Page 2 of 10 FirstFirst 123456 ... LastLast
Results 21 to 40 of 186

Thread: PS4 PowerBuy

Homo Ludens Leon_DiZ's Avatar
    PSN ID
    Leon_DiZ
    Name
    Λεωνίδας

Ζηλευω!!!!
    Spoiler (παιχνιδια/ταινιες/βιβλια) -δεν πα να χει βγει 100 χρονια η ταινια- = -rep

Forum GOD Dragonpaul's Avatar
    PSN ID
    Dragonpaul
    Name
    Παύλος

Γιατι, ρε συ;;;

PS4forums Addict Giorgos78's Avatar
    PSN ID
    Giorgos78GRE

παιδια εγω θα ποσταρω οταν θα ειμαι απολυτος συγουρος....και καλο θα ειναι να βγει πακετο με plus συνδρομη και παιχνιδι της αρεσκιας μας δωρο......
    τι να το κανουμε σκετο???
    την τριτη θα σας πω τι μου ειπε το plesio...και αν γινει καλο ειναι να γινει συμμαχια ΟΛΑ τα σαητ...καλα το gameover.gr αστο .....αυτοι ειπαν οχι στην ιδεα στο λεπτο!!!

ΝΑ ρωτησω bundle plus + game?

να το θρεντ
    http://www.ps4forums.gr/vb/showthrea...F1%EF%F5%EC%E5
    Last edited by Giorgos78; 29-06-2013 at 15:10.

PSN ID
    Leon_DiZ
    Name
    Λεωνίδας

Quote Originally Posted by Dragonpaul View Post
    Γιατι, ρε συ;;;
    Γιατι εγω πρεπει να περιμενω για να το παρω. Αν μπορεσω να κρατηθω θα παω για slim.
    Spoiler (παιχνιδια/ταινιες/βιβλια) -δεν πα να χει βγει 100 χρονια η ταινια- = -rep

Moderator odytsak's Avatar

Giorgos78 oι περισσοτεροι ειμαστε ηδη plus, παιχνιδι στο ps4 εχουμε να παιξουμε δωρεαν το drive club συν ενα indie
    oποτε καποιοι δεν βιαζονται αμεσα, αγοραζουν μετα οτι θελουνε και σε καλυτερες τιμες.

6. The Following User Says Thank You to odytsak For This Useful Post:

psx3 (29-06-2013)

PSN ID
    Dragonpaul
    Name
    Παύλος

Quote Originally Posted by Lnds500 View Post
    Γιατι εγω πρεπει να περιμενω για να το παρω. Αν μπορεσω να κρατηθω θα παω για slim.
    Θαυμάζω την υπομονή σου!!!!!!

Banned Forum GOD psx3's Avatar

Θα περιμένεις 2-3 χρονάκια τότε.

Stealth Moderator Valkyre's Avatar
    Name
    Δημήτρης

Πραγματικα αν το καταφερεις... τι να πω! Respect!!

mihalis13's Avatar
    PSN ID
    mihalis_13
    Name
    Μιχάλης

,
    χαρας την υπομονή σου...
    Spoiler!

PSN ID
    Leon_DiZ
    Name
    Λεωνίδας

Quote Originally Posted by psx3 View Post
    Θα περιμένεις 2-3 χρονάκια τότε.
    Το ξερω. Θα δουμε, αναλογως ποτε θα ξεμεινω απο παιχνιδια, τι παιχνιδια θα βγουν και ποτε για το 4, οικονομικη κατασταση κτλ. Γενικα παντως προτιμω να παιρνω τα μηχανηματα 2ης γενιας.

Forum GOD ilias78's Avatar
    PSN ID
    ilias_78
    Name
    Ηλίας

παυλο μεχρι ποτε θες απαντηση?
    η αληθεια ειναι πως δεν ψηνομαι αρκετα να το παρω απο την αρχψη. θελω να δουλεψει πρωτα η κονσολα. αλλα απο την αλλη αν η προσφορα ειναι καλη.....

Spoiler!

PSN ID
    Giorgos78GRE

οκ θα ρωτισω σκετο....να ξερεις οτι μιλαω με plesio.....αν μιλας με αλλη αλυσιδα θα ειναι πολυ καλο γιατι μετα θα ανατγωνιζονται!!!!

