PSN id: orion_4
Όποιος θέλει για multiplayer παιδιά ας πει να παίζουμε
Και εγώ αυτήν την απορία έχω. Δεν ξέρω. Λογικά σε βάζει χωρίς mission και μόλις βγεις από το match για το επόμενο σε βάζει ξανά να διαλέξεις.
Εγώ έχω βάλει First Aid Training, 1 Crafter 1 και Reviver 1. Λέτε να τα καταφέρω με την πρώτη φορά; Όποιος το έχει περάσει με ευκολία τι έχει βάλει. Τα επόμενα First Aid Training λογικά τα ξεκλειδώνεις όσο ανεβαίνεις Level έτσι;
Δεν γνωρίζω τι γίνεται εάν δεν επιλέξεις mission και ναι είναι λίγο σπαστικό xD
Εγώ έχω βάλει First Aid Training 3, Explosive Expert 2 και Reviver 1.. Παίζω περισσότερο με Bow και κάποιες φορές για missions με Semi-Auto Rifle..
Όσο συλλέγεις supplies θα ξεκλειδώνεις ανώτερα lvl στα boosters σου καθώς και όπλα..
Τώρα είμαι lvl 43 με ολοκλήρωση 3 εβδομάδων..
Έχω δει στα leaderboards κάτι παλικάρια που είναι lvl 113!?!?!
Δλδ πόσοι παίζουν με έναν λογαριασμό?? Παναγιά βοήθα..
Όποιος θέλει ας μου στείλει pm και του δίνω ID. Μόνο που δεν έχω headset προς το παρών.. Το έχω δανείσει σε ένα φίλο..
"Artificial Intelligence is no match for Natural Stupidity"
Αν εννοείς να βγαίνεις λίγο από την γωνία,να χτυπας και να ξανακρύβεσαι ναι..Απλώς πρέπει να το τεντώσεις από πιο πριν και να βγεις σιγά σιγά..
Γενικά είναι σαν μικρότερης εμβέλειας και ζημιάς sniper..Μένει πάντοτε ως κουκίδα στο σημάδι και δεν έχει αυτό το sway που έχουν όλα τα άλλα όπλα όταν κινείσαι..
Εάν δε το κάνεις και upgrade από το in game store γίνεται ακόμα πιο εύκολο στην χρήση γιατί ο χρόνος που κάνει για να τραβήξει την χορδή μειώνεται στο ελάχιστο..
Έχω την εντύπωση ότι φαίνεται πολύ το σώμα του παίκτη με το bow, συνεπώς δεν συμφέρει το corner shooting με αυτό το όπλο.
Παιδιά δεν έχει σήμερα ύπνο χαχα. Βουρ Multiplayer πάμε να πάρουμε τα Trophies!
http://www.naughtydog.com/site/post/...july_4th_even/
Αυτά είναι..Και μιλάω εγώ για ένα αθώο dead body glitch
Πραγματικά πρέπει να φάνε ban τέτοιοι τύποι..
Εδώ θα μου πεις το έχει στο youtube φόρα παρτίδα και δεν πρόκειται να ανοίξει μύτη..
Τεσπα..Έτσι μόνο μπορούν να παίξουν κάποιοι..
μα παιδια ειναι γνωστα αυτα...ποσο ωραια και ομορφα φαινονται ολα τα παιχνιδια οταν τα δειχνουν οι devs να τρεχουν (στο multiplayer κομματι τους) και στην πραγματικοτητα δεν εχουν ουδεμια σχεση...ο ανθρωπινος παραγοντας ειναι απροβλεπτος.Οτι μα οτι και να κανουν , οσα patches και να βγαλουν θα βρεθει ενας να ανακαλυψει μια μλκ ενα glitch κατι τελοσπαντων που θα χαλαει την εμπειρια.Και glitch να μην κανει θα βρει κατι, ενα οπλο να σπαμαρει, μια τρολλια, κατι τελοσπαντων...
Satan has left his killing floor
PS4
psx3 (07-07-2013)
Αν είναι δυνατον... Καλα δεν μπορούν να κανουν κατι....; Μεχρι τωρα δεν μου εχει τύχει κατι τετοιο ευτυχως.
