sas ta elega!!episis den kserw giati alla mou aresei pou akouw thetika sxolia gia ton sygkekrimeno titlo! ante mpas kai doume kana palio resi tis prokopeis na epistrefei!!
sas ta elega!!episis den kserw giati alla mou aresei pou akouw thetika sxolia gia ton sygkekrimeno titlo! ante mpas kai doume kana palio resi tis prokopeis na epistrefei!!
Κόντεψα να πάθω εγκεφαλικό στα δύο πρώτα σημεία με το γαμήδι...
Ανατρίχιασα σε κάποιες φάσεις. Άστο διαόλο... Το έκλεισα και ησύχασα.
Last edited by WolfRathmA; 06-02-2014 at 10:26.
LG OLED 65C3 | Marantz SR5015 | PS5 Pro | Switch 2 | Klipsch R-620F , R-51M , R-34C - Sub SVS SB1000 Pro - Elipson IC6 [5.1.2] Dolby Atmos
Follow me!
https://www.instagram.com/tolislivemoments/
xaxaxa!! etsi oloi mas!! meta na deis...
pol agxos katarameno...
patousa pause (afou epaxna na vrw to mouse katw sto patwma) diakopi gia tsigaro me eirwniko xamogelo rixnonas gamostavridia kai ante pali...![]()
Akrida79 (06-02-2014),chronohill (06-02-2014)
το κλειστά μάγκες, πολύ άγχος... είπα να χαλαρώσω λίγο απο τη δουλεία και τα δα όλα βίντεο... ΣΚ μεσιμεράκι πάλι...
FotisGRC (05-02-2014)
Μαλλον κι εγώ Παρασκευή θα το πιάσω παλι. Να εχω χρόνο...
Α... Στο μεταξυ, εκει που έπαιζα και ήμουν σε φάση "με αγγίξες και πηδάω στο ταβάνι", ανοίγει ο γατος την πόρτα (ναι, μπορει και το κανει αυτο). Ε, καταλαβαίνετε... Εάν ηταν μεταμεσονύκτια ωρα και άκρα ηρεμία, παιζει και να ειχα πηδηξει απο το μπαλκόνι!!!!!
teras1 (06-02-2014),WolfRathmA (06-02-2014)
ο μαζοχισμός μας σε άλλα επίπεδα!!!
Μιας και το τελειωσα πριν λιγο να πω δυο πραγματακια...
Το παιχνιδι ειναι σχετικα μικρο 4-5 ωρες αναλογα τον τροπο που παιζετε.
Προσωπικα το περιμενα περισσοτερο τρομακτικο. Αν εξαιρεσουμε 2 σημεια το υπολοιπο ηταν νορμαλ.
Καποια στιγμη κατανταει επαναλαμβανομενο.
Γενικα δεν ειναι ασχημο παιχνιδακι αλλα δεν θα πληρωνα προσωπικα για αυτο. Δεν υπαρχει replay value οποτε το τερματιζεις και delete μετα.
Για ps+ ειναι μια χαρα.
Αντε και μερικες φωτο...
Spoiler!
Καλά μιλάμε απίστευτη ατμόσφαιρα έχει το παιχνίδι. Σε κρατάει στην τσίτα όλη την ώρα. Μπορεί από γραφικά να μην είναι και χάρμα οφθαλμών (αν και μια χαρά την κάνουν την δουλειά τους) αλλά από ήχο είναι φοβερό.
Ανατριχιαστική μουσική και εφέ (ειδικά της κάμερας) και σου περνάει αμέσως τον τρόμο του πρωταγωνιστή με την ανάσα του όταν γίνεται κάτι τρομακτικό.
Survival horror σε όλο του το μεγαλείο που σε βάζει αμέσως στην ατμόσφαιρά του ειδικά αν διαβάζεις προσεκτικά και τα έγγραφα και τις σημειώσεις και δεν τα προσπερνάς και εννοείτε πως είναι παιχνίδι που παίζεται με καλά ακουστικά σε μεγάλη ένταση (και όχι ηχοσυστημα γιατί φαντάζομαι πως λίγοι μπορούν βράδυ να ανεβάσουν ένταση χωρίς να ενοχλούν) βράδυ και μόνος αλλιώς χάνεται μεγάλο μέρος της μαγείας του και της ατμόσφαιρας που θέλει να περάσει στον παίχτη (όποιος αντέχει βέβαια).
