Ζηλευω!!!!![]()
Γιατι, ρε συ;;;![]()
παιδια εγω θα ποσταρω οταν θα ειμαι απολυτος συγουρος....και καλο θα ειναι να βγει πακετο με plus συνδρομη και παιχνιδι της αρεσκιας μας δωρο......
τι να το κανουμε σκετο???
την τριτη θα σας πω τι μου ειπε το plesio...και αν γινει καλο ειναι να γινει συμμαχια ΟΛΑ τα σαητ...καλα το gameover.gr αστο .....αυτοι ειπαν οχι στην ιδεα στο λεπτο!!!
ΝΑ ρωτησω bundle plus + game?
να το θρεντ
http://www.ps4forums.gr/vb/showthrea...F1%EF%F5%EC%E5
psx3 (29-06-2013)
οκ θα ρωτισω σκετο....να ξερεις οτι μιλαω με plesio.....αν μιλας με αλλη αλυσιδα θα ειναι πολυ καλο γιατι μετα θα ανατγωνιζονται!!!!
Το θεμα ειναι οτι πρεπει να ειναι ανταγωνιστικο το ολο concept....γιατι:
Μου λεει το plaisio "οτι τιμη σου δωσουν θα την δωσουμε κι εμεις!!!"
για στασου ομως!!! τι σημαινει αυτο??? "βαλε το μακακα σου να δωσει μια τιμη και υστερα σου δινω εγω την ιδια??? ΑΡΑ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΝΤΑΓΩΝΙΣΜΟΣ!!!
κια με το δικιο της η αλλη αλυσιδα θα πει "γιατι να μπω στην διαδικασια...αφου παλι στο πλαισιο θα το δωσουν????"
ΑΡΑ το concept ΠΡΕΠΕΙ να ειναι...οποιος δωσει ΠΡΩΤΟΣ καλυτερη προσφορα σε αυτο το θρεντ παιρνει το "διαγωνισμο"
αλλιως καποιος θα ΜΑΣ δουλευει για συγγεκριμενη εταιρια.....!!!
Αν πεις εσυ πχ 370 ευρο απο την ταδε εταιρια.... εγω αυριο πρεπει να σου πω 369 απο την αλλη εταιρια....ετσι θα πεσει η τιμη ... καταλαβες που ειναι το προβλημα??
εγω πρεπει να παιρνω τηλ στο plesio τον υπεφθηνο και να λεω .."σημερα δωσανε καλυτερη προσφορα!!!!!! ρειξε την τιμη ΚΙ ΑΛΛΟ!!!!.....θα σου φανε τα πελατακια!!!!!"
Κ γω τον δρομο του Lnds Θα ακοπουθησω. 1,5 χρονο τουλάχιστον υπομονή. Εξάλλου το μονο που εχω δει και με ψηνει για launch ειναι το Watch Dogs.
Sent from my MT27i using Tapatalk 4 Beta
Big Ben, London, UK
--------------------------------
Science fiction
Fight to live an other day or live to fight another day (messi10,Dragonborn)
Ηλία, δεν υπάρχει κάποιο συγκεκριμένο χρονικό πλάνο. Αυτό που θέλω να ξεκαθαρίσω, είναι ότι έκανα μια ερώτηση, πήρα μια θετική πρώτη αντίδραση και τη μεταφέρω. Αν κάτσει έκατσε. Εγώ έχω στα μυαλό μου να τους το πω μόλις μαζευτεί κόσμος από εδώ. Και βλέπουμε... Πάντως, μίλησα με ένα φίλο πιο πριν, ο οποίος το έχει προπαραγγειλει εδώ και καιρό και μου είπε ότι, ήδη, έχω αργήσει να κάνω την προπαραγγελια. Παίζει, δηλαδή, όσοι δε το έχουν προπαραγγειλει ακόμα να μη το πάρουν την πρώτη μέρα. Είπε...