Some cars take your breath away. Only one gives it back.
Εμένα μετά το νέο update που έκαναν και καλά για να μην freezάρει σε αυτούς που έχουν "κακή" σύνδεση μου συμβαίνουν όλο και περισσότερα περιστατικά και αρχίζει και με κουράζει..
Είτε με το dead body glitch, είτε με τύπους που δεν πέφτουν με τίποτα, είτε με απίστευτο freeze και floating.
Σήμερα μόνο με πέταξε 5 φορές και άλλες 3-4 αναγκάστηκα να βγω μόνος μου (γιατί ήταν unplayable) σε διάστημα 2-3 ωρών..
Την τελευταία φορά μάλιστα (από τις 5 που με πέταξε), όποτε έριχνα έναν εχθρό στο έδαφος και ετοιμαζόμουν να τον αποτελειώσω δεχόμουν damage και πέθαινα από αυτόν τον ίδιο...
Μου τον έδειχνε downed δλδ και στο επόμενο δευτερόλεπτο σηκωνόταν κανονικότατα και με κατέβαζε αυτός..
Να' τος και ο πρώτος lagswitcher (3:24 - SupremeNinja21):
Πραγματικά απαράδεκτο το ότι δεν κάνουν κάτι (μην χάσουν και τους πιθανούς πελάτες για τα DLCs του season pass, δεν λέει!), ενώ ξέρουν ότι οι ίδιοι που είχαν lagswitch στο Uncharted (και δεν έφαγαν ποτέ ban) θα έμπαιναν κι εδώ μέσα.
Εντωμεταξύ σιγή ισχύος από τα gaming media για το MP... καλό-χρυσό το SP, αλλά δεν γίνεται να κάνουν τους κουφούς με τόσα πρόβληματα (censored PAL copies, hackers/glitchers, lagswitchers etc.)
Αυτό ακριβώς έχει γίνει και σε μένα σε 2 περιπτώσεις (και άλλες 4-5 με dead body glitch).
Όλα αυτά μετά το καινούργιο update. Πριν λογικά δεν είχαν μπει όλα τα κ(α-ω)λόπαιδα..
Πραγματικά πρέπει να κάνουν κάτι γιατί θα χάσουν πολύ κόσμο έτσι και είναι σίγουρο..
Νταξει δεν έχω την απαίτηση να εξετάσουν σπιθαμή προς σπιθαμή το κάθε map για bugs (αν και αυτή είναι η δουλειά τους και μέχρι και εγώ που είμαι ένας απλώς gamer βρήκα σημεία στο κάθε map που εάν στήσεις βόμβα παγίδα χάνεται μέσα στα objects αλλά υφίσταται κανονικότατα) αλλά κάνε κάτι για τα προβλήματα που κάνουν ένα MP unplayable για ένα 90% και καυλάντισμα για ένα 10%..
Γιατί καυλάντισμα είναι και αδιαφορία για όλους τους άλλους από αυτό το 10%..
Τελικά τα πήρα πολύ εύκολα τα Trophies απλά πρέπει να λιώσεις και να προσέχεις στα Missions με 100% κίνδυνο μην χάσεις όλο το Clan σου. Είναι 5 συνολικά και άλλα 2 που αρχίζουν από το 60%. Ήμουν πάντα με 100 πληθυσμό και έφτασα μέχρι και 120 κάποια στιγμή. Τα πήγαινα πολύ καλά και γενικά το έλιωσα.
Στο topic The Last Of Us Faction τα έχουμε γράψει λίγο αναλυτικά. Ότι απορία έχεις ρώτα..
Καλημέρα. Αν θέλει να παίξει κανείς online με headset ας μου στείλει μήνυμα στο PSN μετά τις 17:30. Μην μασάτε cheaters gonna cheat.
"None are more hopelessly enslaved than those who falsely believe they are free." - Johann Wolfgang von Goethe
Με αυτά που έχω διαβάσει/δει εδώ μέσα, δεν θέλω να πλησιάσω καν το mp...
Bookmarks