Μου έκατσε και ένα σκηνικό που ακόμα γελάω.....Μόλις έχω ξεκινήσει το παιχνίδι λοιπόν όπως περιέγραψα πιο πάνω και μόλις σκαρφαλωνω στο παράθυρο που μπαίνει ο πρωταγωνιστής στο κτήριο για πρώτη φορά και σβήνουν τα φώτα και ξεκινάει η ανατριχιαστική μουσική και ακούγεται στο βάθος κλάμα μωρού.......ΑΝΑΤΡΙΧΊΛΑ!!!! χεστηκα πάνω μου......μετά βέβαια κατάλαβα πως ήταν ο μπέμπης μου που ειχε χεστεί αυτός πάνω του και έκλαιγε και πήγα να τον αλλάξω
Akrida79 (06-02-2014),Desmond (06-02-2014),hakoo (06-02-2014),teras1 (06-02-2014),WolfRathmA (06-02-2014)
Στο πρωτο σημειο που λογικα χεστηκαμε ολοι...το εκλεισα. Ηθελα και κλειστα φωτα ο εξυπνος να κανω ατμοσφαιρα![]()
Ναι...τελικα πράγματι ειναι χεσιμο...
Μια απο τα ιδια και εγω, ανατριχίλα και πολυ άγχος,.Το έφτασα μεχρι τις φυλακές και το έκλεισα, αρκετα για αποψε.
Αρρωστημενη ατμόσφαιρα που πείθει, ήχος, μουσική(τα ακουστικά ειναι απολυτως απαραίτητα) και οποιος αντέξει...
παω να παίξω tomb raider τωρα να χαλάρωσω λιγο![]()
Οπότε εγώ που έχω και νεύρα απτη δουλειλα θα πετάξω το ds στην τηλεόραση...θα το πιάσω αύριο με ηρεμία... και κάνει και 100ώρες να κατέβει...μάλλον έπεσε κοκομπλόκο στον server
Εγω εκαμα τσισακια μου...Το επαιζα και χαλαρος μπροστα στην γυναικα μου, μεχρι την πρωτη σκηνη που χεστηκα και μου σηκωθηκε η τριχα...
Sent from my iPad using Tapatalk
Σε τι δυσκολία το ξεκινήσατε και τι αλλάζει στην δυσκολία εκτός του ότι πεθαίνεις με πολύ λιγότερα χτυπήματα;
Εγώ το ξεκίνησα στο insane γιατί ήθελα λίγο παραπάνω δυσκολία για να αυξήσει και άλλο τον τρόμο και μέχρι τώρα που είμαι αρχή ακόμα (το πάω όσο σιγά γίνεται αφού σε κάθε γωνιά κρυφοκοιταζω και ανοίγω σιγά σιγά τους πόρτες μην πάθω και καρδιά.....όχι όμως πως βοήθησε ιδιαίτερα αυτό) και μέχρι τώρα δεν έχω βρει ΤΗΝ δυσκολία αλλά δεν ξέρω παρακάτω τι γίνεται.
Μικρό tip: όποιος έχει 3D Τηλεόραση ας δοκιμάσει μετατροπή 2D σε 3D και να παίξει. Τουλάχιστον για εμένα δίνει μια μικρή ώθηση σε ζωντάνια
Δινει πολυ λιγοτερες μπαταριες...
Εντάξει καιρό είχα να τρομάξω τόσο και δεν μιλάω για την 1η φάση εκεί πουSpoiler!
αλλά για εκεί πουκαι το χειρότερο ήταν που έτρεχα κιόλας.Spoiler!
’σχετο αλλά σχετικό με το παιχνίδι, είναι έτοιμος ο γιος μου να πάει για μπάνιο και έρχεται από περιέργεια να δει τι παίζω, αφού κοκαλώνει και αλλάζει χρώμα μόλις βλέπει τι παίζω φεύγοντας σφαίρα γυρνάει και λέει "μαμά αν δεν το κλείσει ο μπαμπάς δεν μπαίνω στο μπάνιο".![]()
Nek_Food (06-02-2014),StormBringer00 (07-02-2014),teras1 (06-02-2014),WolfRathmA (06-02-2014)
το παιχνιδι ειναι ο ορισμος των ταινιων που σε τρομαζουν χαλαρα
Bookmarks