κι εμενα εστι μου λεει αλλα αν δεν βγει τιμη τι να λεμε....πρεπει να του πεις να βγαλει τιμη για 100 -200 -300 400 500-ατομα να ξερουμε τι γινετε
κανονικα πρεπει να αρχισει 1 ευρο λιγοτερο απο την κατωτερη τιμη skroutz και να πεφτει αναλογα με το ποσοι δηλωνουν..... πες του να βγαλει τιμοκαταλογο προσφορα και εξηγησε οτι οποιοσ ποσταρει πρωτος την καλυτερη θα παρει τον ...διαγωνισμο.... ολα τα αλλα φαινονται λιγο υποπτα και περιεργα.....ολα στη φορα να πεσουν οι προσφορες!!!! τι ειμασται προβατα να μας μαζεψει στη στανη?? Να μας πει τιμες και προσφορες...και να αφησει τα "μαζεψε τους κι εγω εδω ειμαι..και για σενα οτι θες κτλ" (γενικα μιλαω)
επισεις ΔΕΝ θα του πεις που παιζει η προσφορα σε ποιο σαητ κτλ γιατι μορει να βρεθουν εδω και να κανουν κατρελ..και να χτυπισουν τιμη και να μοιραστουν τις κονσολες......
Δεν κανω πλακα μιλαμε για τρελο χρημα!!!!
αυτοι πρεπει να ζουν με το ανχος να χτυπησουν το διαγωνισμο. Αν δεν το χειριστεις σωστα θα γυρισει μπουμερανγκ
Γενικα μιλας αλλα με το post αυτο προσβαλλεις τον χρηστη που πηρε μια πρωτοβουλια αφηνοντας διαφορα υπονοουμενα (για να μην πω χοντραδες) οποτε προσεξε λιγο τι λες. Ουτε μαγαζι ανεφερε (εσυ το εκανες), ουτε μιλησε για ποσα. Διερευνητικη προσπαθεια ειναι να δουμε ποσοι μαζευομαστε, ας χαλαρωσουμε λιγο χωρις προστακτικες, λεω εγω τωρα.
Last edited by hakoo; 30-06-2013 at 01:45.
κανενα προβλημα καλη επιτυχια!!! εγω δεν εχω κανενα συμφερον απο κανενα μαγαζι και δεν προτατευω κανεναν γιατι δεν τους εχω αναγκη...ειμαι απλος gamer που θελει φθηνη κονσολα.....απλα οταν βλεπεις τον οδηγο του λεωφορειου μεθυσμενο να παταει τερμα γκαζι στον γκρεμο πρεπει να μιλησεις καπως...σου βγενει αυθορμητα....και σε καμια περιπτωση δεν λεω οτι το παιδι εχει κακη προθεση..(εχω φαει κι εγω σκατο για το θεμα.......σε 5 σαητ.....και ξερω αστο μη το λες σε μενα) απλα το παιδι δεν το εχει φτιαξει σωστα στο μυαλο του....και στην ουσια καθοδηγηται απο τον πωλητη (αθελα του)
εμενα μου ελεγε να κανω ποστ στο σαητ το preorder!! lol ....δηλαδη δεν κοιταγε να κανει powerbuy ....ηθελε να μου πει "κανε τωρα το ποστ και θα δουμε μετα" κτλ.
" ΔΩΣΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ(κι αν δεν σε προλαβουν....) . ΕΧΩ ΜΕΧΡΙ 500 ΑΤΟΜΑ. ΤΕΛΟΣ."
για μενα ετσι πρεπει να μιλας, ετσι ειναι το σωστο πιστευω...μην ξεχνας οτι αυτος θελει να πουλησει ακριβα και εσυ να αγορασεις φθηνα...αντιθετα συμφεροντα![]()
Φαντάζομαι πως θα γίνεται, αλλα δε μπορω να σου απαντήσω με σιγουριά σε αυτο.
Dragonpaul (30-06-2013)
Bookmarks