώ μέσω φίλου λογω του οτι ελλειπα έχω καβαντζα από Κωτσο την προσφορά στα 344€, αλλιώς θα χτυπούσα ένα άνετα με την παρέα. Αν η τιμή - προσφορά είναι ανταγωνιστική υποθέτω δεν θα είχα θέμα να συμμετάσχω εδώ, αλλά για τον λόγο αυτό δεν έχω πει τίποτα μέχρι σήμερα. Δεν έχω μιλήσει και με τον φίλο μου για το συγκεκριμένο να δούμε από Κωτσο τι γίνεται πλέον, γιατί έχει τα δικά του αυτη την περίοδο, αλλά σύντομα θα τα πούμε από κοντα ελπίζω και θα δείξει.
modecris (05-10-2013)
Powerbuy update
Guys, listen to me for a sec.
Μόλις πήγα και ρώτησα σχετικά με το θέμα μας. Η αντίδραση ήταν και παλι πολυ θετική (μέχρι και συγκρατημένα ενθουσιώδης θα έλεγα), χωρίς, ομως, να γίνει κάποια επίσημη επικοινωνία και, ως εκ τούτου, να έχουμε κι εμείς επίσημη απάντηση. Τι μου είπαν...
Μου είπαν ότι θα γίνει σχεδόν σίγουρα κάτι καλύτερο. Με ρώτησαν για τον αριθμό τον ατόμων και τους απάντησα ότι δε μπορω να δώσω τελική απάντηση γι'αυτο, αλλα πως μέχρι τωρα είμαστε κάπου στα 11-12 άτομα. Ακόμα και αυτο το νούμερο το καλοειδαν και συγκεκριμένα ο υπεύθυνος του ορόφου. Τους είπα πως, λογικα, θα προστεθούν κι άλλοι, χωρίς να δεσμευθω για κάτι τέτοιο. Επίσης τους είπα πως θα εξαρτηθεί και από τη δική τους προσφορά το πόσοι άλλοι θα εκδηλώσουν ενδιαφέρον.
Μου είπε ότι αύριο θα πάρει τηλεφωνο, αλλα δύσκολο να βρει κάποιον που να μπορει να μας πει, αλλα αν δε γίνει αύριο, θα γίνει οπωσδήποτε τη Δευτέρα. Τότε θα ξέρουμε. Θα με πάρει τηλεφωνο και θα μου πει.
Λογικα, είμαστε σε καλό δρόμο.
The small details
Με ενημέρωσε πως δεν εχει σημασία που μένει κάποιος και πως μπορει να ενσωματωθεί κανονικά στην αγορά. Βεβαίως, σε περιοχές που δεν υπάρχει κατάστημα, τότε ο αγοραστής επιβαρύνεται με τα έξοδα αποστολής. Εαν υπάρχει καταστημα, όπως, πχ, στην Πάτρα, κανένα πρόβλημα. Αποστέλλεται εκει και όλα καλα.
Κάτι άλλο... Ετοιμάζουν, απ' ο,τι κατάλαβα, κάποιο μικρό happening για το PS4. Ενδεχομένως να το έχουν σε hands-on display πριν την επίσημη ημερομηνία κυκλοφοριας.
Παυλο με οσους απο εμας το εχουμε προπαραγγειλει ηδη απο το καταστημα και εχουμε σκασει και το εικοσαρικο τι γινεται?Κι εσυ σε αυτη τη φαση δεν εισαι? Μπορουμε κανονιοκα να λαβουμε μερος στο powerbuy? Οταν ξαναμιλησετε νομιζω θα ηταν καλο να τον ρωτησεις.
Αυτο το έχω γράψει ήδη.
Απο την πρώτη φορά που ρώτησα το διευκρινησα αυτο. Κανένα πρόβλημα. Μα σκέψου το κιολας... Απλα θα δώσεις το ποσο του Power Buy, μείον τα 20 ευρώ. Άλλωστε και σήμερα που ρώτησα, πρώτα του είπα ότι εγώ το έχω, ήδη, προπαραγγειλει. Ωστόσο, την επόμενη φορά θα το ξαναρωτησω.
hakoo (04-10-2013)
Εγω έχω κάνει προπαραγγελία σε Public αλλά χωρίς να έχω δεσμευτεί. Μέσα είμαι για Powerbuy 100%.
Παυλο οκ, μια χαρα. Απλα τωρα που ανακοινωθηκε πια ελπιζω να μαζευτουμε περισσοτεροι για να πετυχουμε την καλυτερη δυνατη τιμη. Οσο και να μας κοψουν δεν μας χαλαει βεβαια.
Bookmarks