Το θεμα ειναι οτι πρεπει να ειναι ανταγωνιστικο το ολο concept....γιατι:

Μου λεει το plaisio "οτι τιμη σου δωσουν θα την δωσουμε κι εμεις!!!"

για στασου ομως!!! τι σημαινει αυτο??? "βαλε το μακακα σου να δωσει μια τιμη και υστερα σου δινω εγω την ιδια??? ΑΡΑ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΝΤΑΓΩΝΙΣΜΟΣ!!!
    κια με το δικιο της η αλλη αλυσιδα θα πει "γιατι να μπω στην διαδικασια...αφου παλι στο πλαισιο θα το δωσουν????"

ΑΡΑ το concept ΠΡΕΠΕΙ να ειναι...οποιος δωσει ΠΡΩΤΟΣ καλυτερη προσφορα σε αυτο το θρεντ παιρνει το "διαγωνισμο"

αλλιως καποιος θα ΜΑΣ δουλευει για συγγεκριμενη εταιρια.....!!!

Αν πεις εσυ πχ 370 ευρο απο την ταδε εταιρια.... εγω αυριο πρεπει να σου πω 369 απο την αλλη εταιρια....ετσι θα πεσει η τιμη ... καταλαβες που ειναι το προβλημα??

εγω πρεπει να παιρνω τηλ στο plesio τον υπεφθηνο και να λεω .."σημερα δωσανε καλυτερη προσφορα!!!!!! ρειξε την τιμη ΚΙ ΑΛΛΟ!!!!.....θα σου φανε τα πελατακια!!!!!"
    Last edited by Giorgos78; 29-06-2013 at 17:48.

Forum GOD messi10's Avatar
    PSN ID
    messi10ozil
    Name
    Παναγιωτης

Κ γω τον δρομο του Lnds Θα ακοπουθησω. 1,5 χρονο τουλάχιστον υπομονή. Εξάλλου το μονο που εχω δει και με ψηνει για launch ειναι το Watch Dogs.

Sent from my MT27i using Tapatalk 4 Beta

Big Ben, London, UK
    --------------------------------
    Science fiction
    Fight to live an other day or live to fight another day (messi10,Dragonborn)

PSN ID
    Dragonpaul
    Name
    Παύλος

Quote Originally Posted by ilias78 View Post
    παυλο μεχρι ποτε θες απαντηση?
    η αληθεια ειναι πως δεν ψηνομαι αρκετα να το παρω απο την αρχψη. θελω να δουλεψει πρωτα η κονσολα. αλλα απο την αλλη αν η προσφορα ειναι καλη.....
    Ηλία, δεν υπάρχει κάποιο συγκεκριμένο χρονικό πλάνο. Αυτό που θέλω να ξεκαθαρίσω, είναι ότι έκανα μια ερώτηση, πήρα μια θετική πρώτη αντίδραση και τη μεταφέρω. Αν κάτσει έκατσε. Εγώ έχω στα μυαλό μου να τους το πω μόλις μαζευτεί κόσμος από εδώ. Και βλέπουμε... Πάντως, μίλησα με ένα φίλο πιο πριν, ο οποίος το έχει προπαραγγειλει εδώ και καιρό και μου είπε ότι, ήδη, έχω αργήσει να κάνω την προπαραγγελια. Παίζει, δηλαδή, όσοι δε το έχουν προπαραγγειλει ακόμα να μη το πάρουν την πρώτη μέρα. Είπε...

PSN ID
    Giorgos78GRE

κι εμενα εστι μου λεει αλλα αν δεν βγει τιμη τι να λεμε....πρεπει να του πεις να βγαλει τιμη για 100 -200 -300 400 500-ατομα να ξερουμε τι γινετε
    κανονικα πρεπει να αρχισει 1 ευρο λιγοτερο απο την κατωτερη τιμη skroutz και να πεφτει αναλογα με το ποσοι δηλωνουν..... πες του να βγαλει τιμοκαταλογο προσφορα και εξηγησε οτι οποιοσ ποσταρει πρωτος την καλυτερη θα παρει τον ...διαγωνισμο.... ολα τα αλλα φαινονται λιγο υποπτα και περιεργα.....ολα στη φορα να πεσουν οι προσφορες!!!! τι ειμασται προβατα να μας μαζεψει στη στανη?? Να μας πει τιμες και προσφορες...και να αφησει τα "μαζεψε τους κι εγω εδω ειμαι..και για σενα οτι θες κτλ" (γενικα μιλαω)

επισεις ΔΕΝ θα του πεις που παιζει η προσφορα σε ποιο σαητ κτλ γιατι μορει να βρεθουν εδω και να κανουν κατρελ..και να χτυπισουν τιμη και να μοιραστουν τις κονσολες......
    Δεν κανω πλακα μιλαμε για τρελο χρημα!!!!

αυτοι πρεπει να ζουν με το ανχος να χτυπησουν το διαγωνισμο. Αν δεν το χειριστεις σωστα θα γυρισει μπουμερανγκ
    Last edited by Giorgos78; 30-06-2013 at 01:37.

Moderator hakoo's Avatar
    PSN ID
    hakoo_

Γενικα μιλας αλλα με το post αυτο προσβαλλεις τον χρηστη που πηρε μια πρωτοβουλια αφηνοντας διαφορα υπονοουμενα (για να μην πω χοντραδες) οποτε προσεξε λιγο τι λες. Ουτε μαγαζι ανεφερε (εσυ το εκανες), ουτε μιλησε για ποσα. Διερευνητικη προσπαθεια ειναι να δουμε ποσοι μαζευομαστε, ας χαλαρωσουμε λιγο χωρις προστακτικες, λεω εγω τωρα.
    Last edited by hakoo; 30-06-2013 at 01:45.

18. The Following User Says Thank You to hakoo For This Useful Post:

Dragonpaul (30-06-2013)

PSN ID
    Giorgos78GRE

κανενα προβλημα καλη επιτυχια!!! εγω δεν εχω κανενα συμφερον απο κανενα μαγαζι και δεν προτατευω κανεναν γιατι δεν τους εχω αναγκη...ειμαι απλος gamer που θελει φθηνη κονσολα.....απλα οταν βλεπεις τον οδηγο του λεωφορειου μεθυσμενο να παταει τερμα γκαζι στον γκρεμο πρεπει να μιλησεις καπως...σου βγενει αυθορμητα....και σε καμια περιπτωση δεν λεω οτι το παιδι εχει κακη προθεση..(εχω φαει κι εγω σκατο για το θεμα.......σε 5 σαητ.....και ξερω αστο μη το λες σε μενα) απλα το παιδι δεν το εχει φτιαξει σωστα στο μυαλο του....και στην ουσια καθοδηγηται απο τον πωλητη (αθελα του)

εμενα μου ελεγε να κανω ποστ στο σαητ το preorder!! lol ....δηλαδη δεν κοιταγε να κανει powerbuy ....ηθελε να μου πει "κανε τωρα το ποστ και θα δουμε μετα" κτλ.

" ΔΩΣΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ(κι αν δεν σε προλαβουν....) . ΕΧΩ ΜΕΧΡΙ 500 ΑΤΟΜΑ. ΤΕΛΟΣ."

για μενα ετσι πρεπει να μιλας, ετσι ειναι το σωστο πιστευω...μην ξεχνας οτι αυτος θελει να πουλησει ακριβα και εσυ να αγορασεις φθηνα...αντιθετα συμφεροντα
    Last edited by Giorgos78; 30-06-2013 at 02:01.

Elite lak100's Avatar
    PSN ID
    mitsos17(UK) mitsos1990(GR)

εγω εχω προπαραγγειλει απο Πλαισιο μεσω internet ενδιαφερομαι ομως για powerbuy 2 ερωτηματα πως θα πληρωσω και γινεται να μου σταλει Καστορια?

PSN ID
    Dragonpaul
    Name
    Παύλος

Φαντάζομαι πως θα γίνεται, αλλα δε μπορω να σου απαντήσω με σιγουριά σε αυτο.

Elite lak100's Avatar
    PSN ID
    mitsos17(UK) mitsos1990(GR)

Quote Originally Posted by Dragonpaul View Post
    Φαντάζομαι πως θα γίνεται, αλλα δε μπορω να σου απαντήσω με σιγουριά σε αυτο.
    καλως παντως ειμαι μεσα

23. The Following User Says Thank You to lak100 For This Useful Post:

Dragonpaul (30-06-2013)

Page 2 of 10 FirstFirst 123456 ... LastLast

Bookmarks

Bookmarks